Új privát üzeneted érkezett!

Nekem ma vhogy nagyon rossz kedvem van.

De a kis Bálint-babának küldöm a sok-sok erőt és nagyon szoritok neki mihamarabb a mami mellett lehessen!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

Sbea!

Elméletileg nem kell tornázni mellette.
Inkább csak én gondoltam úgy hogy segít fogyni és ha nem is de legalább a párnából izom lesz.
Nincs ilyen telefon számom. Csak e-mail cím van amit a honlapjáról néztem. Egy kicsit el keseredtem de nem fogom feladni.
Milyen szállodára gondoltál?

Nana!
Ne legyen rossz kedved. Ne hagyd. Bár pont én mondom , hiszen te biztattál ezzel épp valamelyik nap. Nézz a pici fiadra és mindenért kárpótol.

sam

Kép

Kép
samchee

Köszi Sam, aranyos vagy!

Jó éjt Mindenkinek!

Mino-Papa, majd értesíts minket, ha gép elé kerülsz.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztokKép

bocsi teljessen elvagyok én is veszve Kép
na de a csajok csinálják a peogramot rendesen Kép
meg apjuk is mivel csak 2 szobás a házunk kitaláltunk hogy épitünk még egy szobát igaz van egy tetőtéri szoba de oda még van 5-6 év mire a niki is felmehet na meg befejezi a műhelyét mondjuk azt nem tudom már minek mert mire az kész lesz végzünka teljes házfelújjítással Kép
na mindegy had barkácsoljon Kép
egyébként ez a ház felújjítás elég pechessen sikerült nálunk 2 éve szétszedtük teljessen falakat vertünk ki mindent ujar csöveztünk vizet villanyt...akkor kihívtunk egy gázszerelőt és megkérdeztünk nem e érdemes lenne akkor már fűtést is cserélni azt mondta áh nem kell ez a kazán még vagy 100 év nembeszélve arrról hogy vegyestűzelésü és az egy kincs hát nem igy lett szépen mindent ujra metlakiztunk lefestettünk bútort csináltattunk mindehova na aztán mikro januárban hazajöttünk pici ujszülött adrikámmal a minusz X fokban egyik pillanatról a másikra leálta fűtés akkor télvíz idején teljess fűtéscserére volt szükség képzelhetitek egy teljessen ujra csinálta házban fűtéscsere két csöppel minuszokban ugyhogy döntöttünk cuccolunk anyumékhoz legközelebb húsvétkor láttam a házunkat csövek kiszaggattva kiverve a alak rettenetes látány volt ujból festés vakolás...
mikor kész lettünk 2 hónap mulva az egyik közfalon egy 20 forintos nagyságú folt gondoltuk semmi gáz bizti odafröccsent valami hát ez a folt csak nőt -nőt aztán már az egész közfal vizes volt mikor egyszer kihúztuk a vadiuj konyhabutort láttunk hoogy az egész hátulja le van penészedve és az a fal is csucsog a víztől kiderült hogy egy cső ami a falba került gyártáshibás volt éljen ujból cuccolás ki a konyhabútor hátfala menthetelen volt a fal kb 4 hónap alatt száradt ki addig megint szét volt fél ház szóval már éppen elég hogy vége legyen és most kezdődik minden előről ja az kihagytam a sorból hogy ákosal már bármelyik napos kismami voltam mikor még adri zobáját ujra kellett szigetelni és festeni mert lepenészedett Kép jó mi hát remélem ez a plusz szoba már nem lesz ilyen bonyi Kép

na most hogy megint regény irtam bocsi Kép

sam
csinálod az up datet milyen nem éhezel én nem merem féltem tejcsim de ki tudja lehet hogy mégis belevágok mert van mit ledolgoznom

nana
mikor is indultok nyaralni?olyan jó neketk én is ugy mennékKép

meliszza
hát igen adrikán nem volt egy csodálni való kisbaba a kis behízott szemeivel mindenki csak bólogataott mikor meglátta és mondta hát aranyos Kép de nekem gyönyörű volt most iis elég kevés haja van de nagyon hosszú niki meg izzad a sok haja alatt sűrű is hosszú is neki ha nem lánylenne levágatnám neki 0 ra mert annyira zavarja szóval jobb adrinak Kép ákikám meg tiszta apja van haja de mégsincs Kép kétoldalt kis kopi Kép az albumban vannak még fotoink jozica neveken ott meglátod milyen volt niki 1 hósa akkor haja volt majdnem vágni kelett Kép
egyébként hogy vagytok pocilakó?

megyek áki hív majd jelentkezem még Kép ha hagynak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz!
Ez a ház bővités nem semmi történet volt (van).
Kitartás! Bár szerintem te abból alaposan el vagy látva. (Megint irigyellek) Egyébként a régi lakásunkba mi is akkor csináltatunk új fürdőszobát, amikor már oriási pocakkal közlekedtem. Mindenki azt mondta nem vagyok normális, 2 hétig a szüleimhez jártunk fürödni...
Na de picurokkal?

Mi jövő hét pénteken este indulunk. Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk Dani miatt az éjszakai utazást választjuk.szállásunk csak szombattól van.Már annyira várom...

nana

KépKép
KépKép
nana09

Tegnap megint magam alatt voltam. írtam, hogy megvan minden hitel, lakás fizetve. Erre kiderült, hogy ugyebár nem csak azért kell fizetnünk, hogy nekünk utalják a pénzt, hanem azért is, ha mi (illetve az ügyvéd) továbbutaljuk. Plusz 30.000FT. Kösz. Sírni tudtam volna. 3 hete vittem anyagot a varróhoz, legyen csini nyári ruhám, szoknyám, kétrészes nadrág+tunika. Hetente megyek hozzá, de még hozzá sem kezdett. Erre tegnapra összefércelt kettőt. A kis nyári ruhában úgy néztem ki, mint egy fehér bálna. Após halálra röhögte magát rajta (mikor meséltem). Újabb alakítás. Szombat este vacsira megyek, akkorra kész kell lennie. A többi meg ugyebár jó lett volna a nyaralásra...

Tegnap voltam védőnőnél is, 10 kiló plusz van rajtam. Ez önmagában nem is bántana, de elképzelni sem tudom, hova nőhetek még. Így is úgy érzem, hogy szétszakadok, már háton sem fekhetek, oldalt meg sokáig kell helyezkedni. Remélem legalább a babuci jól van. Ma mentem terheléses vércukorra, várom az eredményét. A vérnyomásom 105/70 volt. Most is alvajárónak érzem magam. Nem baj, inkább alacsony legyen, mint magas.

Ja, el is felejtettem: férjem beteg. Tegnap munka után fázott(!) megmérte a lázát, 39. Ma reggel 37,2. Még ez is. De vasárnapra teljesen rendbe kell jönnie. Megyek, készítem neki a reggelit...

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot.

A lányok alakítottak tegnap és reggel. Bogi mindenért elkezdett hisztizni. Bármit kértem mondtam semmi válasz csak az azonnali toporzékolós hiszti. Hová lett az okos nagylányom?
Ráadásnak amikor Bogi elkezdett hisztizni Hanna is rákezdte. Hogy mosz megijedt, vagy testvéri eggyütt érzés azt nem tudom.Most délelőtt még ezt csinálták de ha így megy tovább falnak megyek.
Ti mit szóltok ahhoz ami tegnap az rtl-en volt? Most arra gondolok, hogy az anyatej csak három hónapos korig ajánlott a németek szerint. Hát nem tudom de az tuti hogy ha tudom én sokáig szopiztatom.

Roz!
A tejcsidet nem kell félteni, mert nekem például több van. Norbi szerint (rákérdeztem nála) Amikor elkezdi a szervezet a felesleget leadni az folyamatosan nem kiürül mind, hanem tejcsivé alakul nagy része. Az első napokban megkavarodott a tejtermelésem, de három nap után megindult és most több van mint volt.
Éhezni egyáltalán nem éhezek. Nem koplalás a lényeg, hanem az hogy mikor mit eszel més mivel.
Pl:sertéspörit akármikor ehetsz mert az 1-es kódos akár még este tízkor is (bár én hat után már semmit sem eszek) csak ne kenyérrel és körettel hanem salival edd.
Ha gondolod nagyon szivesen segítek kaja szempontjából.

Melissza!
Ne csüggedj el. Hidd el mindannyian ilyen formában voltunk a terhesség utolsó szakában. Én már a végén saját magamtól nem fértem el. Kényelmetlen kellemetlen sok dolog, de vele jár. Amikor a picit fogod tudod majd hogy megérte.
Idegeskedni meg ne szabad.:-)

Nana!
Még midíg menni akarok veletek!
Jobb kedved van már?
Mindent megvettél az útra?

sam

Kép

Kép
samchee

Sam!

Nálunk ugyanez!!!
2 napja nem birok a Danival, amiota hazajött a mamáéktól. Mindenért nyavajgás, hiszti néha még ordítás is. Fogalmam sincs mi van vele???

Ugyanezt kérdezem én is állandoan: "Hová lett az én okos nagyfiam". Már második napja fordulunk vissza a játszótérről 2 perc ottlét után, mert ordit hogy nem adja oda a játékait senkinek.

Hónapok "nehéz" munkájával elértem hogy jószivű legyen és a játékokat mindenkinek oda kell adni. Olyan édes volt mindenkinek mindent odaadott és ha ő szeretett volna vmit szépen elkérte.
Most meg!!!!!

Nem ismerek rá, egyetlen nap alatt sikerült a mamiéknak igy elrontani????? Vagy mi van????

Segitség!!!

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

lányok irt mino hogy nagyon drukkoljunk nekik nem tudom mi a baj pontossan de kéri nagyon drukkoljuk

Kép

Kép

Kép
roz23

Bárcsak ezen múlna!
Én drukkolok nekik minden pillanatban!!! Rengeteget gondolok rá, mi lehet a kis Bálint-babával.
De biztosan minden rendben lesz!!!

KépKép
KépKép
nana09

nana
hát mamák nagyon eltudják rontani csemotákat nálunk minden nap van finomság itthoon sütve a gyerköcöknek együtt sütünk mindig muffint palcsintát csoiks kekszeket..... de csak 3 vannak és közben 3 felé rohanok és most a mamaánál volt niki és modta hogy a mama csak vele sütött és csak neki és hogy ő nem ad adrinak .... hiszti és mait még soha nem csinált toporzékolt mondtam is nyomás a sarokba nálunk ez a fenyítés sarokba ül gondolkoni ha elgondolkodott akkor előjöhet hát ez sem használt nem tudom mit csináljak ma már jobb volt na be 2 napja még a csapott is felém hogy menj innen nem vagy a barátom mintha szívemet tépték volna kiKép akor nincs gondha mind ketten mennek a mamához de ha egyedül megy akkor tiszta zizi lesz

nem tudom mitől és hogy kezeljem olyan rossz általában nem is engedem el egymás nélkül őket

Kép

Kép

Kép
roz23

Dani most elöször csapott fel, miközben probáltam észhez tériteni az önkivületi hisztis állapotából. velem is közölte anya menjen el! Pont most gondolkodtam rajta hogy vajon ez jó megoldás-e hogy "büntetésként" hazahozom a játszótérről. Tegnap hazáig orditott és hisztizett hogy vegyem fel, de én rendithetetlen voltam, ma már alig sirt és szépen hazajött.

Nem tudom mit kellene ilyenkor csinálni? És nekem csak egy van!!!

KépKép
KépKép
nana09

Sam, Roz!

Lehet hogy a levegőben van vmi, hogy igy megkergültek a gyerekeink!!!

KépKép
KépKép
nana09

Bogi is a mamájától jött haza azóta ilyen. Bogi is annyira normális volt sokat segített meg kedves volt nem irígy stb. Most meg kibírhatatlan néha. Tegnap már fulladásig hisztizett hogy megsajnáljam de én ez helyett elvittem és lelocsoltam egy kis hideg vízzel. Meg is lepődött rajta. Azóta csak egy bizonyos szintig hisztizik. Nálunk már a sarok nem használ, sem a megvonás. Már nem tudok milyen büntit kitalálni.

Ha valaki tudja mi van Minóval írjon!!!!!
sam

Kép

Kép
samchee

A hidegvizet nekem is javasolta anyukám mint jó öreg bevált módszert. Mi egyszer (ill. a férjem) probáltuk, de nem vált be.
Én egyébként eddig semmilyen büntetést nem "alkalmaztam". Eddig sikerült szép szóval meggyözni ill. megprobáltam elterelni a figyelmét a konfliktus forrásról, ami eddig be is vált. Soha nem kiabáltam vele...de hogy öszinte legyek tegnap már elszakadt az utolsó kis cérnaszál. Na pont ezt nem szabad! Én rengeteg könyvet olvastam e témában (mivel gyermekpszichologus akartam lenni. hogy hogy lettem közgazdász???!)
Azt kell mondjam a könyveknek legtöbb esetben igazuk van a legfontosabb a nyugalom, hogy higgadt maradj és terld el a figyelmét. De hát ez azért nem mindig válik be és az anyáknak is lehetnek rossz napjaik. Mikor is nem tudnak 100 %-on teljesíteni.
Főleg 2, meg 3 gyerek mellett.
Szóval kitartás lányok!!!
"Lesz ez még igy se"

nana

KépKép
KépKép
nana09

Most mindenki el van veszve?
Nem tudom mi lesz hétvégén kánikulát mondott az időjós.
Azt hiszem fejest fogok ugrani a gyerekmedencébe!
Ti hogyan csináljátok a hangulatjeleket?

sam

Kép

Kép
samchee

Én most csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy megtudjam Bálint-babával mi újság?

Mino-Papa vagy vki aki tud vmit, Írjatok

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Megérkeztem a kirándulásból, a csoporttal voltunk, Igalon. Nagyon jó volt, csak így kismamaként egy kicsit elfáradtam. Jó újból itthon lenni a férjemnél. ő is nagyon hiányzott már.

Minoval beszéltem telefonon szerdán, felhívott, fáradt volt a hangja, de nagyon boldog volt, elmesélte, hogy borzasztó jó érzés volt látni Bálintot. Olyan aranyos volt. Kép Én is sokat gondoltam rájuk a nyaralás alatt. Meg persze mindenkire itt a fórumon. Hiányoztatok. Kép

Melissza, nagyon nagy a pocakod! Én a 26+5.hétnél tartok, de nincs ekkora pocakom. Nemhogy ikreket vársz? Kép Kép Te most mennyi idős kismama vagy?

A vásárlást jövő héten kezdjük, már kezdtem összeírni, hogy mi kell a babónak. Megvan már a babakocsi, sógornőmtől hoztam sok babaruhát, mellszívót is vettem, szoptatós párnát is, és még csomó minden van emi kell. De már nagyon várom a vásárlást és nézelődést. Kép

Roz, nagyon édes a kis Áki. Megnéztem a képeklet.

Sygnum, a Te képeidet is megkuksiztam, nagyon szép Leona. Én is olyan sokat képzelődöm mostanában arról, hogy milyen lesz a kicsi Zsófi. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Annyira csodálatos dolog ez az egész... Kép Még mindig ezen szoktam gondolkozni.

Melissza, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép menyasszony voltál, és egyáltalán nem látszik rajtad az a 10kiló plusz. Csinos vagy. Én is kb. 10kilónál járhatok most.

Rólam még nem is láttatok képeket. Majd bepótolom, mert most veszünk digitális fényképezőt. Azzal aztán májd fényképezhetünk. Kép

Mindenkinek jó pihenést kívánok.

Melissza, neked hogy hogy kell várnod az eredményedre? Én csak sima vércukorvizsgálaton voltam, ott rögtön megmondták az eredményem. Neked nem egy ilyen kis papírcsíkra cseppentették a véredet?

Lili
birolili

Sziasztok. Készülődünk a nyaralásra. Mosás, pakolás, ma este még vacsorára is megyünk. Előtte varró, fodrász, új lakás. Még mindig nehezen bírom a pocómat. Fáj kicsit a keresztcsontom is. A hotel honlapja www.tornacos.hu, ott megnézhetitek. Kép

Lili, már hiányoltunk! Mi kb egyidős kismamák vagyunk. Én szept. 20-26 közöttre várom a babát. Tegnap voltam vérvételen, de nem sima cukroson, hanem terhelésesen. Reggel ennem kellett egy zsömlét, meg inni egy pohár tejet, és egy óra múlva vették a vért. Délutánra lett eredmény. Szerencsére minden rendben, 7,1 alatt jó, az enyém 4,valamennyi. Nem tudom, miért ilyenre küldött a doki, simát nem is kért.

Sam, kérdeztem a védőnőt. Hát, eleve nem szoli párti (nem jó nekem a nyári nap?), de azt mondta, szoptatás alatt nem tiltott. Amúgy tegnap volt a rádióban, tévében, hogy felettünk is tátong az ózonlyuk, úgyhogy pl Csehországban azt ajánlják, hogy senki ne menjen a napra. Nálunk ezt még nem merik ennyire felvállalni. Szóval lányok, ne napozzatok direktbe, barnulni lehet félárnyékban, fa alatt is, és használjatok magas faktorszámú naptejet! (A bőrgyógyász 30ast ajánlott...)

Minoról van-e új hír? Lili, ha beszélsz vele, kérdezd meg, hogy van ő és Bálint, miért írta, hogy nagyon szorítsunk még neki? Persze anélkül is drukkoltunk, csak itt mindenki aggódik, hogy mi lehet a gond. Babuci vajon teljesen rendben van-e, Mino sebei hogy gyógyulnak (cukrosoknál ugyebár ez nehéz ügy), cukra hogy áll, telcsi, szopi, stb.?

Este még benézek, aztán irány a "Vadnyugat", azaz Hegykő.

Jó hétvégét!

Kép
Kép
melissza

sziasztok Kép

lilike
végre itthon szio Kép már hiányoltunk

minoról nem udk ujjabbat nem akarom mindig zavarni sms el vagy hívással biztos nagyon kivan

sygnum seriff beáék hol vagytok ?????????

ne haragudjatok de ezt a képet meg kell mutatnom annyira édesKép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253&page=4&image=142447
ma még jövök Kép sziasztok

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, éppen tegnap néztem végig az albumaidat, és kérdezni akartam, hogy a két utolsó kép nem új véletlenül? Nagyon aranyos, és a lányok is. De tehtenél fel olyan képet, amin TE is látszol!

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!
Hát amikor csak lehet menekülök a házba. Irtó meleg van odakinn szinte elviselhetetlen.
A lányom kint fürdik a bociban(medence) lehet, hogy mindjárt mellé ülök. Hátha hülyének néznek a szomszédok.

Lili!
Örülök, hogy jól érezted magad és hogy ismét itt vagy.

Melissza!!
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted a védőnőt. Nagyon sajnálom, ha kellemetlen helyzetbe kerültél miattam.
Én is hallottam ezt az ózon réteges hírt. Õrület, hogy lassan már levegőt sem lehet venni.

Írjatok!

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

melssza
nem sokkolom a jelen lévőket a képemmel Kép egyébként mostz még van itt egy digitgép majd lekapatom magam ajukkal Kép

minoról uj hír valaki ?? lilike te szoktál még vele beszélni esetleg tudsz róla valamit?

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Hát nem sok történés volt ma itt.

Minóról már én is szeretnék tudni!
Ha valaki bármit tud róla írjon!

sam

Kép

Kép
samchee

Mino-Papa!

Hogy van a kis Bálint?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok
A kis DRÁGÁNKnak még mindig kelladni oxigént,de már nemolyan nagy dozist.Az állapota stabil.Ma kapott már felestejet,késöbb rendes tejet,hogy az emésztés beinduljon.A fő kaja az infuzio.NAGYON IMÁDJUK!!!!
Igazi kis harcos!!!
Noika jolvan,de őtis kikésziti,hogy nem lehet velünk a BÁLINT babucink.
Lehet,hogy holnap NOIKA hazajöhet.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyit gondoltok ránk.
Sziasztok MINO-PAPA

KépKép
mino

Örülök, hogy Mino jól van, és a babuci is épülget. Ha az anyukájától örökölte a kitartását, nem kell aggódnotok!

Jó meleg napnak ígérkezik a mai... Indulunk nyaralni. Remélem a héten visszatérnek a többiek is a babanetre, és sok olvasnivalóm lesz egy hét múlva!

Kép
Kép
melissza

sziasztok Kép

végre egykis hir minoékról őrülök hogy javulgat babuci minonak kitartás nagyon hamar felépül bálint babay ügyes fiú őKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Örülök neki hogy kezd rendeződni az állapota. Minó nem marad benn vele?
Úgy tudom van rá lehetőség!

Kép

Kép
samchee

sam ez nálunk is igy volt addig amíg nem tud babauci szopizni vagy inkubátorban van addig te fölösleges vagy és hazaküldeneek általában ugyis te is csak látogatás ideje alatt láthatod a babayt akkor inkább bejársz otthonról én is igy voltam itthon anó 1 hétig aztán visszavettek a kórhába vagy aki közel lakik be is tud járni szpotataásokra mert ugyis csak akkor lehetsz a babaucival ha etetés idővan sajna
ezt viszont megváltoztathatnák a kórházban mert ez igy olyan rossz

mi van többiekkel ??
seriff syg. beáék ??? merre vagytok ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak nem volt időm még a gépet bekapcsolni sem az utóbbi napokban.

Minonak nagyon-nagy gratula! Remélem Bálintbaba hamarosan erőre kap és jöhetnek haza. Kitartás! Minden rendben lesz!

Sam, ne foglalkozz a kilókkal, inkább cm-ben mérd. És 1 hét alatt ne várj nagy eredményt. Én most már kevesebb kg vagyok, mint amivel terhes maradtam, mégsem jön rám 1 nadrág sem, csak a gumis derekúak. Szóval nem a kg számít.

Roz, Áki nagyon aranyos és nagy. Nem is gondolnám, hogy 3 hónaposan ekkora egy baba. Leo még olyan kicsi hozzá képest.
Építkezéshez kitartást!

Melissza, bár már nem olvasod, de Te se foglalkozz a 10 kg-val! Egyáltalán nem látszik! Jó pihenést!

Puszi
Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!ű

Előkerültünk Mi is. Rettentő mozgalmasak mostanában a napjaink. Azt hiszem péntek óta nem írtunk. Tehát péntek: Ma megkaptuk a 2 hónapos oltásunkat. ezt még szó nélkül viseltük. Meg is mérték Lillát 6250 gramm (4950g) 63 centiméter (53 cm). Szombat. egész délután apa és lilla aludt a nagyágyon. mi 19,30-kor elmentünk a Hyppolit c. előadásra a vízmű dombhoz. jó műsor volt. Lilla a mamával maradt itthon. Tündérien viselkedett. Vasárnap: délben mamáéknál ebéd volt, majd elmentünk " kocsmázni". Kicsit csocsózgattunk. Este ismét mamával lesz lilla, mert megyünk Republic koncertre. Reméljük az eső sem mossa el.
Mosz gyorsan ennyi. ígérjük írunk ha lesz időnk.
Minonak kitartás. Vele vagyunk. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz!
Amikor én benn voltam a kórházban akkor egy csajszi benn volt a picijével. Az is a koraszülöttön volt nem tudom az események hátterét de ő ott volt végig.

Végre megvan a városrendezési terv!
A térkép szerint az út ketté vágja a házunkat!
Nem tudom mi lesz apa holnap megy be megkérdezni, hogy akkor most mi van mert az önkormányzat elfogadta.

Sbea!
Annyira irigyellek titeket, hogy van valaki akire rá tudjátok bízni a picit. Néha én is úgy kikapcsolnék a gyerekek nélkül!
Remélem az eső nem mossa el és jól érzitek majd magatok!

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

de jó végre mindenki jövöget ujra Kép

én hulla vagyok ma egész nap bontottunk pakoltunk cserepet szedtünk le .... nagyon fáradt vagyok holnapraolyan izomlázam lezs hogy fel sem tudok kelni Kép

sam
igen vannak esetek mikor azt mondjk hoy ne menj el mert nem biztos hogy tdak utánna helyet biztossitani hogy visszagyere általában vidékik maradnak bent mert ha később vissza mehetnének szoptatni és nem lenne hely az nagyon gáz kecsón meg csak meg tudod oldani végülis szerintem szinte mindenhez közel van az izsáki úti kórhát szóval ez egy nagyon összetett dolog adrivalmikor voltunk az utolsó napokban már ide oda pakolgattak mert nem volt hely anyi szülésműtét... lett végül hazaküldtek egy napig még bejártam minden szoptatásra vagy uh előtt ücsörögtem a követekező szoptatásig

mino papa
nagyon örülünk az uj híreknek nagyon szoritunk neketek én meg már nem akarom mindig zaklatni noét sms .. al van elég bajaotok

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

A koncert jó volt.
Sam!
Az biztos, hogy nagy segítség, hogy anyuék itt laknak egy házzal arréb. így sokat el tudunk lógni ketten. Abba bele is lehet csavarodni, ha állandóan itthon kell ülni. Egy kis lazítás kell mindenkinek.

Most indulunk Szegedre. Reméljük kedvező dolgokat fog mondani a dokibácsi. Majd este jelentkezünk.

Minonak utazás közben is szorítunk !Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szép napot mindenkinek!

Minóról még semmi hír?

Roz!
Nem tudsz valami olyan receptet ami fogyókúrás süti? Igen ebben a kórházas dologban igazad van.
Nagyon irigyellek hogy ti már bontotok és halad a dolog. Most tudom ez téged nem vigasztal. Mi csak jövőre jutunk oda hogy hozzá építhetünk. De csak akkor ha nem vágják ketté a házat.

Sbea!
Örülök, hogy jól éreztétek magatok!
És persze szorítunk hogy minden rendben legyem veletek!

sam

Kép

Kép
samchee

Azt persze elfelejtettem írni amiért jöttem.
Szóval Hanna tegnap nagyon éhes volt lefekvés előtt, tegnap ezért két ciciből evett. Fél tízkor aludt el és csak ötkor kelt fel enni!!!
Annyira jól esett aludni egy kicsit többet. Persze amikor hajnalban felkeltem nemsokkal ő előtte rögtön azt néztem hogy alszik e vagy mi baja hogy nem kelt fel fél háromkor.
Remélem tartja ezt a jó szokását!

Még jövök ma!
san

Kép

Kép
samchee

sziaszokt Kép

sam receptet nem tudok de ha up datezel abban benne van milyen sütit édességet ehetsz
sam nálunk most volt ilyen ákinál a 1/2 12 es kajcsinál áki 2 ciciől evett meg még 160 ml pótlást is becsapott de az este nem nagyon evett meg most reggel sem
az épitkezés nálunk is azért vett ilyen hirtelen fordullatott mert apa panaszkodott egy isminek hogy sehol nem talál kőművest ő erre majd ő szerez mi az hittük viccel atzán pénteken szolt hogy vasárnap jön Kép gondolhatod ugyhogy most ezerrel bontunk Kép
apa a városrendezés örömére már ki is ment a telekre mgcsináltatta az utat és most kaszáltatja le a telken gazt nehogy megbüntessenek bár ott építkezhetnénk már annyira szeretném na min1 majd eljönn annak is az ideje
egyébként nem tudom mi van ma a levegőben de lányok rettenetessen nyűgössek adri folyamatossan sirt ugyhogy bedugtam az ágyba és már csukta is le szemecskéjét nagyon álmi volt
most megyek mert niki viszont nem alszik meg áki is telerekta a gatyót Kép
majd jövök még

Kép

Kép

Kép
roz23

sziaszokt Kép

sam receptet nem tudok de ha up datezel abban benne van milyen sütit édességet ehetsz
sam nálunk most volt ilyen ákinál a 1/2 12 es kajcsinál áki 2 ciciől evett meg még 160 ml pótlást is becsapott de az este nem nagyon evett meg most reggel sem
az épitkezés nálunk is azért vett ilyen hirtelen fordullatott mert apa panaszkodott egy isminek hogy sehol nem talál kőművest ő erre majd ő szerez mi az hittük viccel atzán pénteken szolt hogy vasárnap jön Kép gondolhatod ugyhogy most ezerrel bontunk Kép
apa a városrendezés örömére már ki is ment a telekre mgcsináltatta az utat és most kaszáltatja le a telken gazt nehogy megbüntessenek bár ott építkezhetnénk már annyira szeretném na min1 majd eljönn annak is az ideje
egyébként nem tudom mi van ma a levegőben de lányok rettenetessen nyűgössek adri folyamatossan sirt ugyhogy bedugtam az ágyba és már csukta is le szemecskéjét nagyon álmi volt
most megyek mert niki viszont nem alszik meg áki is telerekta a gatyót Kép
majd jövök még

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Remélem, h Minoék jól vannak, és mielőbb Bálintot is vihetik haza!

Hú, tegnap kegyetlen idő volt, Hanci egésznap nem akart aludni, csak kb. 2x15 percet, meg 1x30-t. Annyira szerettük volna, ha kicsit esik az eső, h lehűtse a levegőt!Ja, és ezek mellé vagy 10x evett, elfáradtam én isKép. De éjjel aludt ahogy szokott. Jól vagyunk, különben.

Jó nyaralást mindenkinek aki el tud menni!
Jó építkezést Roz, és Sam!

Sbea remélem minden okés Szegeden, és kedves Veletek a prof!

További kellemes napot mindenkinek!

Kép
seriff

sziasztok!

bea, remélem minden rendben lesz -vagy már volt!

bálintbabának és minónak sok-sok energiát küldök.

a mi napjaink még mindig úgy telnek, mint eddig. szopi fél óra, dajkálgatás, altatás fél óra, aztán 1 óra alvás, többnyire rajtunk, mert letenni nem lehet. ma mégrosszabb, mert óránként eszik, nem 2 óránként.
éjjel ált. még mindig 3* kel.
fürdéskor ordít, mint a sakál.
szóval jól elvagyunk.
éppen 4 hete született, mindig eszembe jut.
gátam még mindig fáj, sosem akar már ez elmúlni? és a trutyi is folyik még. kezdek tőlük kiakadni. 100 szülést is végigcsinálnék, csak gyermekágy ne jöjjön utána!

ja! ma este az aktívban lesz szinetár dóra esküvője, amit a párom "csinált", nem tudom, benne lesz-e ő is valahol. kíváncsi leszek.

puszi

éva

Kép
sygnum

Na már itthon is vagyunk. Mondjuk már délre hazaértünk, de azóta elröpült az idő. Sajnos a dokibácsi csak megerősítette amit Mi is gondoltunk eddig. minimum 4 műtéttel kell az ujjakat szétválasztani, mejd szinte folyamatosan ahogy nő a gyerek plasztikázni kell a hegeket. 1 év múlva kell visszamenni kontrollra, mert most még nagyon kicsi Lillácska és nem kell sürgetni az operációt. Sokat fogunk kórházolni. Kép Amúgy rendes Doki volt a prof. Holnapután felmegyünk Pestre is. Több szem többet lát alapon ott is megmutatjuk.
Gyógytornáztatni kell a kis kezecskéjét. A háziorvosunk a Locskai Mariannt javasolta. Syg Te ismered?

Nálunk egy nap a következő: reggel 5-6 között ébredés. Evés, apa el dolgozni. Anya és Lilla 8,30-9-ig visszafekszik aludni. Onnantól szinte nulla alvás, csak sírdogálás, nézelődés. (kivéve, ha ölben van). Este 20-20,30 körül alvás.

Anya megirigyelte Lilla sapkáját: Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Na már itthon is vagyunk. Mondjuk már délre hazaértünk, de azóta elröpült az idő. Sajnos a dokibácsi csak megerősítette amit Mi is gondoltunk eddig. minimum 4 műtéttel kell az ujjakat szétválasztani, mejd szinte folyamatosan ahogy nő a gyerek plasztikázni kell a hegeket. 1 év múlva kell visszamenni kontrollra, mert most még nagyon kicsi Lillácska és nem kell sürgetni az operációt. Sokat fogunk kórházolni. Kép Amúgy rendes Doki volt a prof. Holnapután felmegyünk Pestre is. Több szem többet lát alapon ott is megmutatjuk.
Gyógytornáztatni kell a kis kezecskéjét. A háziorvosunk a Locskai Mariannt javasolta. Syg Te ismered?

Nálunk egy nap a következő: reggel 5-6 között ébredés. Evés, apa el dolgozni. Anya és Lilla 8,30-9-ig visszafekszik aludni. Onnantól szinte nulla alvás, csak sírdogálás, nézelődés. (kivéve, ha ölben van). Este 20-20,30 körül alvás.

Anya megirigyelte Lilla sapkáját: Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

bea, jól áll a sapek!
mariannt ismerem, mehettek hozzá nyugodtan. sajnálom, h ilyen sok műtétre lesz szükség.

Kép
sygnum

Sziasztok,

húú, jó sok minden történt, mióta elmentünk!! Minóval beszéltem a héten, így Bálint babáról tudok, nagyon szorítok/szorítunk Mi is Nekik. Lassan gondolom hazaengedik (vasárnap vagy hétfőn számított rá), és ide is eljut, ha egy kis időre is!
Mino, ha olvasod, nagyon sokat gondolunk rád, kitartás!

Szóval: velünk minden rendben, pici Emese is jól van. Cserkeszőlőn nagyon jót pihiztünk, Kamilla is jól érezte magát, jöttek a rokonok is: Nagyi, Nagynénik, barátnők. Igaz, az első éjszaka egy jó kis köhögés hatására hányt egyet, így másnap a helyi gyerekorvosnál kezdtük. Szerencsére semmi komoly nem volt, így mehettünk strandolni, szigorúan a gyerekmedencébe. Mint utólag megtudtam, konyhasót tartalmaz, így valszeg emiatt egy nap alatt elmúlt a köhögése.
Aztán pénteken teljes kórházi cuccal mentünk a kórházba, Szegedre NST-re. Egy picit szapora volt pici lányunk szívverése, de még normális. Ma meg mpsás, takarítás, szerdán jön látogatóba a védőnő, majd csütörtökön irány Szegedre Anyáékhoz. Remélem addig még egyben kibírjuk, nincs kedvem rohamtempóban menni szülni. Azt már egyszer átéltem...

Lassan válaszolok Mindenkinek, most csak gyorsan a történteket írtam le, de mindent tudok ám...

Puszi:

Kobudo 37+0

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

de jó tényleg mindenki előkerül szuper Kép

beáék

sajnálom szegény lillácskát pici csöpp lány már ilyen kicsinek is sok mindene kell keresztül menni Kép
igaz nem tőlem kérdezted mi i jártunk marianhoz 4 hónapot heti 2 alkalommal most a tesómék is hozzá járnak mert 16 a kislányuk és még meg sem fordul és a házidokijuk még csak most küldte el gyógytormászhoz na mindegy szóval szerintem nagyon jó a marann és nagyon ért a gyerekek és a babák nyelvén én is csak ajánlani tudom megvan cime száma ha kell

seriff
dttó ugyan ez volt a napunk remlem ma már jobb lesz Kép kitartás

syg
megnézzük Kép

kob
vigyázzatok nagyon magatokra és sok erőt gyors szülést Kép siessetek vissza hogy tudjunk mindenről Kép

lilke
gondlom azért nem jössz mer mostmár beleetettde magad a vásárlásba Kép

meliszza
hogy vagytok ??

Sam
neked up dates könyv meg van vagy hogy csinálod az up datet ?

mino
remélem minden rendben szorítunk nagon Kép kitartás Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Syg, Kobudo, Seriff! Nagyon örülök hogy ti is jelentkeztetek!

Syg, mit jelent az hogy a férjed "csinálta" a szinetár esküvőt?
Ja és egy kicsit beleolvastam a kezdetekbe. Sygnum, rólad megtudtam hogy 29 éves vagy (én is) hogy már joval korábban szerettél volna babát(én is) csak "alapoztál" és tanultál (én is) a Szechenyibe laksz (most még én is) a gyermekpszichologia engem is nagyon érdekelt, de nekem is a gyakorlattal adodtak problémáim. Syg, te mivel foglalkoztál Leona születése elött?

Bálint-babának is nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!

A babák nagyrésze egyébként, érthetően, nagyon utálja ezt a nagy meleget, ezért ők is nyügösebbek.

Kitartás minden picibabásnak! A 3 hónap vizválasztó lesz. (szerintem) Nekem is mindenki ezt mondta és igazuk is lett. igaz a 3 hónapból 4 lett, de utána minden sokkal könnyebb lett. leginkább azért mert megszüntek az éjszakai szopizások és reggelig aludhattunk!!!

Sam!
Mizujs? Hogy áll a fogyókurád? Ugye nem adod fel?

Kobudo, Neked elméletileg mennyi időd van még a szülésig. Ha nem vagyok túl kiváncsi miért költöztök le Szegedre. (oda jártam egyetemre és nagyon szerettem)

Ja! képzeljétek az elöbb ide jött az én rosszcsont kisfiam és közelte: "anya jöttem hozzád, akarlak megszeretgetni kicsit" azzal átölelte a nyakamat és majd meg fujtott és édes kis puszikat nyomott az arcomra....

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Itt vagyok, csak ki kell pihennem ezt a sok izgalmat, az idő sem olyan jó, nagyon fáradékony vagyok megint, mintha a terhességem elején lennék... Állandóan aludnék. Na, most már én is tudok feltenni képeket nektek. Van fényképezőnk. Kép Nagyon örültem neki, tudjuk a babót majd sokat fényképezni. Kép

Szia Kobudo, örülök, hogy jó volt a nyaralás. Bátor vagy, hogy 37hetesen is elmertél menni kirándulni. Kép

Minora én is nagyon sokat gondolok, írok is neki sms-eket, de még nem válaszolt, gondolom azért annak is örül, ha írok. Bár most már nem fogok írni. Majd remélem jelentkezik. Kép

Beáék, nagyon sajnálom, hogy ennyi műtétre lesz szükség. De legalább műteni lehet. A mi keresztlányunknak nem lehetett az újjával semmit sem csinálni. Õ 3újjal született. Bal kézzel csinál szinte mindent. Kitartást kívánok. Nem lesz egyszerű. Kép

Puszillak benneteket! Lili
birolili

Sziasztok!

Tegnap óta egy gyerekes anyuka leszek egy hétig.
Még most nagyon élvezem, de sztem délután már mennék érte.

Sbea!
Nem tudtam róla, hogy ilyen ügyben mentek Szegedre. Nagyon sajnálom. Biztató amit az orvos mondott és igazatok van, hogy minden lehetőséget megpróbáltok. Nem szabad az elsőnél megállni. Sok sikert!
Egyébként tényleg jól áll a sapek!

Kobudó!
Minden gyereknél előírás, hogy níaralás alatt lesz beteg?
Tavaly a lányom nagyon beteg lett a harmadik napon és szegénykém nem is igazán élvezte.
Nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen és könnyű szülés legyen.
Családostól mentek Szegedre?
Onnan tudsz írni?

Roz!
Nekem szerencsére megvan az updates könyv. Sokat segít még akkor is ha nincs kedvem főzni, mert csak felütöm és választok valamit.
De sajna édességek nincsennek benne.
Ti hol terveztettétek meg a bővítést?
Mennyibe került?

Nana!
Nem adom fel a fogyókúrát.
Azért szépen apránként megjelenik az eredmény. Tegnap apa mondta hogy fogytam. Most az a két kiló még nem látszik, csak kedveskedni akart.
Annyira édesek tudnak lenni amikor ilyeneket kitalálnak a maguk kis agyával.
Tavaly amikor Tamás kiment Francia országba egy hónapra nagyon magam alatt voltam.
Bogi nagyon sokszor jött oda és vígasztalt, 3.5 évesen.
És egyszer amikor ok nélkül megbántottam őt elsírtam magam és utána nem azzal foglalkozott, hogy megbántottam hanem hogy jött átölelt és annyit mondott:Ne sírj te jó anya vagy.
Borzalmasan megható volt.
Szóval tudnak a gyerekek meglepit okozni.
Veletek minden okés?

Lili!
Pihenjél is sokat hiszen az utóbbi időben igencsak kifáradtál!
Babaszoba hogy áll?
Találtál kiságyat?
Mennyi időd van még?

KépKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Kobudo, reméljük minden rendben lesz és nem kell rohanni Szegedre.

Nana, a férjem eredetileg vendéglátós és a Gerébi Kúriában dolgozott, ahol Szinetár Dóra esküvője is volt (meg a miénk is). Teremfőnökféleség volt, de annál még több is, mert ő szervezte a rendezvényeket, a tüzijátéktól az anyakönyvvezetőig. Ez volt régen. Most megkérdezték, hogy nem menne-e vissza hétvégenként 1-1 napra rendezvényeket lebonyolítani. Így került erre az esküvőre is.
Én gyógytornász vagyok a reumán, az Izsáki úton.
Hol laktok a Széchenyiben?
Ja, és még csak holnap leszek 29.
Kisfiad nagyon-nagyon aranyos lehetett! Alig várom, hogy Leo is ilyeneket "produkáljon".

Lili, pihenj csak sokat és várjuk a képeket Rólad is, nem csak majd a babáról!

Sam, Te Bogid is édes lehet, amikor ilyeneket mond. Nem is értem, hogy egy gyerek néha hogyan lehet felnőttebb, mint egy felnőtt.

Ma éjjel csak 2* ettünk, ez már nagy szó. Viszont este olyan hisztit levágott, alig tudtunk mit kezdeni vele. A cicin is cirkuszol mostanában, eddig ugye nem volt sok tej, most meg túlságosan spriccel, állandóan félrenyel.
Mit csináljak, hogy ne ordítsa végig a fürdetést? Úgy sajnálom olyankor.

Éva

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?