szilva,
sztem próbáljátok meg a tudományos megközelítést,most mi is azt akarjuk
mi nem tudatosan hanem csak véletlenül,de tök úgy csináltuk a fiúnkat ahogy az tudományosan a nagy könyvben le van írva
ami azt jelenti:
-apa 2 hét önmegtartóztatása
(tehát megjött és utána nem voltunk együtt csak mikor az ovuláció volt,állítólag minnél sűrűbb az anyag annál vszínűbb hogy fiú)
-hagyományos póz-te háton alul,apa felül-mert így előrébb jutnak a ktonák és segíted az utjukat....
-popsi alá kispárna é nem felkelni jó 2 órát ezzel uezt éred el mint ez előzőnél,segyted az utjukat.
-sex az ovuláció körül minnél gyakrabban(mi úgy csináltuk hogy 2naponta mert 48 óráig van megtermékenyítóképességük a spermiumoknak....)
csajt nehezebb tudományosan elkészíteni,de azért
megpróbáljuk mi is
még vmi,mikor születtél????mert én azt vettem észre a kínai naptárokban hogy azoknál a szemlyeknél nem jön be akik a fogamzáskor még nem tölötték be a korukat...magyarul:te mondjuk az idén leszel 25 méghozzá szeptemberben.ha a fogamzás szeptember elött ,azaz az elött következik be hogy te betöltötted volna a 25-öt nem jó a naptár.de ha az után hogy betöltötted elvben jó.ezt egy "felmérés" alapján tudom mondani,nézd meg,hátha van benne vmi a te estedben is.nálam a fogamzás az után következett be hogy betöltöttem a koromat és bejött,tényleg fiam született....
cupp
gigi