Sziasztok
Falina, szoktalak olvasni, azt hiszem az oszi topikban, emlekszem, hogy Te is fekszel, de arra nem emlekztem, hogy Neked is faj...
Hat akkor mar harman vagyunk ugyanolyan tunetekkel-es meg ki tudja hanyan, akik meg nem talaltak ra erre a topikra-nekem is annyira rossz volt eddig, hogy senki nem ertette, hogy mirol beszelek, az orvosom se, meg az, hogy lattam, hogy masok tenyleg sokkal konnyebben viselik, fajdalom nelkul, ha jol emlekszem, vegigolvasva ezt a topikot is, itt se nagyon volt olyan, aki a kinyilt mehszaj mellett fajt is volna...
A kemenyedesek foleg ezert veszelyesek, mert kinyithatjak a mehszajat, ugyhogy Falina, szerintem orulj neki, hogy Nalad meg zart, es ne nagyon terheld Magad, ha nem muszaj...en is birnek tobbet vasarolgatni, meg tenni-venni itthon, de nem merek, hogy nehogy tovabb nyiljak, azelott, hogy a dokim eszrevette, hogy kinyiltam, en is jarkaltam, vasaroltam, gyalogoltam, majd leszakadtam, de azt gondoltam, hogy ennyi terhelest birok, meg kell is ennyi, hogy ne gyenguljek le, aztan tessek, mi lett a vege...Valamikor a 20.-24. het kozott nyiltam ki...
Malika,koszi, hogy leirtad reszletesen, mostmar ertem, a lenyeg, hogy megiscsak el kell menni szemelyesen, hogy betegallomanyba vegyenek, hat, nem tudom, mikor lesz erre erom, es batorsagom..kedden megyek en is a dokimhoz-maganrendelobe, amugy a Sote II-n fogok szulni-de mar elore rettegek, hogy mit fog talalni...
Ja, es nekem is kemenyedik, ha ulok, vagy haton fekszem...Ti mennyi magneziumot szedtek naponta?
Hat, orulok en is, hogy talaltam egy topikot, ahol erdemben is reagalhatok, es reagalnak, a tobbit inkabb csak olvasgatom...
Vigyazzatok Magatokra, tenyleg az egyetlen megoldas, ha szot fogadunk, es fekszunk, ameddig lehet...
Udv,Dorka