Ezt még tegnap írtam, de valami nem működött!
Bkriszta!
A képeket szerintem érdemes átalakítani jpeg kiterjesztésűre mert úgy a legtakarékosabb a tapasztalataim alapján!
Én is beszkenneltem itthon az uhképet bmp kiterjesztést adott neki a gép aztán azon ügyködtem én is hogy jó kicsire le tudjam zsugorítani végül kb egy 300*400-as jpeg lett a megoldás és szép nagy lett a kép Lénácskánkról!
Sok sikert!(Photo Editor kell hozzá)
Bkriszta,Kismama!
Jól van, megnyugodtam, hogy nem én vagyok "rossz anyuka" hogy még nem vettem semmit, hanem a többiek vannak "bezsongva"(meg ne sértődjetek, viccnek szántam
Zsófy!
Azért irigykedek ám rád a bevásárló túra miatt!
Olyan jó, majd ugye elmeséled milyen volt, miket vettetek stb
Szerintem kb mi is június végén megveszünk mindent!Júlisuban megy a férjem USA-ba én akkor már javában a 8 hónapot fogom kezdeni!
Kicsit félek is! Mi van ha valami oknál fogva koraszülés lesz és nincs itthon a férjem!
Na mindegy, ez már megint egy ujjabb parám, nem is mondtam semmit vegyétek úgy...
Egyébként valamiért olyan érzésem van, hogy hiába vagyok kiírva szept 10-11-re, augusztusi babánk lesz!
Nem tudom megmondani honnan veszem, de szinte mindig bejönnek a megérzéseim!
Vigyázat banya vagyok!
De örülök hogy ennyien reagáltatok a másik heppemre a mellszívó témára!
Na nem mintha most már tudnék dönteni, de én is az elektromosra szavaznék, tekintettel, hogy ugyis olyan fáradtak leszünk, így legalább a fejést elintézi majd a gép!
Jelentem nekem továbbra is szivárog az előtejem!
Valahogy nagyon örülök neki pedig tudom hogy valójában nem jelent semmit(semmi előnyt, semmi extra-tejállományt), csak azt hogy működik aminek működnie kell.Mégis olyan jó érzés!
(Na a melltartóbetétre már nem mondanám ezt, ugyanis minden ruha ugye átlátszik egy kicsit és a hétvégén kipróbálgattam hogy szinte mindegyiken átlátszik a betét, tekintettel hogy ezek a terhesmelltartók milyen kis semmilyen laza anyagból vannak!Valahogy ezt viszont cikinek érzem! A tejtermelődésem, meg a szoptatás magánügy, nem közügy!)
Bodza!
Tényleg szörnyű, ami történt!
Egyik ismerősünkhöz is besurrantak éjjszaka és a feje mellől vették el a táskáját, amíg aludtak a férjével!
Tisztára kiborult, mert folyton az járt a fejében, hogy a betörőnek a szobájukig el kellett haladni a gyerekeik szobái előtt, és mi lett volna, ha valamelyikük felkel pisilni, vagy inni!
Hát tiszta horrorLLLLL
Õ is azt mondta hogy utána őrült takarításba fogott mert olyan „tisztátalannak” érzett mindent!
Na mostmár annyit pofáztam itt nektek, hogy el is altattam mindenkit, úgyhogy befogom a lepénylesőmet!
Jó éjjt mindenkinek!
Megann 23+5