Kriszta,
nem irod, hogy milyen allergiara gondolsz.
En voltam, igaz, Gyorben. Az allami, korhazi pulmanologiain a kovetkezot csinaltak: az alkaromra cseppentettek vagy 15 fele szerbol es felkarcoltak kicsit a bort, hogy felszivodjon, gondolom. Ezzel kellett ulnom ugy 10-20 percet /regen volt, nem emlekszem pontosan/. Arra kellett figyelni, hogy ne logassam a kezem, mert ugye akkor szanaszet folyik a cucc, pedig eredetileg mindegyiknek megvan a "pontos helye". Az ido leteltevel megneztek, melyikek pirosodtak be, holyagosodtak fel. Ennek megfeleloen megmondtak, hogy fu, fa, por, allatszor, stb... allergiam van.
Aztan mivel telen is volt ez, elmentem ujra. Akkor be akartak fektetni egy hetre, mondvan, kajaallergiat is neznenek, meg vegyszer, ilyesmi, de ezt csak korhazi kontroll, dieta mellett lehetne. Passzoltam.
Aztan voltam maszek borgyogyasznal is, az csak egy sima vervetel volt, de a papiron is csak annyi allt, hogy jogos az allergias panasz /nem akarok hulyeseget mondani, de talan a hisztamin szintbol allapitjak meg/.
Valamint a Hugom is volt valamilyenen, oneki a hatan pottyoztek... igaz, tobbfelet neztek, lehet, az mar nem fert volna fel a kezere
Hat ennyi.
Kedvezmeny: nem csak a tej- es liszterzekenyeknek jar? Mert ugye az valoban jelentos tobbletkolteseg, a kulonleges kajak, tapszer miatt.
-Afonya