Új privát üzeneted érkezett!

orsi, mi annyival jöttünk haza a kórházból.
holnap fél 9-re megyünk uh-ra, de nem hozzátok, hanem az izsákira. remélem minden ok, megnézetem a csípőjét is, ha már ott leszünk és akkor hátha nem kell menni az ortopédiára. az uh úgyis többet mond, mint a fizikális vizsgálat, nem?
én mindenhol azt olvasom, hogy nem jó, ha a picik 6 óránál tovább alszanak. ill. nem az alvás a gond, hanem hogy 6 órán túl nem eszik. nem lenne jobb 1* felébreszteni? hátha nem enne olyan mohón.

Kép
sygnum

nana, az albumban a 2. lép tényleg nagyon jó! olyan "művészi" a fények miatt

Kép
sygnum

Dani nevében mindenkinek nagyon köszi! Valoban tündéri és imádom is rendesen.
Azért meg voltak a magunk kis harcai egymás között kb. 2 éves kora körül, de most már nagyon édes gyerek.
Tisztázodtak benne a határok, hogy mikor meddig mehet el és mik azok az értékek melyek szerint anya fel szeretné őt nevelni. Gondoskodó és odaadó kisfiú, persze még nincs testvére.
Ilyet lehet hogy önteltség irni és ezáltal nem is illendő, de szerintem (illetve. leginkább a környezetünk szerint) nagyon "jónevelt" gyerek. Persze azért nem szent és ő is tud hisztizni és anyát meg apát nagyon feldühiteni.
Egy gyerek nagyon jó tanitó. Engem rengeteg dologra megtanitott és A Világ legnagyobb csodájának tartom hogy Õ van nekünk.

Minoról tud vki vmit?

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok 1 monadtra citromot én sem adnék mert a citrusfélék is nagyon allergizálnak narancsotsem sjó 1 év alatt adni de izti mindeki ismeri ezt a tilttólistát hoy citrusféle aprómagvas tej .... 1 év alatt nem ajánlott 3 évalatt pedig a di mogyoró mandula darálás nélkül bővebben leirnám de nincs időm Kép meg lehet hogy nem is mindenkit érint érdekel

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat, egy kicsit részletesebben kellene mivel mindenröl kell egy másolatot csatolnom, pl.:nestlé kiskanál, hipp tea, milupa autós matrica, milusan szopis tea ilyesmik.

Előre is köszi!

Sziasztok!
anyatigris2

Én adtam citromot. Mondjuk az tulzás hogy adtam éphogy egy csöppet kapot a baba de semmi baja nem volt és nem is lett azota sem. szerencsére. Egyébként ugy tünik én tudatlan vagyok mert nem tudtam hogy ebből baj lehet, hisz maga a gyerekorvos ajánlotta, meg persze a sokat látott védőnéni.

Syg,
Nálunk is voltak "túlevések". Le is lettünk tiltva a mértéktelen "zabálásokról", ami elég borzalmas volt. 10 perc után szopi stop. Mondjuk nálunk örült hasfájással járt nem hányással.

Ha éjjel alszik 6 órát szerintem ne ébreszd fel, a mohoság pedig hamarosan el fog mulni.

KépKép
KépKép
nana09

Szerintem az egyik legrosszabb dolog az első babánál, hogy nem elég hogy sokszor nem tudod hogy mi tévő legyél és elbizonytalanit a sok új helyzet, ráadásul még mindenki mást mond.

KépKép
KépKép
nana09

Éva, egy mondat, nem biztos, h olyan ember lesz holnap az Izsákin az Uh-ban, aki ért a csípőUh-hoz, ketten csinálják ezt Lóránd Márta és Szathmáry Valéria.Éjjel nyugodtan alhat, nem ébresztjük fel, nappal is szokott mohón "zabálni"(bocs), csak eddig nem nyelt ennyi levegőt! És utána rendesen evett aludt eddig, most indulunk sétálni! Ti már voltatok?
Szóval Miattatok volt az a rettentő büdös, meg pernye a tiszta ruhákra!KépKép

Kép O

Kép
seriff

Anyatigris!

Újból leírom azt amit kértél.
Szóval:

-2.5 hóapos a lányom
-ritkán kap Hipp teát
-a védőnő javasolta
-minták közzül csak Hipp kamillát kapott
-egészségügyi intézményben
-egészségügyi dolgozó
-kapott reklámfüzetet és tájékoztatót: Pampers, Hipp, Nestlé, Kecskeméti., Avent,stb
- a baba-mama csomagban volt:Domestos, Chicco melltartó betét, Johnsons fürdető, Pampers pelenka, Ariel mosópor, Lenor öblítő,Bepanten kenőcs, Sudocrem kenőcs, Pampers törlő, Johnsons törlő
- Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Kecskemét

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok Nektek!

Nana!
Te mit tornáztál a fogyi alatt? Nem írnál le néhány gyakorlatot?
Nekünk a védőnő mondta a citromot! Én is adom néha a csajszinak.

Syg!
Hanna is eleinte hányt ha pelenkáztam majd el fog múlni. Én is meg voltam ijedve.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok MAMÁK, itt MINO-PAPA!
Szoval,NOJCSIkám jólvan!!!De ma volt egy OPT-je amit mindenáron el akartunk kerülni,de sajni nem lehetett.(A szeme miatt legfőképp).Nagyon görcsölt 25-volt neki,aztán estére jobban lett,úgy merten csak otthagyni.
Azért kelett, mert a mai UH kevesebb magzatvizet mutatott.Az eredmény jo lett,bár magzatvíz ellenörzést nem csináltak!?
Jövőhéten BABA!!!

Roz 23 (ROZIKA?)
Köszi az esti telefont teljesen felvirult.

Joéjt MINO-PAPA.

KépKép
mino

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Éva, remélem minden okés lesz az UH-n!Milyen volt az éjszaka?

Mino-Papa!
Sikerült mindent beszerezned Bálintnak? ÉS végül ki lett a gyerekorvosotok?

Lili, Melissza hogy haladtok a bevásárlással?
És hogy bírjátok a meleget?

Roz, Niki, Adri, Ákos hogy vannak?

Sam, a Te kicsi Hannád is jó gyerek úgy látom, ha minden délben így alszik. Éjjel is ilyen? Mekkora(kg)?

Nana, mikorra tervezitek a tesót?

Sbea, minden okés Veletek?

Most megyek, mert kifut a víz!

Kép
seriff

Üdv Nektek!

Mit nem adnék ha már végre augusztus lenne és mehetnénk nyaralni. Tegnap óta tiszta ideg vagyok pedig igazából nincs miért. Hanna is érezte szerintem mert nyűgi volt este pedig ő nem szokott.Néha a lányok egyszerre hisztiznek és akkor elkezd borulni az a bizonyos bili. Valamiért jobban megviselnek a dolgok. Miért?

Seriff!
Hanna napközben ha nem is alszik akkor is nagyon jó kislány. Éjszaka pedig fürcsi után eszik ami nálunk elég későn van, hogy később keljen éjszaka. Tíz körül eszik utána háromkor és reggel. Ez olyan hat órát takar de utánna már követeli, hogy mellettem maradhasson. Egyébként pedig mélyen alszik és nyugodtan.
Kettő hete volt 4870g majd most megyünk méretni és a dokihoz. De már tuti öt kg felett van.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mi az a OPT? Biztos nagyon buta vagyok, de még nem hallottam.

Kedves MINO és MINO-PAPA! KITARTÁS!!!!!
Mind szoritunk nektek és a kis Bálint gyorsan kárpotolni fog benneteket mindenért...

Seriff,
Mi tesót már "beterveztük". Most 1 hónap szünet aztán jöhet a probálkozás. Reméljük olyan gyorsan pocaklakó lesz mint a Dani volt.

Ha tudsz te is rakhatnál fel "frisebb" képeket a Hannáról.

Üdv Mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt Sam!

Én igazából nem sokat tornáztam, néha Cindy C. kazettára.

Ami igazán segitett az lépcsőzés volt. Mi tavaly nyárvégén költöztünk és a lakás kialakitás során - mivel új ház - még nem volt jó a lift és persze Dani is mindig velem volt...

Tehát a 12 kg-os Danit fel és irány a 3. emelet!
Ez csodát tett, addig hiába csináltam bmit, ettem kevesebbet stb. egyszerüen nem akartak elindulni a kilok lefelé.

Szóval mint már Seriff is irta a futás lenne a legjobb, de az szopi alatt nemigazán. Marad pl. a biciklizés vagy esetleg ugri-bugri aerobic, bár a tejcsi termelödésnek valószinüleg az sem használ.
Mindenképpen vmi Cardio mozgás kell, hogy elkezdjenek lemenni a kilok, utána már bármilyen mozgás jó.

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Anyatigris,
a reklámfüzeteket rögtön kidobtam, nem tudom pontosan melyik cégek voltak, de Hipp, Kecskeméti, Mildi, Humana és talán Nestlé volt.
Ajándékként Pampers pelust, Johnson's babafürdetőt, Ariel mosóport, Lenor öblítőt, Sudocremet, Chicco melltartóbetétet és egy Domestost kaptam.
És Kmét, Megyei Kh-ban született.

Nana, ezt olyan szépen írtad. A gyerek is alakítja a szülőt, ez tényleg így van. És sztem nem is "nevelni" kell, hanem példát mutatni, mert a gyerek úgyis azt csinálja, amit a szülőtől lát és nem azt, amit a szülő elvár tőle.
Én most próbálom szopi közben többször büfiztetni, hátha segít és nem eszi túl magát.
Ez a "nem tudom, mitévő legyek" érzés nagyon szar. És tényleg nem tudja az ember, h kit kérdezzen, mert mindenki mást mond.

Orsi, végülis nem nézték a csípőjét, mert nincs nekik az az ágy vagy micsoda. De nem is Uh-ra van beutalónk, hanem az ortopédiára. Az előbb beszéltem az egyik ort. orvossal (persze nem mindegy kihez viszem) és holnap reggel megyünk hozzá. Buksi egyébként rendben van.
Éjszakánk szuper volt, kidőlt tegnap a kisasszony a nagy nyűgösség után. Szinte egész nap ébren volt, vagy rajtam aludt. Éjjel csak 1* kelt fel. Ilyen sem volt még! Most meg az erkélyen alszik amióta hazaértünk.

Mino remélem jobban van! Én sem tudom mi az az OPT.

Nana, Sam lehet nem ugri-bugri aerobicot is csinálni, ami fogyaszt. A lényeg, hogy a pulzus egy bizonyos határon felül legyen legalább 20 percen keresztül. 20 perc után kezdődik a zsírégetés. Én is ezt fogom csinálni, ha letelt a 6 hét. Már alig várom, hiányzik a mozgás. Hogy a tejtermelődésre hogy fog hatni, azt nem tudom, majd meglátjuk.

Éva

Kép
sygnum

Szióka!

Nana!
Az OPT az egy tesztelés.
Infúzióval oxitocint juttatnak a szervezetbe, ami mesterséges fájásokat kelt. Mármint úgy mesterséges, hogy nem természetesen indul magától. Ebből szoktak egy 20-25 db-ot kivárni. Nézik a baba szívhangját, és azt hogyan reagál a fájásokra. Utána pedig magzatvíz vizsgálatot csinálnak, nem e zavaros lett.
Szóval ennyi.
A saját kút agyambólszoktam de akkor majd csinálok valami tervet.
Remélem a pocaklakó hamar beköltözik!!!!!!!!!!!

Sygnum!

Én már több mint egy hete csinálok tornát, nem igazán azt a megterhelőt csak olyan normálisat, de ez előtt soha nem tornáztam még. A tejcsire szerintem nem hat, csak akkor ha nem történik utána folyadék pótlás.
Kösz ezt a 20 perces tippet én kb mindíg csak addig tornáztam, de akkor most kihúzom.

sam

Kép

Kép
samchee

Köszi a felvilágositást Sam!

És jobban vagy már? (mármint hangulatilag?) Mi is megyünk nyaralni, jövő hét péntek éjjel indulunk és bár már közel van én is alig birok magammal. Már nagyon mennék!!!!!! már elkezdtem listát irni, mi kell, mit kell még venni...

Ráadásul Dani (kivételesen) a mamiéknál aludt úgy hogy most "nagyon ráérek". Ami nem igaz mert mindig van mit csinálni (hogy hogy csinálom????)

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Szia Nana!

Mostmár talán helyre jön a hangulatom. Bele férünk a bőröndödbe?
Én is akarok veletek indulni!!!
Hová mentek?
Egyébként én is ilyen vagyok, hogy listát írok mit kell elpakolni és mit kell még megvenni. Valamiért akkor hamarabb eljön az időpont.(pedig ugyan annyi)
Most beszéltem az ex-el.Végre van bejelentett munkahelye és talán mostmár tudják tőle vonni a gyerektartást. Ha egyáltalán ez igaz. Egy év gyerektartása meg szerintem elúszott. Tavaly nyár óta nem fizetett és ez elég nagy összeg. Na de hagyjuk.
Bogi is a mamánál töltötte a hétvégét alig vártam hogy nyugi legyen. De nem telt el egy két óra már hiányzott. Alig vártam, hogy vasárnap délután legyen. Te nem így vagy ezzel?

sam

Kép

Kép
samchee

Ugyanez! Dani csak tegnap ment el és ma du.-án jön, de már nagyon hiányzik!!!!

Horvátországba megyünk. Az elmult 3 évben csak itthon és csak 3-5 napot voltunk (semmi bajom az itthonnal, sőt én nagyon szeretem ezt az országot), de nagyon jó lesz már egy kis igazi nyaralás!!!!

oriási böröndjeink vannak.... ha gondolod..

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

Aranyos vagy!
Mi is oda terveztük a nyaralást, de sajna nem jött össze. A szállás az olcsó lenne csak a pénz amit igazolni kell az nem lenne meg.
Vagy legalább is a Külügy honlapján ez van.

Tavaly Hévízen voltunk idén a Velencei tavat céloztuk be.
DE OLYAN SOKÁ VAN MÉG AUGUSZTUS KÖZEPE!!!!!
Egy Ötlet: most te viszel engem augusztusban én téged???? Hi-HI

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

most jövök minotól jól vannak nagyon elégedett mindennel nagyon jó sora van nagyon figyelnek rá nagyon örült és én is hogy látthatam őketKép
ha minden igaz csütörtökön császározzák ez a tudat egy kicsit most idegesiti hogy tudja hogy pontossan mikor szül .... de jól aranyos volt nagyon
most megyek is mert nagyon sok dolgom van én varrat szedésra menetm ki a kórházba azért ugrottam fel hozzá
puszika majd még jövök Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok Kép

seriff
nálunk minden rendben van bár na délelőtre igérte anyós hogy visszahozza nikiémet de még nem jöttek már kiküldem érte apát már annyira hiányzik Kép adrikám elkeztde próbálgatnia szárnyait eldobálom magam hiszti terén leveti magát a földre apa szerint imádkozik Kép ( pont ezt csinálja most is)
ákoskám is jól van bár ma nagyon sokat aludt viszont előző éjjel 4 szer volt fent de reggel 8 ig aludt utánna most is kint szunyál az udvarn már 4 óra óta mi lesz itt estére hu-hu már előre látom Kép

nana
hu ez a nyaralás dolog baromi jól hangzik horváto. most jöt haza 3 ismink is csodálatos képekkel érezzétek nagyon jól magatokat Kép

sam
nem sokára itt van már augusztus
biztos neketek is jót tesz majd egy kiskikapcsolódásKép

syg
jól vagytok ?

sbea melissza merre jártok???Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Itthon pihengetek. Tegnap nagyon lefáradtam. Jó hír, hogy a munkáltatói hitel végre megérkezett Kép , a bankost is elvileg már utalták, de a mi számlánkon még nem jelent meg. Talán holnap. Már nagyon várom a költözést. Addig nem is tudok igazán tervezni, hogy mi hogy legyen. Na meg mennyiért. A babaszoba berendezése már teljes, kis mázlista. Nekünk meg még egyelőre ágyunk sincs Kép. Ha más nem lesz, egy szétnyitható sarokülőn alszunk néhány napig. A konyhában beépített szekrény van + egy kerek asztal 4 székkel. Az előszobában (folyosón) beépített szekrény, meg fogas. A mi bútorunkon kívül már csak "néhány apróság" hiányzik... De legalább a pénz 1/3a már megjött. Kép

Mi hétfőn indulunk nyaralni, Sopron mellé, Hegykőre. Sajnos csak négy nap, de nem igazán kívánkoztam többre. Közben kinézünk Ausztriába is, meg a környéken kirándulgatunk. Már nagyon várom. Bécset egyszerűen imádom. Talán július végén elmegyünk még a Mátrába is pár napra, bár túrázni egyébként sem szeretek, a kullancsoktól meg eléggé tartok.

A múltkori képbénázáson okulva én is csináltam egy albumot itt a babaneten "Balu 2in1" néven. Ha valakit érdekel.

Minonak továbbra is szorítok, többieknek is minden jót!

Kép
Kép
melissza

Sziasztok! MINO-PAPA
Kicsit be vagyunk KAKKANTVA.Holnap 9-körül SZÜLÉS!!!
Egyébként minden rendba.
Majd holnap jelentkezem!!!!!!!!!!
SZORITSATOK!!!!!!!

KépKép
mino

HAJRÁ MINO!
SZORíTUNK NEKTEK !!!!!

MAJD DÉLUTÁN JÖVÜNK!
LILI MERRE JÁRKÁL?

PÁ (BERAGADT A CAPSLOCK)

KépKép
KépKép
sbea

Hajrá Mino! Várjuk a híreket...

Kép
Kép
melissza

Kedves Minoék!

Csatlakozom Beához és Melisszához!!!!!
Szorítok nektek!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

lehet hoy én emlékszem akkor rosszul én csütörtökre emlékeztem bálint és mino osztodásra
na mindegy akkor nagyo-nagy drukk nektek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Én is csütörtökre emlékeztem de szerintem már mindannyiuknak sokkal jobb lesz kint tudni Bálint-babát.

Kedves Roz!

A nyaraláshoz köszi a jó kivánságokat! Már nagyon-nagyon-nagyon VÁRJUK!
A pindurjaid jól vannak? Az én egyetlen pindurom ma eddig nagyon "rossz". Érződik a mamiék kényeztetése...

nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mino-Bálint megszületett már vajon?
Drukk-drukk!

Éva, mi volt az ortopédián? Kaptatok beutalót UH-ra? Szegény Leo annyit látja a kórházat ilyen kicsi korában, h megunja!Kép

Remélem, h mindenki jól van, mi nagyon, kint a teraszon kellemesen hűvösben pihenget Hancipanci, na persze egy óriási Domb áruházas séta után!Kép

Szép napot! Minoéknál ez az egyik legszebb!!!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!!

Minó! Nagyon nagyon szoritúnk, hogy minden oké legyen! Bár már bizti megvan a baba.
Ha tudtok szóljatok!!

Melissza!
Jó pihenést a jövő hétre töltődj fel energiával!!

Annyira várom mi van Minóval!!!!!

sam

Kép

Kép
samchee

Hú! Már komolyan izgulok! Annyira várom hogy vki írjon vmit Minoékról!!!

Melissza!
Mailt megkaptad? Ha addig nem "találkoznánk" én is jó pihenést kivánok!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

MINO-PAPA
Megvan BÁLINT-BABA!!!
2550g 48cm.Jól vannak,de lehet hogy a picit leviszik a koraszülöttre.Délután minden kiderül.
Egyébként jol tudtátok a csütörtököt.Tegnap 5-kor mondtákmeg,hogy ma lesz.
Sziasztok

KépKép
mino

HURRÁ!!!
Tiszta libabőr lettem!!!! Futkos rajtam a hidegrázás!

Tiszta szívből GRATULÁLOK!!!!
És igy "ismeretlenül" is sok puszi Mino-mamának és Bálint-babának!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!!

Hurrááááááááááááá!!
Nagyon nagyon gratulálok és jó egészséget és sok puszit a mamának és a babának.
Nagyon örülök Nektek!
sam

Kép

Kép
samchee

Éljen-éljen Mino és Bálint!
Üdv az egyetlen kislegénynek itt a sok csajszi között!Kép
Minonak mielőbbi felépülést kívánunk!

O+Hancipanci

Kép
seriff

hatalmas gratula és sok sok egészséget Kép remeléem mindketten jól vannak mino is jó viselte altatták vagy érzéstelenitették ? a Sajósi doki megnézte babócátokat ? Õ viszi át a korára ott is marad ? vagy csak megfigyelik oda átmehet mino vagy kell a negatív széklet eredmény ?remélem minden rendben taállnak sok -sok puszika nektek remélem csak 5 nap és itthon vannak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Gratula Mi is!

Gyors felépülést!!!

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

tettem fel az én holnap 3 hónapos nagylegényemről uj fotokat Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253&page=4

akit éredkel Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Én megnéztem! Nagyon édesek és gyönyörűek mind! Még mindig nagyon irgyellek, és még mindig nagyon tisztellek.

Te melyik képen vagy? A "puszilkodoson"?

Nana

KépKép
KépKép
nana09

GRATULÁLOK MINO!
Remélem minden rendben ment. Ma is sokat gondoltam rátok. Nem is olyan kicsi a legény! Miért viszik a koraszülöttre?

Nekem tegnap az Auchanban 4kg 20dekás babát jósolt egy eladó. Kösz. Én elégedett lennék 3,20szal is. Kép Most is rugdal a kis komisz.

Roz, aranyosak a képek. A lánykáid is nőttek, kiváltképp a kisebb (főleg a haja) Kép.

Képzeljétek, kitoldottuk a nyaralást, először egy, aztán mégegy nappal. Most derült ki, hogy 4 éjszakát fizet 5öt kap akció van a szállodában Kép. De csak júniusban, csak hétköznapokra. Nekünk pont jó. Úgyhogy már vasárnap indulunk, és csak pénteken jövünk haza Kép olyan jó. Ennyiért már tényleg érdemes elindulni. Ja, és megjött végre a bankos hitel, JUHÉ! Kár, hogy a rengeteg hercehurca miatt most nem is tudom átérezni a jelentőségét. Ránk fér már a pihenés. Végülis így minden pont jól jön ki.

Holnap védőnőhöz megyek - mázsálás lesz. Pénteken vércukros vérvétel. Nem tudjátok, kell előre időpontot kérni, illetve mikorra érdemes odamenni? És hova (mármint a kórházon belül)?

Lili hová tűnt?

És Kobudo? Nem írt azóta, hogy elmentek Cserkeszőlőre... mi lehet vele?

Kép
Kép
melissza

sziasztok Kép

köszi a dicséreteket skacok nevében Kép

mino jól van de kéri drukkoljuk babykének még Kép többet nem tudok Kép

lilke odavan pihizni 1 hétre mentek minotól tudom Kép

kob -ról viszont emmit nem tudok Kép

meissza
teljessen igazad van elég 3,20 as baba majd megnől kint nekem áki 4,30 volt Kép

nana
igen azon is is meg van még 2 album a
fotóalbumba Jozica neeken szóval összesen 3 bár régiek de azt hiszem egyikben abban is vagyunk apjukkal Kép

még töltögetek majd képeket mert van itt kölibe egy digit gép még pár napig multjor 3 napig volt itt 170 képet hoztam össze Kép
most még nem járok annyinál de atutikat majd megosztom veletek is
most pusza mert már leragad a szemem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

MINO-PAPA
Sziasztok. A Bálint átkerült a korára,és lélegeztetni kell.Még nem elég fejlett a kis tüdeje.NOJCSIKA jolvan.Most rohanok be a korházba.
SZORITSATOK!!!!!!!!!!

KépKép
mino

Jó reggelt!

Mino-papa!
Ne aggódjatok minden rendbe fog jönni. Most még zavarosnak látszanak a dolgok de hidd el hogy minden oké lesz nem soká!
Noémi melyik szobában van?
Lehet meglátogatnám holnap ha lehet.

Sziasztok lányok!

Teljesen el vagyok keseredve! Oda figyelek arra hogy mit eszek és mikor meg tornázok és eddig még egy gramm sem ment le! Oké hogy még csak egy hete csinálom durván! De legalább egy gramm ment volnba már annak is örülnék!!!
Szerintetek mit nem csinálok jól?

sam

Kép

Kép
samchee

Sam!

1 hét után még nem szabad elkeseredned! Be fog indulni és aztán hirtelen eltünnek a kis párnácskák.Fontos hogy kis adagokat egyél és max. 3 óránként és a legfontosabb az INTENZIV mozgás! legalább 30-40 perc, hogy már ugy rendesen izzadj, de 1 hét még tényleg semmi. Vigyázz hogy olyan mozgásformát válassz ami zsirégető, nehogy a jelenlegi alakuljon át izommá. (ráadásul az izom nehezebb is mint a zsír, tehát a mérleg nem sok jót fog mutatni)

SYGNUMMAl MI LEHET????

nana

KépKép
KépKép
nana09

SAMCHEE
302

KépKép
mino

Hm. Úgy látszik, eltűnt a törzsgárda.

Nana, az emailt megkaptam, kösz.

Minoéknak továbbra is szorítunk!

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Köszönöm a szobaszámot. Remélem be tudok menni hozzá.

Nana!
Syg-ről semmit sem tudok. De valahogy most mindenki eltünt egy kicsit. Egy része nyaral a másik nem ér rá, vagy kórházban van.
Köszönöm a biztatást. A tornával csak az a baj, hogy soha nem tudok 20 percnél többet tornázni. Elkezdek tornázni és törvény szerűen valamelyik gyerek engem akar. De az tuti, hogy nem adom fel, még ha a torna nem is annyira megy de az étkezésre oda figyelek, hátha annak is lesz eredménye.

Veled mi újság?
Hogy van a lurkó?

sam

Kép

Kép
samchee

Mi itt vagyunk, de itt is nagy a rohanás. Szinte csak két falat között jut idő az olvasásra és egy pár sor írsára. Lilla ma 2 hónapos.

Szépek a babafotók.

Minonak szorítunk és aki beszél vele az adja át üdvözletünket. Kép

Sam!
Norbi update mellett kell tornázni? Ha nem megy le 1 hét után egy gramm se az még nem olyan kár. Kérdezd meg Norbiz telefonon. Nincs norbi forródrótod? Kép

Melyik szálloda ez?

Pá. Rohanok

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?