Sziasztok,
Barbic, Cuicculo
Hát;) most már 20 napos Dana gyermek. Annyira furcsa hogy már máris repül az idő, megpróbálom minden percét kihasználni, mert ugye ennél már csak nagyobbak lesznek.
No erre még rá is tesz Dani, mert egyfolytában rajtam csüngne.
Apuka szerint elkényeztetem, mert mindig felkapkodom, de ha egyszer gondja van az én drága kisfiamnak?!
Pld. nem tud mindig el v. visszaaludni, hát segítünk neki .. nem mindig megy a segítség sem, Anyuka feje néha hamarabb koppan...
Az első pár nap egyébként kicsit nehéz volt, mert egyedül voltam, Apukának annyi dolga volt (van), hogy nem tudott szabit kivenni ... az első este is egyedül voltunk (új környezet stb) nem tudtam letenni szegénykét kb. 2,5 óráig, már majd' be pisiltem, éheztem;) - a végén felhívtam Tündit, hogy nos ilyenkor miújság. megnyugtatott, hogy vannak ilyen időszakok, amikor a babáknak nagy szükségük van anyura, próbáljak meg egy kis forralt vizet adni neki.. majd a fürdetés, akkor is lenyugodhat... hahaha erre én csendben maradtam - gondoltam én erre most egyedül nem vállalkozom... azt hiszem Tündi is kapcsolt.
Azóta meg csak egyre jobban megy, már egyre jobban meg tudom különböztetni a sírásfajtákat;)
Apuka szerint sírós, szerintem (sógornőmmel egyetértésben) nem.
Apuka hagyná, hagy sírjon, én nem...
majd még csiszolódunk;)
Egyelőre úgy beszéltük meg, hogy napközben nem hagyom, ha pedig Apuka hazakön hagyjuk sírni
)))
Szopi megy, igyekszem utána még kifejni, ha magamnál vagyok... evés nem igény szerint, hanem 3 óránként, mert piciként engedték haza. ezzel nem is volt probléma, mert Dani igény szerint 2-2,5 óránkánt evett az első napokban;)
Később ébresztgettem, most már hagyom néha alukálni, úgy is megeszi amire szüksége van.
Az eredményt majd meglátjuk hétfőn, amikor is ismét a Schöpfiben kezdünk ellenőrzésen...
Addig is mérjük szorgalmasan a gyereket, evés előtt evés után... borzasztó... hát az éjszakait kihagyom, had egyen + csak aludjon szegény..
Röviden és tömören
)) ennyit rólunk
üdv, kisborA
PS: bocs de mióta Dani kibújt én olyan szószátyár lettem....