Sziasztok!
Bocsi, csak az jutott el az agyamig, hogy több betegség ellen oltják egyszerre, az nem, hogy ezt két szuriban teszik. Mert azt én is megkérdeztem, hogy nem lehet-e külön beadatni
Most "beszéltem" (e-mail) Krisztával - jól vannak, Gergő is!!! Épp fül-orr-gégészt kérdeztem tőle én is - szerencsére nem Katának.
Judit, köszi a tippet, megnézem a Metróban ezt a teknőcöt, barátnőm is ezt mondta (bár ők medencének használják
), csak nem tudta, hol lehet kapni. Homokot hol vettetek?
A Wörthi-tóról tudod mi jut eszembe? A Két Lotti. Ha jól emlékszem, amellett volt a tábor, ahol találkoztak.
Veszek majd én is ilyen kencét, csak... Állandó dilemmában vagyok a naptejjel is. Vasárnap, amikor egész nap a szabadban majálisoztunk, vagy tegnap, amikor koradélután a barátnőmékkel kiültünk a kertbe, akkor persze bekenem. De amikor nem vagyunk kint folyamatosan? Vagy nem napon? Vagy nem dél környékén? Nem szeretném, ha károsodna a bőre, de azt se, hogy mindig legyen rajta valami kence. Nehéz eset vagyok, tudom
A gyógyszerésznek persze nem szabadna tévednie, de szerintem mindenkinek el kell olvasnia a gyógyszer leírását, ahogy te is tetted. Örülök, hogy már jobban vagytok
Alíz, remélem ti is rendbejöttök hamarosan, ez a fülgyuladás nagyon fájdalmas lehet
Létezik olyan, hogy testvérbabakocsi, barátnőmnél láttam. Hát tömegközlekedni nem hiszem, hogy lehet vele, baromi hosszú, és gondolom jó nehéz. Õk se használják már, azt mondta, a nagyobbik a rendes babakocsi elejére ül fel a tesójával szembe (ha jól emlékszem...) A testvérbabakocsi meg arra jó, hogy (mivel a "válaszfalat" le lehet hajtani) a nagyobbik abban tud aludni a kertben. Ha jól tudom, testvérfelálló is létezik, amit lehet külön kapni bizonyos babakocsikhoz.
A Gézengúzos neurológus doktornő egyébként nagyon kedves, tegnap igazából az esett rosszul, hogy elmondta, hogy tanítgassam Katát, és aztán beleolvastam abba, amit írt - de most elolvastam higgadt fejjel, és úgy írta, hogy szavakat ismételget, de nem adekvátan használ. És hát a kutyát valóban nem csak a kutyára mondja. De végülis a diagnózis az, hogy normotónia, és a mozgás és szellemi fejlődése rendben van, és az őszi kontrollon lesz egy pszichológus is, hogy a beszédfejlődést ellenőrizze.
Kata ma felfedezte az ékszeres fiókot, és magára aggatta a láncaimat
De nem ám mindegyiket, csak ami tetszett neki! (Egy körtemuzsika, egy kerámiacipő, és egy fertőrákosi csiga - ez utóbbit elvettem tőle, mert a szájába is vette, és úgy veszélyesnek találtam.) Mást nekem sem engedett, hogy rárakjak. Nem semmi, hogy már most "nőből van"
Hallom a süninket, ahogy a macskakaját eszegeti
GyeZsu