Sziasztok!
Nálunk ma péntek 13 volt úgy igazán. Majd csak holnap írom le, hogy mi tette fel a napra a koronát
Délelőtt elég nyügi volt Marci, egyszerűen nem tudtam mi baja: szuri, foga, torka. A hangja olyan estére, mint a repedt fazék, mert egész nap sikongat. Legalább is én erre gondolok, hisz tegnap megvizsgálta a dokinéni, és minden oké volt. Mára teljesen áttört a 4. fogunk, bár tegnap teljesen szépen látszódott, de ma éreztem az élét igazán. Ma párszor jól megharapdálta a cicimet, de egész csöndben tűrtem
Forgolódik ezerrel Marci. Legújabban úgy jelzi, hogy Õ biza még nem álmos, hogy amint berakom hasra az ágyba, Õ rögtön átdobja magát hanyatt. Na így elég nehéz elaltatni, ha Õ csak hason képes durmolni
Viszont 3. napja egész szépen szopizik, azóta nem is kellett fejnem. Előtte szinte csak este és éjjel evett rendesen, ma délelőtt viszont egész nap rajtam "lógott". Hurrá!!! Bár ma elég kevésnek éreztem a tejet+a hasam is elkezdett picit fájni. Lehet, hogy megjön, de én már annyiszor hittem, hogy na most fog megjönni, de még mindig semmi.
Képzeljétek egyik kutyusunk lábában daganat van
Úgy sajnálom szegényt. A doki szerint meg kell műteni, de egyedül nem meri megcsinálni, mert elég komplikált
Jövő héten viszi Gábor műteni. Úgy féltem szegénykét.
Szilvi!
Ezer bocsi, pedig a kezemet is majdnem hogy használtam, hogy kiszámoljam hány hónapos Gergő
Akkor: Boldog hófordulót a 4. hónapos Gergőnek! Millió puszi!
Györesz!
Szörnyű, amit írtál. Tényleg lehet, hogy a cumi miatt jött Rá a hányinger és így jött vissza a kajcsi. Marci az ujjaival szokta magát majdnem meghánytatni.
Jó lehetett tegnap bennjárni a munkahelyeden. Norbika is nagyon ügyi volt, biztos nagyon büszke voltál Rá. Meg egyébként is!
Nagyon ügyesek vagytok Mindketten az éjszakai 'no cici' projectben. Így tovább! Norbika nagyon együttműködő!
Marci is ilyen volt az elaltatásban
A 3 nap alatt semmi különös nem lesz. Holnap elmegyünk egy kicsit vásárolni babának és papának, mama a hétre már letudva
Vasárnap és hétfőn itthon leszünk és pihenünk!!!
Saxi!
Tündériek a csajszik! Ebben a klassz kis sátorban én is elaludtam volna
Andi!
Nagyon ügyi Nonóka! Végülis anyukája sem egy feneken ülő típus
Húgomtól én is megkaptam kölcsönbe a Cindy-s szülés utáni kazit. Most már talán használni is kéne, ha ennyire dicséred!
Jó pihizést, szórakozást az egész családnak a héten!
Dia!
Nagyon édesek a fogacskák.
Gratulálok a 2.-hoz is! Okosak ugye azt mondják, hogy ha harap a baba, ne szisszenjünk, ne jajongjunk, nehogy megijedjen. Na köszi! Aki ezt kitalálta biztos nem szoptatott még harapdáló babát
Nekünk kb. 1,5 hónap telt el a 2. és a 3. fogacska között.
Szép súlya van ennek a pisilős nagyfiúnak! Emlékszel, hogy izgultál, hogy nem gyarapszik eléggé Domi? Most meg tessék, 7 és fél kiló!!!
Jó, hogy nem maradtál narancssárga
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!!! Majd jó romantikázást
Márti!
Tényleg milyen kis rosszcsont Gigi. Bár ezt csak anyukája látja így, ő biztos nagyon elégedett saját magával, hisz már újságot is tud olvasni
A távirányító nálunk is sláger
Ügyesen vásároltál, bár ezt nekünk nőknek nem nagy kunszt! Hol vásároltál?
Dokinéni felírt egy bőrt az érzékeny bőrére, ami nem olyan zsíros, mint az eddigiek. Azt mondta, hogy azt a berepedt kezecskére is kenhetem. Neve: Cremor Acquosus.
Zsófi!
Nagyon édes a kis Darnyi! Ahogy látom apu és anyu is élvezték a dolgot
Én is szívesen elvittem volna babaúszásra Marcit, de atópiás a bőre, így kész merénylet lenne ellene az uszodai víz.
Kata!
Jobbulást Raulnak! Neked kitartást! Nagyon édes Patrik. És még mindig olyan nagyfiús!
Gigi!
Akkor lesz minitalink a jövő héten? Mikor talizol Diával? Nálunk pénteken megint áramszünet lesz, úgyhogy azt a napot szerintem hagyjuk ki, hacsak nem tábortűzön kívánod melegíteni Oli kajcsiját
Anikó!
A dokinéni által felírt krém Cremor Acquosus névre hallgat, amit a bőrére és a kezére is használhatunk. Lehet, hogy ez lenne az az A-vitaminos, amit mondtál? Dokinéni szerint inkább vízes, mint zsíros krém.
Mica, Anikó!
Kibújtak a fogacskák? Puszi a szenvedő apróságoknak és anyukájuknak egyaránt!
Akinek nem írtam volna külön, dupla puszit küldök.
Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi: Melinda