Sziasztok!
Babus,
Kristófka szuperédes!De csodás lehetett az első Anyák Napjád!
Timik,
Isten éltessen Titeket sokáig, és hozzon minél hamarabbi babásodást!
Annácska,
olyan jó olvasni a boldogságodat az új otthonotokkal!
És persze mennek a drukkok!!!!!!!!!!!
Unique,
üdv itt!Neked is gyors babásodást kívánok!
Lányok,
tegnap voltam a dokimnál. Végül is azt mondta, amire számítottam. Mivel minden rendben van velünk(férjem oké, petevez. oké, tüszőérés oké, repedé oké, progi oké, prolaktin oké stb) és a closty ellenére sem lett baba, a köv. állomás az inszemináció......most abbahagyjuk a gyógyszereket, mert ugye clostyt sem lehet szedni a végtelenségig és jobb a szervezetemnek, ha most "pihen", és azt mondja, felejtsek el mindent, ami a babaprojekttel kapcsolatos: naptár, hőmérő, gyogyik, uh, és éljem az életemet.Adjunk esélyt még a spontán babásodásnak.Ha nem, akkor valamikor nyáron nekifoghatunk az inszemnek....Ja, és persze legyek minél stresszmentesebb, mert sokszor az a gond. azt mondta ne stresszeljen az sem ha nem jön meg rendesen, mert az inszem előtt úgyis kapok peteérés növelőt, ha ezzel gondjaim vannak.de a clostít abba kell hagynom, mert lehetnek később ennek még káros hatásai,ha sokáig szedem..
Először elkenődtem, mert azért más sejteni mi a köv, lépés és más a dokitól hallani. Persze tudtam, hogy nem tud csodát tenni és hát mi is eléggé sürgetjük a dolgot. Ha nem 30 lennék tuti várnék még ezzel az inszemmel, de ennyi vagyok és több babát is szeretnék.
Lényeg a lényeg, most teljesen kikapcs a dolog persze egyet kivéve, szex teljes gőzzel
, de nem a naptár szerint.
Elég sokat fogok utazni mostanában, meg itt a nyár, a futás, a kert, és lehet, hogy belevágunk egy lakáscsere-projektbe. Szóval a jelenre és a jelenlegi életünkre fogunk koncentrálni és nem egy várakozás lesz a központjában.Remélem menni fog. Persze magamat nem tudom becsapni, de lehet, hogy tényleg lefoglal majd a többi dolog és menni fog.
Holnaptól szabin leszek 1 hétig, kérem a zebrákat , addigra látogassanak meg minket!!!!
csodás napot,
Jófi