Új privát üzeneted érkezett!

Anita, remélem ez nem így lesz. De ha mégis a következő hónap már sokkal esélyesebb a brómóval. Kép
Most vasárnap lesz a keresztelő? MEgvettétek már a láncot?

Maminti, küldtem képet! Kép És bocs, nekem ezek lassan mennek, meg a gép is betett.

Móni
Milyen suliba akarnak küldeni? Én most szerzem a harmadik diplomámat, igaziből nagyon élvezem a sulit. Jó hogy van valami a munkahelyemen kívűl, meg sok dolog érdekel, de önszorgalomból meg mégsem tudok tanulni. Persze, ha lenne két gyerekem, valószínűleg már én se lennék ilyen lelkes...

Hétfőn megyünk vissza a Tanár úrhoz, akkor tudom meg a vérvétel-eredményemet és azt, hogy hogyan tovább. Valósínűleg én is kapok valami gyógyszert, gondolom valami hormonális dolog okozhatja, hogy nincs spontán pé-m.
Már nagyon szeretném tudni, hogy mi van. A hsg-t is felírta a Tanár Úr, mint megfontolandó dolgot, én szívesen túlesnék mindenen, csak hogy növeljem az esélyeket.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Ja ez a 16 év nagyon durva! Azért szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, amikor már szinte mindenkinek tudnak segíteni.
De tényleg azt tanusítja a történet, hogy mindig vannak csodák. KépS velünk si meg fognak történni.Kép

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Igen, vannak csodák,és hinni kell bennük! Kép

Nem a tanulással van bajom, nagyon szeretek tanulni, a 3. diplomámat úgymond önszorgalomból szereztem. Csupán a suliba járás a ciki, ugynais nekem itt semmi segítségem sincs, és levelezőn a szak csak az ország másik végében van, ahova az utazás innen maga egy nap, tehát ha csak egy napos a konz. akkor is 3 napig távol kell lennem, és ez kivitelezhetetlen a férjem munkája miatt. Ráadásul egy konz. min 2 nap, és ált. 2 hetente... Kép Pesten van esti, de oda meg heti 2-szer kellene menni, az meg a munkahely miatt nem ideális. És egy sulis gyerkőc mellől nem szívsen mennék el heti 2-szer. Meghát most nagyon babáznék már, és akkor még min. 3 évet kellene várni...

moni

Hát nem vagyunk valami aktívak ma.Biztos ez a fránya idő!!!Megint esik és hideg is van!!!

Szerintem én sem uszom meg az átjárhatóságit.Ha csak nem sikerül a baba.Attól tartok a cisztákat is kikell venni majd.

Jövő héten lesz a keresztelő vasárnap 10 órási misére kell menni és utána.Ma megyünk vásárolni apa korán jön haza,legelábbis remélem,mert 2 hete mindig sokáig dolgozik,sok a munka.Tegnap már morogtam neki.Erre mi volt a válasz??Biztos ő nem akar haza jönni,direkt dolgozik.KIcsit össze is zörrenzünk de aztán adtam 2 nagy puszit és minden ok.Csak annyira rossz,hogy későn jön,nincs semmire ídő,nem tudunk elintézni semmit.Na jó nem panaszkodom tovább,már biztos unjátok.De csak Én vagyok így ezzel a kérdéssel??

Hajni!!
Merre vagy????????Sok a munka??
csanita

Jó hétvégét mindenkinek!

Megint csak hétfön tudok jönniKép

Sziasztok!

M

Kép
Kép
maminti81

Zafír!
KösziKép

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Most értem haza melóbol. Kedden kezdem a főnökösködés. Kíváncsi vagyok nagyon.

Jól látjátok, tényleg elég depis vagyok, szerintem az időjárás miatt. Meg a házikó sem úgy halad, ahogy gondoltam. Túl sokat lazsáltunk. Háááát ez van. Majd kiheverem. Hogy panaszkodjak tovább melóba is ki vagyok akadva egyik csajra, ráadásul jön át ő is oda, ahova én. Na mindegy, majd bekeményítek. Kép

Zafír, nagyon sajnálom. Kijavítottalak.

Melincsi, most nem akarom azt mondani, hogy mi megmondtuk Kép. Gratula az ötösökhöz.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Most nézem, Zafírt kijavítottam de nem pottyantottam le Kép. Bocsika. Asszem picikét szétszórt vagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na Maminti olyan szerencsére még nem volt. Így két műszakban hetenkénti váltásban egész
elviselhető. Főleg a délutános műszak!

Hát velem meg nem tudom mi van, mert reggel vagy 1 órán keresztül görcsölt a hasam, de inkább csak a jobb oldalon. Aztán egyszer csak magától elmúlt. Ja a hőm meg lejjebb ment. 36.8-ra! De lehet hogy ez pontatlan mérés is mert éjfélkor fel kellett kelnem pisilni és utána meg 4-kor keltem! Szerintetek mi lehet velem?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Most vissza tudnék olvasni, mert a férjem csak éjfél körül ér haza, de most annyira tele van a fejem, hogy úgyse fognám fel. Már a sógornőmnek elmeséltem, de a férjemnek személyesen akarom,addig meg még jó pár óra, így kiöntöm a lelkemet Nektek,bár lehet, hogy hosszú lesz
nolina

Szóval a barnázás miatt elmentem dokihoz, akivel azt beszéltük, hogy Duphastont 3*1re emeljük most, köv. hónapban hormontükör. A végén eszembe jutott, hogy mondom, hogy anyunak kétszarvú méhe volt. Erre rögtön elküldött uh-ra, ahol kb 2,5 óra és kb 30 kismamaKép után sorra kerültem. De a dokim aranyos volt, 2 kismamáját ő nézte meg kisebb felbontású UH-gal(nekem a hüvelyihez kellett a másik, amire mindenki várt) és odajött, hogy sajnálja,hogy ilyen sokan vannak és várni kell. Ez jól esett. Az UH doki is nagyon aranyos volt, el is voltam ájulva ám, milyen türelmes az aznapi kb 100.UH után, de azt mondta, hogy nekem is vagy kétszarvú méhem van, vagy sövény van benne.Már ott szörnyen elkenődtem, majdnem pityeregtem, de lementem a dokimhoz, aki azt mondta, hogy ha kétszarvú,akkor valszeg nem okoz problémát teherbeesni, főleg, hogy anyu is két gyereket szült 2,5-3 kg-sat a 37. héten. De ha sövény,ami bármeddig benyúlhat a méhbe, az a beágyazódást akadályozza és sorozatos vetéléshez vezethet. Itt már nagyon megszeppentem.
nolina

De amikor azt mondta,hogy a differenciáldiagnózishoz HSG kell, na akkor eltört a mécses. Igyekeztem nem sírni, nem nagyon ment. Tehát a HSG-n a petevezeték átjárhóság mellett, látják azt,hogy sövény, vagy kétszarvú-e. Ha kétszarvú,akkor csak a hormonokat kell helyretenni, ha sövény akkor műtét. Mindkettőnél egy éjszakát bent kell maradnom, tehát 2 nap, plusz előtte héten a laborok egy nap. Ráadásul hiába nem a meddőség miatt kell konkrétan a HSG, csak férj spermavizsgálata után csinálják meg. Utána persze ha már ez ok, a hormonokat kell helyrerázni. A dokim aranyos volt, vígasztalt, paskolgatta a kezem, de nagyon vissza kellett fognom magam,hogy a folyosón ne pityeregjek. Gyorsan átmentem a szemben levő gyógyszerészkoleszbe a barátnőmhöz és bőgtem fél órát, pontosan nem is tudom miért.Talán, hogy fél év próbálkozás után már itt tartunk, ami vhol "jó" is, hisz egyszerre kiderül a petevez.átjárh., méhdeformitás, meg a kiskatonák, de azért ez így hirtelen jött. Bnőmmel átbeszéltük az egészet és a másik doki szakvéleményén kívül eszembe jutott a 4D UH. Visszahívtam a dokimat,aki azt mondta, lehetséges, hogy úgy is megtudják mondani,hogy mi van,nem biztos,de esély van rá.Csak hát a jövő héten kellene 4D-zni,még menstr. előtt, ami eléggé be van táblázva kismamákkal ott a Női Klinikán. De egy másik kórházból egy doki mindkét helyen ügyel, megpróbálja megtudni, hogy hátha megnézne majd engem. Hétfőn kell telefonálnom,hogy sikerült-e elintéznie. Ha a 4D-n kiderülne egyértelműen,hogy nincs nagy gond,akkor a HSG-t kb. 6-8 próbálkozós hónappal elhalasztanám. Akkor "csak" a hormonokat kéne rendezni. No most itt tartunk.
nolina

Sziasztok!!!

Nolina ezek tényleg nem túl jó hírek, de hátha az első variáció!! Hogy lehet egyébként kideríteni, hogy pontosan melyik?
TÉnyleg nagyon rendes a dokid! A múltkor amikor én UH-n voltam én is vagy 3 órát vártam! Csak ez az egy UH van a városban és ráadásul hetente egyszer. És ténlyeg a barnázás is lehet attól??
Sajnálom, hogy egyedül vagy otthon Kép

Zafír nekem még 2 év van hátra ebből a suliból ez lesz a 2. diplomám (ha összejön) neked meg már a 3.!!! NEm semmi!!
De jó a szüleidnek!! Beszéltél velük? Milyen az idő?

Anita nagyon szuper munkahelyed van!!
Jól tetted, hoyg két nagy puszival elrendezted a dolgot!!! Ügyi vagy! Ha már ilyen rosszul vagy gyógyszertől csak lesz valami eredménye!!! Kép
csak nem kell elvégezni az átjárhatóságit és ciszták is felszívódhatnának! Szorítok!!!!

Kép
Kép
beuka

Nolina közben látom, hogy megint írtál.

Kép
Kép
beuka

Nolina nem csodálom, hogy sírtál!! Sajnálom! Remélem összejön a 4D-s UH, és jó eredményt mutat!!!

Kép
Kép
beuka

De csak, hogy optimista legyek, a nagyon rossz hír után jött egy nagyon jó is. Ugyanis a -kettő közül egyik-"legjobb" barátnőm ősztől a kollégám lesz, egy nagyon nem kedvelt jelenlegi kollégám helyett, aminek nagyon örülök és igyekszem ezen agyalni, hogy milyen sok mindent tudunk majd együtt csinálni, meg ilyesmik. Az újszülött anyuka kollégámnak meg kb. ilyen aranyos ikerbabái vannak, a kislány anyukájára, kisfiú apukájára hasonlítKépKép
nolina

Mamintiilyenkor kár, hoyg nincs Netetek, mert egész hétvégén nem tudsz jönni Kép de megértem, hogy nem akartok ebben a helyzetben. Mit néztek a moziban?

Moni el akarnak küldeni egy negyedikre!!!! Szóval már 3 megvan! Ez nem semmi, gratulálok! De nem csodálom, hogy ilyen körülmények közöt nem vállalod be. Igazad van, inkább ezerszer a baba!!!!
Tényleg nagyon elgondolkodtató ez a 16 év! Nem semmi amit a szüleid átéltek! De a lényeg, hogy Te megszülettél!!

Hajni akkor kitartás, már nemsokára főnök leszel!!! Nekem is van egy kolléganőm akivel nagyon nem jövök ki. Csak a kora iránti tisztelet tart vissza attól, hogy néha beszóljak neki.
A ház miatt meg ne aggódj, hamarosan kész lesz! És minél jobban vágyakoztok már rá, annál jobb lesz a beköltözés!!!

Kép
Kép
beuka

nagyon édesek a babák!!!

Kép
Kép
beuka

Tök jól esett kíírni magamból, így leírva meg fél nap távolságából már nem is látom olyan tragikusnak a dolgot. Csak arra vagyok kíváncsi, férjem hogy reagál az esetleges kiskatonavizsgálatra, ami 10 nap múlva lenne, a HSG-m meg rá egy hétre. Amire reméljük, nem lesz szükség.

Bea, még 2 óra és a férjecském majd megvígasztal.Kép Remélem Te most is odabújhatsz hozzá!
nolina

Ja és a progihiány mellett a 21. napon (30-ból) a méhnyálhahártyám 8,8mm. Az nagyon vékony?
nolina

Nolina szerintem először picot megijed a párod, épp a múltkor beszélgettünk róla, hogy Õk ezt sokkal nagyobb kudarcként fogják fel, de szerintem természetesen beleegyezik és persze megvígasztal! REméljük, hoyg a HSG-re nem lesz szüks.
Én most igen odabújhatok az enyémhez, csak a drágám elaludt a tv-n Kép (mármint Tv nézésközben)

Kép
Kép
beuka

nekem az UH-s papíron szerepel egy 7,1 (ENDOMETRIUM) az akkor a méhnyálkahártyát jelentené?
Nolina: neked az UH-n látták, hogy 8,8 mm? És az vékony lenne?

Kép
Kép
beuka

Igen,az azt jelenti.De ez függ attól, hogy hol jársz a ciklusban, hisz az elején vékony, mert ez lökődött le, a végén meg vastag,hogy a babának puha legyen az ágya. Szerintem a progihiányhoz képest nem nagyon vékony. Dokim azt mondta kb 10-12 lenne jó, de nekem eleve pár nappal később volt pém is,mint átlagos ciklusban.
nolina

nekem a 23. napon volt ennyi (a 29-ből) azóta már 2 ciklust gyógyszert végigszedtem progihiányra, remélem hatni fog, bár most egy kicsit elszomorodtam, hogy ilyen vékony Kép
Na de ez legyen a legnagyobb bajom! Gondolom ez némileg kezelhető

Kép
Kép
beuka

viszont ma reggel már 37.2 volt a hőm!

Kép
Kép
beuka

Ha jól emlékszem, egy 3. Clostys hónapban fogant babánál 8 mm -s endometrium is elég volt ahhoz, hogy most egy virgonc 4 hónapos kissrác legyen belőle.
Gratula a hődhöz! Lehet,hogy nekem is mérni kéne.Megyek Kép
Még jövök
nolina

ez bíztató!!!

én is megyek: Kép

Kép
Kép
beuka

bocs,hogy lenyúltam, de olyan édes!!! És épp "kapóra" jött Kép

Kép
Kép
beuka

Csak nyugodtan!
Van még sok ilyen. Az én kedvenceim Anne Geddes képei. Pl. egy kedvenc:Kép
nolina

hú ez NAGYON CUKI!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

na felébredt a párom, most épp fürdik, úgyhogy assze lassan lépek, amúgy is le kellene már feküldni, mert megint nincs redőnyünk áés így hamar felébredünk, bár attól nem tartok (sajnos) hogy a hasamra fog sütni a nap Kép

NEmsokára hazaér a párod!!!!
jó éjt!!!!

Kép
Kép
beuka

Igen, már nagyon várom.Örülök, hogy "itt" voltál velem!
Szép álmokat!Legalább ilyen mélyen. Csak nehogy a macira feküdjetek!Kép
nolina

Sziasztok!

Beuka!
A 3 diplomából az elsőt Martinnal pocakosan fejeztem be, államvizsga után másfél hónappal született. 2.-at Már uyge Martinnal kezdtem, és 2 gyerekkel fejeztem be, Viki 1 éves volt mikor államvizsgáztam. A 3.-at GYES alatt csináltam, tavaly dec.-ben államvizsgáztam, úgyis mondthatnám még friss. És nekem nem a tanulással van bajom, mint fentebb is írtam, hanem az utazással!!! Ha helyben lenne, már rég túl lennék az első éven, simán gondolkozás nélkül belevágnék, mert imádok tanulni! Még gyerekek mellett is!

Nolina!
Elhiszem, hogy megijezstett a dokid, de azért legalább van merre elindulni, nem csak a bizonytalanság van! Szorkolok nagyon, hogy az egyszerűbb "baj" legyen!

Nekem a 17. napon volt 11mm-es az endometrium, és erre mondta az orvosom, hogy szép "vastag", akár baba is lehet.

Beálltam a hőmérőzősök sorába. ma a 19. napon elkezdtem, és 36.9 volt reggel 7-kor.

Beszkenneltem Viki fogantatási és azelőtti két görbém. Kíváncsi vagyok mit szóltok. Főleg az akkori érdekes, amelyik ciklusban fogant.

Nem engedi feltenni, mert túl nagy lett, és nincs képszerkesztő pr.unk

moni

Moni én nem találom a görbéket!

KépKép
nicika

Moni! Melyik nevű albumot kell keresni?

KépKépKépKép
proone

Bocsi lányok, nekem biztos azért működött a link, mert be voltam jelentkezve az albumokhoz. Most úgy linkelek, hogy nem jelentkeztem be.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=330&page=2&image=139333
Ha így sem működne, akkor:
Galéria-Moni(így rövid o -val) albuma:Képek Martinról és Vikiről az albumom.

moni

Nekem most is működik, kipróbáltam, de ez nem jelent semmit. Jelezzétek vissza majd, OK?

moni

Szia Móni!

Így úgy tűnik működik. Nagyon édesek a gyerekeid! Viki olyan gyönyörű.. Kép én is kislányt szeretnék és ilyen szépet! Kép
Megértem, hogy így nem mersz belevágni a 4. diplomába. Én 10 percnyire lakom az egyetemtől, és ez nagyon fontos szempont volt, mert remélem gyes mellett fogom én is befejezni.

Nolina! Ne keseredj el! Megértem, hogy megijedtél, de ha meg is csinálják ezeket a vizsgálatokat azzal is csak közelebb vagytok a célhoz. Én szívesen mennék átjárhatóságira, persze mi már régebb ideje próbálkozunk.
De remélem a 4d-s uh majd mindent tisztáz.Kép
A párodnak mi volt a véleménye?

Beuka! Tök jó már túl is vagy a felén a sulinak!Kép Baba mellett már alig marad egy év belőle. Kép
A szüleim ma jöttek haza, állítólag reggel még a tengerbe fürödtek, szép volt az idő. Kép Gondolom Kata is lubickol, mi meg itt ebben a kellemes novemberi időben.. Kép Bár nekem mindegy, így könyebb tanulni..

Zafír

Kép
Kép
zafír

Móni! És akkor ebből az alsó volt a terhes görbe?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nolina, nem annyira tragikus a helyzet, bár elég rossz hírek, de megtalálták legalább. Majd segítenek rajta és a kezedbe is foghatod a babát.

Nicika, mi ez a visszaesés a hőben? Ennél lejjebb már ne engedd. Tessék elmenni pisilni lefekvés előtt és éjszaka szigorúan ágyba maradni Kép

Nálunk: kész a kémény. Nagyon érdekes lett így a házikó teteje. Még a követ kell rárakni, meg becsinálni a tetőt és teljesen jó lesz. Egész nap kint voltunk a telken, annyira nagyon elfáradtam, hogy hullaként zuhantam az ágyba este. De jó volt. És még két újjam is teljesen elkopott az egyik ki is lukadt Kép. Úgyhogy ma alig tudok gépelni. De megérte Kép.

A hőm 37,2 volt reggel. Mindjárt csinálok egy táblát meg megmutatom a görbémet is. Már majdnem vége a ciklusnak és kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Nem bííírom tovább KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Végre sikerült megcsinálni:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsánat, a bepofátlankodásértKép, de nem bírom ki szó nélkül!
HajniKép
Nekem nagyon tetszik a hőgörbéd, nem mondok semmi mást, csak azt hogy...drukk-drukkKépKép...és szemmel tartalak!Kép

Mindenkinek drukkolok!Kép

Zitus
12+2Kép

Kép
Kép
zituska28

Hú Hajni ez tényleg nagyon bíztató! szorítok nagyon! Na most megmutatom az enyémet is! Kép
Kérek véleményt!

KépKép
nicika

Zituska, rég láttalak. Köszi a drukkot. A sárga fejekből ítélve ti jól vagytok Kép. Nagyon örülök, hogy utánnam néztél. El sem hiszem, hogy már a 12. hétben vagy. Szinte most láttam a zebrás híred. Hogy szalad az idő.

Nicika, nekem kb így nézett ki az első pár hónapban a görbém. Én azt mondom hogy a 16. napon lehetséges a péd. Lehet hogy az okosabbak mást mondanak. És még azt hittem az én görbém ugrál Kép. Jó, nem akarlak elkeseríteni, láttunk már idióta görbéből babákat foganni. (Bocsi Proone, nem akartalak megbántani az idiótával KépKépKép)
Én már nagyon várom a táblát, mikor lesz már új????

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, én ma olyan nagyon ingerült vagyok. Remélem nem a menzi első tünete. Bár ha a pét nézzük, akkor holnap fog megjönni. Kíváncsi vagyok nagyon. Reggel hozom a hőhíremet, remélem lesz időm pár szóra. A hasim pedig nem nagyon görcsöl, pedig nem is iszom a teámat. Most megint nagyon bizakodom, pedig mondta a párom a multkor, hogy megfőzte a kiskatonáinkat, de a reményhal..... És még rátok sem foghatom, annyira jól viselkedtek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicika, te honnan szeded, ezt a diagrammkészítő bigyót? És mit jelent az a négy sor alul?

Kép

Kép
vkhajni

Nincs itt senki? Pedig annyi sokat írtam. Igazán elterelhetnétek a figyelmemet a pocimról, míg ide nem ér a pizza. Éhesen fogok halni mire kihozzák Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?