sziaszttok
még egy ilyen tuti szép pocakos kép és már most elkezdjük a 4, baba projektet
syg
én is ciciztetni szoktam Ákit be van mikor nem jön be semmit nem fogad el egyébként sem viz tea kilőve még az sokott bejönni mikor az alkaromra fektetem és ugy hozdozom egy kicsit
ez a kedvenc poziciója
pár napja igy is alszik el este
képeket megnézem hogyha végeztem a levéllel nagyon kiváncsi vagyok
eszembe jutott még a kardiologia az egész herce-hurca itt kecsón kb.1 éve kezedődőtt nagyon alul fizették a gyenest állítólag és elment pestre de mivel ő az egyettlen gerek kardio. itt kecón vállalta hogy hetente mindig 1 keddi napon visszajár és viszi rendelést
egyébként nagyon aranyos doki kicsit tényleg túlaggódó és rettenetessen halkan beszél alig hallom sokszor amit mond jó fej a nővérkék is imádják és gyerekekkel is nagyon kedves niki hordjuk hozzá bár niki már megszokta a sok orvost vizsgálatot .. de ő az egyettlen akinek mindig van hozzá egy pár kedves szava a multkor niki még puszit is adott neki pedig nem nagyon szokta osztogatni
de ez szerintem is nagyon gáz hogy 1 hónapra elemegy meg az is hogy nincs helyettesítés
kobudo
nagyon szépen köszönön előre is a számot
jozica@freemail.hu nagon szép a pocid meg sem látszik a plusz 16 kiló nagyon csini vagy
meddig maradtok szegeden ?? ott lesz net ? remélem minden rendben lesz veletek
melissza
te pocidra is nagyon kivácsi vagyok teszel fel képet ?
én a fertőzések miatt nem mernék csak fürdőzni de otthoni medencében szerintem nem gáz sőt manók imádják a vizet
beáék
nálatok még szokott lillácska cicizni?
a tától nem szokott fájni a pocija ugy hallottam hogy az édeskömény okozhat görcsöt nálatok ez akkor nem okoz vagy volt vele gond?
másfajta teát szoktataok adni neki ?
hány kiló most lillácska ?
lilike
beszéltem móinkával mondta hogy ők is mennek az ebédre vagy vacsira már nem emlékszem mikor hívtam mondja hogy sok a a dolga és mennek is el egyből mondtam hoogy tudok mindent kajcsi szuperul sikerült államvizsga...
mondta hogy túl informált vagyok
sam
szoli hát igazán nem utdok hozzászolni én ha még fényképen látom a napot akkor is leégek igy szoliban sem jártam még talán egyszer azt hiszem de cseten mondta valaki hogy állítólag tejcsire jó hatással van
szerintzem inkább csak az van jó hatással hogy ott azt a pár percet lazulod és pihensz de szerintem menj gyugodtan nem hiszem hogy árthat
nana
nagyon ügyes kislurkó látod megy e neki mindenkinek el jön egyszer az az idő mikor megérik rá
gratula neki
ja kiskorkülömbség szerintem nagy nagy gáz bár néha ahogy elnézem az 1 szem babás anyucikat irigylem hogy bizti több ideje jut másra vagy esetleg magára vagy tanulni vagy pihenni de aztán rájövök hogy nekem ez igy jó
egyébként is változtani már ugy sem nagyon tudnék ha teszik ha nem ez van
kicsit irok anapunkról is hamár igy beájulta kiscsapatom
a mai napunk nagyon gáz volt rohanás reggel apa kiment piacra mindig megy aztán indig egy halom kacattal jön haza csajoknak most szabad hétvégés amióta dolgozik nem volt ilyen bár nem rég óta melózik itt sajna 2 évig itthon volt munkanélkül pedig diplomás info mérnök na mindegy
szóval napunk rohantuk erre rendezvényre csajok nagyon nyügik voltak mert hát előző este odavoltun és kicsit hosszura nyult és nálunk este 8 kor pisziosztás van ehelyett 1/2 10 kor kerültek ágyba mikor kiértünk ki merre látot niki adri kétfelé áki közben megéhezett murffi törvény csak kinlódott a cicin nem volt ms lehetőség pótlás én ugyan mindig egy halom cucerájal indulok el otthonról de most apajuk kikötötte ő semmi főlős dolgot nem cipel szóval mindenből minimális pakoltam meg is lett az eredmény mert áki tápszerét sehol nem tudták megmelegiteni nagynehezen a tó hoteleben egy kis melegvizbe beleálllitották na de mire ezt apjuk felhajtotta el telt 1/2 ór ákikám hősiessen türt azzal még nem is lett volna baj ő olyan kis ügyi meghát valamennyit már cicizett na de csajok folytatták a ketten kétfelé módszert anya meg hajtotta őket ákival a karján ugyhogy megettem ákit kicsit szétnéztünk és haza is jöttünk
utközben felhívott minket az egyik ismerős aki kb 1 hónapja jön hozzán hogy a étkezőben egy csővet bevésssen a falba másikat meg metlaki alá betegye hogy este 5 re itt van hurrá mondom gyorsan haza összecuccoltam az étkezőt mindent lefóliáztam erre este 8 ra ide is ért utálom az ilye sógor koma jó havaer szindrómát hogymajd ő megcsinálja hátha olcsóbb lesz apjuk szerint hát persze alvás megint csúszot meg minden mert ide állított egy hatlamas flexxel és elkezdett mindet vágni
szát a por minden felé ugyhogy ha itt végzek még megyek takaritani közeben apjuk kapott telefont ugyhogy be kellett mennie meózni most is ott van valmit a kollegája elcseszett ésmost neki kell este rendbehozni
hurrá holnap meg jön az anyósom még egy hurrá meg mennünk kellene szülinapot köszönteni de még ajándék sincs szóval jót pihentem ma is
de mindenért kárpótol hogy már mikor a csúcson voltam az idegtől odajött niki megsimizte az arcom és azt mondta édes drágám fáradt vagy adda pizsim elintézem egyedül
haláli dumájja van néha van aranyköpés füzetünk sokszor apjukkal mikor lapozgatjuk könnyesre röhögjük magunkat
hu ez most jó hosszúra sikeredett megyek is még felmosok meg kicsit pakolászok éjfélkor ugy is ébred adrikám azt még megvárom meg 1 kor ákos-mákos utánna viszont szunyálok egészen reggel 5 ig remélem
puszika mindenkinek
vigyázzatok magatokra babákra pocakokra