Új privát üzeneted érkezett!

Éden!
Örülök hogy legalább a méhen kívülit kizárták. A Gynex cseppről én nem hallottam, de ha senki nem tud segíteni van egy jó pár gyógyszertár amelyik homeos tanácsadással rendelkezik érdemes felkeresni vagy egy homeost és akkor alkati szert ad neked ami a legjobb a te szervezetednek, mi is ezt tesszük. Kép
Hogy eleged van azzal teljesen egyet tudok érteni! Sokszor én is ezt érzem, de amikor megbeszélem magammal, hogy alzítani és nem görcsölni belémhasít hajnalban a fájdalom, de spontán vajmi kevés esélyünk van most kell menni amíg legalább "fiatal" vagyok és az esélyek jobbak.

Farkasok!
Mi a fene van a gépek sorban mondják fel a szolgálatot. Akkor hajrá a spontán babó. Kép
Farkasok tali miatt Kép Kép Kép Úgy látszik nekem sikerül mindig olyan hétvégét jelezni, hogy nem jó ami a többségnek viszont jó. Így jártam. De szomorú vagyok mert most szerettem volna nagyon ottlenni. Kép Kép Kép

Stella!
Hát ez nem semmi....... Fú lehet hogy mégsem kéne most mennem. Mondjuk ezek után egyedül tuti nem indulok, mert én meg ilyen orvosi dolgok után sokszor szoktam szédülni, ilyen esetem mint neked egyszer volt. Remélem ma már toppon vagy!!!!!
Holnap mész a dokidhoz, írd majd meg mi volt!

Renóca!
Ez nagyon jól hangzik. Ezek a tanfolyamok legalább ingyenesek vagy ezért is kell fizetni? És miből áll egy ilyen tanfolyam?

Wish!
Fogorvos az anyukád, ez egyrészről jól hangzik legalább nem idegen csinálja másrészről fú!!! Már már már mindjárt itt az időd!!!!!!!!!!!!!

Lara!
Hol vagy? Hogy vagytok?

Dina!
Hát nem vagyok valami nagy szakértője a spontán babóknál az urtonak, az biztos, hogy csak úgy nem lehet szedni. Ha a nőgyógyászod nem írja elő akkor szerintem nem kell a terhesség előtt. Viszont ha létrejött a terhesség már többször is és ugyanaz a doki nem tudta megtartani véleményem szerint lehet orvost kéne váltani, olyanra aki jobban odafigyel rád.
Mi igaz már a tarnszferfől kapjuk a progit, de azért szerintem egy lombik esetében máshogy támogatják a szervezetet.

Byby! Zsu!Reno!
Mi van veletek?
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok Juditja!
Még annyit akartam írni, csak valahogy kimaradt, hogy a családon belüli gyerektémával ugyanez az érzésem, illetve ismerősi körben. Nem fáj hogy nekik van, csak elgondolkodok tényleg ennyire tiltóra vagyok téve, mindenkinek sikerül, csak nekünk nem. Szar érzés próbálj vele ne foglalkozni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok !
Tegnap óta újra munkában..., letelt a szabi, sajnos Kép

Húha, megpróbálok képbe kerülni Kép

Velem egyébként minden OK, ma megjött (31 napra !!!), ennek örülök, meg annak is, hogy valószínűleg tényleg jól éreztem a tüszőrepedést középidő táján KépKépKép
Szóval a spontán babóra nagyon hajtok továbbra is!

Puszi mindenkinek, később jövök
Niki

mniki

Lara ! Szépséges Andor baba Kép nagyon formás pofija van, olyan jó érzés lehet látni !!!

Kriszta ! Persze, hogy nem gond, ha anyudnak elmondod a dolgokat Kép Egyébként személyesen is találkoztunk már kb. 7 évvel ezelőtt, amikor visszahoztátok a Suzukit Kép Ja, tavasszal mellettem álltál a Kaáliban, de már megszólítani nem volt időm, mert hívott téged a drnő..
Hamarosan kezdés, gondolom várom és izgulsz is rendesen !

Stella : te többszörösen is hős vagy ! Varrás és ájulás, mindez egymás után Kép, háááát, nem volt semmi ! Még mindig fáj egy-két helyen ?

Unique : hmm, a kutyusok nagyon szépek, de hiába van egy 9 éves huskynk, illetve anyóséknál maradt a gyerekek miatt (is), szóval én a mai napig keverem a huskyt és a malamutot. Nem is akarok nagy bakot lőni..., ők malamutok ?? vagy huskyk ??? KépKépKép

Éden drága, nagyon sajnálom !!! Te lettél volna a legboldogabb, ha sikerül, de hidd el, legközelebb veled fogunk örülni. Sikerülni fog, sikerülnie KELL !!!! Puszillak !

Snorka : örülök, hogy írtál magadról, hiányzol ám Kép !! Kívánom, hogy megtaláljátok az utat a babához! Kép

Hú, nem is írtam, hogy voltunk a Szabolcs utcában vérszíváson. Meglepődtem, mert "csak" 11 kémcső vért vettek tőlem, na és a lényeg, hogy tök jól bírtuk Kép

Az íriszdiagnosztikáról csak annyit, hogy a férjemnek eszméletlen sok mindent megállapítottak és pl. olyat is, amit csak sejtettünk. Kép
Nálam kicsit visszás a dolog, ugyanis a két fő problémámat : allergia és ciklus probléma, ciszta nem látta a diagnoszta !! Amikor erre rákérdeztem egyértelműen azt válaszolta, hogy egyiket sem látni. Nőgyógyászatilag csupán annyi eltérést látott, hogy hüvelygulladás előfordult.
Az allergiámra meg azt mondta, hogy mivel a beleim nagyon érzékenyek, lehet, hogy egy étel vált ki nálam orrfolyást. Hmmmmmmm.......

Aztán lehet, hogy tényleg minden OK nőgyógyászatilag és hamarosan zebrát produkálok csak úgy ?! Kép

Tali : nálam úgy alakul, hogy talán a jövőhét jó, de sajnos nem 100 %... Kép

mniki

ZsebiKép
Bocsi, nem akartalak elriasztani a varratástól.
Bár azt sem merem állítani, hogy kellemes élmény volt a szúrkálás.

WishKép JuditKép NóriKép
Nekem ilyen alacsony fájdalomköszöböm? Vagy Ti vagytok ilyen erősek?
Nekem fájtak a szúrások (néhányat kivéve).

NikiKép
Igen, ami a jobb csuklómban van az még mindig fáj. Szerintem nagyon eltaláltak valamit. Azt mondták az minden szervemre hat. Nem is értem hogy bírja ezt csinálni a dokinéni. Elég szadistának kell lenni hozzá és még mi fizetünk érte.

Amúgy nagyon rendik voltak. Csak a felét kellett kifizetnünk, mert múlkor hiába utaztattak minket.

WishKép
Nektek lesz 3. kör is? Én július 5-re kaptam a kövi időpontot.
Szombat már 18-a. Hogy vagy? Menzis előjelek? Vagy méginkább babások?

Stella

Kép
stella9

RenócaKép Húú, de jó, hogy lépegettek előre az ügyben. Mennyi idő kb. mire sorra kerültök? Egy év alatt azért szokott sikerülni, nem?? AZ is nagyon sok. A nyiltnál gyorsabb, igaz?
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: jól vagyunk, minden oké, csak qrva sok a meló. Már jó otthon a gép, de ma van a házassági évfordulónk, elmegyünk vacsizni, úgyhogy este már biztos nem jövök. Holnap visszaolvasok és jövök.

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép

Éden Kép
A "ma megint megjött" topikban volt szó pár hete (hónapja?) a Gynexről. Majd megpróbálom megkeresni Neked.

Niki Kép
Azt nem is írtad milyen volt a szabi? Kipihentétek magatokat egy kicsit?

Renóca Kép
Hurrá egy pipa megvan! Kép
Remélem jó gyorsan le tudjátok zongorázni az egészet.
Egyébként a párom nálunk is löjött multok a keresztszülő kérdéssel. Mondtam Neki, hogy fogalmam sincs, kit fogunk megkérni. Csak jussunk el oda és becsszó kitalálom! Kép

Stella Kép
Én tuti nem vagyok olyan erős. Most a harmadik szúrásnál speciel arra gondoltam, hogy "aha, itt döntöttem el a múltkor is, hogy ide többet nem jövök, mert kurva szar és nagyon fáj"
Azaz megint volt, ami nagyon fájt, volt ami elviselhető volt, volt amit meg sem éreztem (has).
Amikor a lábamba és a karomba szúrt mindíg végigfutott az impulzus az ujjaim végéig. Aztán egész nap fájt utánna a kezem és a lábam. Ma már csak izomlázszerű érzés. Nekem a bal kezem a rosszabb most, de remélem holnapra már csak a szúrásnyomok maradnak.
Ha úgy alakul lesz harmadik kör is. Júli 4-re kaptunk időpontot, mondtam nekik, hogy nem biztos, hogy tudok menni akkor már, de akkor majd telefonálok előre. Ha transzfer elött lesz még akkor bevállalom, de transzfer után tuti nem fogok kizötyögni Kispestre.
Mensi előjelek nincsnek, a hőm fenn, fejem nem fáj, hisztis nem vagyok. De azért remélem megjön még a héten, most van a 25 cn és remélem ez már nem 44 napos ciklus lesz, hanem 28 körüli.
A hőm az egyébként "szárnyal" a magasban a maga kis 36.7-36.9-ével. Nem tudom, nekem nem nagyon megy 37 fölé és ez már a maghő, tüszőrepi elött meg 36.3-4 szokott csak lenni. A dokik meg nem hiszik el soha, ha beteg vagyok, hogy a 37.2 nekem már láz Kép Majd ezentúl mutogatom nekik a kis hődiagrammjaimat Kép

Wish

wish

Sziasztok Lányok,

Ezer bocsi a "hatásszünetért"! De most már igyekszem bepótolni magam! Kép

Mniki Kép
Malamutok. És köszönik a dícséretet. Egyébként már megszoktam, hogy összekeverik őket a huskyval. De nekik barna a szemük (a huskyé kék) és nagyobb testűek, szélesebbek, termetesebbek.
És nagyon nyugisak, de nem házőrzők (sajna), imádják az embereket! Kép

Na kaptam újabb időpontokat kaaliban: júni 21 a katonavizsg (párom ragaszkodik a jelenlétemhez... Kép még jó, hogy nem máséhoz... Kép) majd még el kell pedáloznom telkiben a HSG eredményért (imádkozom, hogy elég info legyen benne a dokinak ahhoz, hogy ne kelljen újra csinálni) majd ha megjön, akkor telcsi és irány az intézet a hormonvizsg-ra.
Júli 4-én megyek a dokihoz, még pont a szabija előtt. Így kérte.
Meddig lesz szabin, azt tudjátok (Krizsa)?

Farkasok Juditja és Zsebi Kép
Ha ez segít (bár tudom, hogy NEM), én is pocsékul érzem magam pl. most is, hogy tudom, a férjem testvére már 3 hónapos terhes és tavaly myáron volt az esküvő.... Ilyenkor az az érzésem, hogy elveszek és rögtön elnyel a föld. Olyankor lehet, hogy boldogabb lennék.

ÉdenKép
Én sem hallottam semmit a homeos cuccokról, de szerintem én is rá fogok kattanni valami hasonlóra, ha megállapítják, hogy amúgy minden OK csak mégis van valami gáz... Kép

Renóca Kép
Hurrá! nagyon örülök a "begyorsulásnak"! Mit mondtak, ha elvégzitek ezt a tanfolyamot, akkor mikorra várható babó leghamarabb? Vagy ez mázlitól is függ? (bocsi, ha már írtad volna...)
Nyíltat is bevállaltok?

StellaKép
Ebben a topicban is nagyon sajnálom (írtam Neked a babaproject előtt állók-ba), ami történt Veled tegnap. Kép Veled vagyok! Kép

Pusza

KépKép
unique

Sziasztok!

StellaKép
Remélem ma már teljesen jól voltál.
Múlt nyáron az én párom is elájult (kifordult előtte az ujja). Mivel én előtte sosem láttam ájult embert rettenetesen megijedtem. Szegény párod biztos a frász jött rá.

Farkasok
Sajnálom, hogy nem tudtok most itt lenni, de mi gondolunk rátok. Meglátod a karácsonyi lapot így fogod aláírni nekik: Krisztián és JuditékMi is nagyon örülünk, hogy viszonylag gyorsan mennek a dolgok. Más fórumon is írogatok. Vannak még jó emberek!!! Rengetegen akarnak segíteni. Örülök, hogy sok-sok új barátra tettem szert.

Zsebike
Pontosan még nem tudom mi vár ránk. Hamarosan küldik a tájékoztatót és a csekket. Az összeget még nem tudom, de kiváncsi vagyok hány nulla lesz rajta.

Mniki, Farkasok, Éden
Mutassátok meg az orvostudománynak! Drukkolunk ezerrel, sőt százezerrel a spontán babóért.
Kép

Madaran
Nagyon hosszúak a listák. Az egyik alapítványnál kb.200-an vannak rajta. Évente kb.50-60 család alakul. Mi számíthatunk gyorsabb gyermekáldásra, mert nem ragaszkodunk újszülötthöz. 0-tól 2 évesre javítattuk a baba korát, először 0-1 volt.
A nyíltnál tényleg gyorsabb, aki titkosan szeretne újszülöttet örökbe fogadni ott 5 év is lehet a várakozási idő.

Renóca
süni_renóca

Lara
Még legalább ötven évfordulót kívánok szeretetben és egészségben!
Kép

Wish, Stella
Hát ennyi szuri után tényleg büszkék lehettek magatokra, hogy még ezt is végigcsináljátok. Meglesz az eredménye, reméljük jövőre már pocakos és babás találkozókat fogtok szervezni.
Kép

Wish
Az én hőm is ugyanígy van 36,9-nél már tántorgok, mint aki azt sem tudja hol van. Az átlag 36,3.

Unique
Nyílt és titkos egyaránt, valamint az országos listára is kérjük a felvételt. Az előző üziben írtam Madarannak, hogy mennyi idő, de ahogy te is mondtad a szerencsén is nagyon sok múlik.
Kép

Szép estét mindenkinek.

Renóca
süni_renóca

Renóca!
Azért hihetetlen milyen ügyik vagytok hogy végülis ilyen rövid idő alatt már így körüljártátok a lehetőségeket. Remélem hogy minél előbb egy teljes családot üdvözölhetünk!!!! Kép

Annyira fáradt vagyok nincs kedvem tanulni pedig nagyon kéne, úgyhogy alószínűleg megyek és fürdök és tanulok. Mindenkinek szép estét!

Jó lenne még egy összebújást is beszorítani, mert hát tudjátok előre a spontán babáért! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique,
Ma kérdeztem épp a recepciósokat, júliusban végig szabin lesz Krizsa.

Mi most értünk a vizsgálatok végére, jövőhéten megyünk vissza az eredményekkel, és pont a szabi miatt attól tartok csak augusztus közepén fogjuk elkezdeni a stimut. Kép
Előzetesen long protkollról beszélgettünk, és kezdődhetne júl. közepén a ciklusom szerint...

Nem szeretnék sok "üresjáratot", igazából január óta folynak a kivizsgálások...elegem volt már a sok várakozásból. Úgy "lőném" már magam Kép

Mi a "szokás" olyan esetben amikor a doki szabira megy? Inkább parkolóra állítják az embert, vagy átadják másik dokinak? Esetleg én választhatok hogy megvárom-e a dokit vagy sem?

Mka
Vendég

Sziasztok csajok,
Megint nem győzök olvasni.... Ha valakinek nem válaszolnék, előre is elnézést Kép
Zsebi,
A 3. napi vérvétel ingyen volt Kép A rákszűrés és Chlamydia biztos fizetős lesz, de nekem a saját nőgyogyim is fizetős volt, ráadásul nehéz is hozzá időpontot kapni. A kaáliba holnap reggel megyek, UH is lesz, és azt hiszem ezzel már minden megvan... Visszajövünk Skóciából és indulhatnak a szurik...nagyon izgi.
A homeoshoz majd csak augusztusban kell mennem legközelebb. Addig 3 hetente egyszer szedem a bogyókat.
Kár hogy nem tudsz jönni 26-án, pedig te alapító tag vagy Kép

Stella,
Már a múltkor is mondtam hogy hős vagy, de mostmár tuti Kép Remélem már minden OK és nem fáj semmid... Azt hiszem én ezt a varratást most még kihagyom, később meg már nem lesz rá szükség Kép

Wish,
Örülök hogy már jobban vagy a munka miatt, bár a varratás meg a fogorvos egyszerre nem hangzik túl derűs napnak...Lényeg hogy túl vagytok rajta. A hőhöz nem tudok hozzászólni, nekem valahogy semmit sem mondanak ezek a görbék. Azt hiszem én csak az első két hónapban csináltam, ami meg már fényévekre van...szerintem hagyd a fenébe a hőmérőt KépKép

Farkasok,
Ha a spontánra álltatok rá, akkor legyen igazán spontán, amikor kedvetek van, lehetőleg sűrűn, és ha úgy akarják odafenn, akkor 1 nap csúszással is összejöhet KépKép

Lara,
Boldog évfordulót KépKép Kitartás még arra a 3 hétre, és csínjával a légkondivalKép

Mniki,
Hol voltatok szabin ? Most hogy mondod, emlékszem a Suzukis útraKép

Renóca,
A keresztszülős kérdés nem is kérdés, naná hogy mást válasszatok Kép Az egyetlen szomorú benne, hogy a ti keresztgyerekeitek is el fognak távolodni így, de igazán nem a ti hibátok lesz.
A tanfolyam kerül pénzbe, vagy milyen csekket vársz ?

Ja el is felejtettem, még vasárnap voltunk az Attila dombon, de nagyon félresikerült kirándulás volt, nem is ragozom. Valamit éreztem, de majd egyszer újra meg kell próbálni kocsival, mert most semmire sem maradt időnk. Talán majd a betegszabi alatt Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Mka!
Nekem az első lombikom volt úgy hogy a kezdés előtt mondta, hogy lehet hogy a transzfert nem tudja megcsinálni mert szabira fog menni, mondta rám van bízva toljuk egy hónapot vagy vállalom így (de annyira aranyos volt mondta nála csak jobb orvosok vannak) belevágtunk és mivel elég rosszul alakultak akkor a dolgok nekünk bejött, hogy megcsinálja a transzfert és onnan rohant a dolgára, úgyhogy a punkciósok elé vettek engem. Az őrzőbe mondták is hogy kedves páciens lehetek ha betett elsőre. Kép
Szóval van szerintem választási lehetőéged, elkezdi valaki és ő fejezi be vagy lehet hoy akkor már az a doki fejezi be aki elkezdte.
Na most jól körülmagaráztam a dolgokat!

Na mostmár tényleg húzok tanulni!

Puszancs!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

RenócaKép
Mindenesetre nagyon sok türelmet kívánok és kitartást! Fel a fejjel, mi mindig Melletted állunk! (gondolom, ezt nem kell mondani Kép )

MkaKép
Köszi az infókat a dokiról. Nekem is júl. végén kezdődik az új ciklus, és nekem azt mondta, hogy aug-ban lehet már egy inszem esetleg... De akkor lehet, hogy csak szept-ben?... Majd megkérdem. Igazából minél előbb szeretném... Kép
De én ragaszkodnék hozzá. Most úgy kezdek megbízni benne. Nálam ez nehezen alakul ki, de ő nagyon belopta magát a szívembe. És mivel olyan jók a statisztikái, reménykedem is benne rendesen. Ha ő nem tud segíteni, akkor senki... Kép De nem fényezem tovább Kép

ZsebiKép
Ez így nem fog összejönni... Fürdés, babanet, bujcsi, babanet, tanulás, babanet, tanulás... Ez kicsit sűrűnek hangzik estére Kép Főleg, hogy megy az Xakták nagyfilm a TV-ben... Kép

Na megyek én is filmezni meg apuzni Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Lassan kezdek félni attól,hogy rászokom az orvosokraKép
Ma vérvételen voltam,mert uyge szedem a vércukorszint csökkenető (Adimet)gyógyszert,és ellenőrzés nem árt alapon megszuratott a belgyógyász.
Aztán végre önszántamból elmentem szemészetre is ahol megállpaították,hogy nem vagyok annyira vaksi mint hiszem,de azért írtak egy gyenge szemüveget(-0,5 cilinderes)szinte állandó használatra. Kép
Persze alig várom a 19-i Uh-ot,igaz ennek más oka van ,mint hogy lássam a drága Krizsa dokit.Kép
Az semmi hogy én várom,már a párom is tisztára odavan,hogy jön velem ő is.Ennek azért nagyon örülök.
Szintén szépen lassan felszisszenek,ha már csak egy fél tablttát kell bevennem,és nincs meg a napi 7-8 szem,gyorsan vásároltam mellé AspirintKép
szótfogadván tanultabb elődjeimnekKép
Szóval a végén egy gyerkőc miatt lesz a mami orvosfüggő,hipohonderKép
Remélem nem csak én érzem így ,bár ez még csak a kezdetKép
De láttam hogy más már "LÕNÉ MAGÁT"Kép
Na jól van nem fo.....om a szót tovább,mert hátha uncsi vagyok!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Akkor most tulajdonképpen te hol is tartasz a stimuban, bocs kicsit elvesztettem a fonalat! Kép
Ne izgulj nem vagy egyedül a dokihoz járással én is megyek magamtól hormonnézésre és egyéb helyekre. Jobb kontroll alatt lenni egy szúrás meg nekünk már semmi.

Unique!
Igen húzos volt ez az este eddig a tanulással vagyok meg most megyek fürdeni és már csak alvas lesz, mert a párom már elaludt, na majd reggel talán ha nem akkor meg majd másokor. Mi igazából beálltunk arra hogyha van kedvünk semmi kötelező. Kép

Kriszta!
Az előbb pont egyszerre írtunk. Most körülötted is jól felpörögnek az események. Jó pihenést kívánok,mikor is mentek pontosan? Holnapi uh-n remélem minden rendben lesz. Az tök jó hogy ingyen csinálták a hormont!

Renóca!
Azért igazából ez elég durva hogy fizetni kell a tanfolyamért, gondoltam, de azért a kisördög nem hagyott békén hogy talán mégsem.

Lara!
Sok boldogságot és bőséges gyermekáldást kívánok Nektek! Remélem jól sikrült az este.

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Jó reggelt!
Kép

Kriszta!
Igen a tanfolyam kerül pénzbe, de csak annyit mondtak küldik a csekket, az árat nem.

Uniqe
Köszönöm.

Kavicska
Nem vagy egyedül. Én is alig vártam már, hogy szúrjanak, utána meg, hogy én szúrhassam magam. Akkor már gyorsabban telt nekem az idő.

Zsebike
Az utóbbi pár évben szerintem már rájött mindenki közülünk, hogy aki becsületesen dolgozik, be van jelentve a munkahelyén annak fizetni, fizetni, fizetni kell.
Mit tanulsz? (bocsi ha már írtad)

Szép napot mindenkinek.

RenócaKép
süni_renóca

Köszi a válaszokat.
Ezek szerint valoszinu valaszthatok.
Bennem meg nem alakult ki az a bizalmi szint a dokival, amiert annyira ragaszkodnek hozza...osszesen ketszer talalkoztunk, es mindketszer ereztem, hogy baromira leterhelt, egyszerre egy csomo dologgal foglalkozik. Nem ereztem amit mondott, hogy O van ertunk es nem forditva...hogy jot is mondjak, egyszer felhivtam telefonon, akkor nagyon keszseges volt...szoval alakulnak a dolgok lassan, de egyelore nem ragaszkodom hozza. De meglatjuk a kovetkezo megbeszeles alkalmaval.

Kerdes. Tegnapi jo hir kapcsan lennek kivancsi a velemenyetekre. Elolvastam pontosan a torvenymodositasi javaslatot amit elfogadott az OGY, es abban az van, hogy rendes felmondassal nem mondhat fel a munkaltato akkor ha valaki asszisztalt reprodukcios programban vesz reszt.
Ez a ferfiakra is vonatkozik? Nalunk a parom egy veleszuletett rendellenessege miatt van szukseg lombikra, es bizony az eljaras neki is kiesessel, mutettel, orvoshozjarassal jar, nem csak nekem.
Nem mintha fenyegetne engem vagy a paromat a kirugas, de azert megis.
Vendég

MKA!
Ha nem ragszkodsz hozzá akkor meg a lelki része is könnyeb orvos váltásra. Ami viszont tény a Kaáliban minden orvos nagyon rendes, kedves. Az egy másik dolgog, hogy ha lehet én hozzá megyek csak mert nem szeretem ha mindig más nézelődik! De az az én dilim.

Hogy a férfiakra is vonatkozik-e a törvény azt nem tudom, de akiknél ilyen a helyzet szerintem jó lenne. Nálunk ez sem érdekes, mert igazából neki nem kell sokat jönni.

Renóca!
Angolt tanulok. Hát remélem meg lesz az eredmémye, mert most sokat készültem a mai órára. Bizakodom, szeretnék ügyi lenni.

Kriszta!
hm.. igen én is sajnálom hogy nem tudok ott lenni, de mit csináljak a többségnek mindig az a hétvége jó amit már én hó elején jelzek hogy nekem nem lesz jó... fáj a szívem mennék én is....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Na sziasztok!

Visszaolvastam Kép Rendes kis termés lett Kép

Mindenkinek köszi a gratulációt. Elég fáradtak voltunk, megkajáltunk és húztunk is haza aludni. De legalább egy kicsit együtt voltunk Kép

Woodinak írtam még egy sms-t, várom a választ. Remélem minden oké velük.

Varratós fiúk, lányok!

Minden elismerésem a tiétek. Jó kis horror történeteket írtatok.

Renoca,
klassz, hogy így beindultak a dolgok! Nagyon szorítok, hogy hamar túl legyetek a kötelező körökön és utána már szabad legyen az út és jöjjön a kis süni!

ZSebi,
olyan kár, hogy nem tudtok jönni. Mi lenne, ha utána egyeztetnék veled egy időpontot és aki tud eljön?

Tali:
ha jó idő van, menjünk a szabadba. Szerintem. Tényleg ki tud jönni? Orsi, nektek jó?

Lara

Lara

KépKép
lara77

WishKép
Ha felmegy a hőd, akkor már csak max 2 hét.
Drukkolok, hogy közel normálisra sikerüljön eza hónap!
Hát, nem semmi vagy, ha 3. kört is bevállalsz!!!
Én 5-én megyek, úgyhogy megint elkerüljük egymást Kép!
Én úgy döntöttem, hogy nekünk nem lesz szükség 3. körre. Szerintem az már transzfer után lenne...
Remélem a barackmagok is látják, hogy milyen sokat teszel értük és meghálálják!!!
Délután jövök a dokitól az infókkal.
Stella

Kép
stella9

Zsebi!
Köszi az infót.Kép

Egyébként ez a Gynex engem is érdekelne. Gyógyszertárban lehet beszerezni? Jó lenne már minél előbb terhes lenni, az első inszem nem sikerült.Kép
Sziasztok: Dina
dina2004

Lara!
Benne vagyok, meglátjuk ki ér rá, bár most egy kicsit alakulnak a dolgok úgyhogy lehet mégis el tudok menni szombaton. De ezt csak halkan mondom nem akarom elkiabálni!!!
Mi jót ettetek?

Dina!
Erről a Gynex-ről én semmit nem tudok nem is hallottam, de ha homeos cucc akkor lehet kapni a gyógyszertárban biztos. Wish írta hogy a megint megjött topikban volt erről szó megpróbálja vissza olvsni majd meglátjuk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
26. vasárnap. Nagyon jó lenne, ha jönnél! Párodnak nincs kedve?
Spenótos, sajtos pulykát rizzsel. Fincsi volt Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebes,
Szerintem 26-án lenne a tali, az meg vasárnap!!!! Vagy én nem tudom jól?

Gyerekek,
Ki látta hétfőn a TV-ben, hogy vörös makik születtek valamelyik állatkertünkben. Magyarországon ők az első szülöttek, ja és még mi a pláne!! Általában 1 maki születik, most meg egyből ikrek ( Szamóca és Füge). Megjegyzem, ilyen majmok szerepelnek a Madagaszkárban , mivel ott őshonosak. Szóval szerintem segít a filmmegnézése a babásodásban!!!(hahaha)

Kriszta,
Holnap mikor indul a repcsi? Hogy viszitek a kutyákat a repülőn? Krisztiánnak nincs még kész az útlevele, úgy hogy vagy hagysz neki helyet a bőröndben vagy marad itthon! biztos jó muri lesz. 26-án vasárnap feltétlen számítunk rátok.

Sajna még mindig nem jó gépünk, még ha jó is lenne Krisztián tegnap is meg ma is csak este 10 után ér haza, így nem is tudnék írni. Holnap este indulunk Barcikára egy kis családlátogatásra.

Nyílnak a virágaim a teraszon , ha lesz kép meg gép akkor felteszem őket.

Ami a test-varrást illeti, ez vietnámi nő másképp és máshová is szúrt. Én kaptam a combom és popim találkozásához is 2-2-őt, hogy onnan lefoggyak. Amit a csúklóba kaptam az egy kis izomlázat okoz, amit pedig a bal lábam CSí ( így írják ezt?)-be kaptam az rendesen megbizsergette a lábujjaimat. Buksiba kapott pedig rendesen vérzett. Ami pedig a fájdalmat illeti hát 10-12 percet el lehet viselni, persze nem egy stresszes napon.

Lara mama,
Nagyon sok boldogságot kívánunk! Remélem a kajcsi jó volt és Andor is hagyta szüleit egy kicsit ejtőzni.

Stella,
Én július 7-én megyek újra varratni du.3-kor.
Nekünk még belefér a 4. varrás is mert csak augusztusban kezdünk.

Farkasok J

Kép
farkasok

Kriszta,
szombaton már tudsz olvasni? hogy megtudd hol találkozunk vagy akkor dobjál meg a telcsiszámoddal!!Nehogy lemaradjatok, nem fogunk bírni a sok sörrel!!!
kfarkas1@enternet.hu

Kép
farkasok

Megjöttem a dokitól.
Vasárnaptól szúrok 1 ampulla decapeptyl-t, amíg meg nem jön.
Aztán újra doki.
Kiváncsi vagyok hogy hozzuk ezt össze, mert júli 9-16-ig nem lesz itthon.
De akkor is összehozzuk, mert kölcsönösen megígértük egymásnak Kép!

Kép
stella9

Lányok,

Hol s mikor lesz a talcsi? Én erről most olvasgatok aktívabban... Kép

ZsebiKép
nem csak a Te dilid, hogy ne tapperoljon végig az egész intézet Kép Én sem komálnám Kép Főleg, hogy hiába nézeget egy másik, nem tudja, milyen volt az előző, mihez képest, stb... Szóval maradok a dokimnál Kép

MkaKép
Én is azért "ragaszkodom" a dokinkhoz, mert szerintem nagyon jó szakmailag. Ez bizonyított. A stílusában én sem kételkedem, hogy kicsit "futószalagos"... Kép De amíg látom rajta, hogy mindent megtesz értem és a babóért, addig megtartom Kép

KépKép
unique

Farkasok!
Igen vasárnap a tali azzal nincs gondom, de mi azon a hétvégén elvileg utaznánk, csak most lehet hogy mégse, Szóval nekem nemcsak a szombat nem lenne jó a vasránap sem. De miattan ne variáljatok majd ha tudok megyek ha nem akkor így jártam. Kép
Ez igen négy varraáts. A ti elméletetek szerint akkor négyes ikrek lennének (tudod egy varrás egy baba, kettő kettő ....)

Stella!
Ez szuper!
Akkor mégiscsak jólizgultam érted, hogy ne kelljen várni egy hónapot! Júhéj végre lesz megint izgulnivaló!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

Wish!
Drágaságom neked hogy állnak a dolgadig mesi terén? Jó lenne ha egyáltalán nem lenne a lakód miatt!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Egy csomó mindent csináltam munka után, most alig vártam hogy elmosogassak és jöhessek hozzátok aztán kiderül, ma este mindenkinek van a neten kívül más elfoglaltsága! Kép
Kép

Kriszta!
Mit láttak az uh-n? Kitűztétek a végleges kezdést?

Lara!
Ha van időd és kedved tennél fel új táblát?
Akartam már kérdezni ha megszülsz is vállalod a tábla frissítését? Nem a kenyeredet szeretném elvenni, de ha gondolod átveszem, akkor nagyon sokan lesznek soron. Remélem nem bántalak meg a felajánlásommal.
Kép

Farkasok!
Mikorra várható a számítógép megjavulása? Jó lenne esténként kommunikálni!

Wish!
Hol vagy? Elégedett volt az ügyfél a munkátokkal? Remélem lekattant rólatok, még akkoris ha szerinted volt némi igaza.

Niki!
Már elmúlt az álmatlanságod? Szeded még rá a homeos cuccot? A párod végül szedi a golyókat?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Zsebi,
Ma egész jó napom volt Kép(leszámítva hogy a laptomomat végigcipeltem a városon a Kaálin át az irodába...)
Szóval az UH-n még nem sok mindent látott a doktornő, mivel ma még csak a 7. napon vagyok. Viszont a rákszűrést is ingyen csinálták, és csak a Chlamydiáért kellett ötezret fizetniKép Én legalább 12-re számítottam. Az egyetlen rossz hír, hogy a napi 1 Bromo ellenére még mindig/vagy már megint magas a prolaktinom... Igy kaptam még Mastodyne homeos cseppeket is. A papírja ugyan azt írja, hogy minimum 6 hét szedés segít...Hogy miért nem írták már ezt föl sokkal hamarabb, nem értem. Na mindegy, remélem ezen azért nem fog múlni. Aztán felírták és ki is váltottam a Suprefactot. 29-én kellett volna kezdeni, de mivel aznap jövök haza Krakkóból -a változatosság kedvéért- igy 30-án fogunk kezdeni a szurikkal. Július 8-án még megint megyek UH-ra, a doktornő elutazása előtt, és akkor felírja a többi gyógyszert. Megkérdezte, hogy mivel ő nincs, szeretnék-e valakit választani helyette. Mivel Krizsa is szabin lesz, igy Kovács doki és Smatona között választhattam. Hát én Kovács dokira szavaztam Kép Larának már bejött, hátha nekem is segít KépKép

Lara, esetleg tanácsok tudnivalók Kovács dokiról ?

Azt is megtudtam, hogy a felét ICSi-zni fogják, mivel nem tudni az inszemek miért nem sikerültek. A gyogyikat már ki is váltottam, tehát ma nagyon hatákony napom volt.
Holnap este utazunk, lehet hogy már nem tudok holnap írni.

Farkaskoma,
A csomagunkban még van hely Kép A kutyusok nem innen jönnek, ők az angliai barátainkhoz tartoznak, akik Newcastle-ben vesznek fel minket...
Vasárnap mindenképp jövünk, reggel megnézem a pontos helyszínt,gondolom úgyis délután lesz, légyszi gondoljatok ránk előző nap és írjátok meg... vagy jöhet sms is, 209 831 435 a számom.
nagyon köszi ! Még nem tuti hogy sikerült meggyőznöm a párom, de nagyon rajta vagyokKép

Közben mindenkinek, aki varratni megy, sok kitartást kívánok!!!
Aki pedig épp nincs semmilyen akcióban, annak szép hetet ! Remélem most tényleg többen leszünk a talin Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Én most a 7.cn-on vagyok,szedem a Serophene-t,és 19-én megyek az első uh-ra.Eszem a halat,igaz csak olajos volt itthon,pipicomb ebédre,túró reggel+esteKépGyúrok a babára 1000-elKép
De most megyek is ,mert holnap meló pesten,és korán kelés amit nem szeretek.Kép
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a varratás Yamamotoéknál? Nagyon szeretnék elmenni!
Köszönöm!
Biba
biba

ZsebiKép
Úgy néz ki, nem kell kihagynunk még egy hónapot, de arra azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogja megoldani a folyamatos uh-kat, vérvételt, szurik felírását, egyebeket.
Azért remélem minden rendben lesz!

Én is szeretnék ám már izgulni érted Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Ha megígérte biztos megoldja az uh-t te ezzel most ne rágd magad, csak törekedj a tüszőkre!!!!!!!
Lesz szeptemberben lehetőség izgulni értem megígérem, az zebrát nem csak nagyon nagyon nagyon szeretném.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Biba!
9500.- forint a varratás ha jól tudom bár én nem voltam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta,
Milyen tanácsot adjak? Szerintem jó fej, mindig mindent elmagyaráz. Én egyszer összeírtam a kérdéseimet otthon, de teljesen felesleges volt, mert egy kérdést se kellett feltennem Kép Akkor a punkciót és a transzfert nem a doktornő fogja csinálni? Ja tanács: a transzferre vidd be magaddal aput. Peti nagyon odavolt tőle, és így legalább azt a látszatot tudtuk tartani, hogy együtt voltunk a gyerek beköltözésekor Kép
Jó utat és érezzétek jól magatokat! Felírtam a számod, írok smst, ha megvan a helyszín és a pontos időpont.

Zsebi,
dehogy haragszom, sőt!!! Nem is a tábla összerakásával lenne szerintem gondom, hanem a naprakész információk begyűjtésével. ÚGyhogy ezúton kérlek, légyszi, légyszi, légyszi...Kép
Ebéd után felrakom az új táblát, mert most lesz egy megbeszélésem.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép

Biba Kép
Igen, 9500-ba kerül a varratás, de számolj vele, hogy 3-4x el kell menni.

Zsebi Kép
Ügyfél remélem elégedett lesz, tegnap átadtuk az anyagot egy hét múlva legkésöbb véleményt mondanak. Részemről én már megnyugodtam Kép

Stella Kép
De jó, hogy mindjárt kezdtek ti is.

Nekem ma reggel végre esett a hőm. Remélem estére megjön Kép

wish

Wish és a többi "cérnás"!

Lehet tudni, hogy kitől származik ennek a varratásnak az ötlete? Úgy értem, hogy vannak már pozítív tapasztalatok (más fórumokon, ismerősök körében)? Ezt csak azért kérdezem, mert én nagyon nem bírom a fájdalmat, nem szívesen szúrkáltatnám magam, de ha már csak 1 valakinek is használt, belevágnék. Bár, ami Stellával történt... Én is eléggé ájulós vagyok.

Kedden megyek egy "anyókához", aki már sok kisbabát összehozott. Feltétlenül jövök és mesélek majd. Részleteket nem tudok, mert senki nem árulja el, csak azt mondják el kell menni hozzá. Most ilyenek felé fordultam...
reno
renoka

Lara!
Akkor ezt megbeszéltük, táblát folytatom helyetted, majd csak küld át az eredeti xls formátumot mailba ha már úgy gondolod elég volt....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
oké és köszi!

WOODI HÍRADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!

"Nálunk minden rendben, csak az itthoni net nem akar feléledni. No meg kevés is az időm erre, Dani teljesen lefoglal Kép de nem bánom."

Ebéd után jövök a táblával.

Lara

Lara

KépKép
lara77

RenoKép
Úgy emlékszem, hogy először Nóri említette a "cérnázást", mégpedig úgy, hogy egy barátnőjének sikerült a lombik és ezt csinálta.
És az Intézetben is mondták, hogy több család van, akiken tudtak segíteni. Ismeretlen eredető meddőségnél is beválik!!

Azért ki lehet bírni, ami utána történt az pedig felejthető!

WoodiKép
örülök, hogy minden rendben! Én sem bánnék ilyen elfoglaltságot!
Stella

Kép
stella9

Segítettek a másik topik lakói Kép Köszönjük Mohácska Kép

Gynex

Bioinformációkat tartalmazó, széles körben alkalmazható, regeneráló készítmény, amely gyógynövényekből, illóolajakból és ásványokból áll. A hormonrendszert, azaz a belsőelválasztású mirigyek működését segítheti, nőknél és férfiaknál egyaránt.
Ezáltal jótékny hatást fejt ki azokra a problémákra amelyek ezen szervek elégtelen működéséből erednek.

Összetétele:
fehér akác, libapimpó, közönséges mesterlapu, nehézszagú gólyaorr, kecskeruta, közönséges kömény, tejoltó galaj, hólyagmoszat, igazi édesgyökér, körömvirág, lóhere, fehér árvacsalán, közönséges palástfű, fekete áfonya, őszi vérfű, malachit, damourit, fluorit, pyrop cseh gránát.

a készítmény használata kiegészítő szerként az alábbi problémák esetén segíthet:
- gyulladásos vagy hormonális jellegű ginekológiai problémák esetében - menstruáció előtti tenziók, menstruációs ciklus-zavarok, hormonális problémák, petefészek- méhgyulladás, folyások, gombás megbetegedések.
- csomók a mellben - mindíg szükséges orvosi kivizsgálás!
- anyatej termelődésének elősegítésére
- klimaxos időszakban tapasztalható panaszok, hőhullámok kezelésére
- csontritkulás során
- pajzsmirigy megbetegedéskor
- a gyomor gyulladásos megbetegedései esetében
- elégtelen hasnyálmirigyműködés során
javítja a szervezet energetikai állapotát és lassítja az öregedést

Telefonszám: Hungaro Energy Kft, 1065. Bp. Nagymező u. 49., 354-0910 és 354-0911. Kb. 5500 Ft, de Szlovákiában sokkal olcsóbb, kb. 3000 Ft.

wish

Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara,
Woodi-mama már megszült. Véssed be!!!

Kép
farkasok

Pedig már egyszer kicseréltem. Hova a francba kevertem a jót? Már nagyon terhes az agyam. Rögtön megkeresem.

Lara

KépKép
lara77

Na megvan, bocsi!!!!!!!!

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Annyira jó lenne, ha már csak ilyen táblát kéne látnunk!!!!! Teli babákkal és zebrákkal!!!!!!!!!!

Azért nem semmi menet lesz itt októberig jó sok lombikra kerül sor olyan nincs, hogy most is a pechesek közé kerüljünk. Mostmár meg kell ugrani a pocakosodásnak!!!!! Rajtunk a sor!!!!!!!!

Kriszta!
A homeos cuccot a bromodra (ha jól írom)a Kaáliban írták fel?

Elmesélném nektek a délutáni sztorimat tök ki vagyok még mindig akadva bocs ha kicsit hosszú lesz:
Ott kezdődik, hogy bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz akihez négy éve járok (igaz tb. alapon, de szokott hálapénzt kapni). A kaáliba előírták a chlamédiát és a rákszűrést mondom egy kalap alatt elintézem már tavaly szeptemberben is ő csinálta. Eleve időpontra mentem 2-re 1/3-kor még a rendelés sem kezdődött ha az nővéreket megkérdezte valaki mi újság szül valaki azért késik vagy lesz-e egyáltalán akkor már égzengés volt. Én csöndben kivártam mire 1/4 4-kor el is kezdték én voltam az első. Bemegyek mondom mi a helyzet miért is jöttem, mire az ápolónó nem jó nekem a chlamédiára a patikai teszt? A doki rámförmed, hogy a lombikos intézet miért nem csinálja meg? Tisztára kiakadtam, mondom neki hogy megcsinálják, de ott nem tb. alapon és már elnézédt de azért fizetem hogy ez "jár". A doki úgyan visszábbvett, és mondta nem rám haragszik, csak hát ez az egész nonszensz és különbenis a lombik alatt kapunk olyan gyógyszert amitől elmúlik ha van is. Na hát nem csinálta meg mert hogy ott nincs ilyen teszt, majd vissza kell mennem. Az esik szarul eddig imádtam ezt a dokit, nála akartam szülni, de ezek után gondolkodom.... Ha rossz napja is volt miért rajtam tőlti ki. A másik gondolhatja hogy nem én találom ki a vizsgálatokat magamnak. Az tény a Kaáliban is írhatnának egy pár sort, hogy kérik a beteg xy vizsgálattát. Szóval ez volt ma amin kikadtam, mehetek mégegyszer, bár valszeg inkább veszek kb. 1000 forintért egy tesztet és elvégzem itthon. Kép

Reno!
Mi volt az anyókánál? Elmeséled mit csinál, mivel "gyógyít"?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?