Új privát üzeneted érkezett!

Dia!

Hát ilyen nincs a világon.
Jó mi?
Na akkor tényleg felköthetjük a gatyeszt.
Nem sok idő van már addig, viszont legalább nem májusban lesz. Ennek roppant mód örülök.
Meg akkor már jó meleg lesz reméljük.

Saxi!

Nagyon édesek a lurkók.

Puszi:

Andi
tandi

Sziasztok!

Gigi!
Most szombaton lesz a börze 8-15 óráig a BNV-n. Én eddig elég sokszor kint voltam és soha nem csalódtam. Elég sok mindent sikerült mindig vennem és jó pénzért. FQleg a kicsiknek lehet találni. Ja és a Libero sokkal olcsóbb. Tavaly októberben a nagycsomag 2500 forint volt.
A GYED-et a teve utcában kell igényelni, de nem csak születési meg a munkáltatói kell hozzá hanem a magánnyugdijpénztári belépési nyilatkozatot is kérik. Ja és ha az internetrQl töltöd le a munkáltatói igazolást akkor minden oldalt alá kel iratni és le kell pecsételtetni a munkáltatóval, Azt nem tudom, hogy akkor mi a helyzet ha saját magad munkáltatója vagy.

Kiderült, hogy miért nem kaptam még meg az anyasági segélyt. A csaj aki beszedte a papirjaimat elfelejtett szólni, hogy valami hiányzik. Ö azt mondta hogy minden rendben és kb. 3 hét mire megkapom. Eddig azt várták, hogy mikor pótolom és elvileg tegnap feladtak nekem egy levelet, hogy mik hiányoznak. Tök jó, mert igazolást is kaptam, hogy megigényeltem és nincs rajta azon se, hogy hiány van. Jó munkaerQ van ott ezek szerint. A családi pótlékról se mondta, hogy csak 2 hónapra visszamenQleg lehet igényelni pedig látta, hogy mikor született a gyerek és azt is tudta hogy akkor hányadika volt.

Saxi!
Kicsi lány nagyon csini a rucijában. A nagy meg tök ari ahogy alszik. Én is úgy imádom nézni amikor Renikém alszik.

Ma csináltam GergQnek párolt almát raktam bele egy kis narancslevet és imádta. Már olyan ügyesen nyitja a száját. JövQ héten megpróbálom a céklát is még amig lehet kapni.

Most már megyek mert sok lesz belQlem.
Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!
Ma Domi csak délelőtt aludt.KépÉrdekes módon még most is hancúrozik,jó kedve van.KépPedig ma kapott szurit.KépEgy kis hőemelkedése van,de nem látszik rajta olyan eleven.Kép
Saxi!
Tündériek a leányzók.Tök jó a sátoros kép.Kép
Én anno kaptam ősszel egy bobot és abból néztem a tv-t.Kép
Andi!
Óvatosan a tornával!Érdekes azóta tornázol,hogy tudsz a lagziról.KépKinek akarsz tetszeni?KépJa,ahogy én kiveszem a meghívóból csak az esküvőre hívtak.Kép
Köszi Domi jól van.KépMost épp Tamással hatalmasakat kacag,nem tudom mit csinálnak.KépKép
Gratula az üléshez.Kép

Anikó!
Ugye nem sértődsz meg!
Örülök,hogy van közöttünk még egy hasonló alkatú csaj.KépCsak Te azért vagy előnyösebb helyzetben mert magasabb vagy.Kép

Akinek nem írtam külön hatalmas puszit küldök!Kép

Zsófi!
Boldog Hófordulót!Kép

PuszPuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Megpróbálok gyorsan írni mindenkinek!

Andi!
Te aztán nagyon otthon vagy a fogyókúrába! Nekem igazán még soha nem kellet, inkább mindig eljártam edzeni és azzal működött is a dolog! Már most is úgy eljárnék! Régen a csepel plázába jártam! Te nem jártál oda?
Napi 1 kaka bőven elég! Norbi már annyira felnőtteset kakil!Kép

Mica!
Köszi, hogy hoztad a híreket Katáról! Jobbulást kívánok Raulnak és nagyon drukkolok Nekik, hogy Patrik ne kapja el a bárányhimlőt!
Naná, hogy nem kell Zolikának az alma mikor olyan fincsi tejcsije van anyucinak!Kép

Melinda!
Úgy látom már Marci is kezdi megváltoztatni alvási szokásait! Már neki sem elég a cumika, meg már sokkal érdekesebb minél többet ébren lenni!Kép
Örülök, hogy ma jól szopizott!Kép
Még nem akarom drasztikusan leszoktatni az éjszakai szopiról, csak szeretném azt elérni, hogy az első szopi ne legyen hanal 4-5-nél előbb. Arra is gondolnom kell, hogy biztos hamarosan el szeretnék menni este kicsit a barátnőmmel szórakozni és ha még éjjel is szopizik, akkor meg mit fog anyukám csinálni vele, ha megszokja, hogy csak cicin alszik vissza! Meg vannak ismerőseim, akik sokáig szoptattak és a gyerkőc annyira hozzászokott az éjszakai szopihoz, hogy elég gyakran felkelt még 1 éves kora után is, amikor már nappal nem is szopizott!

Zsófi!
Boldog hófordulót Bencének!Kép

Anikó!
Ilyen férj kell Nekem is!Kép Én tutira nem fogyóznék még egy darabig, ha ilyen pasim lenne!Kép Tudom, hogy az ember magának is akar tetszeni, de akkor is!

Saxi!
Visítozó lányok!Kép
Nagyon édes Liliána a kis fodros sapiba, fodros ruhácskába! Bogi is milyen tündérien alszik! Tök jó anyuka vagy, hogy hagytad, hogy Bogi a sátorba aludjon!Kép

Márti, Dia, Gigi, Szilvi, Barbi!
Nektek is puszi!KépKépKép

Pusz
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!

Nem azért tornázom, írtam már magamért, Gyurinak tetszem, de hidd el legfőképpen magamnak. A saját lelkivilágomnak.
De ha esetleg nem megy le, akkor sem ijedek meg, inkább az van bennem, hogy beleférjek a gatyáimba meg a fürdőrucimba, hogy ne kelljen már annyi mindenre költeni. De én világ életemben tornáztam már szülés után 3 héttel. Azóta is csinálom, heti 2-3 alkalommal, mikor milyen intenzitással.

Hát mire kellett volna hogy hívjanak?
Lehet, hogy gondolták, hogy gyerekkel vagyunk, aztán megnézhetjük max. őket aztán tűnjünk a fészkes francba. Senki nem kíváncsi ránk amúgy sem.Ha tényleg így van, akkor megnézhetik mit kapnak, meg is van oldva. Semmit az égegyatta világon, talán egy gratulációt.
Aztán nem esek kétségbe, szerintem sem hívnak meg a rendes vacsira, viszont ez nagy bunkóság, és ezt tényleg jó lenne tudni, mert ezáltal el sem megyek. Az tuti, hát félórára nem cibálom csak úgy pofavizitre Noncsit. Meg egy frászt, kapnak egy Táviratot aztán ennyi.
Hát nem?
Annyira azért nem izgat a csapat, hogy megjelenjek csupán egy félórás Önkormányzati és Templomi beszédre, aztán viszlát és csak egy mondatom lesz gratulálok. Hát egy francot. Viszont Szilárd azok után hogy jóban voltunk ha tényleg csak arra hív, nem is értem akkor miért, két éves nem beszélés után. Csak azért, hogy mutogassa magát arra nem vagyok kíváncsi.
Igaz mi meg sem hívtuk az esküvőnkre, én ezért nem értem az egészet, tényleg Imoláéknak van igazuk.

Puszi:

ANDI
tandi

Szia Györesz!

Igen többször diétáztam már, és elég sokfélét ismerek, de csak úgy ment hogy mellette tornáztam.
Jártam a Csepel Plázába szerintem baromi jó kis hely.
A szöszi edzőcsajszit aki a szteppet is tartja az nagyon tuti, meg van egy vörös hosszú hajú, asszem Szilvinek hívják, na ő aztán tényleg ott van a szeren. Azt hittem meghalok egy órás edzés után.
De most jó itthon én ezt a szülés utáni Cindy Crawfordot csinálom, és tényleg nagyon klassz.
Bár 23 éves korom óta Cindy Crawfordra tornázom.
Nekem ő jött be, jó nyugis és kellemes zenék mennek alatta és annyira nem hal bele az ember.

Puszika:

ANDI
tandi

Jajj Lányok!

Hadd dicsekedjek már egy kicsit a lányomról.
Képzeljétek ma először fordult meg magától hasról hátra és már folyamatosan csinálja mindkét irányba.
Aztán magától ül és a kádban ma először ült úgy, hogy már csak két újjal tartottam a hátát.
Aztán magától evett kiskanállal délután és egyedül fogta két kézzel a cumisüveget, persze azt rövid ideig mert aztán eldőlt a cumisüveg és már nem nagyon tudta újból csinálni.
Nagyon boldog és büszke anyuci vagyok.
Na jó ennyit belőlünk.

Zsófi!

Nagyon Boldog hófordulót kívánok az 5 hónapos Bence fiacskádnak.
Sok puszika neki.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Dia!

Most nézem, hogy június 9-e csütörtök és Noémit akkor kell vinnem Ortopédiára, há megvagyunk mentve.
No akkor már bizti, hogy nem tudunk elmenni.

Pusz:

ANDI
tandi

Dia!

Ja hogy július 9-e, elnéztem, nem vagyunk megmentve.

Na mindegy.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Köszi az infókat, igazából én is ezeket csinálom, bár én Béres Alexandrára tornázok Kép De tényleg tök jó infókat adsz, nagyon ott vagy a témában. Én imádom a salátákat, nagyon sok ilyet eszek. Kép Ja, és én az Avonos krémet használom, szerintem az is nagyon-nagyon jó, nekem bejött. Igazából a lábammal nincsenek nagy gondjaim, csak a hasam növöget, az idegesít szörnyen.
Nagyon ügyes Noncsika. Nem semmi. Én még nem merem ültetni mindig, mert a doktornéni is és az ortopédián a doktorbácsi is azt írta, amíg nem tud rendesen ülni, ne nagyon ültessem, mert gerincproblémái lehetnek később. De tényleg, már mindenki megelőzte a kislányomat ezzel a forgással. Kép Bár a dokinéni szerint ő már ezt tudja, csak utálja csinálja Kép A kis lustaságom Kép

Dia!
Dehogyis sértődöm meg. Tényleg nem vagyok egy vékony alkat, de én így vagyok szép. Kép És legfőképp szerény Kép Igazából engem zavar kicsit, hogy magamra rántottam pár kilót, és azt szeretném leadni. HOgy olyan legyek, mint szülés előtt. Ha azt elérem, rendben leszek magammal. Kép De nehogy azt hidd, hogy az vékonykát jelent. Messze leszek én attól Kép

Györesz!
Mondtam a férjemnek, hogy elirigyeltek tőlem, erre mit válaszolt? Na ugye, megmondtam én. Na akkor hízókúrára foglak. Kép Na normális????
Egyébként én is hallottam, hogy ilyenkor már az éjszakai szopi csak megszokás, úgyhogy ügyesen csináltad az estét. És látod, tényleg nem volt éhes. Az meg, hogy hajnal 5-kor kel, szerintem az azért már nem korai, akkor már lehet éhes, főleg ha korán elalszik.

Zsófi!
Sok-sok puszika a hófordulójára Bencének.

Saxi!
Nagyon szépek a kislánykáid. Két igazi kis tündérke Kép

Mica!
Na igen, ha itthonról tudnék dolgozni, lehet hogy én is csinálnám, de sajnos nem lehet, az adatbázisunkat nem lehet kintről elérni, és én adatbáziskezeléssel foglalkozom. De én mindenkire felnézek egyébként aki otthonról dolgozik ilyen kicsi baba mellett (te, Márti...)
Az almát Krisztikém sem szereti, az az egyetlen, amit eddig nem volt hajlandó megenni. De végülis igaza van. A fincsi meleg tejcsit anyuci cicijéből miért is cserélné le holmi ilyen kajcsikra? Kép

Na megyek, mert férjecském már cseszeget, hogy elég legyen Kép
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Anikó!
Örülök,ha nem haragudtál meg!KépEngem is zavar nagyon nagyon,hogy ilyen kövér vagyok.Talán csak azért "könnyebb elfogadnom"mert én már pár éve szenvedek ettől.KépNem a terhességtől van.Sőt amit akkor híztam azt már szülés után két héttel leadtam.Kép
Tegnap jót mulattam,mert Gigi nyafogott a ruha mérete miatt.Aztán mondtam neki,hogy ne szóljon semmit mert nekem 5 számmal nagyobb kell mint neki.KépKép
Igazából engem a lógós hasam zavar a legjobban.KépÁÁÁÁ ezt nem is lehet hasnak nevezni.Kép

Györesz!
Puszi.Kép

Gigi!
Merre vagy?Jövőhét liget?HMMMMMM?????

Kata!
Hiányzol!KépJobbulást a fiúknak!Kép

Mindenkinek Szép Álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Nagyon ügyes már Noémi! Emlékszel a talin, hogy mondtad, hogy a Te kislányod még milyen messze van a forgástól, erre már Ti is forogtok ezerrel! Hogy repül az idő!

Anikó!
Nem tudom emlékszel-e, hogy én rinyáltam mindig, hogy nem forog Norbi, Õ 5 és fél hósan kezdett el forogni egyik napról a másikra! Akkor állandóan ilyenekről olvastam és azt írták, hogy 7 hós korukig nem késő, úgyhogy ne aggódj!

Holnap megyek a melóhelyemre! Már annyira akarnak engem is meg a gyerkőcöt is látni, hogy állandóan cseszegettek, hogy mikor megyek már be. Holnap még taxit is küldenek értem, hogy ne kelljen becuccolni a gyereket a II. kerületbe! Kicsit izgulok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Anikó
szerintem sincs gáz, főleg, hogy már megcsinálta.
Nálunk Gigi mindig a feje mögött lévő dolgok miatt kezdett forogni.
Almát csak kompótnak eszi meg, mivel az langyos, a reszelt alma pedig nem, és ami nem hasonló hőfokú mint a tejcsi az nem kell.

Andi
nagyon ügyes vagy, hogy így fogyózol. Sajnos én nem vagyok egy tornász bajnok, a Cindy szerintem is jó, bár nekem egy nagyon régi van tőle és egy 10 perces feladatsor, na az nem semmi. tényleg lehet, hogy megkeresem 10 perc nem a világ vége.
Gyümiket én imádom, imádtam, de mostanság egyszerűen nem jutok el addig, hogy megmos, megpucol. Tegnap este ettem egy hatalmas pizzát eyedül, na én így fogyizom!!!
Egy ilyen mozgékony anyukának milyen is lehetne a lánya, ügyes Noncsika.

Györesz
nagyon jól hangzik taxi világvége és megmutatod Norbikának hol is dolgoztál. Érezzétek jól magatokat.

Puszi
Márti
márti05

DiaKép

Mehetünk a Városligetbe, csak legyen jó idő.

MártiKép
Hasonlóan fogyókúrázunk. Bár nekem a férjem mindig azt mondja, hogy így vagyok jó. Régen tornáztam Cindyre (kb 10 éve), hát elég brutál volt, pedig akkor még gyerekem sem volt.

GyöreszKép
Jó szórakozást, büszkélkedj a fiaddal.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!

Közös megegyezés alapján Gyurival úgy döntöttünk, hogy semmi értelme elmenni az Önkormra, hisz tényleg nem hívtak meg minket a vacsorára, küldünk egy Táviratot nekik és ennyi.
Jó Ligetezést.
Puszi

Lányok!

Én most nem leszek egy hétig, mert apa kivett egy hét szabit, majd csak jövőhéten szerdán, vagy csütörtökön jövök, megyünk mindenfelé kirándulni és járólapozzuk az erkélyünket.

Jók legyetek

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na még itthon vagyunk, mert Norbi beauldt, aztán ebéd és irány! A végén úgy döntöttem, hogy babakocsival megyünk be, mert utálok bárkihez is alkalmazkodni és egyszerűen nem tudom pontosan kiszámolni, hogy mikorra legyen itt a taxi, ha meg itt van akkor meg idegeskedek, hogy még nem vagyunk kész, stb. Így meg délután anyuval együtt jövünk haza, mert Õ is arra felé dolgozik!

Képzeljétek egyre hatásosabb az éjszakai ciciről leszoktatásom, most csak negyed 7-kor volt az első szopi. Este 10-kor felkelt, akkor kivettem büfiztetni, aztán ágyikó, cumi, simi és kicsit énekeltem, nagyon hamar vissza aludt. Éjjel egyszer kelt negyed 2-kor, akkor cumi, éneklés és már aludt is! Szóval nagyon ügyik vagyunk! Lehet, hogy most az énekléshez fog hozzá szokni a fima?Kép

Majd este jövök!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Most csak bejelentkezem. Nem alszik ma semmit Krisztikém, eléggé nyűgi, mindkét felső foga egyszerre fog kijönni, úgy látom. Remélem, még este tudok jönni. Ha nem, akkor remélem, hogy holnap Kép
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam,most éppen nem lóg rajtam senki.Kép
Raul tele van pöttyökkel,borzasztóan néz ki.Tuti,hogy Patrik is elkapta.Kép
Jövök rendesen,amint túlleszünk ezen.Azért próbálok most már visszaolvasni.

Megpróbálok feltenni egy képet,ha nem sikerül majd pótolom máskor.

Puszi mindenkinek.

KataKép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata
ezt Raulnak küldöm

Kép

inkább itt nézegesse mint magán.
Remélem mielőbb túl lesztek rajta és Patrik nem kapja el.

Puszi
Márti
márti05

Kata!

Gyógyulást és sok puszit Raulnak!

Szilvi
sys

Sziasztok!
Ide értem én is.Ma voltam Domival vásárolni,kenguruval.Hááát nem tudtam mire válalkozok.Már elég súlyos egyéniség a fiam.Kép
Ja,tegnap nem írtam 7480g.KépÉs hazafelé ismét lepisilt.Kép
És képzeljétek,reggelre kijött még egy fogacska az első mellett.KépAnnyira édes amikor nevet és ott van két kis güzü.Kép
Ma egyfolytában forgot.Hanyat tettem hasra fordult és ez így ment egész nap.KépMég álmában is hasra vágta magát.Kép

Kata!
Jobbulást a gyerkőcöknek.Nagy,hatalmas gyógyító puszit küldök Raulnak!Kép
Biztos nagyon viszket.Ugye?Én még nem voltam bárányhimlős,de valószínű,hogy Domitól elfogom kapni ha ovis lesz.Kép
Tündéri Patrik a képen.Kép

Andi!
Jó pihizést nektek!Kép

Mindenkinek puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Írtam levelet,de nemtudok felmenni a freemail-be.
Majd még próbálkozok.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Kata!
Jobbulást Raulnak!
Annyira édes Patrik!Kép

Dia!
Na látod, mondtam Én, hogy hamarosan jön a második fogacska!Kép

Na megvolt ma a nagy városnézés babakocsival! Norbi nagyon élvezte, egész úton nézelődött és mindenkire vigyorgott! Nagyon ügyes voltam a babakocsival való közlekedésben. 2x kellett átszállnom, kicsit féltem emiatt, de megoldottam. Feltenni még feltettem a babakocsit a hévre, villamosra, de levinni nem mertem, úgyhogy mindig szóltam valakinek, hogy segítsen. Szerencsére mindenki nagyon segítőkész volt és nem is nagyon kellett szólnom!
Norbi nagyon jól viselkedett a melóhelyemen, pedig csak fél órát aludt délelőtt. Mindenkire mosolygott, mindenki kezébe elvolt és közben rosszalkodott. Mindent lepakolt és ledobott az asztalokról, mindent meg akart enni, a postitot úgy kellett kivenni a szájából! És még valami, nem akarok megint dicsekedni, de azt mondták a kollegáim, hogy nem tudják miért mondtam, hogy meghíztam amikor ugyanúgy nézek ki mint azelőtt! Ezek szerint az a 8kg jó láthatatlanul eloszlik Rajtam!

Hogyhogy ennyire nem írtatok ma? Rossz volt a babnet, vagy csak mindenki csavargott?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak beugrok, hogy még élünk Kép Ma voltunk szurin, délután 1,5 órácskát aludt, mire ide ültem volna a gép elé, felkelt. Délután elmentünk egyet sétizni, aztán hirtelen este lett: fürcsi, szopi. Na az elalvás nem ment, szerintem kijött a szuri hatása, így kapott egy kúpot, hogy megnyugodjon, de most csak cicin ment, úgyhogy evett még egy nagyot.

Holnap szeretnék jönni, remélem Manócskának sem lesz semmi baja.

Kata!
Raulnak jobbulást és folyamatosan szorítok, hogy Patrik ne kapja el. Tündéri a kissrác!

Minden fogzó babának sok-sok gyógypuszit!
Puszi Mindenkinek! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Koszones szinten.. hat megkavart ejszakank, hajnalunk volt, szerintem a foga szorakozik, mer nagyon dorzsoli az orrat a mano, es barmi (kezem, ragoka) a szajahoz kerul, akkor oldalra mozgatva a fejet, dorzsoli vele a felso inyet. A cumit viszont nem fogadja el, csak ha nagyon hullafaradt, es elaludna.. Tegnap se aludt jol, napkozben talan 2 orat, utana delutan elmentunk autozni (Szolnokra a Praktikerbe), hat meg ott se aludt, ami nagy csoda. Mondjuk nyugos sem volt, csak hazafele egy kicsit, amit nem is csodalok, hiszen lassan furdetes es kajaido volt. Egy kis teval megkinaltam, ivott egy picit, aztan ragcsalta a cumi, majd talan 10-15 percet aludt, es vegre hazaertunk. Gyors furcsi, kaja, de az elalvas ismet nehezen ment, pedig mar 8 ora volt. Hajnalban viszont 4 oratol szirenazott, aztan picit visszaaludt, aztan fel 5 utan mar kajat kert, 10 perc alatt vegzett, bufi, es nem kert tobbet.. ezt csinalja 2 napja, vagy kevesebbet eszik, vagy ilyen gyorsan vegez, nem tudom. Most nagynehezen 6 korul elaludt, meg alszik, ha kel, akkor gyors ov-jarat a naggyal, aztan kaja.

Kata,
Meg mindig gyogypuszik nektek, neked meg kitartast!Kép

Dia,
GratulaKép Jol nezhet ki DomiKép Es a sulya se semmiKép

Melinda,
Remelem jo ejszakatok volt, ma se legyen semmi gondja Marcinak!

Andi,
Jo pihenest Nektek!Kép

Marti,
Jo a barikaKép

Aniko,
Gyors fogkinovest, gondok nelkulKép Ezt kivanjukKép Onzo vagyok, magamnak is ezt kivannam, vagyis lurkomnakKép

Most puszi, nagyot felkeszitem, hogy csak indulni kelljen, ha ebred Zolika.

Mica
mica

Sziasztok!

Megint csak beköszönés szinten mert be vagyok havazva,munkával.Köszönjük a dícséretet aranyosak vagytok.

Kata!

Mielőbbi jobbulást a lurkóknak,neked meg egy jó adag kitartást.Gyógypuszik mennek.

Györesz!

A sátorban alvásról:Majd Te is rájössz,ha nagyobb lesz a fiad,hogy milyen kevés kell ahoz,hogy nagyon tudjon örülni.Ilyenkor nem számít,hogy napokig romokban a nappali.Annyira jó látni,hogy milyen boldog a kis arca.Szóval biztosan Te is sok mindent megengedsz majd neki,amit most még el sem tudsz képzelni.
Nagyon ügyi Norbika az éjszakával.Én is sokat énekelek nekik.Nem hiszem,hogy rá fog szokni,később már elég lesz ha beszélsz hozzá egy pár szót és simized.

Dia,Gigi!

Irány a liget!Érezzétek jól magatokat.

Andi!

Jó munkát,és csavarogjatok jó sokat.

A többieknek nem írtam külön,bocsika.Extra puszi nekik.

Most mennem kell.
Mindenkinek sok puszi,szép napot,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Dia
remélem már teljesen megnyugodtál, hogy Domi rendesen mozog, tudod a fiúk néha kicsit lustikák. Puszika az ügyes kis Dominak.
Nekem is multkor nehéznek tünt a 7700gr-os baba kengurúban való cipelése, de most 2 napot abba vittem és meg sem kottyant pedig már nagyon közel járhat a 8 kg-hoz.
Ja és gratula a 2. fogacskához!

Andi
érezzétek jól magatokat.

Mica
könnyű fogzást nektek.

Képzeljétek el nálunk hatalmas változások vannak.
Az én jól szopizó babám elkezdett enni!!!
Ül az etetőszékben és szépen eszik és iszik!
Tegnep 3*kakilt. Érdekes míg mi első időkben szenvedtünk a kakikval most pedig nekünk rendeződött a dolog.
Nagyon érdeklődő és mozgékony a nagyszobába a földre van letéve és percek alatt körbe forogja az egészet. Tegnap begurult az ülőgarnitúra és az asztal közé, pont odaértem amikor elkezdte lepakolni az újságokat a polcról, azt hittem megzabálom. A tv távirányítója a legfontosabb dolog arra mindig bukik, egyszer sikerült valahogy becserkésznie és el is kapcsolta, már most égetni valóan rosszcsont.
Tegnap cumi volt a sazájában és beszerette volna kapni a rágókáját de ugye nem ment, kiáltott egyett majd az üres kezével kivette a cumiját elegánsan eldobta, hahh nyugtázta sikerét és betömte a szájába a rágókát. Nagyon okos, nem hiába az én lányom, remélem olyan szerény is lesz mint én.

Mindenkinek millió puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Egy picit beugrottam én is.
Köszönjük a köszöntést, amint Bence fölkelt, át is adom neki. Kép

Dia
De jó! Dominak már így jönnek a fogacskái!? Bencének még nyoma sincs, bár rágcsál ő is ezerrel, de ennyi. Na mindegy, ami késik, az nem múlik. Így nem harapcsálja a cicidet? Kép Egy kicsit aggódom, hogy nehogy kilyukassza. Kép Kép

Györesz
Ügyesek vagytok! Tényleg! Látod, nem is olyan nehéz leszoktatni az éjszakai evésről. Szerintem neked is jobb lesz, hogy végig tudod majd aludni az éjszakát, kivéve persze, ha énekelni fogsz. Kép De meglátod, ez is elmúlik majd. Mióta Bence tud forogni, van, hogy felébred éjszaka, a hátára fordul, és jól elvan. Aztán megunja, és elkezd nyöszörögni, ilyenkor visszafordítom, és általában alszik tovább. Van, hogy kicsit sírdogál, de aztán abba hagyja. Nálunk ilyen szempontból terror van. Éjjel se kaja, se pia. Kép Kép

Ma megint megyünk úszni, már nagyon várom! Remélem ma is tetszeni fog neki.

Puszi Nektek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Én is csak gyorsan, mert itt rosszalkodik mellettem Norbi!

Melinda!
Remélem Marcinál ma már semmi féle nyűgösséget és egyebet nem okoz az oltás!

Szilvi!
Boldog hófordulót Gergőnek!KépKépKép

Mica!
Küldök egy fogtündért Zolikánka, hogy mihamarabb bujjon ki a fogacskája!Kép

Márti!
Puszika

Mi nagyon jól haladunk az éjszakai nem szopival! Most éjjel már nem is kellett énekelnem Norbinak, sőt szinte fel sem kelt, csak épp annyira, hogy kétszer kellett vissza adnom Neki a cumit és már aludt is tovább. Így este fél 9-től reggel 6-ig aludt, akkor kapott cicit és még visszaaludt egy órácskát! Lehet, hogy az én kicsi fiam újra megtanulja átaludni az éjszakát? Hát nagyon örülnék neki! Lehet, hogy máma megpróbálok a másik szobában aludni! Na ezt majd még kigondolom!Kép

Mindenkinek puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ismét csak beugrok, mert Marci itt ül az ölemben és nem tűnik túlságosan nyugodtnak: csapkod, kapálózik stb. Éjszakánk jó volt, remélem ma sem lesz probléma.

"csak" emiatt jöttem:

Szilvi!
Megkésve bár, de törve nem: Boldog hófordulót az 5 hónapos Gergőkének!!! Kép

Anikó!
Sok-sok gratula a már féléves Krisztikéhez! Gyógypuszik a fájos ínyecskére!

Puszi Mindenkinek! Szeretnék még jönni, de ember tervez, Marci végez! Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok újra!

Szerintetek normális vagyok? Azt hittem, hogy már 14-e van. Úgyhogy a fenti üzenetem egy kicsit furira sikeredett.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Voltunk úszni, és megint nagyon élvezte! Olyan büszke vagyok rá! Csináltunk egy-két képet, bár egy kicsit távoliak, mert a nagyinak még nem megy a zoom-olás, de azért látszik a Mini Darnyi! Kép Kép

Puszi,
ZsófiKépKép
nmzsx

És még 1-2. Kép KépKépKép
nmzsx

Sziasztok!

Zsófi!
Nagyon édes Bence! Látszik rajta, hogy mennyire élvezi! Kicsit bánom, hogy mi ezt kihagytuk!

Márti!
Na sikerrel jártál a vásárlásnál?

Norbi ma eléggé Rám ijesztett! Délelőtt aludt másfél órát, amikor felkelt jelezte sírással, éppúgy mint máskor. Mentem be, hát Õ öklendzeik és már folyik a trutyi a szájából, felkaptam és sugárba hányt. Az egészben az az érdekes, hogy előtte több mint egy órája evett, nem is sokat és utána még játszott és büfögött is többet. Szerencsére azóta jól van, de fogalmam sincs, hogy mitől lehetett. Arra gondoltam, hogy cumival aludt és a cumitól néha öklendezik, lehet, hogy annyira szívta, vagy rágta, hogy elkezdett öklendezni és felkavarodott a gyomra!
Szegénykémnek ráadásul olyan hatalmas pukli van az inyén, hogy csak lestem és nagyon nyűgös! Remélem hamar kibújik mindkét fog!

Ki mit csinál a három nap alatt?

Este még benézek!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!

Köszi a köszöntést! Igaz, hogy még csak 4 hónaposak vagyunk.

Puszi
Szilvi
sys

Györesz!

Ez nagyon rosszul hangzik! Kép Nem csodálom, hogy megijedtél. Azóta milyen a kedve? Nagyon belehúztatok már a fogacskákba...nem tudom, hogy irigyeljelek, vagy sem. Kép
Az úszás tényleg nagyon jó volt, de vannak ám nagyobb babák is. Az egyik fiúcska most kezdte, pedig 1 éves. És nagyon-nagyon élvezi. Szóval semmi nem késő, még mehettek. Kép
Mi a három napban vendégeket fogadunk, pont úgy, mint múlt héten. Kép Már egy kicsit unom. Múlt héten volt férjem szülinapja, most meg az én névnapom. Aztán hétfőn megint utazi férjem németekhez. Kép És ti?

Puszi
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!

Györesz
remélem minden rendben nálatok. Ha talizunk majd megmutatom az alap dolgokat az uszival kapcsolatban és h astrandoltok akkor majd csinlgathatjátok.
Vettem 2gatyót 2pólót egy kisruhát, sajnos amiért mentem az nem volt, vagyis gatyóval lett volna de nem tetszett, és vettem 1 pár cipőcskét is. Délután Gigi ráfeküdt a plüss labdájára fogalma sem volt mi történt vele, olyan édi, most szopi után pedig összekulcsolta a kezét hát még ilyet nem láttam. 7 kor adtam neki tejpépet és fürcsi után szopizott is kíváncsi leszek mikor fog felkelni éjjel. Sikerült ma megszereznem a kedvenc slágerem, olyan jó a kedvem tőle ihajj ma mulatok.
Ja, le kell gyantáznom magam és utána még kicsit dolgoznom is kéne, hát nekem már csak ilyen mulatság jutott. Rászoktatjuk törpéket az éjszakai cici nélküliségre és mehetünk csörögni.
Program elvileg 2 nap kerti parti lesz, már kialkudtam, hogy mivel nem megyünk messze haza jövünk kajolni, de azt hiszem én nem is leszek ott végig. Elvileg 1 hete meg kellett volna jönni a havimnak, gondolom ilyenkor nem mindig lesz egyből rendszeres, legalábbis remélem.
Ma ismét lerámolta az újságokat a drága, most még egy Auchan-t meg is tépázott, azt hiszem mostmár el kell tenni őket.

Szilvi
minden ninden jót kívánok nektek az 5-1 hós hó fordulóhoz.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Ma Domi alig evett,viszont sokat aludt.
A levél végén küldök egy képet a fogacskákról.Kép
Most festem a hajam,de eddig narancssárga a fejem.KépRemélem változni fog a szine.Kép
Mindenkinek köszönöm a gratulációt!Kép
Györesz!
Igazad volt,gyorsan jött a második fogacska is.KépMikor jön a harmadik?KépMilyen telhetetlen vagyok.Kép

Zsófi!
Nagyon tündéri Bence.KépKi van veletek az usziban,talán Apuci??Kép
Igen,szokta harabdálni a cicimet.KépÖnkéntelenül is fel jajdulok ilyenkor,ő persze erre megihed.Aztán nagy kikerekedet szemekkel néz,hogy mi bajom van.Kép
Hogy megy a hozzátápi?Kép
Én is gondoltam,hogy jó lenne Domival úszni járni.De előbb Anyának is megkellene tanulni.KépNa,meg le se mernék vetkőzni.Kép
De úgy látom,neked nincs mit takargatni.Legalább is a hátad nem hájas.KépKép

Márti!
Igen már nyugott vagyok,hogy Domi mozog,forog.Kép
Hát tényleg elég lusti.De ha valamit elkezd akkor azt ezerrel csinálja utána.Kép
Gratulálok a mozgékony,okos leányzóhoz!Kép

Melinda,Mica,Kata,Andi,Gigi,Saxi!Sok sok puszi!KépKépKép

Holnap valószínű,hogy csak este jövök,mert Apósom szülinapját ünnepeljük.Vasárnap pedig a 6.házassági éfordulónkat.Kép"Apával biztos romantikázunk egyet.Kép"
Nos itt a kép a güzükről.KépPusz.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Juj,ez ijesztő lehetet.KépÁtérzem,hogy mit érezhettél!Reméljük nem lesz ilyen többet!Puszi.

Kép
Kép
lldicsi

Na,még visszajöttem,de látom nem volt azóta senki.Kép
A hajam elég jól sikerült.Kép
Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Az én drága fiacskám csak most volt hajlandó elaludni! Szerencsére nem volt vele semmi gond, nem hányt többet és a kedélye is jó volt, sőt túl jó! Fürcsi előtt evett tejpépet, utána szopi! Remélem éjjel sem lesz semmi baj!

Zsófi!
Márti már nagyon sokszor csalt, hogy menjek Velük uszizni, de előszőr fürdőruha hiány miatt lemondtam, most meg már nem is tudom! Aztán lehet, hogy majd még egyszer sikrül elcsábítania!
Nekünk nincs konkrét programunk, de az biztos, hogy ha szép idő lesz, akkor anyuval megyünk csavarogni!

Márti!
Norbi már nagyon jó úton halad az éjszakai nem szopásba, úgyhogy csak szólj amikor már Te is el tudsz szökni este és nem hiányolja a lányocskád a cicidet, mert én benne vagyok egy kis kiruccanásba!Kép
Örülök, hogy azért tudtál vásárolni!
Én nem tudom, hogy ilyenkor még hogy jön meg a mensi, de gondolom, hogy nem egyből halal pontosan! Aztán lehet, hogy bekaptad a legyet?Kép
Az újságokat tényleg jobb lesz elpakolnod Gigi elől, mert aztán újságcafatokat fogsz találni a kakijába!Kép

Dia!
Olyan jót mosolyogtam a képen! Olyan édes arca van Dominak és szinte ki lehet olvasni a szeméből, hogy mi a francot akar anya Tőlem, miért mutogatja a fogam? Meg kell zabálni!Kép

Képzeljétek, egyre kisebb a cicim, az is fogy el, pedig milyen jó is lett volna, ha legalább az megmarad! A tejcsim még ugyanannyi, de gondolom onnan is leolvadt egy kis zsír!Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, pünkösdöt!
Jó éjszakát!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Lattam, Ti visszajottetek az Izgirol. Gondoltam, most mar bejelentkezem ujra ide is. Kép

Dia,
tok edes a fogas kep Kép

Györesz,
hurra, hurra, legalabb Te alszol majd ejszaka. NAlunk Nandi 5-kor kel, es utana nem hajlando visszaaludni, csak 9 korul. Akkor viszont mar Zsombi is fent van es koveteli a foglalkozast. Kép

Zsofi,
csudajok a kepek! Kép

NAndi 6.5 hosan elkezdett vegre forogni, most meg emelgeti a feneket, es a fel szobat korbekussza, de HATRAFELE! Kép Tok aranyos, es csak akkor ordit, mikor lekoccolja a parkettat. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Nálunk ma péntek 13 volt úgy igazán. Majd csak holnap írom le, hogy mi tette fel a napra a koronát Kép
Délelőtt elég nyügi volt Marci, egyszerűen nem tudtam mi baja: szuri, foga, torka. A hangja olyan estére, mint a repedt fazék, mert egész nap sikongat. Legalább is én erre gondolok, hisz tegnap megvizsgálta a dokinéni, és minden oké volt. Mára teljesen áttört a 4. fogunk, bár tegnap teljesen szépen látszódott, de ma éreztem az élét igazán. Ma párszor jól megharapdálta a cicimet, de egész csöndben tűrtem Kép
Forgolódik ezerrel Marci. Legújabban úgy jelzi, hogy Õ biza még nem álmos, hogy amint berakom hasra az ágyba, Õ rögtön átdobja magát hanyatt. Na így elég nehéz elaltatni, ha Õ csak hason képes durmolni Kép Kép
Viszont 3. napja egész szépen szopizik, azóta nem is kellett fejnem. Előtte szinte csak este és éjjel evett rendesen, ma délelőtt viszont egész nap rajtam "lógott". Hurrá!!! Bár ma elég kevésnek éreztem a tejet+a hasam is elkezdett picit fájni. Lehet, hogy megjön, de én már annyiszor hittem, hogy na most fog megjönni, de még mindig semmi.
Képzeljétek egyik kutyusunk lábában daganat van Kép Úgy sajnálom szegényt. A doki szerint meg kell műteni, de egyedül nem meri megcsinálni, mert elég komplikált Kép Jövő héten viszi Gábor műteni. Úgy féltem szegénykét.

Szilvi!
Ezer bocsi, pedig a kezemet is majdnem hogy használtam, hogy kiszámoljam hány hónapos Gergő Kép Akkor: Boldog hófordulót a 4. hónapos Gergőnek! Millió puszi! Kép

Györesz!
Szörnyű, amit írtál. Tényleg lehet, hogy a cumi miatt jött Rá a hányinger és így jött vissza a kajcsi. Marci az ujjaival szokta magát majdnem meghánytatni. Kép
Jó lehetett tegnap bennjárni a munkahelyeden. Norbika is nagyon ügyi volt, biztos nagyon büszke voltál Rá. Meg egyébként is! Kép
Nagyon ügyesek vagytok Mindketten az éjszakai 'no cici' projectben. Így tovább! Norbika nagyon együttműködő! Kép Marci is ilyen volt az elaltatásban Kép
A 3 nap alatt semmi különös nem lesz. Holnap elmegyünk egy kicsit vásárolni babának és papának, mama a hétre már letudva Kép Vasárnap és hétfőn itthon leszünk és pihenünk!!!

Saxi!
Tündériek a csajszik! Ebben a klassz kis sátorban én is elaludtam volna Kép

Andi!
Nagyon ügyi Nonóka! Végülis anyukája sem egy feneken ülő típus Kép
Húgomtól én is megkaptam kölcsönbe a Cindy-s szülés utáni kazit. Most már talán használni is kéne, ha ennyire dicséred!
Jó pihizést, szórakozást az egész családnak a héten!

Dia!
Nagyon édesek a fogacskák. Kép Gratulálok a 2.-hoz is! Okosak ugye azt mondják, hogy ha harap a baba, ne szisszenjünk, ne jajongjunk, nehogy megijedjen. Na köszi! Aki ezt kitalálta biztos nem szoptatott még harapdáló babát Kép
Nekünk kb. 1,5 hónap telt el a 2. és a 3. fogacska között.
Szép súlya van ennek a pisilős nagyfiúnak! Emlékszel, hogy izgultál, hogy nem gyarapszik eléggé Domi? Most meg tessék, 7 és fél kiló!!! Kép
Jó, hogy nem maradtál narancssárga Kép
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!!! Majd jó romantikázást Kép

Márti!
Tényleg milyen kis rosszcsont Gigi. Bár ezt csak anyukája látja így, ő biztos nagyon elégedett saját magával, hisz már újságot is tud olvasni Kép A távirányító nálunk is sláger Kép
Ügyesen vásároltál, bár ezt nekünk nőknek nem nagy kunszt! Hol vásároltál?
Dokinéni felírt egy bőrt az érzékeny bőrére, ami nem olyan zsíros, mint az eddigiek. Azt mondta, hogy azt a berepedt kezecskére is kenhetem. Neve: Cremor Acquosus.

Zsófi!
Nagyon édes a kis Darnyi! Ahogy látom apu és anyu is élvezték a dolgot Kép
Én is szívesen elvittem volna babaúszásra Marcit, de atópiás a bőre, így kész merénylet lenne ellene az uszodai víz. Kép

Kata!
Jobbulást Raulnak! Neked kitartást! Nagyon édes Patrik. És még mindig olyan nagyfiús! Kép

Gigi!
Akkor lesz minitalink a jövő héten? Mikor talizol Diával? Nálunk pénteken megint áramszünet lesz, úgyhogy azt a napot szerintem hagyjuk ki, hacsak nem tábortűzön kívánod melegíteni Oli kajcsiját Kép

Anikó!
A dokinéni által felírt krém Cremor Acquosus névre hallgat, amit a bőrére és a kezére is használhatunk. Lehet, hogy ez lenne az az A-vitaminos, amit mondtál? Dokinéni szerint inkább vízes, mint zsíros krém.

Mica, Anikó!
Kibújtak a fogacskák? Puszi a szenvedő apróságoknak és anyukájuknak egyaránt!

Akinek nem írtam volna külön, dupla puszit küldök.
Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem tudtam sokat visszaolvasni,csak beugrottam most is.Kép
A képek nagyon jók!!Kép
Én naív azt hittem könnyen átvészeljük a bárányhimlőt.Ja.
Okos könyvem szerint RITKÁN lehetnek kiütések a tenyéren,talpon,nyálkahártyákon is.Raul olyan különleges,hogy teljesen elborították a kiütések:a szájában belül is van,de még a kukiján is.A legrosszabb az arca.Nem tud enni,lázas.
Csajok!Megszakad a szívem,mikor ránézek.Máris teljesen lefogyott(eddig sem volt kövér).
Ezek után,ha Patrik is elkapja...

Nagyon köszönöm a jókívánságokat,mondtam Raulnak,hogy Ti is jobbulást kívántok!Kép

Sok puszit küldök a hófordulós babáknak!Kép

Ne haragudjatok,hogy megint csak ennyire jöttem,de eléggé szét vagyok csúszva.Hiányoztok!

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Anikó!
Marcikával egyetemben ma kívánunk Boldog Hófordulót a féléves Krisztikének! Sok-sok puszi!

Mindenkinek szép napot!
Melinda & Marci Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!
Igazad van,mindig aggódtam,aggódok,hogy Domi megfelelően fejlődik e.Kép
Például,van,hogy szinte remeg,megfeszíti magát annyira akar valamit.Megkérdeztem a védőnőt nem e valami baja van DominakPl:"idegbetegKép".De azt mondta,hogy ez normális.Már abban a korban van,hogy igenis tudja mit akar és azt el is akarja érni ha kell hisztivel.Kép

Nekem tejcsim már egyre kevesebb van.KépMár csak estére kap cicit és hajnalban.Mert ha délben is adtam neki akkor nem volt elég estére.KépDe szerintem már az is szép teljesítmény,hogy eddig tudtam szoptatni."Legalább is ezzel vigasztalom magam.Kép"

Kata!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen súlyos a helyzet!KépJaj szegény,mindig van valami gond.KépKitartást!Hiányzol!Fiúknak ÓRIÁSI gyógy puszit küldök!Kép

Györesz,Gombóc puszi!Kép
Sziasztok este jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Kata
nagyon sajnálom, hogy Raulnál ennyire kijöttek aazok a dög bárányok!!!
Ha Petrik el is kapja szerintem az anyatej miatt nem lesz ennyire vészes, legalábbis bízzunk benne. Ha ezen túl lesztek mehettek megint a mamihoz pihenni!!

Györesz
most olvastalak mail után, szerintem a jövő héten teszteljük a dolgot és ha gondolod a szombat éjszakára kitalálhatunk valamit. Tudod nekem a péntek nem jöhet számításba. Szerencsére amikor az újságot rendezte volt cumi a szájában.

Gombóc
nagyon örülök, hogy ilyen szépen mozog már a pici, akkor most megnyugodhatsz. Látod nincs vele semmi baj sem. És a hátrafelé kúszás nem semmi, azzal főleg nagyon jólálltok.

Melinda
Gratula az új fogacskához.
Remélem ma már nem történik veletek semmi kellemetlen. Jó vásárlást!
Sajnos amit leginkább szerettem volna vékony pulcsit venni azt nem kaptam, van itthon vastag de azt azért nem szeretném ráadni, viszont délelőtt még kicsit hűvös van, hogy csak bady legyen rajta+ naci.

Képzeljétek el, este fürcsi előtt adtam Giginek tejbedara pépet, lefekvés előtt volt még cici, hajnali 3 kor felébredt, átfordítottam mert a hasán feküdt kapott cumit és visszaaludt, délelőtt 3/4 9 ig csicsikált!!! Szóval éjszakai cicizés megvonva!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!

Kitartás!Szorítok,hogy mihamarabb átvészeljétek ezt a borzalmat.Sok-sok puszi a gyerekeknek,és persze neked is.

Györesz!

Hát ez tényleg nagyon rosszul hangzik amit leírtál.Azóta minden oké?Ezek a babók a frászt hozzák az emberre.Irigyellek a fogyás miatt.Én nem bánnám ha a cickóm is kissebb lenne.De a seggemre nagyon ráférne egy kiadós fogyókura.

Dia!

Nagyon csinik a fogacskák.Nekünk most megint szünetel a dolog,csak nyálzik ezerrel,és mindent a szájába tömköd.

Holnap nem tudok jönni mert megyünk anyuékhoz.Náluk most búcsú van,úgyhogy nagy a készülődés.Azthiszem jajj lesz a pénztárcámnak ,mert Bogi már nagyon be van indulva.
Most mennem kell mert Lilike szirénázik.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
Még a végére teszek fel pár képet,mert apa közben megvígasztalta a manócskát.

Kép
Bogika.

Kép
Így alszom mostanában.

Kép
Apa helyén sokkal jobb.

Kép
Már az igazak álmát alszom.

Kép
Ilyen jókedvűen ébredtem.

Azthiszem ennyi elég belőlünk.
Szép napot nektek.
Saxi.
saxi

Sziasztok!

Voltunk három órán át sétálni, játszóterezni, de Norbinak csak kb. 10 percet sikrült aludnia! Viszont képzeljétek el, nagyon hatásos a ciciről leszoktatásom, mert most éjjel kb. háromszor kellett visszatenni a cumit Norbi szájába, úgy hogy fel sem ébredt, csak nyöszörgött egy kicsit és így este fél 10-től reggel fél 9-ig aludt! Remélem ez továbbra is működni fog!

Márti!
Akkor Ti is jól haladtok! Mostmár tényleg nem is kell Nekik cici, főleg, hogy cumival ilyen szépen visszaalszanak, ráadásul átalusszák így az éjszakát! Hurrrrrrrrrrráááááááá!!!!!! Majd meglátjuk a jövőhetet, de ha tényleg működik akkor akár kezdhetnénk egy mozival! Már ezer éve nem voltam moziba! Hm????

Dia!
És még mennyi furcsaságot fognak csinálni! Ezt azért mondom, mert emlékszem a barátnőm gyerekeire amikor kicsik voltak, a barátnőm is egy csomószór megijedt, hogy jaj miket csinál ez a gyerek, nem beteg! Tegnap beleolvastam az őszi babák topikba és ott is írták, hogy milyen furcsán rázzák néha a gyerkőcök a fejüket és az is normális! Szóval még lesz min aggódni!Kép

Gombóc!
Jajjjjjj Te szegény! Minden nap hajnal 5-től már fent vagy? Hát nem irigyellek!
Én meg olyan hülye vagyok, mert mindig azt nézem, hogy a Norbival egyidős babák miket csinálnak már! Pont tegnap beszéltem egy barátnőmmel, akivel egy napon szültünk, hogy neki a lánya már feláll meg felül magától. Tudom, hogy minden gyerek más, de ilyenkor egy kicsit telhetetlen vagyok! Pedig mindig megfogadom, hogy nem foglalkozok ilyenekkel, mert hisz Norbi is szépen fejlődik!

Melinda!
Gondolom mennyire örültél, hogy három nap szépen szopizott Marci!Kép
Gratulálok a negyedik foghoz! Norbinak annyira be van dagadva az inye, hogy nagyon! Az alsóknál ilyen nem is volt!
Kutyátoknak jobbulást, remélem a műtét jól sikerül és hamarosan megint szaladgálni fog!

Kata!
Szegény Raul! Nagyon sok gyógypuszit küldök Neki! Drukkolok, hogy hamar túl legyen rajta! Kibírja, hogy ne vakarja a pöttyöket? Nekem még most is meg van a nyoma, ahogy elkapartam az arcomon!
Remélem Patrik megússza!

Anikó!
Nagyon boldog féléves szülinapot Krisztikének!!!!KépKépKép

Saxi!
Szerencsére a hányás után nem történt semmi különös, tehát jól van!
Jó szórakozást Nektek holnapra! El is hiszem, hogy Bogi, hogy be van sózva a búcsú miatt! Nyisd is ki a pénztárcádat!!!!KépKépKép
Annyira gyönyörű Liliána ahogy alszik a nagyágyba!!!! Mindkét lányod nagyon szép, de azért biztos jól mutatna a két szép lányzó között egy kis pöcsös is!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!
Íme a mai napról pár kép.Kép

Saxi!
Csak ismételni tudom önmagam,gyönyörűek a csajok!Kép
Hány fok van nálatok?Nálunk a hálóban 25,de eddig még nem mertem levetkőztetni csak badyra Domit.
puszi.Dia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?