Na már el is olvastalak titeket
.
Még nem kezdőtött el az új munka. Taliztam a nagyfőnökkel kedden. Iszonyatosan kiakadtam. A második kérdése az volt. Férjnél vagyok? Kicsit meglepődtem a kérdésen, hisz bemutatkoztam. Aztán hogy van e gyerek. Közöltem hogy nincs. A kövi, nincs, vagy nem tudsz róla. Na itt majdnem a nyakának ugrottam. Úgy általában is érzékenyen érint a gyerek téma, hát még ha idegen ember kérdez ilyeneket. Szóval jó találkozás volt, valószínú szeretni fogom az embert
.
Na, hétfőn sem leszek, mert 9-ig dolozom. Szerencsére nincs semmi dolog a telken, csak a betont kell majd locsolni, úgyhogy nyugodt szívvel túlórázom.
Tényleg nagyon összejött a dolog, hulla fáradtan esem az ágyba esténként.
Ja Lola, én is felvettelek, remélem engem már kiír. Különben a mailboxos emilcímem a címem
.
Edit, én is gratula a babákhoz. Szerintem sem olyan kicsik, ha bele gondolunk, hogy hárman volak akkora helyen
.
Emeseanyu, örülök, hogy ilyen jól átvészeltétek a bárányhimlőt. Különben én nyugodt szívvel otthagyom a munkát, ha lesz sokkal jobb állás. De nem úgy néz ki hogy lenne. Főleg hogy így nehéz keresgélni, ha reggel 7-től este 10-ig nem vagyok itthon
. Meg inkább ősszel szeretnék, addigra talán rendeződik az életem
.
Nem tudom még kinek mit akartam, annyit írtatok hogy elfelejtettem a végére.
Ja, Cirmike, a másik topikban nagyon ajánlják keményedésre a málnalevél teát.
Még Lola, nem gond, ha elolvasod, amit írtam, ha nem szeretném hogy mások is lássák, akkor magánban írom az illetőnek
. Rossz ám néha, hogy nem tudom mit hova írtam, nem akarok senkit kihagyni
.
A folsavas dolgon én is meglepődtem, azért is tettem be.
Na, mindenkinek köszi, hogy nem felejtettetek el. Olyan édesek vagyotok. De mi lesz velem, ha babatalit tartotok
. Én itthon fogok sírni?
.