Sziasztok!
Anna! Valóban csodálatos helyeken jártatok, de úgy látszik mindannyian a "kicsinek nem jutott fagyi" képnél akadtunk le.
Bár én sem adok fagyit Pancsinak, ő addig egy rolettit kap, és nem is kér a fagyiból.
Hát borzasztó szar időnk volt.
Szinte egész nap esett az eső, így zsúfolódtunk 11-en a 10 nm-es nappaliban.
Ráadásul szegény anyunak aznap reggel kiesett a koronája, úgyhogy el volt keseredve szegényem fogatlanul. Még jó, hogy így nyaralás végére, mert 2 hétig nem tudom mit csinált volna fogatlanul. A bezártság miatt a gyerekek is zajosabbak voltak a kelleténél, még jó hogy Pancsikám ezt nyugodtan bírta. Viszont jót játszottunk. Kártyáztunk és mancaláztunk. Bátyám nagy játékrajongó, és ellátja külföldről hozott kártya- és táblajátékokkal a családot. Ilyenkor ha találkozunk, akkor megy a csata.
Ja és a keresztlányomnak a keze is eltörött, mert leesett a mászókáról.
Pancsi azért kezdett barátkozni a bilivel, mert eladtuk nagyapámék volt házát, ki kellett pakolni, és elhoztuk a Bence régi bilijét. Jobb híján betettük a vécébe. Olyan fotel formája van. Na most, amikor vécére megyek, Pankának nyitva kell hagynom az ajtót, ne maradjon egyedül, ilyenkor be szokott jönni és ráül a bilire. De ruhában, nem szoktam levenni róla. Van, hogy együtt "nyögünk", ami nagyon tetszik neki, ilyenkor előfordul, hogy sikerül kakilnia. De mivel korainak gondoltam, ezért szerintem még nem vetkőztetem le hozzá, bár ő is mutatja a termék után, hogy phűűű! Gondoljátok, hogy akkor már lehetne próbálkozni?
Panka kb. 3 napja elkezdett szavakat utánozni. Nem használja őket, de megismétli, ha mondjuk. Persze nem akkor ha akarjuk, hanem spontánul.
Az egyetlen igazi 2 szótagos szava a "mehet", ugyanis ha azt akarja, hogy dögönyözzem, akkor feláll az ágyon és közli, hogy mehet.
És képzeljétek, a múltkor babfőzelék volt, és sírt, hogy megkóstolja a sós hagymát. Kénytelenek voltunk adni, bár én féltettem a pociját, de teljesen rákapott. A váégén el kellett tüntetni az asztalról, mert már csak azt ette volna.
Bogiék hogy vannak? Nem tudtok valamit?
Eddig igaz a hideg miatt sírtunk, de most meg a 39 foktól rettegek!
Ma üljük Pancsi névnapját. Banános-krémes töltött palacsinta lesz a menü, úgyhogy megyek tüsténkedni. Kíváncsi vagyok, mit szól majd a babájához!
Judit