Sziasztok!
Úgy örülök, hogy már milyen sokan vagyunk!
Én ma voltam dokinál, de még nem lehetett szívhangot hallani. Azt mondta, mivel hátrahajló a méhem, így nehezebb, estleg hüvelyi ultrahangal lehetne, de azt nem akartam. Majd két hét múlva megyek újra. Egyébként azért gondoltam, hogy most megyek, mert Csengémnél is a hetedik héten már volt szívhang. Viszont most a doki azt mondta, szerinte öt-hat hetes, de persze ez nem biztos. Akkor lehet, hogy nem abban az időpontban fogant, amikor én gondolom
Egyébként nekem április 28-án volt az utolsó mensim.
Titati, üdv itt! Mi majdnem egy idős terhesek vagyunk, bár a mai ultrahang óta nem tudom, hogy mi is a helyzet. Nekem Csengénél is elszámoltak valamit.
Hányinger ellen nincs ötletem, általában a szénsavasat kívánom, néha a kólát is, pedig ezeket egyébként nem szeretem. A fagyi is jó állítólag, de ha én igazán rosszul vagyok, nem segít semmi. A gyömbért majd kipróbálom és lehet, hogy a B6-ot is. Minden érdekel, ami könnyebbé teszi a helyzetet,főleg Csenge miatt, Neki nem mondhatom, hogy bocs, most Anya rosszul van, nem tud Veled foglalkozni.
Szisz! Gratulálok a két gyermekhez,jó hallani, hogy ilyen hamar bevállaltok egy harmadik gyerkőcöt is.
Nicika, szerintem egy unokának minden nagyszülő örül, nem vagytok már annyira fiatalok, hogy ez probléma lehetne. A tábla jó ötlet, Neked lenne kedved megcsinálni?
Simigabi, feltétlenül írj, ha kiderül valami
Persze addig is!
Mzx, köszi a tanácsot és a drukkot. Te mikorra várod a babádat? Kisfiú, vagy kislány? Hogy fogják hívni?
Jó éjt mindenkinek!
Bellya