Sziasztok!
Nagy nehezen én is eljutottam a gép elé. Péntek késő este még akartam írni, de persze megint lehalt a Babanet, így nem jutottam el odáig. Tegnap óta pedig pörgök mint a ringispír (így kell írni, annyira furcsa). Tegnap délelőtt elmentünk vásárolni (DM-babaholmik, Bricostore-virágok, outlet-melltartó). Fél 3-ra itthon is voltunk. Onnantól kezdve egész éjfélig takarítottam, rohangáltam fel-le a házban. A legfontosabb: átköltöztettük Marcikámat a saját szobájába. Este majd megszakadt a szívem, ahogy néztem a mi szobánkat és az ágya hűlt helyét. Annyira elkezdett hiányozni, mintha nem a melettünk levő szobában lenne. Szörnyű volt.
Andi, Anikó most értelek meg Benneteket igazán. Persze most azért nekünk is jobb lesz, mert nem kell a saját hálószobánkban suttogni, halkan nézni tv-t stb. Még nagyon furcsa, idő kell mire meg fogom szokni.
Ma pedig főztem, mert jöttek ebédre ex-évfolyamtársam a fősuliról + a vőlegényjelöltje. 4-kor elmentek és most itt vagyok
Végre
Annyit gondoltam Rátok, hogy jaj miket írhattok, mikről fogok lemaradni. Igaz, nem volt nagy forgalom, de akkor is. Elvonási tüneteim voltak
Anikó!
Klasszak a képek! Annyira nagy baba lett már Krisztike is.
Nem csoda, hisz a jövő héten már ő is féléves lesz!!! A céklaevés utána olyan, mintha orra vére folyna
Csini a sapi és meg kell zabálni a kenguruban
Nektek van kinn a felső fogacska, így Tőled kérdezem, hogy Krisztikének is jóval szélesebb a felső, mint az alsó foga? Tudom a felnőtteknél is így van, de Marci felsője szinte dupla olyan széles, mint az alsó. Félek, nehogy lapátfogai legyenek
Dia!
Gratulálok az 5 hónapos Domihoz!
Örülök, hogy láttad a forgását! Nekünk is zizi még Marci a foga miatt. Igaza van Györesznek, hogy annak ellenére, hogy kibújt Neki, biztos, hogy feszíti az ínyét rendesen.
Ügyesen tudsz sétálni
Anikó, Dia! Nektek még nem köszöntem meg a hófordulós köszöntést: KÖSZÖNÖM!!!
Györesz!
Csak visszatér Norbika étvágya.
Marcinál is csak az éheztetés szokott csodát művelni
Köszönöm a szopisztárjkos nyugtatást, de sajna Marci akkor sem ciciből evett, hanem üvegből. De már túltettem rajta magam. Ha üvegből, hát abból. Csak legalább legyen még egy darabig tejem, bár az elmúlt két napban jelentősen megcsappant. Nem tudom mi lehet. Remélem csak a "normális" ingadozás.
Ügyes Norbika, hogy már négykézlábazást próbálgatja és hintázik. Ez az ún. kutyázás, nem? Előbb-utóbb majd Neked is megmutatja, csak biztos addig tökéletesíti a tudását
Igen én kérdeztem a szopibedurranást szoli alatt. Sajna én nem szívesen megyek szoliba, mert fogamzásgátló miatt foltos maradt az arcom és a nap és a szoli még jobban kihozza, még ha az arcrészt ki is kapcsolom, akkor is.
Márti!
Én is csak kitartás és erőt kívánok a munkához! Le a kalappal előtted! Aranyat érnek a tündéri jó apukák! Én sem tudom mit csinálnék hétvégenként, ha nem segítene annyit Gábor, mint amennyit segít.
Gratula a jó szopó Gigihez! A tudásából küldhetne egy kicsit Marcinak
Tegnap én is vettem ilyen Milupa tejpépet, de én alma-vaníliát. Pár hét és én is kipróbálom
Tegnap tényleg nem lehetett semmi Gigi!
Hozzá is kitartást
Mica!
Te kis bébiszitter! Hogy bírod két saját gyerek mellett, még egy 3. is. Ez igen
Kata!
Én is mindenkinek mesélek Rólatok, hogy a lányok ezt mondták, mit segítettek stb. Én is mindig hangsúlyozom, hogy milyen sokat jelentetek nekem!
Barbi!
Gratula az 5 hónapos Szonjához! Hogy sikerült a bulájozás?
Többiek merre vannak? Biztos mindenki a családdal van
Én is megyek Gáboromhoz. Marcikám szunyál
Puszi Mindenkinek: Melinda