Sziasztok Csajok!
Itt vagyok én is, csak élvezem a jó időt, meg még mindig rohanásban vagyok. Ezen mosolyog mindenki, hogy táppénzes kismama létemre, sosincs időm semmire..
Voltam uh-on pénteken, "kicsi" fiam BPD-je 89mm-es már most pedig még van 7 hetünk.. Krhm..
Minden rendben van Vele szerencsére, azt mondta a doktor néni, hogy szépen fejlődik, szép nagy baba. Ezt mondjuk érzem is, mert már elég rendesen fulladok. Na nem baj csaj fejlődjön és legyen szép egészséges baba. Más nem számít.
Csajok , természetesen én is azt mondom, hogy senki ne adja fel de megértem az elkeseredéseteket. Nekünk sikerült az első inszem, ennek ellenére már nagyon kivoltunk a tortúrától, talán a férjem még csak most kezdi kiheverni ezt az egészet.. Nálunk Õt jobban megviselte, engem meg az, hogy Õt szomorúnak láttam.. Szörnyű időszak az biztos, de az "eredmény" /de hülye szó rá
/ mindent megér. Kandi szavaival élve, akinek már egyszer vagy többször ez a csoda megadatott, az tudja miről beszélek. ...és most már én is tudom miről beszélek..
Így azt mondom Mili, kitartás, és meglesz a gyümölcse nálatok is!