Sziasztok leánykák!
Sajnos csak most tudok írni, mert közben Barnim után lebetegedett a lányom, Virág is, és a férjem uram is!Én meg ápolónőt alakítottam a hasamba levő babámmal! Szerencse, hogy mi ketten nem kaptuk el. Hát most zajlik az életünk rendesen, már mindenki rendbejött itthon de most meg megy a pakolás, készülődés, indulunk ugyanis lassan az új házikónkba!!!Már alíg várom, hogy ott lakjunk, csak hát ez a rentgeteg rámolás, és így babásan, meg plussz 2 meglévő rosszcsonttal igazán nem könnyű!
Azért amint látom sok dologról nem maradtam le itt, csak annyit megemlítenék, hogy ha olvasgatsz még errefele kedves Gyorsika, iszonytosan sajnálom én is ami veletek történt ez borzasztó dolog!!!De fel a fejjel, és csakis előre nézzél, hamarabb jön az majd mint gondolnád, meglátod!Csak nem szabad görcsölni.
A másik, hogy olvastam megint volt kórház téma! Én nem akarok újabb vitát nyitni, de sajnos Skála_kópénak azért sokban igaza van ám!!Annó amikor Dórival vitatkoztunk ezen robbant ki, hogy ő foggal-körömmel védte a klinikát, én pedig megpróbáltam reális maradni!Szakmailag ez egy csúcs hely,hisz ezért vagyunk itt/én már a harmadikkal/ de azért ne álltassuk magunkat, hogy sok minden esetleg máshol talán jobb!A szobakérdésnél, pedig azért az tény és való, hogy akinek nincs szerencséje, vagy nem tud fizetni elég tré állapot, hogy ennyi emberrel kell megosztani a wc-ket, tusolót!Dóri szerintem te is azért tudtál mindkétszer kétágyasba menni, mert írtad, hogy Ria jó barinőd, meg azért nézték azt is, hogy kolléganő!/pedig azt is írtad, hogy akkor dömping volt/Ez mind nem baj, csak értsd meg egy kicsit a másik oldalt is. Neked is más lenne a véleményed, ha hét emberre kellett volna várnod, hogy bejussál te is tusolni!Tudom meg lehet magyarázni, helyhiány meg ilyesmi, de ezek sajna tények, és azok makacs dolgok!!!
Na, más!Kizsu, Pappról én csupa jót hallottam, végtelenül aranyos emberi hozzáállású ember!De abban teljesen igaza van Macseknak, hogy sok teher van rajta, és így nem tud annyit esetleg foglalkozni.De az a csaszis dolog biztos nem igaz!!!!Én is ajánlom akkor a sajátomat,én Dr.Ádám Zsolthoz járok!Õ is szuper orvos, és szuper jó fej!
Kataa, nagyon kis szorgalmas emberke vagy, hogy így melózgatsz, és háztartás, meg még van energiád tornára is járni!Nekem nem lenne, de ha megszülök, biztos fogok azért valamit csinálgatni! Muszáj leszek, hogy hozzam a régi formám!Minél több gyerekünk lesz én annál dagibb!Az első után 3, a második után már 5, és majd most a harmadik után ki tudja mennyi marad rajtam!Ezen változtatni kell majd
Macsek, hajrá hogy legyen harmadik! Én a nagycsaládosok híve vagyok, jó az nagyon, bár még én sem érzem úgy át, de bízom benne hogy nem csalódom majd!
Dóri, nagyon jól teszitek, hogy lejártok a telekre, ilyen jó időben vétek lenne a panelba főni!
Fiacskáid biztos élvezik a vizet, napot, szabadságot!Ja, gratula a fogicához!Botinak!És nyugtatót vittél magaddal, anyósék ellen?
Nekem már kicsit az agyamra mennek, most segíteni járnak ide, de inkább nem kellene!
Jó hétvégét mindenkinek! Orsi
ui:Dóri, a nevemért a bókokat köszi, de azt édesanyámnak tedd meg ő adta nekem 31 évvel ezelőtt!