Hello Csajok!
Kandi! Teljesen megértem persze, hogy Nati mellett nem tudsz 3 napig feküdni. Csak azért írtam, mert hallottam olyanról, akivel együtt voltam inszemen anno, hogy az inszem után ment az Auschanba dolgozni.. hát nem tudom..
Viszont azt nem értem, hogy miért mondod, hogy mire felérnek a kiskatonák elhalnak..? Miért halnának el? A kiskatonák 48- 72h-ig életképesek a női szervezetben, és a petesejt is kb. 3 napig életképes. Minden ok lesz meglátod!! ;)
Teszt: - igen ezt nekem is mondták anno, hogy nehogy csináljak tesztet otthon, mert a kapott injekciók - Puregon, Pregnyl - ugyanazt a hormont tartalmazzák mint amik természetes úton termelődnek terhesség esetén /sárgatesth./ és álpozitivitás is előfordulhat, ami később csalódást okozhat. Így sokak tanács ellenére sem csináltam meg,és mikor a BMC-ban az eredményre vártunk nem sok hiányzott, hogy idegességemben összeessek...
Barbi! Kíváncsi vagyok mit mondanak hétfőn, hogy milyen rendellenességed van a méhben? A lényeg, rosszban a jó, hogy bár műtét árán, de kiderült a probléma és korrigálható.
Nekem is volt laparascopos műtétem , csak nekem pv. elzáródás miatt.
Noémi! Én is a BMC-be jártam, és a Z. adj. csinálta az inszememet. Bár nekem ő már sokadik doktorom volt , mert szerintem egy kicsit nagy ott a káosz, de a lényeg, hogy sikerült. Sajnálom ami veletek történt, és sok sikert kívánok nektek is!
Voltam pénteken uh-on, és kicsi fiúnk úgy döntött elég volt a fejenállásból, megfordult
Remélem még kicsikém irányba áll, bár én is a fenekem toltam először ki ebbe a világba ..
Ja és voltunk szobabútort is nézni Neki, találtunk is nagyon szépet, jó áron. Igen igazad van Kandi, ha van pénzünk hamar megveszünk mindent, de sajnos az nem sok van, főleg , hogy táppénzen vagyok a kezdetektől munkaköröm miatt.