Hallóka!
Na, mi meg mindkét helyen voltunk, igaz az Orczy kertbe már csak Kittivel mentem. Először a Múzeumhoz mentünk, nagyon jó volt, volt egy színpad, ott zene, mesemondás, játék. (Török gyerekek kergettek magyar gyerekeket)
Készítettünk koronát Kittinek, és egy tulipánt is, ami kőböl van kiszórva és ragasztva, de most nem tudom normálisan elmagyarázni. Ja, és korongozott is Kitt, ami nagyon tetszett neki, főleg hogy még a haja is agyagos lett. Persze a világ legszebb kaspóját készítette, és haza is hoztuk!
Az Orczy kert is jó volt, csak már fáradtak voltunk és hiányzott apa, meg Peti. Õk nem jöttek, egy hiper méretű kaka, és amiatt hogy otthon felejtettem a pelenkás táskát.
Este 6-kor még elmentünk a Westendbe is, mert apa kinézett magának egy gatyót, amit meg akart nekem mutatni. Persze egy másikat vett meg végül.
Ezek után Peti ma reggel fél 8-ig aludt, ilyen még soha nem volt! (este fél 9-től, egy nyikk nélkül) Reggel 7-kor már benyitottam hozzá, hogy szuszog-e még?????? Nagyon szépen aludt.
Lányok, nektek mikor jött ki a 15 hós oltás utóhatása???? Csüt. kapta Peti, és most csüt. viszont szülinapi buliba mennénk.....
Holnap egy tali????????? Jó lenne.
Ma is aktívra vettük a figurát, begurultam hogy senki nem akar velem strandra jönni, és kimentünk Petivel és Kittivel ovi és bölcsi után a Széchenyibe. 4-re ott voltunk, és 6-ig maradtunk. Nem mondom, hogy megérte a 2400 froncsit, de azért jó volt. Ami nem tetszett, hogy az egyik medence túl hideg, a másik túl meleg volt. Peti az elsőben 3 perc után reszketni kezdett, gyorsan átmentünk a melegbe, azt nagyon szerette, de abban meg én akartam meghalni (szívdobogás) és Kitti is hamarosan egy főtt rákra kezdett hasonlítani. De még mindig jobb volt mint vacogni.
Petit néha lenyomtam a víz alá, háááát már szinte teljesen elfelejtette, hogy régen milyen jól merült, és nem szívta be a vizet. Mondjuk most sem szívta be, de az arcára volt írva, hogy ő inkább a víz felett szeretne maradni.
Amúgy csak 3x esett el, abból egyszer vérzett a szája, egyszer lehorzsolta a térdét, és egyszer az állát ütötte meg, de mind látszik.
Na, ez volt a mai nap.
Sok pusz!
Parókás Peti és Andi
Ui.
Anyué a paróka, de még nem hullik a haja.