Sziasztok,
Sikerült fogorvolt találnunk Tatabányán. Azt hiszem Varga Zsuzsának hivják, és a Köztársaság úton rendel. Nagyon aranyos, jól is dolgozik, és csak 4000 Ft volt egy tömés. Ugyanott ajánlottak egy másik dokit is, aki csak du rendelt volna, nála 6000-be kerül egy tömés. Azért az elég durva, nem?
Van ott egy bölcsi is, és amikor elsétáltunk előtte, be is néztem, hátha látom Emesét vagy Somát, de éppen ebédidőben jártunk arra, és nem volt senki az udvaron. Vagy nem oda járnak?
Andi,
Nem is próbáltam kiváltani a szállitmányozást, mert Zsóka beszélt a tanárnővel, és most már két dolgozatot kellett volna beadni
Mindegy, gondolom azért nem lesz olyan vészes a vizsga sem.
Lola,
Megnéztem az állatkertes képeket, nagyon aranyos rajtuk Soma. Találó az album elnevezése, tényleg igazi nagyfiú már. Hogy van a szeme? Kiderült, hogy kötőhártyája van, vagy csak huzatot kapott?
Cseriviola,
Én még nem is üdvözöltelek közöttünk. Nagyon édes a kislányod, főleg az a kép tetszik, amikor apával alszik a nagyágyon.
Olyan nyugodt, jó kislánynak tűnik a képeken.
Győrbe járok suliba logisztikára a Széchenyi Egyetemen. Szerencsére van segitségem, általában a férjem, vagy anyukám vigyáz Martinra, amikor vizsgázni megyek. Tanulni vagy akkor tanulok,ha alszik délután, vagy este. A háztartás...hááát, most inkább ne jöjjön váratlan vendég.
Mikorra tervezitek a második babát? Meglepődtem, hogy ikreket szeretnél. Én nagyon féltem, amikor a második terhességemmel először mentem orvoshoz, nehogy azt mondja, hogy ikrek lesznek. Akkor nem is tudom, mit csináltam volna.
Emeseanyu,
megnéztem a Ti albumotokat is, nem is tudtam, hogy vannak fent képek. Gyönyörű szemei vannak a kislányodnak. Kitől örökölte ezeket a hatalmas kék szemeket? A férjemnek is kék szeme van, örülnék, ha a kisebbik fiamnak kék szemei lennének.
Na megyek aludni, mert már nagyon késő van. Mostanában olyan korán kel Martin.