Lara ! Szépséges Andor baba
nagyon formás pofija van, olyan jó érzés lehet látni !!!
Kriszta ! Persze, hogy nem gond, ha anyudnak elmondod a dolgokat
Egyébként személyesen is találkoztunk már kb. 7 évvel ezelőtt, amikor visszahoztátok a Suzukit
Ja, tavasszal mellettem álltál a Kaáliban, de már megszólítani nem volt időm, mert hívott téged a drnő..
Hamarosan kezdés, gondolom várom és izgulsz is rendesen !
Stella : te többszörösen is hős vagy ! Varrás és ájulás, mindez egymás után
, háááát, nem volt semmi ! Még mindig fáj egy-két helyen ?
Unique : hmm, a kutyusok nagyon szépek, de hiába van egy 9 éves huskynk, illetve anyóséknál maradt a gyerekek miatt (is), szóval én a mai napig keverem a huskyt és a malamutot. Nem is akarok nagy bakot lőni..., ők malamutok ?? vagy huskyk ???
Éden drága, nagyon sajnálom !!! Te lettél volna a legboldogabb, ha sikerül, de hidd el, legközelebb veled fogunk örülni. Sikerülni fog, sikerülnie KELL !!!! Puszillak !
Snorka : örülök, hogy írtál magadról, hiányzol ám
!! Kívánom, hogy megtaláljátok az utat a babához!
Hú, nem is írtam, hogy voltunk a Szabolcs utcában vérszíváson. Meglepődtem, mert "csak" 11 kémcső vért vettek tőlem, na és a lényeg, hogy tök jól bírtuk
Az íriszdiagnosztikáról csak annyit, hogy a férjemnek eszméletlen sok mindent megállapítottak és pl. olyat is, amit csak sejtettünk.
Nálam kicsit visszás a dolog, ugyanis a két fő problémámat : allergia és ciklus probléma, ciszta nem látta a diagnoszta !! Amikor erre rákérdeztem egyértelműen azt válaszolta, hogy egyiket sem látni. Nőgyógyászatilag csupán annyi eltérést látott, hogy hüvelygulladás előfordult.
Az allergiámra meg azt mondta, hogy mivel a beleim nagyon érzékenyek, lehet, hogy egy étel vált ki nálam orrfolyást. Hmmmmmmm.......
Aztán lehet, hogy tényleg minden OK nőgyógyászatilag és hamarosan zebrát produkálok csak úgy ?!
Tali : nálam úgy alakul, hogy talán a jövőhét jó, de sajnos nem 100 %...