Na, elaludt a legény, vissza tudtam olvasni.
Minyunak megy a hajrá célegyenes drukk
Alena
elájulok ettől a zsír recepttől, nagyon kívánom, azt hiszem csinálok is.
Mi szombat óta sajtsalátát eszünk, már a fülemen jön ki, ma apának pakoltam egy jó nagy tállal, hogy vigyen a melóba a kollegáknak.
Jovi
A kuszkuszt nyersen teszed bele? Mert én azt mindig megfőztem eddig és úgy kevertem össze a mindenféle jóval.
Humi
Gratula a szülinapos keresztelőhöz.
Egyébként azt leszámítva, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni, teljesen igaza volt emberemnek, hogy ne menjünk.
Bálint állapota nem javult. Ma kivittem újra dokihoz. Hurutos légúti biszbasz lett a dologból, úgyhogy mától megy az AB, ráadásul tegnap óta nekem is majd kiszakad a tüdőm és alig van hangom, tehát hála, hogy nem mentünk fertőzni.
Cat
konkrétan nem tudni, hogy mi volt az oka, de a mindenféle eredmények most du 4-kor lesznek meg. Remélem nem találnak fertőzést vagy ilyenek. Sógornőmnek már a 24. héttől folyamatos keményedései voltak, már hetekkel ezelőtt picinek találták a babát, akkortól fehérjekúrán van, szóval sajnos eléggé várható volt a dolog, mégis reménykedik ilyenkor az ember, hogy hátha nem. Hajnalban elment a nyákdugó, 20 perc múlva elfolyt a magzatvíz, úgyhogy a dokijuk azonnal a Baross utcai klinikára küldte őket. Reggel még úgy volt, hogy lehet, hogy természetes szülés lesz, aztán az ultrahangon kiderült, hogy faros, rögtön utána megcsászározták. A tüdőérlelő 6 órát hatott. Röviden ennyi, amit most így dióhéjban tudok.
Edit