Sziasztok!
Lola,
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Kész vagyok a vizsgákkal.
Azt hittem, hogy most már végre több időm lesz, de annyi elmaradt elintéznivalóm volt a héten, hogy nem volt időm irni.
A 29. hétben vagyok most, szeptember 1-re vagyok kiirva, de a 4D szerint augusztus 23.
Elkezdtük itthon az átalakitásokat, Martin kapott egy új ágyat, mi pedig megrendeltük a sarokülőgarnitúrát a nappaliba. Két szobás a lakásunk, eddig együtt aludtunk a kisszobában, de át szeretnénk költözni a nagyba, a fiúk pedig a gyerekszobában lesznek majd. Szeretnénk már most átköltözni, nehogy Martin a tesót okolja majd a költözésért.
Vettünk egy ajtórácsot a konyhára, mert Martin állandóan felmászott az etetőszékébe, és állandóan attól rettegtem, hogy egyszer rosszul lép és beveri a fejét. Nem nagyon tetszik neki,de majd hozzászokik.
Megkapta múlt héten az MMR oltást, pár napja pedig volt egy kullancsa.
Most attól rettegek, hogy ha tünetei lesznek, honnan fogom tudni, hogy azok az oltás, vagy az agyhártyagyulladás tünetei? Hallottátok, hogy be lehet küldeni a kullancsot vizsgálatra, ahol meg tudják állapitani, hogy fertőzött volt-e a kullancs? Beküldtük mi is, de sajnos nem ellenőrzik az összeset, csak szúrópróbaszerűen. A neten lesz majd fent az eredmény.
Szóval zajlik nálunk az élet, nem unatkozunk.
Lola, Te is mesélhetnél többet Somáról. Olyan ritkán irsz magatokról.
Maité,
Ti hogy beszéltek otthon a férjeddel? A gyerekeket mindkét nyelvre megtanitottátok? Azért kérdezem, mert nekem a férjem bolgár és mi két nyelven beszélünk a kisfiamhoz. Mi pedig angolul beszélünk egymással. Egy kicsit félek, hogy nehéz lesz majd Martinnak, de azt mondják, hogy ilyen korban nagyon fogékonyak a gyerekek, akár három nyelvet is meg tudnak tanulni.
Na megyek főzni, mert szeretnék ma korán ebédelni, aztán lefekülni aludni Martinnal. Nem is emlékszem már, hogy mikor aludtam utoljára délután.
Réka