Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma egy kicsit sűrű napom volt ezért nem nagyon tudtam jönni! Norbi reggel 7-kor felkelt és szinte semmit nem aludt addig amíg le nem vittem, de ott is csak háromnegyed órát sikerült szunyálnia! Aztán délután hívott a legjobb barátnőm, hogy a lányának (keresztlányom) ma lesz az anyáknapi ünnepsége és a kisfiát nem tudja senkire hagyni (2 éves). Szegénynek nem nagyon van segítsége. Előszőr úgy volt hogy áthozza hozzánk a fiát, de mivel anyu itthon volt és Norbi is szépen uzsizott úgy döntöttünk, hogy inkább én szaladok át hozzájuk, mert talán a saját környezetébe jobban ellesz Attila. Nem sok dolgom volt a fiúcskával, mert aludt és kb. 20 percet kellett foglalkoznom vele, aztán haza értek a barátnőmék. Jól elvoltunk, egy picit sírt amikor felkelt és anyukája helyett én jelentem meg, de hamar megnyugodott, játszottunk, elmondta nekem az összes szót amit tud, tündéri a kissrác. Közben elképzeltem, hogy milyen hamar Norbi is ilyen nagy fiú lesz és majdnem elsírtam magamat!
Norbi szerencsére nagyon jól elvolt itthon anyuval, aludtak is egyet együtt, aztán anyu megetette tejpéppel, úgyhogy nem is hiányoztam. Azért ez olyan megnyugtató, hogy simán rábízhatom anyura!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok!

Márti!
Norbi is annyira rossz csont, már néha a hajamat tépem! Főleg amikro egész nap nem alszik, csak pörög és pörög. A pelenkázón hatalmas hisztiket tud levágni, ha megpróbálom bepelenkázni és nem hagyom neki, hogy éppen azt csinálja amit Õ akar. Mindent le szokott söpörni a pelenkázóról, belenyúl az egész kezével a popsikrémbe, meg sorolhatnám! Azt hittem, hogy csak a fiúk ilyen kis rosszak, de ezek szerint Gigi is! Gondold csak el, hogy ennél még sokkal rosszabbak is lesznek! Hűűűűű fogunk mi még kínlódni velük! De közben meg annyira csodálatos, ahogy kezd kialakulni a saját kis személyiségük!
Remélem Norbi fog még nőni, hiszen az apja sem meg én sem vagyunk kis növésűek! Úgyhogy készítheted a magassarkú cipellőt!Kép
Táblázatot majd dobom!
Sok melód van még?
Nem voltam a plébánián, de hétfőn már tutira elmegyek!

Saxi!
Köszi a köszöntést!Kép

Andi!
A mai vásárlás elmaradt, mert mint olvasod nem úgy alakult a mai napunk ahogy terveztem, de nem baj holnap bepótolom kamatostúl!Kép

Melinda!
Szóval már a 3. fognál tartotok! Na holnap alaposan megvizsgálom Norbi inyét, hogy hogy állunk! Különben gratulálok! Kiváncsian várom a negyediket!Kép

Dia!
Hát nem semmi Domi! Kis pisibajnok!Kép
Gondolom, hogy örültek Neki a vároban, legalább senki nem unatkozott!Kép

Évi!
Köszik Neked is a köszöntést!
Úgy eltüntél! Mi van veletek? Hogy vagytok? Még mindig szenvedtek a szopival, vagy már rendeződött a dolog?

Szilvi!
Köszöke, akkor anyukádnak is nagyon boldog névnapot kívánok!
Holnap érezzétek nagyon jól magatokat! Próbálj egy kicsit kikapcsoni és csak a lányodra összpontosítani, mert most biztos nagyon boldog lesz, hogy csak az Õvé vagy!Kép Drukkolok, hogy szép időtök legyen!

Gigi!
Neked is köszike a köszöntést!
Nagyon cukik az ikrek!
Tök szupi Oli motorja! Norbi apja már ezerszer megigérte, hogy Õ majd ilyen autót vesz a fiának, hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle!

Hát egyenlőre ennyi, most eldugolok, megyek fürdeni, aztán még lehet, hogy bekukkantok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Hajni Milán 2004. december 22. Hatvan
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Judit Lackó 2005. január 9. Gyál
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28.
Csilla Szonja 2005. január 16. Dunakeszi</pre>

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Ismét gyors bejelentkezés.

Györesz
nem semmi volt a mai napod.
Én már a pelenkázóról mindent elpakolok, csak addig van elől a törlőkendős doboz is amíg kiveszem belőle, a krém is amíg krémezem, de így is krémes szokott lenni, tutira bele tud fordulni.Hát már Gigi is sír pelenkázás végére, mert előbb utóbb akkor is be kell pelenkáznom, akár mennyire is utálja. Mondtuk 3 hónapja, hogy vissza fogjuk még sírni a nyugodt pelenkázásokat, hát én már sírom rendesen.
Gigi ma végérvényesen rászokott a hasról hátra fordulásra, pörög ezerrel a kiscsaj. Állandóan ülne, ha lefektetem üvölt. Úgy ül maga, hogy a kezére támaszkodik közben, csak akkor van baj amikor mind a két kezével valamit csinál s akkor eldől, és visít ha nem teszem vissza. Már kapcsolgatja a villanykapcsolót na jó segítséggel, az ajtókat profin hajtogatja, mindent megfog amit elér menet közben. Tegnap olyat csinált, hogy nyújtott lábbal próbált felegyenesedni. Háton és oldalt is emelgeti a fejét, felsőtestét. Bele mart az arcomba s rászóltam határozottan, erre elfordult és felhúzta az orrát, még neki állt fejjebb!! Azt hittem megeszem. Telefonáltam mellette folyamatosan piszkálta a kezem amiben a kagyló volt, nagyon tetszik neki, egyszer próbáltuk is anyuval beszélt, édin nézett kereste ki dumál neki.
Melóról ne is beszéljünk. Arra is alig van időm, minden sokkal tovább tart, plussz sokkal többet kell szórakoztatnom is.
De annyira imádom, olyan huncut. Képzeld el puszizkodik. A számhoz teszi az ő kis száját, néha bele is laffant a nyelvével és vigyorog.
Állandóan tépi a hajam, akármennyire összetűzöm, ő addig piszkálja még pár szálat kiszed és azt húzza. Szálanként tépi ki a hajam, amit meghagy az meg kihullik tőle.
Remélem nem lett túl panaszos hangulatú, sajnos nem látni, hog yközben itt vigyorgok a dolgain.
Tényleg változott, sokkal aktívabb lett.
Mindent kiborogat amit elér, ma apa kapuchinóját is sikeresen kiboratotta. heheh

Gigi
nagyon szupi Oli motorja.
A jövő hónapban én is nagyon szivesen talizok veletek. Duna parti piknikre ti is gyertek majd.
De azon kívül is megdumálhatunk majd valami randit.
Szerintem nem lett volna jó ötlet Olit vinni magatokkal, olyan furcsa helyre, a repülőre igen csak külön díjat kellett volna fizetnetek a sok cucc miatt. Így nyugodtan tudsz majd aludni, nem fog férjed fölverni, hogy kizárta magát.

Dia
Domi nem volt semmi a pisivel!!
Úgy látszik ma ilyen balesetes napunk van.

Andi
azért tessék vigyázni a kezedre.

Melinda
biztos azért alszik kevesebbet Marcika mert jön a foga.

Judit, Csilla, Hajni
na már megint csak olvasgattok?!!!
Tessék írni!!!

Saxi
örülök, hogy visszakaptad önmagad.

Szilvi
holnapra jó kirándulást, és ne állandóan a picurra gondolj, tessék kikapcsolni.

Kata
mennyit híztál? Jaj úgy irigyellek!!!
Puszi a fiúknak!

Puszi mindenkinek
szép álmokat
Márti
márti05

Sziasztok!

Szilvi!
Szép napot kívánok Nektek a kiránduláshoz! Szorítok, hogy szép, napos időtök legyen, szél és eső mentesen. Anyukádnak boldog névnapot! Szorítok Neki is, hogy Gergő együttműködő legyen a nagyival. Kép

Dia!
Jót nevettem a pisis Domin és az öltöztető apukán Kép Jó fejek a pasik körülötted Kép
Ma nálunk is 5-kor kívánkozott kelni Marci, de én is visszaimádkoztam az ágyikóba és mi is 8-kor keltünk végül Kép

Andi!
Örülök, hogy megnevettetelek. Utólag már én is csak nevetek a saját kínomon Kép
Esküvő Kép Mi szeptember végére vagyunk hivatalosak egy esküvőre Győrbe. Annyira nem tudom, hogy mit csináljunk Marcival: vigyük magunkkal vagy hagyjuk anyukámékra. Persze akkor már majdnem 10 hónapos lesz, de már most aggódom emiatt. Jó lenne a kikapcsolódás, de már most sajog a szívem, ha arra gondolok, hogy itthon hagyom. Kép Annyira nehéz!

Gigi!
Oké az a hét. Akkor már a szurinkon is túlleszünk Kép Nagyon várunk Benneteket. Tegnap elfelejtettem írni, hogy Marci mintha megértette volna, hogy vendége lesz, teljesen bezsongott, ahogy mondtam neki, hogy jön Gigi és Oli. Azt hittem megzabálom.
Nagyon vagány Oli a motoron. Idővel majd ránő a mocira. Kép
Édesek az ikrek. Egy kisfiú és egy kislány?

Saxi!
Szép súlya van Lilikének! Szorítok, hogy jól viselje azt a fránya szurit.
Ismerős ez a sátorban alvás. Húgommal mi is valami ilyet szerettünk volna, de sátor híján mi anyuék ernyőit nyitottuk ki és bújtunk alá a szoba közepén. Kép Nagyon élveztük Kép

Anikó!
Most látom, hogy délután majdnem egyszerre írtunk. Épp hiányolni akartalak! Köszönöm a köszöntést!!! Kép
Szép súlya van Krisztikének. De ugye aki ilyen sokféle finomságot eszik, még szép, hogy gyarapszik rendesen. Rendes leányzóhoz hűen pedig nem a pocakját növeszti Kép
Engem is érdekel a hozzátápi! Bármit írsz vele kapcsolatban, habzsolni fogom az infokat! Előre is köszi! Kép
Nektek hány fogacskátok van már kinn pontosan? Négy ugye? És már látod a következő kettőt? Vagy rosszul emlékszem?

Györesz!
Nekem is mindenki azt mondja a családban, hogy élvezzem ki nagyon ezeket az időket, mert pislantunk kettőt és már iskolába fog járni Marci. Én néha annyira megállítanám az időt, bármennyire is nehéz néha vele, de most annyira szüksége van rám és ez olyan klassz érzés. Persze később is meg lesz az adott korszaknak a szépsége, de már most fáj a szívem, ha arra gondolok, hogy nem lesz egész nap velem (példul oviba megy).
Tényleg nagyon jó Neked, hogy anyukád "kéznél van" és be tud segíteni. Annyira szeretném, ha anyu nem 60 km-re lakna tőlünk. Kép
Köszike a táblicskut! Kép

Évi!
Puszi Neked! Megkaptad az emilt?

Délután elfelejtettem írni, hogy már megint volt egy csomó a bal mellemben. Pedig Marci éjjel is szopizott mint rendesen, aztán 5-kor, majd 8-kor. Ennek ellenére délre a cicim fele egy merő kő volt. Egész délután szenvedtem vele (maszíroztam, fejtem), mert Marci nem igazán akart szopizni. Semmi eredmény, de végül a lefekvés előtti szopijával Marcikám megmentette anyukáját a mellgyuszitól. Kép
Marci titokban forgolódik a kiságyában Kép Ma meglestem és szépen hasról hanyatt fordult. Letettem alukálni és neki még nem akaródzott a dolog, így elkezdett játszani a cumijával: oldalra fordult és nezegette a cumit, majd meglátta, hogy nézem, így szépen hanyattvágta magát és vigyorgott ezerrel. Azt hittem megzabálom. Megnyugodtam, hogy ha akar, akkor megfordul szépen, csak motiváció kell hozzá Kép

Na megyek, mert már 11 van. Fürcsi és szunya!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Jó reggelt hétalvók!!!!

Mewlinda az 5 hónapos Marcikának, sok sok puszit küldünk

Kép

Tényleg emlegeti még GiGiGiGi-t?
Ha taliztok Gigiékkel akkor majd mondhatja neki.

Puszi
Gigi és Márti
márti05

Jóreggelt Lánykák és babókák!

Dia!

Megyünk a lagziba, ha tényleg erről van szó, Gyurinak mondtam tegnap este, hogy nem lenne szép ha nem mennénk, Noncsit mindenképp viszem, de ha most lesz májusban vagy júniusban, én még tudod szoptatok, elég sűrűn szóval el kell mennem majd valahová megetetni a lánykát, a másik, hogy elég szar melltartóbetétben jókat bulizni, ha meleg lesz a kosztümfölsőmet még csak le sem tudom venni, de utálom. Igazán eltolhatná Szilárd mondjuk augusztus elejére az esküvőjét, amit kizártnak tartok, én arra gyanakszom, hogy kb. van 2 hetünk és mehetünk a Lagziba.
De tudod mi a fura, hogy sem Tomi sem Gyuri nem kérdezte meg Szilárdtól, hogy még is minek kell a címünk?! Hmm pasik.
Ez érdekes, és Szilárd sem mondta?
Na ha minket hív, tudod mi nők tuti mindent kiszedtünk volna belőle és most nem lennének kérdések. Nem?
De mi a túrót vigyünk nekik ajándékba?
Gondolom mindenük megvan!
Ti mire gondoltok?
Vegyünk valamit négyen, hogy ezt tőlünk négyönktől kapja, csak találjuk ki, hogy mit.

Melinda!

Marcikád egy imádnivaló, forgolódó kiskrapek, nem semmi, hogy ilyen ügyi.
Noémi még azért itt nem tart, csak kezdi a forgást, oldalra már tud, meg hasról egy kis segítséggel a hátára, de az még nagyon nem megy neki. Hátról hasra inkább megy neki.

Márti!

Ígérem vigyázok magamra, de amióta erőltetem jobb lett, talán megerősödik, aztán max. begipszelik, tudod már kezdek immunis lenni, erre az öreglányos állapotomra.

Lányok szerintetek lehet szolizni szoptatás alatt?
A dokim azt mondta, hogy nem nagyon mert a melanin vagy mi a fene hormon én ehhez nem értek, remélem nem írtam nagy baromságot, szóval megáll a termelődés és elapad a tej.
Azt mondta, hogy heti egy-két alkalom még belefér, pár percre, na most akkor döntsem el.

Györesz!

Mint ha te elmentél volna szolizni, mi a tapasztalatod? Te kis bomba nő, már barna vagy, fürdőruhát is felvehetsz, szóval irigy a májam nagyon ám, nagyon ügyes vagy, van akaraterőd rendesen.
Most belendültem én is, kevesebbet eszem sok joghurtot, és tornázom, mert itt esküvő jön, meg nyár és fürdőruha és nyaralás, szóval magam alatt vagyok rendesen.
Ami az istennek sem megy le az a hasam.
Úgy utálom, rettenetes. Pedig rengeteget hasazom és még sem megy le.
Na mindegy lehet hogy már így maradok. :-(((((
Szóval írj, hogy te miket művelsz magaddal.

Kata!

Hízás, nagyon ügyi vagy, mi fogyni akarunk, te meg hízni, azért irigyellek, mert te legalább ehetsz, én meg imádok enni, és nem ehetek. Szörnyű.
Ne is mondd, de remélem ez a helyzet egy éven belül aktualizálódik.

Saxi!

Bogi eszméletlen, kedves kislány lehet, nem beszélve arról, hogy milyen gyönyörű.
Milyen rucikat hord? Hanyas a mérete?
Hány centi magas?

Lányok azt mondták szar idő lesz, hát most nézzetek ki az ablakon, már tiszta hülyék a meteorológusok.
Azóta hogy mondták, hétágra süt a nap.
Na így higgyünk nekik mi?

Sok puszi mindenkinek és írjatok többiek mi ez a lógás?

Pusza:

ANDI
tandi

Márti!

Tudod most röhögtem egy jót magamon.
Írom, hogy kezdek immunis lenni erre az öreglányos állapotomra, mi a következő mondat?
"Lányok szerintetek lehet e szolizni"
Tiszta hülye vagyok mi? :-))))))

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Györesz!
Utólag is boldog névnapot kívánunk mi is! Remélem Norbika ma már jobb lesz utónévnapi ajándékként. Nekem is a szülinapomon lánykám úgy indított, hogy telibe hányt. Nesze Anya, boldog szülinapot! Kép

Dia, Andi!
Gratulálunk a fogacskákhoz. Nálunk még semmi, csak ömlik állandóan a nyála. Most arra szokott rá, hogy úgy csinál, mintha rágózna. Egész nap nyammog, mint egy fogatlan banya. Nagyon helyes!
Dia! Nem gondoltál még arra, hogy a Domit elvidd egy alvás vizsgálatra? A barátnőmék voltak és őt igazán megnyugtatták. Azt hiszem a Madarász utcában van, de ha érdekel megkérdezem.
Andi! Az inhüvely gyulladással nem lehet játszani. Az Anyunak is volt és nem kezelte ki. Azóta is sokszor visszatér a fájdalom és az egyik keze nagyon gyenge.
Gigi!
Dögös a motor! Az Apák már csak ilyenek. Igazából szerintem egy be nem teljesült gyermekkori álmát valósította meg most! Kép Az én párom is már feni a fogát az ilyenekre, bár neki lánya van. De kijelentette, hogy az ő lánya vagány csajszi lesz és lesz go-kartja is.
Na most megyek, mert cuncilla összetojta magát, majd jövök még!

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok,

Gyors bejelentkezes ma delelottre... majd meselek.

Gyoresz,
Bocsika, lemaradtam tegnap, de Boldog Nevnapot kivanunk!Kép

A helyzet az, hogy idom semmi, lehet, hogy nalunk is alakul valami a fogaval, mert tegnap egesz nap 2 kezzel a szajaban jart, allandoan matatott, meg a fordulasokat is ugy vegezte, hogy keze a szajaban. Aludni alig akart, allandoan ragja az en ujjaimat is.. es persze nyugosebb is. Najo, az idojaras is ludas lehet ebben, de tegnap estere total lefarasztott.
Most elaludt vegre (megragta a kisujjamat, utana elfogadta vegre a cumit, es behunyta a szemet..).
Kozben vannak kislibaink, azokra rohangaszom figyelni.. most is rohanok, mert zapor van, es elaznak..

Puszi,
mica
mica

Sziasztok!

Egy kicsit eltünedeztem, de már itt is vagyok. Még nem tudtam mindent visszaolvasni, mert rengeteget írtatok. Az eltünésem fő oka, hogy szerdán volt férjem szülinapja, és neki vadáztam ajándékokat, du. meg mindig mentem tornázni. A többi időben meg babáztam. Most sincs túl sok időm, mert most meg úszni megyünk. Kép Kép Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit szól hozzá, majd megírom nektek.

Györesz
Boldog névnapot utólag is! Kép
Egyébként jól emlékeztél, sötét volt a mütyür haja, de már világosodik.

Gigi
A kuttyok megvannak, és eddig még jól elvoltak Bencével. A kisebbiket mondjuk egyáltalán nem érdekli, Sára kutya az, aki érdeklődik iránta. Egyszer-kétszer már meg is nyalta a lábát, miközben a kezemben volt. De már a Bence is nézi őket, olyan aranyos.

Egyébként már hatalmasokat eszünk almából, meg banánból, és imádja. Csak úgy rábukik a kanálra, hogy adjam már! Kép Kép Nagyon édi!!! Egyre jobban imádom.

Megint teszek föl képeket róla.

Puszi, még jövök!
ZsófiKép
nmzsx

És még egy ráadás!

Kép Kép KépKép
nmzsx

Sziasztok!

Nem híztam.KépA sütim is pocsék lett,de azért megettük.
Ma is megyünk csavarogni,délutánra vár a kozmetikus,csak gyorsan beugrottam,hogy Melinda Marciját köszöntsem a hóforduló alkalmából!KépKépKép

Írjatok sokat,majd jövök én is.

Sok puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak beugrottam,még a kérdésekre sem tudok válaszolni.Liliána elég rendesen belázasodott 38.9 ,sokat sír és nagyon nyugtalan,a szuri helye tűz forró és csomós.KépMár adtam neki lázcsillapítót,és borogatom a lábát.Remélem nem lessz nagyobb gáz.Ha tudok jelentkezem.

Puszilok mindenkit,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Márti!
Nagyon aranyos lehet Gigi! Már jó lenne összeereszteni Õket! Kiváncsi lennék, hogy mit csinálnának egymással!
Norbi a telefon zsinort imádja, amikor telefonálok akkor le sem tudom szedni róla úgy rágja!
Mi is szoktunk ám csókolózni!!!!!!KépKépKép

Melinda!
Nagyon boldog hófordulót Marcinak!Kép
Szerintem akkor már nyugodtan elmehettek esküvőre Marci nélkül! Kell egy kis kikapcsolódás Neked is! Biztos nehéz lesz, de hidd el élvezni fogod! Amire meg ovodás lesz, szerintem addigra azért kicsit biztos vágyni fogunk úgy igazán emberek közé!

Andi!
Igen én járok szoliba! Eddig hetente kétszer, de mostmár csak egyszer. Semmi különöset nem vettem észre a tejemen, úgyhogy szerintem ez belefér!
Én próbálok minden este, de legálább minden másnap tornázni, persze csak olyan 20 perceket. Leginkább a derekamat, hasamat és fenekemet tornáztatom! Szép lassan laposodik a hasam, de azért még van bőven!
Ma bepótoltam a vásárlást és vettem magamnak egy farmert, mert amit még télen vettem az kezd nagy lenni rám!Kép

Barbi!
Köszi a köszöntést!
Norbi engem nem lepett meg hasonló dolgokkal, mint téged Szonja, engem inkább ma totál kiakasztott, nem akar enni a gyermekem!

Mica!
Köszike!
Akkor lehet, hogy Zolikának is hamarosan fogacskái lesznek! Kitartás!

Zsófi!
Nagyon ügyen Bence, hogy már így eszik! Nagyon aranyos a képeken! Õ is olyan kis huncutul mosolyog!Kép
Kiváncsian várom a beszámolót az úszásról!

Saxi!
Jajjjjj szegény kicsi lány! Remélem gyorsan túl lesz az oltás mellékhatásain! Küldök neki gyógypuszikat!!!!!

Norbikám ma totál kiakasztott! Délelőtt még nem volt semmi gond, szépen szopizott, aztán megette a szokásos tízóraiját, de ebédelni nem akart. Gondoltam akkor biztos még nem éhes, vártam egy órát, de még akkor sem. Sóskát csináltam neki, amit eddig imádott. Szóval talán ha 6-7 kanálkával evett. Megszoptattam, aludt egy fél órácskát, aztán próbáltam neki a kedvenc gyümölcséből adni (alma-barack), de abból is csak három kanállal evett. Szóval nem értem, eddig olyan szépen evett. Anyu szerint a foga miatt lehet, hát nem tudom, majd kiderül!
Képzeljétek ilyen még nem történt. Norbi tök jól elvolt anyuval amíg nem voltam a szobába, ahogy bementem a szobába és meglátott és én nem mentem oda hozzá egyből elkezdett sírni és egyfolytába követett a szemével, fogta anyukám és majd kiugrott a kezéből, nyújtózott felém és sírt, egyértelműen jelezte, hogy hozzám akar jönni, azt hittem megzabálom. Aztán megpuszilgattam és újra kimentem a szobából és ezt megismételte többször. Eddig ha anyu ott volt akkor elvolt és nem kellett anya, de mostmár ha ott vagyok akkor anya kell! Olyan édes!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Györesz
nem semmi ez a kis pasid!! Nagyon imád téged, olyan édi lehetett, egyszer meg fogom zabálni.
Kaja biztos azért volt mert valami nyugtalanította, vagy a foga vagy az idő, totál dilis az idő nem csoda, ha a picik is nyűgösek tőle. Doki néni Gigi pár falat kajájára azt mondta, hogy tipikus jól szopó baba.
Azért kérdeztem a tejet mert multkor írtad, hogy kísérletezel és 2 óra eltelt és semmi pötty, de akkor ezek szerint utána kijöttek sorba.
Hogy ti milyen ügyik vagytok szoli, torna, én meg örülök ha éjjel bele ájulhatok az ágyba.

Saxi
kitartás a szurihoz, mi a 3 és 4 hóssal szenvedtünk meg nagyon. 4 hósnál 4 órán keresztül járkáltam vele le föl mert úgy sírt a legkevésbé.

Zsófi
Bence nagyon nagyon édi, és ez a hatalmas vigyor!!!
Usziról várom a beszámolót én is.

Mica
itt nem esett. Akkor énekelheted " süs fel nap..." Kíváncsi leszek Zolikánál is a fogmanók ügyködnek-e.

Andi
miért, vannak agyon szolizott vastagon mázolt vén tyúkok is. Szerintem ha már nem fogunk szoptatni és regenerálódtunk akkor sokkal jobb lesz minden. Nekem is fáj szinte minden porcikám, a csontokról már nem is beszélek.
Ezért nem lenne jó ilyen hamar teherbe esni ismét. Barátnőm szopi alatt esett teherbe, a második babának nagyon kevés calcium jutott így totál rossz volt a foga, nagyon könnyen örik a csontja. Dokik szerint ez a korai második terhesség miatt van.

Giginek adtam paradicsomos krumplit, 4 óra elteltével távozott a paradicsom belőle, simán kikakilta a szine sem változott meg, hát ezt nem emésztette meg, azt hiszem egyenlőre nem kap többet.
Ma világvége hangulatom van, szegény apa ő neki fakadok mindng ki, de mostmár sokkal jobb. Azt hiszem. Úgy szeretnék 1-2 napig csak napozni és aludni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a köszöntéseket. Kép Most én szörnyűlködök, hogy milyen gyorsan megy az idő, hisz még csak most volt karácsony és tessék már 5 hónapos az én egyetlen kisfiam. Hihetetlen!!!
Ma alma-őszibarackot ettünk (HIPP-et). Azt látni kellett volna, hogy mit művelt Marci. Alig ment félre egy picike, úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit Kép 5 kanálkával adtam neki (pár napig őszi-almalevet kapott már) és próbálkoztam a cicivel, de nem kellett neki, csak sírt és nézte-nézte a kajcsis üveget. Adtam még neki, majdnem megevett 1/4 üveget. Utána viszont nyakalta a tejcsit. Nagyon ízlett neki, nekem meg tetszett, hogy ilyen élvezettel falatozott. Annyira édes, ahogy nyaldos a nyelvével, de már egyre jobb a technikája Kép

Márti!
Nagyon tetszett Marcinak a cumizós baba, szépen megmosolyogta, ahogy megmutattam neki. Néha rátör még a szerelem, bár nem olyan gyakran mint régen, de azért megy még a GI-GI-GI... Kép
Nem semmi, amiket Gigid művel. Tényleg résen kell már lenni nála. És még nem mászik!!! Mi lesz akkor? Marci is rágcsálta már a telefonzsinórt, miközben telefonáltam Kép
Ne legyen világvége hangulatod! Bár ezt könnyű mondani. Tegnap rám is rámtört néha. Kép Én is annyira vágyom egy kis kikapcsolódásra, mert annyira, de annyira fáradtnak érzem magam. Majd egyszer, addig valahogy tartsunk ki Kép

Mica!
Szerintem is Zolika fogacskája mozgolódhat a háttérben. Szorítok, hogy csak arra eszmélj, hogy kibújt Neki Kép

Zsófi!
Bence nagyon édi! Kár, hogy a nevetős képhez nem lehetett hangot is mellékelni, mert biztos jó hangosan kacagott hozzá Kép
Boldog szülinapot így utólag a férjednek! Egy napon születtem vele Kép Mit sikerült Neki venned?
Hogy sikerült az uszi? Biztos élveztétek!
Nagyon jó, hogy Bencének is ízlik a kajcsi! Mennyit esztek mostanság? Marci is bukik a kanálra Kép

Kata!
Neked külön köszönöm a köszöntést, hisz csak miattunk ugrottál be Kép
Annyira nem lehetett olyan vacak a süti. Mit sütöttél? Jót kirándultatok?

Saxi!
Puszikat küldök Lilikének, hogy múljon el a szuri hatása és újra mosolyogjon Nektek! Kép

Györesz!
Norbika tényleg lehetséges, hogy a fogacskája miatt nem kajcsizott. Bár az idő is tényleg őrület. Amilyen szél fúj mifelénk, azt várom mikor fogja elvinni a háztetőt Kép
Annyira édes lehetett, hogy ennyire akart Hozzád bújni. Marci ennyire nem szokta csinálni, de már nálunk is előfordult, hogy apájánál nem akart megnyugodni, csak ahogy én ölbe vettem. Olyan édesek. Kép
Szoliban nem durran be a cicid? Azt hinném, hogy a jó melegtől jó beindul a tejcsitermelés.

Többiek merre vannak?
Tényleg Judit, Hajni, Csilla ne csak olvassatok! Ha tudtok, írjatok is!!!

Azt hiszem most ennyi. Megyünk fürcsizni Marcival, aztán még benézek.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezek, mert nemsokára fürcsi van.

Melinda!
Sok-sok puszi az 5 hónapos Marcikának Kép
Hozzátápiról majd írok akkor, persze mihelyst lesz egy kis időm. Ma alig volt időm, egész nap nagyon sírt szegény Krisztám. Persze, mindjárt kint lesz az 5.! fogacska. Nem is hiszem el. Egyébként jól emlékeztél, már 4 fogunk van. Most néztem, március 27-én jött az 1., és áprilisban 3 is kijött. Na de hamarabb túlleszünk rajta. Kép

Saxi!
Mi is így voltunk a 4. hóssal. De túllesztek rajta, majd meglátod. Azóta jobb már a helyzet? Sok-sok gyógypuszit küldök Liliánának Kép

Györesz!
De cuki Norbika, hogy ennyire szeret téged. Tényleg egy kis tündérke. Hű, te már szolizol is? Hamarosan tényleg bomba nő leszel. Kép

Márti!
Fel a fejjel, meglátod jobb lesz majd. Szerintem mindannyiunknak van ilyen napja. Kitartás, sok-sok puszi neked. Meg persze a kis édes, rosszcsont Giginek is. Kép

Zsófi!
Egy tünemény ez a Bence fiú Kép

Na azért a mai céklaevésünkről felteszek már 1-2 képet, így nézett ki a kislánykám utána. Persze öltözés lett a dologból Kép

Kép
Kép

Ez az új sapija Kép

Kép

És így aludt szombaton a kenguruban

Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Én is itt vagyok!Kép
Ma Domi elég jó kisfiú volt azt leszámítva,hogy alig aludt.Lányok!Apa 6-kor közénk vette és 4x hasra fordult és LÁTTAM!KépKépOlyan büszke vagyok rá!Kép
Viszont most estére egy kis hőemelkedése lett a fogacskától.KépFél kúppal nyomja a szunyát.Kép

Barbi!
Nyugi nálatok is hamarosan jön a fogmanó ha már nyáladzik Szonja.Kép
Nem értem miért vigyem Domit Alvásvizsgálatra?????
Mert 1x álmában visszajött a büfi?????Vagy lemaradtam valamiről????Kép

Melinda!
Én is Sok sok puszit küldök a hófordulóhoz Marcikának!Kép

Anikó!
Tündéri ez a csöpp leányzó!Kép
Figyu!A céklát csak úgy ala natur eszi vagy valamivel keverve?Kijön a ruciból a folt?Hány fokon mosod a ruhácskáit?Mert én csak 40 fokon merem és áztatással együtt se jön ki a sütőtök.Kép

Kata!
Szivesen adnék olyan 40 kilót magamról ha elfogadod.Kép
Milyen sütit csináltál?Biztos fincsi az csak Te szerénykedsz.Kép

Györesz!
Ugye milyen jó érzés amikor csak Te kellesz a törpének?KépNálunk ezt akkor játsza el Domi ha Anyósomék vannak itt.Mert olyan okos fiam van.KépKép
Valószínű,hogy tényleg a fogacska miatt nem eszik Norbika,mert ma Domi is alig evett.Neki se kellett még a kedvenc banán-almája se.De a tetrapelust és az öklét megette volna.Kép

Márti!
Dominak se izlett a paradicsomos-krumpli.Talán ha egy kanállal evett belőle.Arra jó volt,hogy piros legyen a kaki tőle.Kép

Zsófi!
Hát ez a Bence baba nagy zsiványnak néz ki.KépNagyon édes!KépTe milyen rendes Anyuka vagy!Még tornázni is van időd,erőd.Kép

Andi!
Ugye nem haragszol meg ha a leveledre nem válaszolok?De ezeket ma megbeszéltük telcsin.KépÍrok e mail.Jó?Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Márti!
Estére sikerült megetetnem Norbit, addigra már úgy ki volt szegénykém éhezve, hogy csak úgy falta a tejpépet!
Hozzátápiról mit mondott a dokinéni? Hogy álltok mostanába? Hányszor adsz neki egy nap kajcsit? Paradicsomos krumplit Norbi megeszi, de azért nem a kedvence. Mostanába azt figyeltem meg, hogy az üveges kajcsikat sokkal jobban eszi, mint amit én kotyvasztok! Persze azok sokkal ízesebbek, épp ezért nem akarom, hogy annyira hozzászokjon, de azért holnap azt kap!Kép
Tudod nekem muszáj szépülnöm, mert Rám még vár valahol a nagy Õ!Kép
Nemsokára vége a májusnak és akkor talán kevesebb melód lesz és megyünk napozni, meg aludhatsz is, persze ha a kis rosszcsontod hagyja!Kép Kitartás! Különben esküszöm felnézek Rád, hogy képes vagy dolgozni gyerkőc mellett! Tudom, hogy muszáj, de akkor is, hiszen tudom, hogy mennyire imádod Gigit és legszivesebben vele lennél a nap 24 órájába, ehelyett sokszor dolgoznod is kell! Komolyan minden elismerésem a Tiéd!Kép

Melinda!
Hogy Marci is már milyen ügyi az evéssel! És látod még szopizott is utána egy jót! Különben a gyümölcsök jól meghozzák az étvágyat, úgyhogy hidd el hamarosan a múlté lesz a szopisztrájk! Amikor meg már rendesen fog enni, egy nap háromszor is akkor meg már nem is fogod magad izgatni, ha esetleg nem kell neki a cicid, mert akkor adsz neki mást!Kép

Anikó!
Hűűűűűűű már az 5. fogát növeszti Krisztike? Hát tényleg hamar túl lesztek rajta, ha így folytatja! Azért drukkolok, hogy legyen olyan fogacska is ami nem kínozza meg a kicsi lányt!Kép
Nagyon cuki Krisztike a képeken! Hát igen, ezek a cékla foltok! Mostmár aztán nagyüzembe kell mosni!Kép
Méghogy bomba nő! Ti el vagytok tájolva!Kép
Mindig kifelé teszed Krisztikét a kengurúba? Én még nem vittem úgy Norbit és pont amiatt, hogy ha elalszik, akkor nem fájdul meg a kis nyakuk, hogy úgy lóg a fejük?

Dia!
Hurrrrrrrrrá forgás!Kép Hát még szép, hogy anyucinak is megmutatja!Kép
Domit is szegénykét jól megkínozza a fog!
Bár nem tőlem kérdezted, de azért én is válaszolok. Én úgy szedem ki a kajcsi foltokat, hogy amikor még friss, akkor jól leöblítem aztán bedörzsölöm Venish szappannal, aztán kimosom! Eddig mindig kijött a cékla is, a sütőtök is!
Céklát adhatod simán is, de adhatod krumplival. Én adtam már úgy is, hogy cékla-alma-krumpli-csirkehusi!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Köszi a cékla infót.Kép
Az az igazság,hogy én imádom simán a célát,de valahogy furán hangzott,hogy Dominak csak azt adjak.KépNa mindegy,azt még most úgy se ehet.Ugye?
Hát én kivagyok a foltoktól.KépEddig Venish oxi max-ba áztattam aztán a tetra pelusokat 90 fokon kimostam és úgy se jött ki a folt.KépMost vettem ezt az új Venish-t ami foltisztítóval van együtt.Na,az se hozta ki a foltot a ruhából,igaz csak 40 fokon mostam.Pedig úgy habzott mint a tv-ben.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Én a tetrapelusokat meg az előkéket 90 fokon mosom és teszek hozzá Cloroxot és nagyon szép fehérek lesznek és úgy is kijön minden folt!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Céklát nem tudom mikortól lehet adni, én fél évesen kezdtem el!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Dia
céklát az első kaják között lehet adni a babáknak, de mindjárt vége a szezonnak, tessék bele húzni. Én is cékla almával, cékla krumpli alma, cékla krumpli adtam Giginek.
A paris krumpliból is ugyanúgy evett mint a többi kajákból csak nem tudta megemészteni szerintem.

Anikó
el is felejtettem írni, hogy iszonyat magas a te Krisztikéd!! Kész modell alkat.

Melinda
igen a fáradtságra találó volt amit írtál.
Nekem is nagyon hiányzik a kikapcsolódás, legalább egy délután elmehetnék valahová, egyedül, legalábbis család nélkül. Nagyon hiányzik a magán magán életem. Ha el tudnék menni akkor meg tuti azon agyalnák mi van Gigivel. Ki érti ezt?!

Györesz
akkor most megnyugodtál remélem, hogy este evett rendesen Norbika. Ha nagyon éhesek akkor tuti esznek rendesen.
Doki néni csak annyit mondott tipikus jól szopó baba, ismerkedjen az ízekkel ennyi, szépen gyarapszik nem gond, hogy tejcsiből fogyaszt többet.
Kajával még mindig ugyanott állunk kb negyed üvegnyi fogy el egy kajálásra, és kb 5 korty tea.
Pedig éhes mert utána mindig nagyon szopizik.
Nagyon nagyon ritkán majdnem fél üveggel megeszik, pl tegnap a hipp barack almávalból, úgy látom ez mindenkinél sláger.
Kapott egyszer husilevest zöldségekkel, az is izlett neki. Tegnap csináltam tejbedara pépet Milupa gyümölcsös, módosított tejjel és azt hiszem kulorica darából, 50ml-t csináltam de azt befalta csontra, nem csodálom nagyon finom az íze. Hát kaja ügyileg itt tartunk mindent eszik csak mindenből nagyon keveset. Naponta van kaksi, ma pl 3x. Reggel a normál, de. jó kis trutyit ürített, ami lefolyt az orrából az szépen kikakilta, s du pedig a paradicsomot tojta ki. De normál esetben napi 1 kaki van.
Az ivás ami jobban aggaszt hisz jön a nyár amikor kell majd teáztatni, és nagyon macerásan iszik, többet köp ki mint iszik meg, pár korty szépen lemegy neki utána pedig engedi ki a szájából.
Munka napközben már szinte csak akkor van ha alszik illetve ha apa van vele. Most nagyon jó, hogy van és, hogy ilyen jó apa, bármikor rá merem bízni a picit, tudom elvan vele. Tegnap délután együtt aludtak, nagyon nyűgös volt és nem tudott aludni, maga mellé tette összebújtak és ott aludt 1 órát, én is ledöltem egy picit, Gigi a bal karján én pedig a jobb vállán szunyáltam nagyon idilli volt. S így meló éjszaka van, 11-12 ig s persze amint elalszom már jön is a kaját akarok de gyorsan. Tegnap például totál kómás voltam azt hittem sokat aludt és éhes, nem néztem az órára, hát alig evett, nem csoda hisz fél 12 volt csak, kb negyed órát aludtam mikor felkeltett, ráadásul nem is enni akart, elég lett volna egy kis simi vagy a cumkó.
Az a baj, hogy nagyon fáradt vagyok, most megint elkezdem az Elevitet szedni hátha jobb lesz.
Nem bírom az éjszakázást főleg 1-2 szopival dúsítva, mostanában 6 körül felkel, most számolgatom olyan 5-6 órákat alszok, hát nem viszem túlzásba.
Holnap mentek apához?
Hozzánk jönnek a keresztlányomék. Szerintem lesz nagy sírás, elég mimóza, Gigi pedig mostanában nagyon durva, mar, csíp, tép, meglátjuk, hogy fognak kijönni egymással. Utoljára egész jól elvoltak, Eszti ( 3 éves ) nem igazán érti Gigi miért nem kel föl és megy vele játszani, Gigi viszont imádja a kiscsajt, közel olyan öröm van a szemébe amikor ránéz mintha rám nézne.
Komolyan az ad erőt, hogy ezt a pár hetet még végig gürizem és utána már könnyebb lesz sokkal. Jön a jó idő és mehetünk majd csámborogni ide és oda. Tényleg nagyon várom már.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Csatlakozom Györeszhez tetra pelusok nálam is a Cloroxtól lesznek szép tiszták, az előkéken nem görcsölök, hadd legyenek minél szinesebbek.

Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Tegnap este még elolvastalak, de már nem volt erőm írni!
Holnap megyünk apához.
Húslevest adtál Giginek? Abból amit Te főzől? Olyat lehet már? Hisz abban van só, ételízesítő, vagy az nem baj?
Mi az hogy módosított tej?
Szerintem ha igazán szomjas lesz Gigi, akkor valahogy biztos inni fog! Amikor Norbi elkezdett pohárból inni, akkor neki is ment szana-szét a tea, de nem foglalkoztam vele és napról napra szebben ivott!
Tényleg rendes a párod és igazán jó apa, hogy ennyit foglalkozik a lánykátokkal míg te dolgozol! Kicsikét irigykedek is!Kép
Elhiszem hogy fáradt vagy, éjjel dolgozni, hát nem semmi! Nagyon sok erőt kívánok Neked erre a pár hétre, aztán remélem ki tudod magad pihenni, mert megérdemled!

Látom mindenkinek van valami jobb programja, mint babanetezni. Én is csak azért írok, mert Norbi alszik. Eddig ma sem evett valami fényesen, de valamivel jobb a helyzet mint tegnap. Még jó hogy úgy ahogy van még tejem, mert ilyekor mindig szopizni akar!
Képzeljétek ma háromszor is négykézlábra állt és hintáztatta magát és én nem láttam, mert pont szörtelenítettem és mire bementem a szobába már nem akarta csinálni, így csak anyukám látta. Remélem hamarosan nekem is megmutatja az új tudományát!Kép

Midenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak kutyafuttaban enis, bavallaltam megegy lurkot megorzesre, parom meg nincs, szoval 3 fiu van a nyakamon maKép

Igy idom most nincs mindenkinek irkalni, csak puszit kuldok, nezem a rosszcsontokat, ezek mindig kepesek valami hajmeresztot kitalalniKép Hiaba, ovodasokKép

Mica
mica

Sziasztok!
Csak tudatom veletek,hogy szoktam benézni de eddig nem írt senki.KépVoltunk ma vásárolni,sétálni,főztem,vasaltam,holnap takarítás.
Most itt vannak Domi keresztszülei és palacsintát sütöttünk.Kép
Györesz,Márti!
Köszi a tippet ma vettem Cloroxot.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Hat ugy nez ki, hogy lassan tenyleg jon hozzank a fogmano, lurko inyen mar latszik a ket csikocska, ahol ki fog jonni a fog nemsokara. Jajj lesz nekem akkorKép

A ket nagyfiu (fiam es a baratja) teljesen lelaktak az agyamat mara, kicsit hulla vagyok, igy most furdik nagyfiam, utana irany a aludni, de azt hiszem, hogy enis kovetem percek mulva. Pindur mar alszik egy orajaKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Szisztok!

Én is itt vagyok, de úgyláton nincs valami nagy forgalom, mondjuk ez hétvégén mindig így van!

Dia!
Nektek mennyit kellett fizetni a keresztelőért? Mert ugye kell? Hétfőn megyek elintézni és csak azért kérdezem, hogy ne érjen váratlanul!
Palacsinta! Nyami-nyami! Hű, de befalnék vagy tizet egyszerre, sok-sok nutellával!Kép
Domi elbűvöli a keresztszüleit gondolom!?

Mica!
Két nagyfiú Zolika mellett és ráadásul egyedül vagy velük? Hát Te nagyon bírod a strapát, hogy be merted vállalni! Még jó, hogy Zolika is jól bírja a nyüzsgést!Kép

Ma nem voltunk sehol, mert nagyon fújt a szél, pedig szívesen lementem volna sétálni! Norbi délelőtt is meg délután is aludt egy órát, sőt egy kicsit többet mint egy órát, úgy örültem neki, nálunk ez ritkaság!
HOlnap nem leszek, mert megyük Norbi apjáékhoz, bár lehet, hogy ha tudok akkor ott is felkukkantok, hogy mi újság erre felé!Kép
Azért még írhatnátok, mert nem sok kedvem van lefeküdni, meg tévézni sem szeretek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Mica milyen jó neked, hogy a pidurod már alszik!!
Gigi ma totál megkergült. Kezde azzal, hogy tegnap este fél tízkor még kiabált visongott csak nem aludt, hajnal fél egykor szopi után ismételten kurjongatott, akig tudtam leállítani. Hajnal 6kor kelt, délelőtt 9től aludt 1 órát, szóval totál álmos volt délutánra, lementünk vele sétálni, de alvás helyett úgy üvöltött a kezemben is, hogy hazáig bömbölt. Cumi sem kellett neki, itthon cici sem kellett, nagynehezen elaludt, de rövid idő mulva felébredt, az én tündérem ma többet bömbölt a szurikat leszámítva mint az elmult 3 hónpban összesen. Jelenleg rodeózik az ágyában és visongat meg röhög hangosan magában. Behalok rajta.

Györesz
semmi baja sem lett a husi levestől, egyrészt alig evett belőle, mármint a szokásos adagját ette ami nem nagy mennyiség, nagyon kevés lé került hozzá. Annak idején mi már pörit kaptunk 6 hósan, nem hiszem, hogy nagy tragédia lenne egy kis husilevestől. Modosított tej, kivonják a glutént a tejből amire alergiásak a babák.
Ma kb 75ml-t evett meg belőle, és egész szépen ivott eleinte belőle, s utána jött a kifolyik a számból.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szia Györesz!
Na jó,én írok neked.Kép
Igen jól elvolt Domi Vikiékkel.KépElőször csak nézett mert már egy hete nem találkoztak,de azután ment a hancúr.
Keresztelő:Nem kért semmit a pap,de aztmondta,hogy a lelkiismeretünkre van bízva,hogy kifizetjük e a lakóhely szerinti plébánián az egyházi adót.Az évi 4000ft/pár.Tehát 6x4000ft mert 6 éve lakunk itt.De mivel Te egyedül álló vagy így csak 2000ft/év.de lehet,hogy a ti papotok nem kéri.Mivel szivességből keresztelte meg ez az idegen pap,ezért a keresztanya adott neki 3000ft-ot,én pedig egy üveg konyakot és egy bonbont.De különben a keresztelőt a keresztszülő szokta fizetni.Ja és 1000ft volt egy kis keresztelő ruha amit a pap adott és rá van írva,hogy ISTEN GYERMEKE LETTEM.Maga az ebéd olyan 30000ft volt és kb:15-en voltunk.

Palacsinta volt nutellás,túrós-epres,túrós-banános és juharszirupos.KépFincsi volt.Kép

Mi ma 2x voltunk sétálni.Az első sétánál mondta is Tamás,hogy rafinált vagyok mert egy bolt felé tereltem őket és persze,hogy vettem magamnak egy farmer halász gatyót.KépKép
Na,megyek szundizni.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na még bekukkantottam aztán megyek alukálni, mert leragad a szemem!

Márti!
Hát mi lelte a Te kis tündérkédet? Nem lehet, hogy Neki is a foga jön, hisz itt szép lassan már minden baba fogas lesz, lehet, hogy Gigi is kedvet kapott és gyorsan Õ is növeszt egy fogat!Kép

Dia!
Köszi az infókat!
Mi ez a keresztelő ruha? Ezt ráadod a ruha tetejére? Valami olyasmi? Mert el nem tudom képzelni!
Tegnap én is vettem magamnak egy farmer gatyót, mert mostmár úgy döntöttem, hogy Norbinak tele a ruhásszekrénye, mostmár én következek!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Olyan gyorsan elrepült ez a hét!KépHolnap jön értünk Ruszlán.
Nagyon jól éreztem magam,körbelátogattam az egész családot,végre volt időm mindenkire.
A gyerekek is nagyon élvezték,itt nem volt nyűgösség,íny-,és hasfájás,álmatlanság,étvágytalanság.Ilyesmire nem maradt idő.
Szóval jó volt.De azért már hiányzik Ruszlán és a házunk,a saját ágyikóm,a kert.
De a hétköznapok nem hiányoznak!
Csak olvasni tudtam,írni nem sokat,de gondoltam Rátok.
Meséltem is,hogy nem érzem magam otthon sem annyira egyedül,mert Ti vagytok nekem.Kép

Puszilok mindenkit!!!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Györesz!
Nem adtuk rá a ruhát Domira,csak jelképesen rátettük a mellkasára.KépAztán eltettem emlékbe,majd megmutatom az unokámnak.Kép

Kata!
Lehet,hogy Dominak is jót tenne a falusi levegő?Kép
Mert kettő órától nem lehet vele birni.KépÉrdekes már kinn van a foga és most a legnyűgösebb.De nem érzem,hogy jönne a következő.

PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Amikor kijött Norbi alsó foga, akkor nálunk sem szünt meg egyből a nyűgösség, mert gondolom még egy darabig ahogy nő a fog biztos feszíti az inyét! Amúgy meg hidd el hamarosan kibújik a második is, én is nagyon meglepődtem amikor pár napra rá észrevettem!

Kata!
Biztos amikor meg itthon leszel és megkezdődnek a szokásos hétköznapok, akkor majd vágysz vissza!

Melinda!
Azt hiszem Te kérdezted multkor a szoliról, hogy nem durran-e be a cicim a melegtől, csak mintha nem válaszoltam volna rá. Szóval nem éreztem, de hát nekem már szinte soha nem durran be, esetleg keményebb lesz, de csak akkor ha egész nap nem kell neki, na olyankor kicsit fáj is estére! Esetleg egy próbát megér! Én azért is kezdtem, mert a barnaság optikailag karcsúsít!Kép

Képzeljétek, Norbi apukája is észrevette, hogy fogytam, meg az anyós is! Úgy örülök!Kép

Most itt vagyok Norbi apukájáéknál! Gyerkőc el van a nagyszüleivel Én meg netezek!Kép NOrbi szerencsére nagyon szépen ebédelt, bár egy kicsit ki is lett éheztetve, úgyhogy nem csoda!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nagy nehezen én is eljutottam a gép elé. Péntek késő este még akartam írni, de persze megint lehalt a Babanet, így nem jutottam el odáig. Tegnap óta pedig pörgök mint a ringispír (így kell írni, annyira furcsa). Tegnap délelőtt elmentünk vásárolni (DM-babaholmik, Bricostore-virágok, outlet-melltartó). Fél 3-ra itthon is voltunk. Onnantól kezdve egész éjfélig takarítottam, rohangáltam fel-le a házban. A legfontosabb: átköltöztettük Marcikámat a saját szobájába. Este majd megszakadt a szívem, ahogy néztem a mi szobánkat és az ágya hűlt helyét. Annyira elkezdett hiányozni, mintha nem a melettünk levő szobában lenne. Szörnyű volt. Kép Andi, Anikó most értelek meg Benneteket igazán. Persze most azért nekünk is jobb lesz, mert nem kell a saját hálószobánkban suttogni, halkan nézni tv-t stb. Még nagyon furcsa, idő kell mire meg fogom szokni.
Ma pedig főztem, mert jöttek ebédre ex-évfolyamtársam a fősuliról + a vőlegényjelöltje. 4-kor elmentek és most itt vagyok Kép Végre Kép Annyit gondoltam Rátok, hogy jaj miket írhattok, mikről fogok lemaradni. Igaz, nem volt nagy forgalom, de akkor is. Elvonási tüneteim voltak Kép

Anikó!
Klasszak a képek! Annyira nagy baba lett már Krisztike is. Kép Nem csoda, hisz a jövő héten már ő is féléves lesz!!! A céklaevés utána olyan, mintha orra vére folyna Kép
Csini a sapi és meg kell zabálni a kenguruban Kép
Nektek van kinn a felső fogacska, így Tőled kérdezem, hogy Krisztikének is jóval szélesebb a felső, mint az alsó foga? Tudom a felnőtteknél is így van, de Marci felsője szinte dupla olyan széles, mint az alsó. Félek, nehogy lapátfogai legyenek Kép

Dia!
Gratulálok az 5 hónapos Domihoz! Kép
Örülök, hogy láttad a forgását! Nekünk is zizi még Marci a foga miatt. Igaza van Györesznek, hogy annak ellenére, hogy kibújt Neki, biztos, hogy feszíti az ínyét rendesen.
Ügyesen tudsz sétálni Kép

Anikó, Dia! Nektek még nem köszöntem meg a hófordulós köszöntést: KÖSZÖNÖM!!! Kép

Györesz!
Csak visszatér Norbika étvágya. Kép Marcinál is csak az éheztetés szokott csodát művelni Kép
Köszönöm a szopisztárjkos nyugtatást, de sajna Marci akkor sem ciciből evett, hanem üvegből. De már túltettem rajta magam. Ha üvegből, hát abból. Csak legalább legyen még egy darabig tejem, bár az elmúlt két napban jelentősen megcsappant. Nem tudom mi lehet. Remélem csak a "normális" ingadozás.
Ügyes Norbika, hogy már négykézlábazást próbálgatja és hintázik. Ez az ún. kutyázás, nem? Előbb-utóbb majd Neked is megmutatja, csak biztos addig tökéletesíti a tudását Kép
Igen én kérdeztem a szopibedurranást szoli alatt. Sajna én nem szívesen megyek szoliba, mert fogamzásgátló miatt foltos maradt az arcom és a nap és a szoli még jobban kihozza, még ha az arcrészt ki is kapcsolom, akkor is. Kép

Márti!
Én is csak kitartás és erőt kívánok a munkához! Le a kalappal előtted! Aranyat érnek a tündéri jó apukák! Én sem tudom mit csinálnék hétvégenként, ha nem segítene annyit Gábor, mint amennyit segít. Kép
Gratula a jó szopó Gigihez! A tudásából küldhetne egy kicsit Marcinak Kép
Tegnap én is vettem ilyen Milupa tejpépet, de én alma-vaníliát. Pár hét és én is kipróbálom Kép
Tegnap tényleg nem lehetett semmi Gigi! Kép Hozzá is kitartást Kép

Mica!
Te kis bébiszitter! Hogy bírod két saját gyerek mellett, még egy 3. is. Ez igen Kép

Kata!
Én is mindenkinek mesélek Rólatok, hogy a lányok ezt mondták, mit segítettek stb. Én is mindig hangsúlyozom, hogy milyen sokat jelentetek nekem! Kép

Barbi!
Gratula az 5 hónapos Szonjához! Hogy sikerült a bulájozás?

Többiek merre vannak? Biztos mindenki a családdal van Kép Én is megyek Gáboromhoz. Marcikám szunyál Kép

KépKép

KépKép
bujka

Ismét itt vagyok! Elfelejtettem írni, hogy aki esetleg fürdőruhát akar venni, akkor annak ajánlom Törökbálinton a GL Outlet-et (a törökbálinti Coránál van). A Calzedonia-nál 3590 Ft-ért vannak egy és kétrészes fürdőruhák töménytelen mennyiségben. Én két melltartót vadásztam, darabja 1290 Ft volt és tök jók!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Végre ideértem én is, és tudok írni. Ez a hetünk elég sürü volt és Zsolt is itthon van, akitöl alig lehet a gép közelébe férni.

A héten nagytakarítást csináltam, ablakot pucoltam, függönyt mostam, minden polcról lepakoltam, az ajtókat lemostam, már azt hittem sohasem leszek kész, de azért csak a végére értem, igaz még két ajtó és a fürdöszoba hátra van. És a héten teljesül egy nagy vágyam, vettünk mosogatógépet, amit igaz csak holnap kötnek be, de nagyon örülök neki. Nem tudom, de én állandóan mosogatok.

Györesz!
Így utólag is névnapod alkalmából minden szépet és jót kívánok.
Pár napja kárdezted, hogy Szonja, hogy viseli az oltásokat. Lekoppogom, eddig nagyon jól viselte öket, semmi gond nem volt utána, leszámítva a sírást közvetlenül a szuri után.

Gratulálok a fogyásodhoz. A Norbi félét csinálod? Terveim szerint én holnap kezdek bele a nagy fogyókurámba. A testkontrollosat csinálom, nekem ez régebben nagyon bevált, remélem most is lesz hatása. A tornát is el akarom kezdeni, van egy pár tornakazettám, azokat akarom váltogatni. Remélem összejön és bírni fogom. Múlt héten már az egyik nap tornáztam és teljesen elámultam magamon, hogy elég jól bírtam. Tegnap viszont a club tv-n ment a jógazóna, hát azon teljesen kikészültem, teljesen merevek az izmaim.

Kata!
Lehet, hogy Kalocsán egy párszor már elmentünk egymás mellett. Ha jól nézem te 1994-ben végeztél? Én 93-ban végeztem a gimiben. Egy ismerösöm járt a Kossuth Zsuzsába.
Jó lehetett lenn Anyukádéknál, de elhiszem, hogy hiányzik már az otthonod. Én is szeretek hazamenni, hiányzik nagyon, de mikor lenn vagyunk, akkor a saját fészke hiányzik az embernek. Régebben mi 2 hetente jártunk haza, de mióta megszületett Szonjus eddig csak 2-szer voltunk.

Melinda!
Utólag is boldog hófordulót Marcikának. NAgyon megy az idö, én is néha elszörnyedek, hogy most született Szonja és egy hét múlva, már 4 hónapos lesz.

Nem tudom Szonjának a foga fáj-e, de elkezdett még jobban nyáladzani. Már 2 hónapos kora óta folyik a nyála, de most vagy 3-szor annyira, mindent töm a szájába és rágja öket, az ínye is nagyon meg van dagadva, miután elaszik, álmában többször felsír keservesen, remélem tényleg a foga miatt és nem más baja van. Azt is remélem, hogy nem fog sokáig kínlódani vele. Szerencsére most már alszik, mert ma a nem alvásban túltett magán megint és olyan nyügös volt estére, hogy nem lehetett vele bírni, sehogy sem volt jó neki.

Na most már befejezem, lehet, hogy ilyen hirtelen sok lesz belölem.

Sziasztok!

Csilla
bogacsi

Sziasztok!

Csilla!
Köszönöm szépen a köszöntést! Marci is ugyanazt csinálta, mint Szonja, azaz elég korán, már kb. 2 hónaposan nyáladzott, amit lehetett szájába vett (keze, játékok, pelenka), és kb. annyi idősen, mint amennyi most Szonja kibújt az első foga. Én szinte semmit nem vettem észre, csak azt, hogy a kibújás előtt közvetlenül még többet rágott és nyáladzott. Lecsekkoltam és már szúrt a fog Kép Nagyon megörültünk neki. Most ezt megismételte, (bár egy kicsit szenvedett is hozzá: kevesebbet aludt nappal, sírdogált is) és kibújt a felső bal foga Kép
Szorítok Nektek is nagyobb megrázkódtatások nélkül bújjanak elő a fogacskák! Szerintem a leírtak alapján Ti is örülhettek az első fehér fogacskának Kép

Látom Te a héten nagyon rendes voltál és takarítottál. Ha nem is ilyen nagymértékű takarítást, de elég nagy suvickot vittem véghez a hétvégén. De most olyan jó érzés, hogy rend van. Ha belegondolok 2 ablak még vár rám + holnap a szombaton megvásárolt virágokat fogom beültetni. Már nagyon várom. Remélem Marci is ad hozzá szabad időt nekem Kép

MÉg lehet, hogy benézek, de nem ígérek semmit.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Huhhh vége a hétnek, kicsit pihizhetek legalább.

Kata
sok sok energiával feltöltődve remélem pár hétig ki fog tartani a dolog. Raul megy oviba?
Remélem férjecskéd nem csinált csatatért mire haza értetek.

Melinda
jól szopó Gigiről csak annyit, arra gondoltam lehet, hogy a végén én aki azt hittem nem fogom tudni szoptatni a babámat és akik vért pisiltek a szopival fogok úgy járni, hogy már beszélni fog és még szopizni akar, s jön majd utánam anya cici cici.
Te is módosított tejeset vettél? Mert ha igen akkor szerintem nyugodtan kipróbálhatod. Nagyon egyszerű elkészíteni, és nyami nyami finom is.

Györesz
Amikor apánál vagytok akkor mindig a nagyikkal vagytok vagy néha 3 ba is? Na legalább már lát is Péter, észrevette milyen csini vagy ismét. Remélem mondtad neki, hogy muszály mert apát kell fognod a fiának!
Nagyi jól bánik az uncsival? Biztonságban érzed nála? Tudod ha már apa el viszi egyedül akkor tuti a mama lesz a mentsvára.
Nagyon ügyi Norbika, napok kérdése és el is fog indulni. Mindjárt menni is fog. Tényleg hány hósan indulnak el 10 körül? Mármint állnak és tesznek 1-1 bátortalan lápést.
Néha Gigi is feltolja a popóját, de még véletlen szerintem.

Dia
hát a mi törpieink mindig egyszerre nyűgösek.
Remélem mielőbb a gonosz és fájdalmas fogmanó odébb áll és csak a kedves fog növesztő tündér marad. Éjjel milyen a nagyfiú?

Délelőtt uszizni voltunk, nagyon jól viselte, a tegnapi nap után féltem kicsit, de semmi baj sem volt. Sőt végig csináltunk minden feladatott, az összes vízalatti dolgot egy nyekk nélkül megcsinálta, még csak nem is dühöngött, nagyon nagyon ügyes volt. Picit még maradtunk is a vízben óra után olyan jót pancsiztunk még. Haza felé bealudt, itthon szopi közben tuti aludt de amikor letettem felébredt, utána már nem vlt hajlandó aludni. Féltem nehogy úgy járjunk mint tegnap. Vártam apát, hogy haza jöjjön néztem közben a Forma 1-et, próbáltam simizéssel alvásra bírni a lányom, végül Gigit betettem az ágyába és elkezdtem egyedül enni.
Kicsit dühöngtem magamban, hogy nagyon siet apa haza mikor tudja mennyi dolgom van, erre megjött.
S jött vele a család, nagymamák és a dédi mama, mindenki felvirágozva, még jó, hogy nem akartam virágot! Ugyanis holnap már eggyel többet kell mondjak amikor megkérdezik " hány éves?". Azt hittem ha engem nem érdekel a dolog akkor mást sem fog érdekelni és eszük be sem jut megköszönteni, főleg előtte 1 nappal.
Szóval volt nagy meglepi, csak kapkodhattam fűhöz fához. Gigi elkezdett nyüszizni erre mindenki kapkodta ki a másik kezéből, a biztos anya pont meg csak cikázott. Persze kiderült azért nem aliudt el mert kakilnia kellett és még én ettem ő pedig az ágyikójában volt, sikerrel járt és összetojta magát. Azután pedig hírtelen millióan lettek körülötte mindenki csak dajkálatta, hogy ne sírjon s közben sikeresen a hátára kenődött a kaksi, mire végre megszólalt cikázó anya, nézzétek már meg nem kakilt-e be. Tisztába tétel ruha csere és már vigyorgott is ezerrel.
Délután anyós majd ő megeteti gondoltam ajjjaj, mindig meleg a kajcsija először fújni kell. De azt hiszem az ember mielőtt bedugná a gyerek szájába a kajcsit megnézni milyen a hőfoka. Erre ő ezerrel tette volna a pici szájába mire én NEEEE meleg, utána meg mondom neki 1-2 korty után vedd el tőle a poharat mert nem nyeli le és csak ki fogja köpni, naná nem csinálta úgy ahgy mondtam, volt is üvöltés belőle, így ma még annyit sem ivott mint szokott. Nem baj szerencsére ritkán van csak ilyen. Különben szeretem tök jó fej és nagyon redes is, és regetet segít.
Képzeljétek el kaptam egy laptopot, így ha nyaralni leszünk akkor is tudok majd nektek írni, sőt képet is küldeni!! Majd írom itt ülök koktéllal a kezemben a tenger nyaldossa a lábam és nagyon hiányoztok". Persze alig melóztam ma, majd holnap bepótolom.
Míg anyós etette törpillát szembe ültem vele, és lehet, hogy duzzadt az ínye, majd kiderül pár nap mulva. Azt hiszem nagyon sokat írtam, bocsi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Dia

Dominak sok sok puszikát küldünk a hófordulója alkalmából.

Bari
Szonjusnak is sok sok puszit küldünk!

Kép

Györesz
Norbika hamarosan ilyen lesz

Kép
márti05

Szia Márti!
Éjszaka is folyton forgolódott és kettőkor szopizott.KépAztán 2x kicsit sirdogált álmában.Kép
6-kor kelt de fél 7-kor már megint aludt és 9-ig szunya volt.Majd most napközben a fél fél órák helyett 2x két órát aludt.Most már meg volt az esti szopi,de nem úgy néz ki mint aki álmos.Ilyen még nem volt,hogy esti szopi után ne aludjon el azonnal.

Melinda!
Köszi a köszöntést.Kép

Csilla!
Hát te igazi házitündér vagy!Kép
Nekem is álmom egy mosogatógép,de fogalmam sincs hová tenném a mostani konyhámba.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Köszi, aranyos vagy.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Boldog hófodulót Dominak, már igazi kislegény. A takarításra azért kellett ám pár nap, amíg rávettem magam, de amikor kész az ember nagyon jó érzés pár napig.

Csilla
bogacsi

Sziasztok!

Na mi is haza értünk, fürcsi aztán alvás. Bár már volt egy sirdogálás, akkor felvettem Norbit, büfi, kis ringatás és most alukál, remélem minél tovább!

Dia!
Nagyon boldog hófordulót Dominak!Kép

Barbi!
Nagyon boldog hófordulót Szonjának!Kép

Melinda!
Igen azt hiszem kutyázásnak hívják, amit Norbi próbálgat, de azóta sem csinálta!
Biztos nem lesz lapátfoga Marcinak, tényleg sokkal szélesebb a mi felső fogunk is, úgyhogy no para!Kép Norbinak minden nap vizsgálgatom, hogy ugyan már mikor követi Marcikát a fogzásba, de egyenlőre még semmi fogacskát nem tapintok, de nagyon várható már, mert a jelek nagyon arra utalnak!Kép

Csilla!
Köszi a köszöntést!
Elhiszem, hogy örülsz a mosogató gépnek!Kép
Próbálok a Norbi titok szerint enni, bár mostanába nem tartom be olyan szigorúan mint az elejét, inkább csak arra figyelek, hogy minél kevesebb édességet egyek és kb. 3 hónapja nem eszek kenyeret és esténként tornázok, ja és kenem magam a Loreál bőrfeszesítő és karcsúsító géllel.
Hát nagyon úgy tűnik, hogy nálatok is fogacska van készülőben!Kép

Márti!
Szoktunk hármasba is lenni apával, de nem jellemző, hiszen ilyenkor mindenki magának akarja Norbit úgyhogy együtt a család.
A másik kérdésre majd e-mailben válaszolok, mert ez egy kicsit terjedelmesebb!
Nagymama nagyon aranyos és nagyon jól bánik Norbival, nyugott szívvel fogom otthagyni, ha majd nagyobb lesz. Nekik ez már a második unoka és sokszor ott voltam amikor a másik unokájuk ott volt és már akkor láttam, hogy mennyire jó nagyszülők!
Én 10 hónaposan indultam el, de ez nagyon változó!
Nagyon ügyes Gigi, igazi kis búvár!Kép
Holnap nem tudom, hogy mikor fogok tudni írni, úgyhogy előre is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁNOK!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Nem semmi, egy laptom ajándékba! Ezek után el is várjuk, hogy nyaraláskor is bejelentkezz!Kép

Puszi mindenkinek és jó éjszakát
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Annyit írtatok mióta nem voltam, hogy csak átfutottam.

A kirándulás nagyon jól sikerült. Hál istennek jó idQnk is volt csak a szél fújt. Nagyon aranyosak voltak a gyerkQcök amikor mondták a verseket csak kicsit bátortalanul. KAptunk saját készítésü karkötQt gyöngybQl meg szép cserepes virágot. Nagyon élveztem, hogy csak a lányra kell figyelnem, de azért mind a kettQnknek hiányzott a GergQ. Renikém is egész nap hajtogatta, hogy hiányzik neki meg hogy miért nem hoztuk el Qt is. Majd meg zabáltam. Anyukám is jól elboldogult, de most kiderült, hogy GergQnek nem izlik a fagyis tej. Reggel amit lefejtem azt kapta ebédre, de nem sokat evett belQle, mert a sütQtök jobban izlett neki. Azt mondja anyukám, hogy nem gyQzte neki elég gyorsan adni.
Viszont segítsetek! Mióta kostólgatunk azóta GergQ nem kakil csak úgy ha segítek neki a hQmérQvel. Miért van ez? Mit csináljak? A hasa nem fáj, mert viszont pukizik egész nap.

Így utólag kívánok a hófordulós babáknak, Marcinak, Dominak és Szonjának minden jót és sok puszit!

Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!
Nem volt időm visszaolvasni, csak amit nekem írtatok. De majd pótolom. Most gyors leszek.
Lányok, annyira gyönyörű lett Kriszitikém szobája. Majd lefényképezem. Az egyik fal teljesen fehér volt, nem volt rajta semmi, és eljött barátnőm, és egy egész falas képet festettünk fel rá, Micimackót és barátait. Valami fantasztikus lett. Majd képekben is dicsekszem.
A másik, hogy írtam, alul jönnek a fogacskák. Ez igaz, de a fentiekkel nem számoltam a középsők mellettiekkel. Péntek délutántól valami szörnyen elkezdett szenvedni, semmi játék szinte, semmi alvás szinte, csak folyamatos sírás. Max cicin képes aludni kicsit. Mind a 2 felső fogacska jön, már majdnem áttörtek, tényleg csak egy hajszál választja el. Most ment el a férjem homeos bogyóért babónak, mert a panadol sem használ semmit. A dentinox kb. 10 percet. A nyakláncot is visszatettük a nyakába, hátha valamit segít. A doktornéni azt mondta, ez valami genetikai örökség lehet nála, hogy az összes foga kijön féléves korára, aminek 1 éves korára kéne. De lányok, nem akarjátok áthívni magatokhoz a fogmanót? Nem tudom, miért érzi nálunk ilyen jól magát Kép

Dia!
Simán kijött a ruciból. Én Arielt használok, és igazából elejétől kezdve 60 fokon mosom a rucikat, és minden kijön, kaki, sütőtök, őszibarack, cékla, semmi sem maradt a rucijában. MOndjuk a céklafoltot rögtön kimostam kézzel, de beleraktam vízbe, és ki is jött rögtön. Szóval szerintem nyugodtan próbáld ki. Kép
És úgy csináltam a céklát, hogy egy fél céklát (kicsi fejből) összefőztem egy krumplival, és ezt összetörtem villával, és átpasszíroztam. De Krisztikém már a sok fogával gyakorolja a rágást is, úgyhogy elég ha villával töröm össze is.

Györesz!
Igen, mindig kifelé teszem, többnyire nem alszik el benne. És utál befelé lenni benne.
A fogacskák meg a fentiek valami szörnyűségesek, ahogy szenved, pedig mindig remélem, hogy könnyebb lesz a következő.

Márti!
Köszi, tényleg nagyon hosszú baba, igazából már a 74-es rucik lassan kicsik rá. Pedig most költöttem 12000-et neki rucikra. Kép

Melinda!
Igen, nekünk is olyan hatalmasak a felső fogak, kb. dupla nagyok, úgyhogy nyugodj meg. Kép Remélem, gyorsan hozzászoksz a különalváshoz.

Most megyek, mert 10 perc volt az alvás, majd igyekszem jönni még, persze, ha a kislányom hajlandó aludni valamit, nem csak 5-10 perceket. Azt akarom, hogy kijöjjenek végre a fogacskák, és nyugtunk legyen!!!!

Ja, még annyit, hogy képzeljétek, tegnap már 3-4 alkalommal feküdt az ölemben, és csak úgy hasizommal, minden segítség nélkül, teljesen felült. Csak lestem. Lassan mi is ülni fogunk? Kép Persze forogni még mindig nem forgunk, de ami késik az nem múlik Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Dia és Barbi!

Boldog Hófordulót Dominak és Szonjusnak!!!!!!!!

Nálunk érdekes a helyzet nem nagyon tudok jönni közétek mostanában, mert ez a kis huncut nem semmi amit művel.
Egész nap dumcsizik, köpköd brrr-ög és visít.
Mindezt természetesen egyszerre.
No szóval hasfájás ezerrel, visszatértünk a kapormagolajra, már fogja a lábát és játszik velük, forog ezerrel, fogacska is jön szóval megvagyok áldva és állandóan nyafi-nyafi van.
Semmit nem tudok csinálni, állandóan rajtam akar lógni, nem semmi. Nagy cula és igazi hisztis csajszi lesz ahogy elnézem.
Örülök hogy mindenki jól van, én is fogyizom ezerrel mert ha megyünk esküvőre nem akarok úgy kinézni, mint egy hordó.

Na sok puszika nektek és majd azért megpróbálok jönni.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Szilvi!
Nálunk is pont ez volt, hogy ahogy elkezdett NOrbi enni hát alig tudott kakilni. Nálunk az vált be, hogy elkezdtem teáztatni, kajcsi közben is adok neki, meg utánna is. Nagyon jók a Hipp bébiteák, mert mindegyikben van édeskömény, de én használtam a Mecsek teát és az is bevált. Remélem hamarosan nálatok is rendeződik a kaki!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás és anyukád is elboldogult Gergővel. Mostmár legalább tudod, hogy máskor is nyugodtan anyukádra hagyhatod és elmehetsz Renivel kettesbe, mert biztos nagyon nagyon élvezte, még ha hiányzott is neki a kistesó!

Anikó!
Hát tényleg hihetetlen amit művel nálatok a fogmanó, de legalább hamar túl lesztek rajta. Mikor mi még javába kínlódunk, addigra Krisztike már telel lesz fogacskákkal és vígan eszi a darabos ételeket! Úgyhogy kitartás, nézd a jó oldalát!!!Kép
Ügyes Krisztike, hogy próbálkozik a felüléssel. Norbi is mindig hasizomból akar felülni. Az ölembe Õ is felül, meg ha odatartom neki a kezem, meg a babakocsiba is megkapaszkodik és felhúzza magát, de úgy igazán, ahogy a nagykönyvbe meg van írva, úgy még nem akar felülni. Azt hiszem az a mászásból következik nem? Na mindegy majd Õ tudja!

Márti!
Azért a napját is felköszöntelek ám! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MártiKép

Nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!

Ma ismételten megpróbálunk elmenni baba klubba, hátha ma sikerül és nem fog a foga miatt szenvedni. Bár úgylátom, hogy már áttörte az ínyét. Szóval két foggal büszkélkedhetünk. Úgyhogy már nem mondhatom, hogy több füle van mint foga.Kép

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?