Sziasztok!
Üdv az új kismamiknak és köszönjük a látogatásokat a volt és idősebb kismamiknak is
Aranyosak vagytok, hogy benéztek hozzánk is.
Én továbbra is rosszul vagyok, egész nap hányingerem van, sokszor semmihez sincs kedvem, ezért is írok kevesebbet, meg Csenge is sok időt igényel.
Múlt héten voltam Vele strandon, egyszer itt Fehérváron, vasárnap pedig Komáromban. Nagyon élvezi a vizet, sokat pancsikoltunk.
Anita, ha szívhangot is szeretnél már hallani, akkor a hetedik héttől érdemes menni. Én múlt hétfőn voltam, azt hittem, már a hetedik hétben vagyok, de nem volt még szívhang, ez lehet attól, hogy hátrahajló a méhem, de lehet, hogy nem jól számoltam. Csengénél a hátrahajló méhem ellenére is lehetett már hallani a szívhangot a hetedik héten.
Lettymama, használd ki a semmittevős időszakot!
Miután megszületik a baba, nem lesz sok időd magadra. Bár a kényszer otthonlét tudom, hogy nem túl jó, nekem Csengével kellett otthon és kórházban lennem két hónapig, mert a hetedik héten vérezni kezdtem és feküdni kellett. De az más tészta, mert semmit sem csinálhattam és az nagyon idegesítő volt, Te viszont jöhetsz-mehetsz, olvashatsz (én a hányinger miatt azt sem tudtam, mert attól még rosszabb lett), használd ki, hogy most a magad ura vagy!
Na, megyek főzök vmi ebédet.
Üdv, Bellya