Sziasztok!
Szerencsére meggyógyult Martin, tegnap már nem volt lázas. Most már biztos, hogy az oltás miatt volt.
Lola,
Sajnos igaz lehet a hir a kullancs visszaküldéssel kapcsolatban, mert már napok óta nem frissitették az oldalt, ahová az eredményeket teszik fel. Azért sajnálom, mert jó lenne, ha megvizsgálnák, még ha fizetnem is kellene érte.
Mi idén valószinűleg nem megyünk nyaralni. Pedig be volt tervezve egy bolgár tengerparti nyaralás, de inkább elhalasztjuk egy évvel.
A férjem lehet, hogy hazamegy pár napra a szüleihez, mert már nagyon honvágya van, tavaly nyáron volt otthon utoljára.
Az a jó, hogy anyukámnak van egy kis nyaralója Dorogon a Pala tónál, oda szoktunk kijárni hétvégente. Martin is nagyon élvezi, csak mindig mindent bele akar dobni a vizbe.
Lola, nem emlékszem, hogy kérdeztem-e már, vagy csak akartam, hogy a Suzuki fesztiválra szoktatok-e járni. Mi általában kisétálunk, ha idén is lesz, jöhetnéte Ti is és találkozhatnánk.
Renáta,
A 30. hétben vagyok most. Azt hiszem, tegnap befordult a helyére, mert egész nap mozdott, és nagyon feszitett a pocakom, meg olyan fura alakja volt. Érdekes, hogy a "nagyfiam" is épp a 30. hétben fordult be.
Nem tudsz képet felrakni a testvérfelállóról, amit vettetek?
Én is gondolkodom rajta, hogy kéne venni, de nekem akkor a babakocsit is le kell cserélnem, mert szerintem ehhez nem lehet hozzácsatolni.
Rita,
Képzeld, az én fiam is épp tegnap pottyant le az ágyról. Nagyon nyűgös volt este, és a nagyágyban altattam el. Lefeküdtem aludni, és mondtam a férjemnek, hogy ha ő is jön, tegye be őt a kiságyba. Aztán végül addig forgolódott az ágyban, hogy valahogy leesett. Már csak a sirására ébredtem fel. Szerencsére nagyon hamar megnyugodott és nem lett semmi baja. Persze én még jó sokáig nem tudtam elaludni az ijedtségtől.
Irigyellek Titeket a csütörtöki találka miatt. Kár, hogy ilyen messze van tőlünk Tatabánya, különben mi is nagyon szivesen mennénk.
Majd meséljetek, hogy milyen volt a találka, hogy ismertétek meg egymást, és hogy a gyerekek játszottak-e egymással.
Sziasztok,
Réka