Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, és a gratulációkat.
Nagyon-nagyon jól esett.
Egy-két kiegészítést szeretnék csak hozzáfűzni Laci beszámolójához, mert annyira jól, és részletesen írta le, hogy igazából teljesen helytálló.
Amit talán ő félreértett: az EDA nem volt olyan vészes, mint ahogy ő gondolta. Az ujját azért szorítottam annyira, mert mindíg azt vártam mikor fog jobban fájni, vagy mikor lesz még rosszabb. De nem lett. Ennél az egy dolognál izgultam nagyon.
A dokimnak arany keze van.
A műtét alatt mindent éreztem, mármint, hogy húznak, vonnak, nyomkodnak stb, de mivel az EDÁ-ban volt egy kis kábító valami is igazából nem nagyon foglalkoztam vele. Fájdalmat semmit nem éreztem.
Ami kicsit kellemetlen mellékhatás, hogy az ember remeg szinte folyamatosan, és ezt nem lehet kontrolálni. Bár a vége felé ez is homályba merült.
Nagyon jó volt meghallani a Pici hangját.
Nem is igazán sírt, csak kétszer e-zett. EEEEEE, EEEE. Kb. ennyi.
Azóta is így indít, amikor ébred. EEEEE, EEEEE.
Azt már Lacitól tudom, hogy a leszívásnál, bömbikézett kicsit.
Amikor azonban ő visszahozta, hogy megmutasa, teljesen nyugodt volt, és kinyitotta az egyik szemét az apukája hangjára. A másik még össze volt ragadva a magzatmáztól.
Nagyon helyes volt.
A következő két napot nem részletezem.
Kicsit összekapom magam, és leírom, hogy melyik homeopátiás bogyók jöttek be nagyon.
Van köztük nagyon jó fájdalomcsillapító is.
Az algópirin amit ott kaptam nem sokat enyhítet.
A 3. nap már tűrhető volt. Nem is lázasodtam be, csak egy kis hőemelkedésem lett a tejtől.
A csecsemős nővérke segítségével hamar tudtam szoptatni.
Ha nem segít, biztos sokat nyüglődtem volna.
Az volt a gond, hogy kicsi a mellem , és a tejtől úgy bedurrant, hogy szinte felcsúszott a nyakamba.
Ez még csak hagyján, a bimbó udvar alatt is annyira megduzzadtak a mirigyek, hogy túl kemény volt ahoz, hogy Marcika rá tudjon harapni.
Ezért a nővérke kb.2 perc alatt szerzett egy bimbókiemelőt.
Azzal próbálkoztunk, és a Kispicúr percek alatt ráérzett a dologra.
Igaz, hogy véresre szívta a bimbómat a 3 szopcsi alkalmával.
Állítólag sokkal nagyobb szívóerőt kell kifejteniük bimbókiemelővel, és talán ezért.
Viszont van előnye is a dolognak. Nem tud annyi levegőt nyelni.
Sok hülyeséget vittem, de a mellszívó nagyon jól jött.
Mert annyi tejem lett a 3 napon hirtelen, hogy kő kemény volt a mellem, és nem boldogultam egyedül.
Éjjel be kellet mennem a csecsemősökhöz, és az egyikük segített lefejni.
Borzasztó volt.
Csak azt tudtam hajtogatni, hogy úristen ez nagyon fáj.
Ezt kb. 100x mondtam el. Közben folyt még a könnyem is.
A végén már úgy csináltuk, hogy visszamentem a mellszívóért, és Marciért. A lány csak kilazította, én pedig fejtem, Marcika meg szívta.
Így sikerült rendbehozni.
Azóta fejek, hogy ezt ne kelljen mégegyszer átélnem.
Ami még üröm volt az örömben, hogy az utolsó nap amikor már jöhettünk haza, nagyon jó kedvem volt, amíg meg nem jelent a laci beszámolójában említett műtősfiú.
Igazából nagyon aranyos, és kedves volt, csak szerette volna tisztázni, hogy nem roma.
Laci azt írta a beszámolójában, hogy lehet, hogy az.
Nem mintha ez bármit is jelentett volna.
Nyáron mikor Laci jó barna, őt is nézték már annak. A sötétbarna szeme, és haja alapján.
És igazából semmi jelentősége nincs, hogy ki micsoda.
Laci főleg elismerésből írta, hogy ilyen profi srác, hogy még az orvos is figyel a meglátásaira.
Ezúton is szeretnék tőle még egyszer elnézést kérni.
Na mindegy, a látogatása után teljesen padlóra kerültem. Borzasztóan bántott, hogy megbántottunk egy olyan embert aki csak segített nekünk.
Nagyon rendes, és ügyes volt.
Másfél órán keresztül nem bírtam abbahagyni a bőgést.
Ciki volt, mert jött a vizit, meg a takarítás, meg ez, meg az, én meg csak bőgtem, és nem tudtam megszólalni bárki bármit kérdezett.
Ezután természetesen amikor Laci jött értünk, megkereste, és tisztázta vele a dolgokat.
Hát kb. ennyi a kis kórházi sztorink.
Itthon nagyon jó.
Este 2-szer 4 órát aludtunk.
Ja, még annyi, hogy mivel Marci faros volt, ezért kicsit le van tapadva a csípője, úgyhogy terpeszbetétes nadrágpelenkát kell hordania.
ezenkívül minden ok.