Sziasztok!
Megérkeztem a kirándulásból, a csoporttal voltunk, Igalon. Nagyon jó volt, csak így kismamaként egy kicsit elfáradtam. Jó újból itthon lenni a férjemnél. ő is nagyon hiányzott már.
Minoval beszéltem telefonon szerdán, felhívott, fáradt volt a hangja, de nagyon boldog volt, elmesélte, hogy borzasztó jó érzés volt látni Bálintot. Olyan aranyos volt.
Én is sokat gondoltam rájuk a nyaralás alatt. Meg persze mindenkire itt a fórumon. Hiányoztatok.
Melissza, nagyon nagy a pocakod! Én a 26+5.hétnél tartok, de nincs ekkora pocakom. Nemhogy ikreket vársz?
Te most mennyi idős kismama vagy?
A vásárlást jövő héten kezdjük, már kezdtem összeírni, hogy mi kell a babónak. Megvan már a babakocsi, sógornőmtől hoztam sok babaruhát, mellszívót is vettem, szoptatós párnát is, és még csomó minden van emi kell. De már nagyon várom a vásárlást és nézelődést.
Roz, nagyon édes a kis Áki. Megnéztem a képeklet.
Sygnum, a Te képeidet is megkuksiztam, nagyon szép Leona. Én is olyan sokat képzelődöm mostanában arról, hogy milyen lesz a kicsi Zsófi. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Annyira csodálatos dolog ez az egész...
Még mindig ezen szoktam gondolkozni.
Melissza, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép menyasszony voltál, és egyáltalán nem látszik rajtad az a 10kiló plusz. Csinos vagy. Én is kb. 10kilónál járhatok most.
Rólam még nem is láttatok képeket. Majd bepótolom, mert most veszünk digitális fényképezőt. Azzal aztán májd fényképezhetünk.
Mindenkinek jó pihenést kívánok.
Melissza, neked hogy hogy kell várnod az eredményedre? Én csak sima vércukorvizsgálaton voltam, ott rögtön megmondták az eredményem. Neked nem egy ilyen kis papírcsíkra cseppentették a véredet?
Lili