Sziasztok!
Elökerültem végre én is, elég vacak egy hónap áll mögöttem. Sajnos elvesztettem apukámat, pedig annyira biztunk benne,hogy még találkozunk, ha hazamegyünk
Utána ez a drága Babanet vacakolt éjjel-nappal, már az is csodaszámba ment, ha olvasni tudtam.
Most pedig egy nagyon remek megfázással küszködöm már 10 napja, alig kapok levegöt, orrom folyik, trombitálok egész nap, mert ugye semmi gyógyót nem akarok beszedni...
De azért most becsülettel végigolvastam a topicot, sööööt, még Cat-ék szuper tali képeit is megnéztem, nemhiába a fotózás a párod hobbija(vagy szakmája is??), nagyon jó képeket készitett!! Ennél jobb már csak a tali lehetett, bárcsak egyszer énis....
Babás anyukáknak, friss kismamáknak gratulálok, olyan jó,hogy egyszer végre mindenki sorra kerül...
Virág remek hirének azonban külön is örülök, én is már olyan sokat gondoltam rá...Öszintén szólva, a titkolózó kismamának (Shaloya) is öt gondoltam, de ezek szerint nem jól gondoltam...
Magamról is pár szót, már csak egy hónap van hátra, ennek megfelelöen érzem magam...De minden rendben, babucim mozog rendületlenül, méhszáj zárva. Holnap lesz UH (18-i hét óta nem volt!!), remélem beválik a dokim jóslata,hogy már befordult a helyére...(ö kézzel tapogatta ki, remélem jól érzi.)
Ádám nagyfiú, most már nem kiságyban alszik hanem nagy heverön, és roppantul élvezi, annyi helye van ugrálni, bohóckodni,amennyit akar...Kész van a babaszoba is, egyedül a kiságyat nem szereltük még össze, várjuk,hogy Ádám teljesen megszokja az övét,és ne legyen megzavarva,ha meglátja mégis a rácsos ágyat...
Kórházi csomagom kész, egyre izgisebbek a napok,még 4 hét van hátra.
Ja, és még egy állampolgársági vizsgát is meg kell ejtenem, remélem azt még kivárja a kismanó...
Na, régen nem irtam,most viszont egy kisregényt
Sziasztok
Barbi
35+4