Trallala
Hát, mit mondjak elég kellemetlen volt a pocakom a pungi elötti napokban. Nekem is új nadrágot kellett vennem, mert olyan voltam, mint egy lufi.
Nálad rengeteg a tüsző, ugyhogy már most sok ásványvizet kéne innod szerintem.
Ne erőltess semmit, ami kényelmetlen. Most a babók a fontosak és persze Te. Én lehet, hogy már most szabira mennék a helyedben!
Mili!
Most lehet, hogy úgy tűnik, hogy könnyen beszélek, de szerintem jobb így. Nagyon nagy megterhelés lett volna egy altatás és egy punkció egyetlen tüszőért. Nem véletlenül erősebb a stimu az IVF-nél. Ha nincs értelme az inszemnek, akkor szerintem várjátok meg, amig meglesz az az engedély vagy mi, ami a lombikhoz kell.
Gondolj bele mi lett volna, ha leszívják, aztán valami miatt nem sikerül a megtermékenyítés?
Nincs veled semmi baj, hiszen nagyon light-os volt ez a stimu. Persze azért nagyon nagy a csalódás és nehéz lehet elfogadni azt, hogy ez a hónap elszállt.
Nem lesz ez mindig így! Lesz még neked sok-sok tüsződ, amikből leszenk beültetett embriók és megszülető kisbabák!
Hajnesz
Csatlakozom Zsebihez. A varrás segítheti a megtapadást is. Én is azért csináltatom meg!
Mikor lesz a hystero? Ha túl leszel rajta és minden oké odabennt, akkor lehet, hogy neked is megérné kipróbálni!
Stella