Új privát üzeneted érkezett!

Hát azért kérdeztem, mert irtad hogy már tud segiteni. Szerintem jobb ha 2 gyerek között nagyobb korkülönbség van (legalábbis nemcsak 1-2 év) A mamaának és a piciknek is. Ha nekünk is sikererül a második baba kb. 3,5-4 év lesz köztük. HÚ! MÁR ANNYIRA VÁROM! Bár nekem kisfiam van, nagyon gondoskodo kis poronty. Persze egy kislány (Ösztönösen) még inkább "babázos".

Persze most még ugy képzelem el hogy minden milyen szép lesz, minden milyen jó lesz... Tudom ez naivitás. De hátha!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

megint csak egy pár sorra ülök ide nagyon örülök hogy minoék jól vannak megkönnebültem Kép
most rohanok mert a gyerek sereg egykfele alszik a másiknak ringatni kell a popsiját a 3. mesét akar Kép

sziasztok _Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ja persze az olyan PROFIknak mint Roz megse kottyan a kis korkülönbség!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem akarom védeni a kórházat, és fényezni sem, mert tényleg sok gáz van, de sztem egyik csecsemősnővér sem rosszindulatú, ha kéred mindent elmondanak, segítenek. Igen, ez baj, h kérni kell, nem maguktól teszik. De megteszik, ha meg még egy mosolyt is megeresztesz, biztos siker. Nekem 5 héttel ezelőtt bevált.
És némileg érintett vagyok a témában, sztem nem kell minden gyereket tetőtől talpig végigUH-zni. És nem csak azért mert sok felesleges vizsgálat van amúgy is, de ha eszik, alszik, láthatóan jól van, akkor minek levinni, levetkőztetni, egy hidegebb szobában össze-vissza kenni, nyomkodni, stb, és a kulcscsonttörését sem biztos, h észreveszik rögtön, végig meg ugye csak nem RTG-eznek minden babát. Nem azt mondom, h ez normális, de van ilyen, mindenhol.
Szóval én csak azt akartam mondani, h nem ez a világ legjobb kórháza, de én kellemesen csalódtam, annak ellenére, h nekem is csak a 3.napon mondták meg a szívzörejt, h nem egy luxusszálló, h a szobák olyanok amilyenek, h a csap nem folyik le, stb.

Kép
seriff

Én nem tudom... Én még nem szültem itt... Én csak látogatóban voltam, meg rengeteget hallottam róla

Jaj! Annyira rossz ez a bizonytalanság. Egyik héten ugy gondoljuk a férjemmel jó lesz itt, közel van.. A másik héten Isten Ments!

Szóval nem tudom, most már lassan várom hogy 2 kis csík jelenjen meg a teszten, közben meg azt sem tudom hol, kinél akarok majd életet adni az én kis csöppségemnek. (az Uh-t egyébként az én picibabám annak idején nagyon jól türte, persze lehet hogy csak azért mert a doktorbácsi egy tündér volt és végig Uramnak hivta az 56 cm-es 4 napos kisfiamat)

Segitség!!! Én csak a picurnak akarom majd a lehető legjobbat!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Egy gyors infóra lenne szükségem!
Azt tudom, hogy terhesség alatt nem lehet szoliba menni.És szoptatás alatt?????????

sam

Kép

Kép
samchee

Sztem , amit fontos lenne minden babánál megvizsgálni, megUh-zni, az a csípőjük, függetlenül a családi előzményektől.
A Kicsikédnek meg ott lesz a legjobb, ahol Te leszel, és ahol Te jól és biztonságban érzed Magad.

Kép
seriff

Voltunk ma Minonal. Lillával. Be is mutatta a hangját a kiccsaj. Minoval minden OK volt. Jól vannak. Ha minden jól megy akkor 29-én kell értük izgulni. Úgy láttam örült nekünk. KépKépKépKép

Lili!
Még nem is gratuláltunk a diplomádhoz. Most megtesszük: GRATULA !!!!

A babakocsit én is úgy gondoltam, hogy csak egy fokkal állítanám fentebb. Van rajta kukucska lyuk is. Kipróbáljuk lesz ami lesz.
Tegnap írt fel dokinéni papaverint. Úgy tűnik talán jó lesz hasfájásra.
És hogy az aktuális legjobb pelenkaárat is írjam: Auchan Helen Harper midi méret 27,50 Ft/db

KépKép
KépKép
sbea

hello

orsi, leo egy picit icterusos volt, de nem volt vészes.a szívzörejt itthon is hallotta az orvos, de javul, mert utóljára már csak hátul hallotta.de nem aggódok miatta, majd elmúlik, csak azt hiszem, h a dokink is inkább túlaggódó típus. mehetünk kop. uh-ra is, mert a mellkasához képest nagy a feje(ir. dg. intracran. tág.,haemorrhagia - tünet az nincs, de sebaj, nézzük meg), és az ortopédiára is a csípője miatt (ráncaszimmetria - ami elől a hurkás combiján van középtájon és nem fönt és nem a popsiredők és teljesen jól mozog a csípője). most szaladgálhatunk mindenfelé, amihez semmi kedvem. ha magamról lenne szó, egyikre sem mennék el. biztos minden neg. lesz.
én is úgy tudom, hogy gyenes jó, csak felháborítónak tartom a 2 hónap szabadság miatti "bezárást". egy rendelés vagyműködik v nem. magánrendelésen azt csinál az ember, amit akar, de egy rendes tb szakrendelés szünetel?!

mino-papa, puszilom minot és kitartás, minden rendben lesz!

nana, látod megy ez a bilibe kakilás! gratulálok!
kórházzal úgy voltam, mint ti. én is el akartam menni innen. hát nem tudom, nekem voltak rossz tapasztalataim is (volt bizony köcsög csecs. nővér, aki úgy nézett ránk, mint a leprásokra, volt, amit 5* kellett kérnem, mire megkaptam és a tájékoztatást meg felejtsük el. nekem senki nem mondta a szívzörejt, csak a zárón olvastam, gondolom, ha nem tudnám,h lehet, akkor halálra izgultam volna magam, h mi az, a sárgaságot meg én vettem észre, ők meg először szartak rá, mert csak reggel nézik, h sárgulnak-e a babák, az enyém meg napközben kezdett sárgulni. kérdezgettem őket, h nem sárga-e, erre azt mondták majd holnap megnézik. holnap meg jött egy nővér, aki felkapta és közölte, h őt elviszem. hogy miért azt persze anyukának nem mondjuk meg, ugyan minek. szerencse, h akkor is tudtam, h miért viszi el, de azért egy seggberúgást megérdemelnének az ilyen dolgokért). de volt sokminden, amit meg sikerült elérnem. van még mit fejlődniük.
nem könnyű döntést hozni ebben a dologban. kitartást hozzá!

lili, milyen érzés diplomával a kezedben? gratulálok neked is!

melissza, a ceglédi kórházzal én is így voltam. ha "vihettem" volna a dokimat, biztos odamegyek.

mi megvagyunk, ma aludtam egy nagyot picurral. rájöttem, ha visszatérek a fekve szopizáshoz, akkor én közben tudok aludni. úgyhogy ezt ezentúl ki is fogom használni.

éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
SBea Nomika nagyon,de nagyon örült nektek sajni nekem most rohannom kelett de remélem még találkozunk!!!A kiscsajotok egy TÜNDÉR!!!Utolagis köszi mindent amit hoztatok.
Nagyon jolesett neki a találkozás.
Egyébként jolérzi magát,meg a babám is.
Visszaköltözött a 112-be.
Tegnap a vizsgálatot meg elirtam nem msn,hanem nst.Na JOCCAKÁT!

KépKép
mino

Ó, akkor a szülinapomon fog születni Bálint baba? De jó! Tavaly is született egy bébi akkor.

Ma megvolt az első sírásmentes fürcsink!

Kép
sygnum

Sziasztok,

Mino-papa, örülök a jó híreknek, sokat gondolok Noéra. Jó, hogy így össze-vissza költöztetik! Kép Lassan megismer minden szobát!

Sygnum, meglátod, szépen lassan kialakulnak a szokásai, a napirend, és Neked is könnyebb lesz. Az együttalvás nagyon jó ötlet, éjszaka nem alszotok együtt Leoval?

Roz, Samchee, igyekszem türelmesnek lenni Kamillával, tudom, hogy ez nehéz időszak Neki is. Csakhát már fizikailag nehezen bírom a "terhet". Egyébként a pocim a múlt héten 112 centi volt, holnap megpróbálok képet is felrakni, megyünk ugyanis a Csúszdaparkba, ott majd csinálok jó kis bikinis képet.
Kamilla egyébként mai is elég nyűgi volt, de sütöttünk, főztük du, remélem ma este egy jót alszik. Aztán hétfőn Cserkeszőlő, már nagyon várjuk.

Nan, meglátod, pár hét-nap alatt teljesen szobatiszta lesz a Dani! Olyan jó érzés, hogy nem kell több pelus. No meg gazdaságosabb is Kép Kép
Jövő héten megint Szeged, ctg-r emegyek a szülésznőhöz, nagyon szeretném, ha kicsi Emese is kibírná 30-ig, akkor költözünk le Anyáékhoz Szegedre. Utána már Tőlem kibújhat...

Puszi, holnap este jövök:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megkérdezem még egxszer, hátha akkor már jön válasz tőletek.

Terhesség alatt nem lehet szoliba járni. És szopi alatt?
Mit tudtok róla?
sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok
szokás szerint csak egy pár sorra Kép nagyon örülök hogy mino jól van Kép mino papa ne aggódj mi már vágjuk témát hogy msn vagy nst Képmino a végén elszédülakkor most a 112 a tuti Kép

kob.
megkérdeznéd minot megadhatod e nemek a számát ?? persze csak ha beszéltek

mennem kell mert adrikám tészával eteti a virágokat Kép mondja hogy ham-ham ci Kép = egyél virág Kép szabad forditásban Kép

jaj ma itthon lesz apjuk ugyhogy kimegyünk a szabadidő kp.ban lesz egy rendezvény nyomdásoknak régen ott melózott lesz körhinta dodzsem arcfestés buli Kép csajok nagyion fogják élvezni

mégvalami tegnap mérlegertem csibecsapatot

niki 100 cm 13,42 kg
adri 83 cm 10,82 kg
áki 63 cm 5,67 kg Kép

sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

tök jó éjszakánk volt. szopi, büfi és alvás tovább.így azt is kibírnám, ha óránként kelne, csak ne kelljen minden szopi után 1 órát dajkálgatni, mire elalszik.

kobudo, ha nagyon nyűgös, akkor éjjel is együtt alszunk. de jobban szeretem őt az ágyában tudni, mindig attól tartok éjjel, hogy bemászik a takarónk, párnánk alá és megfullad.egyébként sztem az lenne a babáknak a legjobb, nem egy hideg ágyban egyedül.
112-es poci nem semmi lehet!

sam, sztem nem tudjuk a választ. én legalábbis nem.

roz, jó szórakozást! próbálj te is kikapcsolni

puszi
éva

Kép
sygnum

Sam,

csak gyorsan: szerintem lehet szolizni, sőt, én terhesség alatt is voltam 1*-1*. Kamillával is, és nem lett semmi baja.

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lányok köszönöm, hogy válaszoltatok!
Ha megyünk nyaralni szeretném ha valami barna szinem lenne, mégha mesterségesen is.
Talán akkor az összhang a plusz kilók miatt elviselhetőbb.
Tegnap már nagyon kibuktam ez miatt, mert én soha nem voltam hetven kiló felett most meg.....
Elterveztem, hogy elkezdek update szerint étkezni. Sógornőm is ez szerint étkezik és durván heti egy kilókat ad le. És ezt szopi alatt is lehet.

Sygnum!
Nálunk is ez van. Hanna eszik este, meg utána háromkor. Eleinte már akkor magam mellé tettem és úgy aludtunk, mert másképp nem volt hajlandó. Mostmár rászokott arra, hogy csak a reggel öt hat körüli szopi után jön mellém. Én is sokszor tartok attól, hogy bemászik a paplan alá, ezért elég éberen alszom. Bár egy anyuka mikor alszik mélyen?
Ha ez titeket megnyugtat és csak így tudtok pihenni, akkor miért ne?

Kobudó!
Tényleg szép nagy pocid lehet! Gondolom már elég nehéz is! Mentek hétfőn nyaralni?

sam

Kép

Kép
samchee

Orsi, Te mit csinálsz Hannával, amikor csuklik? Én úgy utálom. És mindig olyankor bukik, egyébként meg nem.

Kép
sygnum

Bár nem tőlünk kérdezed Syg, de azért írom: Mi vagy cicire rakjuk, vagy teáztatunk. Nálunk is olyankor bukik általában. Mi csak a hipp édeskömény teát használjuk, mert az a mecsek tea nem vált be. Azt nem itta, ezt meg igen. Akár napi 3X200 ml-t is megiszik mostanában belőle.

Szoliba már Bea uis jár. D vitamint termel, úgyhogy nem lehet káros mert azt is kell a babának adni. KépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

hát nem voltunk fürödni, helyette vendégeskedtünk. Jó volt így is... Fényképet azért próbálok felrakni, bár pár napja sem sikerült, mindig kiakadt a babanet.

Csuklás: én is ciciztettem Kamillát, nem is szopott ilyenkor, csak cumizott, de pusztán az izommozgás miatt hatásos volt.

Sam, holnap még összrakjuk a babaágyat, aztán hétfő du. indulás Cserkeszőlőre.

Mino írt sms-t nagyon örült Beáéknak, és kérte, hogy írjam meg Nektek, hogy hihetetlenül jól esett, hogy bementetek, és mindenkit puszil, és nagyon jól esik az is, hogy ennyien szurkolunk Nekik, és így szeretjük Kép Olyan édes!

No, most próbálom a képet felrakni...

Puszi :

Kobudo<!--attachment: DSCN3437_kicsi-233826.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*202.6*A+112+centis+poci%26%2344%3b+meg+a+%26%2343%3b16+kg%2e%2e%2e*DSCN3437_kicsi%2ebmp --><center><pre>
KépA 112 centis poci, meg a +16 kg...
DSCN3437_kicsi.bmp (202.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, jó a kép. Jó "hegyes" a hasad. Hány kilót szedtél fel összesen? Ez normál bikini? Az én pocim most 102cm, és nem 4 hetem van hátra, hanem 14. Mondjuk mostanában nem is nőtt sokat, egy hónapja kerekedtem ki igazán, akkor értem el a 100at (mármint centimétert). És akkor volt rajtam +7 kiló. Én az elején nem voltam rosszul, úgyhogy folyamatosan jött fel. Kép Csütörtökön megyek védőnőhöz, kíváncsi vagyok, most hágy kilónál járok...

Kismamaként ti mertek strandra menni, fürdeni, vagy csak napoztok, illetve hűsöltök a nagy melegben?

Sam, én úgy olvastam, hogy terhesség alatt is lehet szolizni, de azért jövő héten megkérdezem a védőnőt. Az elején még én is voltam, de most már egy kicsit tartok tőle.

Mindenkinek jó hétvégét, Minonak kitartást!

Kép
Kép
melissza

bea, kobudo, én is cicire szoktam tenni, csak nem tudtam, hogy szabad-e a félrenyelés miatt. 1-2* meg is történt, mármint a félrenyelés, de szerencsére rögtön kiköpte a cicit és köhögött. és sajnos sokszor a szopitól sem múlik el, amit nem értek.
akkora hisztit levágott ma este, nem tudom, mi baja volt, de sehogy nem tudtam megnyugtatni, csak egy homeos kúppal. úgy sajnáltam.

kobudo, a pocid nem semmi! nekem van egy bikinis képem, 1 nappal a szülés előtt készült, de nem tudom feltenni.

az albumba tettem fel új képeket.

Kép
sygnum

Roz,

írtam Minonak (noéminek) levelet, azt mondta, nyugosódtan megadhatom Neked a számát, adsz egy e-mail címet, amire megírhatom? Az én profilomban van cím, oda is írhatsz.

Melissa, kíváncsi vagyok a Te pocidra is, mert persze minden méret relatív. Én így, másodszorra iszonyú nagynak érzem, és nehéz is. A súlygyarapodás egyébként 64-ről 80-ra. Ezt tartom már vagy 2 hónapja. Ha tusz, raksz fel képet?

Puszi Mindenkinek, jó éjszakát:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

OK, most készülünk lefotózni.

A babák altatásához még az jutott eszembe, hogy állítólag 4-6 hétig jobb nekik mózeskosárban vagy bölcsőben (mert még túl nagy a kiságy is), ezeket pedig nyugodtan oda lehet tenni a mama ágya mellé, így testközelben marad végig, anélkül, hogy veszélybe kerülne...

Kép
Kép
melissza

sziaszttok
még egy ilyen tuti szép pocakos kép és már most elkezdjük a 4, baba projektet Kép

syg
én is ciciztetni szoktam Ákit be van mikor nem jön be semmit nem fogad el egyébként sem viz tea kilőve még az sokott bejönni mikor az alkaromra fektetem és ugy hozdozom egy kicsit Kép ez a kedvenc poziciója Kép pár napja igy is alszik el este Képképeket megnézem hogyha végeztem a levéllel nagyon kiváncsi vagyok Kép
eszembe jutott még a kardiologia az egész herce-hurca itt kecsón kb.1 éve kezedődőtt nagyon alul fizették a gyenest állítólag és elment pestre de mivel ő az egyettlen gerek kardio. itt kecón vállalta hogy hetente mindig 1 keddi napon visszajár és viszi rendelést
egyébként nagyon aranyos doki kicsit tényleg túlaggódó és rettenetessen halkan beszél alig hallom sokszor amit mond jó fej a nővérkék is imádják és gyerekekkel is nagyon kedves niki hordjuk hozzá bár niki már megszokta a sok orvost vizsgálatot .. de ő az egyettlen akinek mindig van hozzá egy pár kedves szava a multkor niki még puszit is adott neki pedig nem nagyon szokta osztogatni Kép de ez szerintem is nagyon gáz hogy 1 hónapra elemegy meg az is hogy nincs helyettesítés

kobudo
nagyon szépen köszönön előre is a számot jozica@freemail.hu Kép
nagon szép a pocid meg sem látszik a plusz 16 kiló nagyon csini vagy Kép
meddig maradtok szegeden ?? ott lesz net ? remélem minden rendben lesz veletek Kép

melissza
te pocidra is nagyon kivácsi vagyok teszel fel képet ?
én a fertőzések miatt nem mernék csak fürdőzni de otthoni medencében szerintem nem gáz sőt manók imádják a vizet Kép

beáék
nálatok még szokott lillácska cicizni?
a tától nem szokott fájni a pocija ugy hallottam hogy az édeskömény okozhat görcsöt nálatok ez akkor nem okoz vagy volt vele gond?
másfajta teát szoktataok adni neki ?
hány kiló most lillácska ?

lilike
beszéltem móinkával mondta hogy ők is mennek az ebédre vagy vacsira már nem emlékszem mikor hívtam mondja hogy sok a a dolga és mennek is el egyből mondtam hoogy tudok mindent kajcsi szuperul sikerült államvizsga... Kép
mondta hogy túl informált vagyok Kép

sam
szoli hát igazán nem utdok hozzászolni én ha még fényképen látom a napot akkor is leégek igy szoliban sem jártam még talán egyszer azt hiszem de cseten mondta valaki hogy állítólag tejcsire jó hatással van
szerintzem inkább csak az van jó hatással hogy ott azt a pár percet lazulod és pihensz de szerintem menj gyugodtan nem hiszem hogy árthat Kép

nana
nagyon ügyes kislurkó látod megy e neki mindenkinek el jön egyszer az az idő mikor megérik rá Kép gratula neki Kép
ja kiskorkülömbség szerintem nagy nagy gáz bár néha ahogy elnézem az 1 szem babás anyucikat irigylem hogy bizti több ideje jut másra vagy esetleg magára vagy tanulni vagy pihenni de aztán rájövök hogy nekem ez igy jó Kép egyébként is változtani már ugy sem nagyon tudnék ha teszik ha nem ez van Kép

kicsit irok anapunkról is hamár igy beájulta kiscsapatom Kép

a mai napunk nagyon gáz volt rohanás reggel apa kiment piacra mindig megy aztán indig egy halom kacattal jön haza csajoknak most szabad hétvégés amióta dolgozik nem volt ilyen bár nem rég óta melózik itt sajna 2 évig itthon volt munkanélkül pedig diplomás info mérnök na mindegy
szóval napunk rohantuk erre rendezvényre csajok nagyon nyügik voltak mert hát előző este odavoltun és kicsit hosszura nyult és nálunk este 8 kor pisziosztás van ehelyett 1/2 10 kor kerültek ágyba mikor kiértünk ki merre látot niki adri kétfelé áki közben megéhezett murffi törvény csak kinlódott a cicin nem volt ms lehetőség pótlás én ugyan mindig egy halom cucerájal indulok el otthonról de most apajuk kikötötte ő semmi főlős dolgot nem cipel szóval mindenből minimális pakoltam meg is lett az eredmény mert áki tápszerét sehol nem tudták megmelegiteni nagynehezen a tó hoteleben egy kis melegvizbe beleálllitották na de mire ezt apjuk felhajtotta el telt 1/2 ór ákikám hősiessen türt azzal még nem is lett volna baj ő olyan kis ügyi meghát valamennyit már cicizett na de csajok folytatták a ketten kétfelé módszert anya meg hajtotta őket ákival a karján ugyhogy megettem ákit kicsit szétnéztünk és haza is jöttünk
utközben felhívott minket az egyik ismerős aki kb 1 hónapja jön hozzán hogy a étkezőben egy csővet bevésssen a falba másikat meg metlaki alá betegye hogy este 5 re itt van hurrá mondom gyorsan haza összecuccoltam az étkezőt mindent lefóliáztam erre este 8 ra ide is ért utálom az ilye sógor koma jó havaer szindrómát hogymajd ő megcsinálja hátha olcsóbb lesz apjuk szerint hát persze alvás megint csúszot meg minden mert ide állított egy hatlamas flexxel és elkezdett mindet vágni Kép szát a por minden felé ugyhogy ha itt végzek még megyek takaritani közeben apjuk kapott telefont ugyhogy be kellett mennie meózni most is ott van valmit a kollegája elcseszett ésmost neki kell este rendbehozni Kép hurrá holnap meg jön az anyósom még egy hurrá meg mennünk kellene szülinapot köszönteni de még ajándék sincs szóval jót pihentem ma is Kép
de mindenért kárpótol hogy már mikor a csúcson voltam az idegtől odajött niki megsimizte az arcom és azt mondta édes drágám fáradt vagy adda pizsim elintézem egyedül Kép haláli dumájja van néha van aranyköpés füzetünk sokszor apjukkal mikor lapozgatjuk könnyesre röhögjük magunkat
hu ez most jó hosszúra sikeredett megyek is még felmosok meg kicsit pakolászok éjfélkor ugy is ébred adrikám azt még megvárom meg 1 kor ákos-mákos utánna viszont szunyálok egészen reggel 5 ig remélem Kép

puszika mindenkinek Kép vigyázzatok magatokra babákra pocakokra

Kép

Kép

Kép
roz23

syg megnéztem képekt imádni való ez kiscsaj Kép
gyönyörűséges Kép na és az az apás kép tündéri Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szisaztok,

Roz, hát nem semmi a tegnapi napotok! Beleszédültem abba is, ahogy olvastam! Egyébként megírtam Mino telefonszámát, hátha még erre is marad energiád... Kamilla születésre után beszélgettünk Lackóval (Apa, férj, Barát), hogy vajon mivel töltöttük az időnket Nélküle... Szóval minden csak hozzászokás, és beosztás kérdése, nem? Bár én így egygyerekesként elképzelni nem tudom, milyen lesz az élet "dupla" ennyi gyerekkel, de remélem majd kialakul.

Ja, most szerelődik össze a kiságy, az utolsó simitások vannak csak a szülésig, persze Nekem a nyaralás miatt kellett így sietni...

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Hali Mindenki !
Mizujs? Még mindenki alszik vasárnap?
ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ !!!! KépKépKépKépKépKépKép

Mi tegnap este keri partin voltunk Jakabszálláson. Lilla a mamával volt itthon egész este. Egy kis kikapcsolódás jó volt már.

Jó kis napod volt Roz! Nem irigylünk. Kép

Itt a kis BigLilla:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Éva, én csuklás ellen semmit sem használok, még eddig nem bukott, ahogy jön a csuklás egyszer csak elmúlik. Egyszer rájött evés közben is, nemhogy attól múlt volna elKép.
Nálunk se tea-igaz azt nem is próbáltuk-se víz-ez utóbbival asszem 2x kínáltuk, de nem kellett.
Édes kis tündér, napok óta-kop, kop kop-10-1/2 11-től reggelig szundít, ma épp fél 7-ig.

Roz, tényleg szédítő napotok volt!Nem semmi!Kép

Kob, tényleg nagy a pocid, de csini vagy!

Te jó ég, Lillácska milyen nagy! Olyan hihetetlen, h 3 héttel idősebb Hancinál, és ekkora! Jó, tudom eleve nagyobb súllyal született-ez is hihetetlen egy olyan karcsú Anyánál, mint Bea-na de akkor is. Ugye tegnap volt 8 hetes?

Lili, vásárolgattok, nézelődtök már?

Melissza kép?

Kép
seriff

sziasztok!

akkor próbálgatjuk a cicit csuklás ellen, teát, vizet nem adok neki.

roz, csak azt nem tudom, honnan kapod az energiát. valószínű pont a gyerkőcöktől.

bea, lilla tényleg nagyon nagy már. mivel doppingoljátok?

megyek, picur felébredt

Kép
sygnum

Sajnos tápszerelni kell. Lehet azért nő így mint a gomba? Most mértük: 6100 gramm a súlyunk.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

beáék lillácska hatalmas és gyönyörűű!!Kép
hát a súlly az eszméletlen ákos 4300 grammal született és most 5670 gramm és csütörtökön lesz 3 hónapos Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, "édes drágám fáradt vagy adda pizsim elintézem egyedül "-ez nagyon aranyos volt. Kép Ügyes vagy, hogy mégis mindent el tudsz intézni.

Bea, Lilla rengeteget nőtt! Eszméletlen. Még most is sokszor eszembe jut az újszülött képe. Óriási.

Megpróbálok ma 1-2 képet csatolni: a pocimról most, és a februári esküvőnkről az egyik kedvenc képem...

Ma egyébként Pesten voltunk, a MegaToysban. Jó sokat elidőztünk, vettünk egy szekrényt a babának, illetve a ruháinak. Vettem kicsi kesztyűt, sapit, harisnyát, még egy sapit, pelenkázó lapot... Jól elfáradtam. Megnéztem az övterelőt is, de engem nem győzött meg. Ránézésre nem sokat ér. Persze biztos azért is, mert a kis Renault-om öve amúgy is a pocim alján húzódik.

Na megpróbálkozom a képekkel.
<!--attachment: 111-234059.doc*mime_msword.gif*application/msword*51.7**111%2edoc --><center><pre>
Kép
111.doc (51.7 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: 222-234060.doc*mime_msword.gif*application/msword*56.8**222%2edoc --><center><pre>
Kép
222.doc (56.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
melissza

És az esküvős...
<!--attachment: esk_v_-234068.doc*mime_msword.gif*application/msword*182.8**esk%26uuml%3bv%f5%2edoc --><center><pre>
Kép
esküvő.doc (182.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

sziasztok Kép

melissza hogy te is milyen csini kismami vagy Kép nagyon szép voltál mennyasszonynak is Kép

csajok-fiúk teganp irtam minonak mert késő volt már nem akartam hívással zavarni annyira örül nekünk és annyira jól esett neki hogy bentjátratok nála Képirta is hogy a nyakatokba tudott volna ugrani Kép

kob.
kész lett a kiságy ?
Kamilla várja már a tesót ő mikor is született

jaj mennem kell felébredt a 7alvóm ma csak 2 gyerekes anyuci vagyok elvitte csajomat at anyósKép de uuuuuuuuuuugy hiányzik ma már hozza is vissza az este vitte elKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kellemes szép napot mindenkinek!

Anyatigris!
Megpróbálok válaszolni a kérdésedre:
-A picim 2 hónapos múlt 8-dikán.
-néha kap teát
-védőnő javasolta
-Hipp teát kaptunk mintaként
-egészségügyi intézményben kaptuk a baba-mama csomagban
-egészségügyi dolgozó
-igen ebben a csomagban volt tájékoztató és reklámfüzet
-az ajándék egy kiskanál volt szintén ebben a csomagban
Igazából ajándék tárgyat/kat nem kaptunk sehol sem egyszer kapott egy lufit pelenka vásárlás után.
Jó munkát Petra!

Kobudo!
Örülök, hogy kész a kiságyatok. Tényleg igazán szép pocakod van!!! Nyaraljatok jól! Pihend ki magad és töltődj fel energiával, szükséged lesz majd rá.

Melissza!
Előre is köszönöm ha megkérdezed. Igazán szép menyasszony voltál. És a te pocakod is szépen növöget. Még kb 13 heted van ugye? Ha igen akkor jó nagy pocid lesz neked is.
Nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok mindent. legalább is az írásodból azt vettem ki, hogy nem mindent tudtatok megvenni.

Syg!
Az apukás képetek imádni való!

Sbea!

Tündéri Lilla! És szép nagy baba. Hanna most kettő hónapos múlt és öt kiló. De mondjuk mi szopizunk. Hogy bírja ezt a vadító meleget?

Roz!
Tudom milyen érzés amikor elviszik a lányod! Bogi pénteken ment a mamaához és tegnap este jött haza. Alig vártam hogy menjen, de egy óra múlva már meg akartam zavarodni, annyira csönd volt. Nagyon hiányzott.

Nem tudom ki kérdezte a csuklást. Nekem a régi védőnőm javasolta a citromlevet. A gyümölcsöt ketté vágod és egy nagyon picit adsz neki. Savanyú neki és elmúlik a csuklás. Elég szinte egy csepp is.

Ma még jövök! Minóval mi van? Hogy érzi magát?

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

csak egy gyors beköszönés: lassan indlunk Cserkészőlőre, ha valami történne Velem, Lilinek írok, Õ majd tudatja Veletek. De azért szeretnék még egyben hazajönni!

Puszi Mindenkinek:

kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Melissza,
Ne haragudj a buta kérdésemért. Nem tudtam hogy már böven pocakos babaváró vagy. Megnéztem a képeket, jó nagy a pocid (és nagyon csinos maradtál) és az esküvői képetek is nagyon tetszett. Láttam a Ceglédi kismamáknál te is érdeklödtél, ha gondolod nagyon szívesen átküldöm a mailt amit a Betti irt.

Sygnum,
A te képeidet is megnéztem és gyönyörüek. A pici Leo olyan kis formás és nagyon szép vonásai vannak.
A csuklás ellen mi is a citrom levét használtuk és nekünk is bevált.

Ja és a te képed is megnéztem ám Kobudo. Én még soha nem láttam ilyen "csúcsos" pocit.

Roz,
Még mindig ugy gondolom hogy ERRE SZÜLETNI KELL. Szerintem a nők nagy része (leginkább önzésből) nem lenne képes arra amire te. Mély tiszteletett és elismerést érdemelsz azért amit nap mint nap végig csinálsz. És szerintem itt azon van a hangsúly AHOGY végig csinálod, mert hát persze sok féleképpen fel lehet nevelni 3 gyereket. Nagyon irigyellek és minden elismerésem.

Bea,
Lilla tényleg nagyon édes, a mi kis Danink is pont ilyen kis duci volt ennyi idösen (mi Pufi Bohocnak hivtuk) Nem is volt beteg soha. Most 2.5 évesen már vékony kisgyerek és mostanában elég gyakran beteg is szegény. Szóval az egészséges "jólakott csecsemönél nincs szebb látvány" mondaná a doktorbácsink.

Üdv Mindenkinek
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ha tudod, küldd már tovább a ceglédi levelet, mert én még nem kaptam meg. Te is feltehetnél 1-2 képet Daniról!

Kobudo, jó strandolást!

Sam, tényleg nem kaptunk mindent, de ami fontos volt megvettük. Amúgy is van még (pont) három hónapom. Aztán, ha rámjön a vásárlási láz, mit csinálnék?! Kép Kép Kép

Minoról tudtok valamit?

Kép
Kép
melissza

Roz!

Mégegy kérdés! Ez most ugott be (vhonnan) A férjed nyomdába dolgozik? Mert az enyém is, csak nem a nyomdagépeknél, hanem a gyártáselőkészitésen.

nana

KépKép
KépKép
nana09

Raktam fel képet albumba...
Cime: Nana09

KépKép
KépKép
nana09

Egyet ide is megprobálok
Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

anyatigris!
- ma 3 hetes
- csak anyatejet kap
- nem kaptunk mintát
- reklámfüzetet kaptunk majdnem minden felsorolt gyártótól
- ajándékként chicco melltartóbetétet, domestost, babafürdetőt, pelenkát, mosóport és öblítőt kaptam a "kórházi csomagban"

képzeljétek! megérkezett rendesen a tejcsim! éppen ideje volt. reggel 100ml-t sikerült fejni. leo meg 4080 g.

kobudo, jó pihenést és vigyázz magadra!

melissza, nem tudom megnyitni a képeket.

lányok! a taj-kártya mikor jön meg?

Kép
sygnum

A képekkel eléggé sokáig bénáztam, de így se igazán sikerült. Azt hiszem én is csinálok inkább egy albumot estére. Egyelőre babuci még 2in1 szerepel csak rajta. Kép

Nana, nagyon aranyos a kisfiad! Szupi ez a tigrises kép!

Éva, a te Leod is édes. Főleg apán szétterülve. Kép

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Ismét készen van minden. A lányok délutáni szundin én meg kihasználom a pihenés pillanatát.
Szombat óta nagy elhatározásban vagyok. Mivel Hannával elég sok maradt rajtam, ezért elkezdtem a norbi updateet, mert azt szopis anyukák is csinálhatják. Kicsit sok az a nyolcvan kiló a hatvanöt után. Megfűszerezve némi tornával, remélem a nyaralásra már lesz valami látszata.
Szorítsatok, hogy be tudjam tartani.

Melissza!
Használd ki a vásárlás minden pillanatát. Ezt most úgy gondolom, hogy a gyerekszoba a saját terveitek alapján jön létre és a ti álmaitok megvalósítása. A közös picitek itt tölti a nap nagy részét és ez nem mindegy milyen környezet. Én nagyon szerettem volna ugyan azt de sajnos nem lehet mert amig nem kapjuk meg az engedélyt bővítésre, nem lehet saját gyerekszoba.

Nana!
A kissrácod nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!

Sygnum!
Én nem vártam meg amíg megjött mert az sok idő és igen minden papírhoz szükséges. Ha bemész az Izsáki útra a tb-hez öt perc alatt megcsinálják. Kell a születési ak. kivonat és a te papirjaid.

Üdv nektek!
sam

Kép

Kép
samchee

Sam,
Megértelek hogy zavar, engem is nagyon zavart az ugyszintén 65-ről 80. A mozgás a legfontosabb. Ha mozogsz és mellé vigyázzol az édességgel, a liszttel és 7 után nem eszel menni fog. Nekem is sikerült és már 2 hét után látszott.

Kitartás!!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

nana tündéri ez a kissrác Kép !!!!!!!!!!!

már nem dolgozik apjuk nyomdában csak dolgozott ellenőr/meos volt de az részegük elköltözött debrecenbe és ő oda nem ment a petőfi nyomiban dolgozott 2 évvel ezelőtt nagyon jó volt jól is fizettet munkaidőben is jó volt és kb5 percre lakunk tőle kár hogy már nincs
most kevés pénzért sokat dolgozik az isten hátamőgött és még azon is túl Kép és mindig ot van utálom Kép

mennem is kell mert ébred ákikám Kép pussza

ja még az albumot megnézem nanaKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Nekünk azt mondta Pongi, h a csuklás csak minket zavar, a piciket nem, nem tudunk mit tenni, ha annyira zavar, esetleg próbáljunk vizet adni, csak egy valamit ne, a citromlevet.Kép

Sam, szorítunk, h kitarts! Mozgásnak a futás volna a legjobb, de asszem az most, így szoptatás alatt nem nagyon javasolt.

Anyatigris!
-Kicsi lányom tegnap volt 5 hetes
-csak anyatejet kap
-egyszer egy Kismama magazin mellé kaptunk kanalat, és kendőt
-a kórházban( Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza, Kmét) semmiféle ajándékcsomagot, tájékoztatófüzetet nem kaptunk (épp nem érkezett meg)
-a várandós csomagban (amit a kiskönyvvel lehetett kiváltani) volt egy pici sampon és babaolajminta

Nana, aranyos a kifiad nagyon, huncutszemű!

Éva, sztem a héten érkezik, úgy rémlik, nekünk ekkortájt jött (hogy felejt az emberKép). Hogy megy az alvás? Mikor lesz a mi Hancink ekkora?, még 3540g volt péntek este. Mikor mentek a vizsgálatokra?

Hancipanci ma is este 10-reggel 5-ig aludt, aztán persze olyan mohón evett, h irtó sok levegőt nyelt, amiből nagy tekergélés lett, és keserves zokogás, de már elmúlt. Most mokol az ágyában, aztán majd megyünk sétálni a következő kajcsi után.

Kob, jó pihenést, bár asszem már ott vagytok!

Sbea, nem sétáltatok pénteken 3/4 6 és 6 között a Kisfaludy háznál? Mintha-a fotók alapján- Zsoltot láttam volna a kirakatnál egy csöppséggel és egy babakocsival. De lehet, h tévedek.

Szép napot mindenkinek továbbra is!

Kép
seriff

nana, kis huncut ez a srác!

sam, köszi az infót, holnap be is megyek, úgyis megyünk a kórházba uh-ra picurral.

megint itt alszik rajtam, nagyon nyűgös most du. persze, mert de. nem aludt szinte semmit.

orsi, bocs az égetésért, de az önkorm. felszólításokat küldött ki, h tüntessük el a gazat a kertből, különben xezer ft-ra büntet.

szerintetek az lehet, h picur túlzabálja magát és emiatt aztán hány, ha kicsit mozgatjuk (pl. pelenkázás)? normális ez? tegnap 2* fordult elő, de semmi más nem látszik rajta. és utána enni kért.

na megyek, megpróbálok aludni

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?