Dori
Mi nem tervezzuk az oltast,mert hallotam pro es kontra is.A noveremeknek beadtak automatikusan kulfoldon,megis elkaptak,igaz megusztak par pottyel es 2 het kozosseg nelkullel
Kivancsi vagyok neked errol mi a velemenyed
??
Ne is mond Alex is nagyon barna mar,anyueknal is egesz nap kint volt,alig birtuk az arnyekba tuszkolni
A bolcsiben is sokat vannak kint,es delutan is ha hazajovunk
A heten mar elesben dolgozom,hat nem egyszeru,vagyis az a resze hogy nincs aki betanitson,mert elodom osszeveszett a fonokkeles nem hajlando ra.De nem baj ugyes kislny letemre ,par hetes ujra mindent vagni fogok mint 3 eve
Amugy meg jo hogy mar dolgoztam heti 3* mert igy a reggeli elindulas nagyon megy,es 4-re pedig mar a bolcsiben is vagyok erte
Ma Marika nap vanigy en amr voltam a kondiban es fott kajcsit is csilnatam vacsira.Annyi a kulonbseg hogyeste nem kell elringatni,tehat jol lefarszt a nap
Botinak gratula az 1.foghoz
Katus
Gratula a kisfiuhoz az UH-on
Gondolom nagy az orom
Hugibaba
Gratula a kislanykahoz is
Gonodlom vasarlasban most mar vegleg elszabadu al pokol,mert lany ruhak teren ott tunemenyek vannak
Hamar itt a vart datum hidd el
Nalunk csaszi volt,de bent volta parom es nagy elmeny volt neki is.Buszke volt ram,hogy kivirom ezt a hacacaret
Merthat nem lehettem szep latvany a mutoasztalon
De orulok hogy itt bent leheta papa,nem tudnek ugy szulni hogy senki ismeros nincs mellettem,sok korhazban meg igy van,vagy max uvegfalon nezhetik.
Bizti jo a szuleszno ha a doink ajanlotta
Biztos jo lesz a hugodnak hogy bent elszel.En is ilyen kapcsolatban vagyok a noveremmel,hogy mindent megtennek egymasert,akar ezt is
kataa