Sziasztok!
Remélem, nem bánjátok, ha kicsit írok magamról. De tényleg csak kicsit. 22 éves vagyok, a szakmám gépíró-szövegszerkesztő, de eddig még nem sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Az érettségi után először a Győrben a Philipsben dolgoztam, aztán Komáromban a NOKIA-ban. Ja, és a Roykónál szültem.
Erika!
Köszi, hogy írtál, mi a Gálon lakunk már 2 éve, előtte a Béla királyon laktunk, de pár éve még a Bánhidai ltp.-n is laktam a 307-ben. Mi is szívesen találkoznánk Veletek, ha másra nem, egy jó kis dumcsira! Megoldható lenne valahogy a "távolság"?
Igaz, nekünk van autónk, de nekem még nincs sogsim! De, ha a párom itthon van, elvihet minket Bánhidára, és sétálhatnánk egyet, ha Ti is benne vagytok. Persze előbb majd egyeztetünk! Jó?
Lola! Nagyon vagány kisiad a triciklis képen!
Edit! Eszméletlenül aranyosak a kisfiúk!
)
Cirmike!
Nagyon örülnék, ha tudnánk találkozni! Neked is köszi szépen, hogy írtál! Gergőbaba 19 hónapos, és eszméletlenül huncut kisfiú. Ha kettesben vagyunk itthon, mindig ő szokott felvidítani engem, olyan képetket szokott vágni, hogy nem lehet megállni nevetés nélkül. Imádom!
Az én manóm reggel 7:45-kor szokott kelni, utána reggeli, aztán ráérünk, mivel csak ebéd után van egy kis szundi. Írj, hogy Nektek mikor lenne jó, mi az Alsógallai hídtól nemmessze lakunk a Gál 220-ban. Ismerek errefelé egy jó játszóteret, ha gondolod, elmehetünk a gyerekekkel, a gondolod, és közben beszélgetni is tudnánk. De majd még egyeztetünk, csak ötlet volt.
Renáta!
Mi már két éve lakunk itt a Gálon, de még a lépcsőházunkból is alig ismerünk valakit. Sajnos ismerősünk sincs, akinek babája lenne, úgyhogy nagyjából tudom, milyen lehet Nektek! Szívesen találkoznánk Veletek is! Erikának már leírtam, hogy kicsit macerás, hogy gyalog messze lakunk egymástól, de azért szerintem hetente legalább egyszer valahogy megoldható, nem? Légyszi, írj, hogy hogyan legyen, ha már van elképzelésed. Szívesen elvénném a Gergőt a Bánhidai Máltai Játszótérre, mert még sosem voltunk, és biztosan nagyon tetszene neki! Neked is köszönöm szépen, hogy írtál.
Csajok! Köszi mindenkinek, aki írt nekünk! Ja, és egy kérdés: Alsógallán van valahol Baba-mama klub, mi még nem voltunk, csak tervezzük, hogy egyszer elmegyünk, de mindig közbejön valami!
Ott összefuthatnánk mindannyian! Mit szóltok az ötlethez?
És légyszi, segítsetek, hogy kell lekicsinyíteni a fényképet? Van a kisfiamról kép, de nem tudom feltenni, míg nem kicsinyítettem le! Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Gergő & Melinda