Új privát üzeneted érkezett!

ÉviKép
Bocsi a belekotyogásért... A gyogyit amit kaptál nem ismerem de lombikra én is magamat szúrtam. HOvá kell beadnod, hasfalba? Mert ha igen, attól egyáltalán ne félj!Kép Nekem gumistoppal ellátot fecskendőket adtak a szurik mellé, venni kell fertőtlenitőt, vattát...stb. és össze kell fogni a pocakodon a bőrt (nekem volt egy kis hájacskám szerencséreKép)és csak addig nehéz mig a felső bőrréteget tászúrod, mert utána már csúszik a tű mintha vajba szúrnádKép Tényleg, egyáltalán nem fáj és nem lehet elrontaniKép

Puszi és drukkolok Mindenkinek:Doris
doris

Judit!
Jó tanulást és sok sikert a maradék vizsgáidhoz!

Tündi!
Nekem is alapesetben erős a folyásom és legtöbbször semmi nem indokolja. Most terheség alatt meg extra sok lett és sokat panaszkodtam is de minden leletem negatív. Egyszerűen ilyen a szervezetünk, ezt kénytelenek vagyunk elfogadni. Kép

Virág!
Üdv itt. A hormonokat szerintem nézesd meg mindenképp. Én is hasonló tünetek miatt hagytam abba a fogigátlót 6 év szedés után. És nekem is kellett valamit még szednem utána, mert felborult a hormonháztartásom és sajnos majdnem 3 hónapomba került helyreállítani. De hidd el megéri, utána simmán jött a baba. Kép

Babus!
Mi biztosan kimegyünk, ha még Vivi a pocimban lesz , és remélem ott lesz! Kép Szívesen megnézném a Kismacit. Kép

Timi!
Örülök, hogy apukád jobban van, és sok sikert a sulihoz is! Arra pedig ne is gondolj, hogy pozitív lesz a rákszűrés, gyorsan verd ki a fejedből!!! Kép

Vanda!
Én is ismerek olyan lányt aki fogigátló mellett esett teherbe, csak 1 szem gyógyszert felejtett ki, de azt is a vége felé. Tényleg igazságtalan a sors.

EDINKA!
Már nagyon várjuk a képeket és a beszámolót! Remélem mind a ketten nagyon boldogok vagytok!! Kép

Nicol

Kép
nicol

Vanda
Az utolsó hónapban fog majd sokat nőni, hetente 200-250gr-otKép

Edináról nincs újabb hírem, sms-sel még nem akartam zargatni, talán majd holnap írok neki egyetKép

Nicol
Én bennevagyok egy találkábanKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Szupi lenne! Kép Majd ha egy kicsit közelebb érünk az időponthoz akkor egyeztetünk. Addig még annyi minden történhet Kép

Nicol

Kép
nicol

Szép reggelt Mindenkinek

Értem már ne izguljatok, folytatom a lassan hagyománnyá váló "tegnap megjött" szlogent!KépSzóval ma vagyok a 2. cn-on. Ez van..., majd egyszer...,remélem!Kép

Edinka!
Ha hazaértek és lesz egy pici idöd, jelentkezz, annyira várjuk a híreket és a képeket!!!Kép

Timi!
Örülök, hogy Apud jobban van és átkerülhet Budakeszire, fele annyi idö az utazás, ez sokat számít!KépÉs mindemellett még készülsz az államvizsgára, háát le a kalappal, nagy akarateröd van!KépMikor lesz,majd májusban?

Eszter!
Kérdésedre válaszolva, én hallottam mindkét verziót orvosok szájából, így magam sem tudom mi a helyes, a legjobb nem szedniKép!!!

Annácska!
Látom a tábla közepére értél, remélem "jól telt" a hétvége!Kép

Kivi!
Veled mi újság?Kérlek törd meg ezt a pech szériát itt Nálunk!!!Kép

Mindenkinek szép hetet kívánok!!!

Kinga
Kinga79

TündiKép
Lehet, hogy megér egy próbát a gynevac.
Én is gondolkodtam rajta, de a dokim egyáltalán nem híve!
De ettől függetlenül, ki tudja, sokaknak segített.

JuditKép
A taliban benne vagyok!!
Drukkolok a vizsgához!!

LányokKép
Többen kérdezitek a következő lombikot.
Nem tudom mikor lesz. Úgy döntöttem, hogy egy hónapot mindenképpen pihenek, mert mostanában kicsit túl sok volt a gyógyszer és január óta nem volt olyan ciklusom, amit nem gyógyszerekket szabályoztak.
Most ciklus elején vagyok. Ha megjön elmegyek a dokimhoz és belevágunk.
szerintem újra lesz előtte vérvizsgálat, meg miegymás. Az újabb 3 hét Kép, de úgy érzem kell ennyi idő! Szóval legközelebb június vége, júlis.

TimikaKép
Romantikus hétvége...
Én már annak is örülnék, ha egy teljes hétvégét együtt tölthetnénk!!
A párom vendéglátásban dolgozik és így nagyon nehéz összehozni!
Tegnap viszont otthon volt és elmentünk egy jót túrázni!!

KingaKép
sajnálom Kép

ÉviKép
Hajrá, drukkolok a tüszőknek!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Tündi
A hőm sehogy sem alakul, nem megy fel, sőt ma reggel megint lement egy pici

36,4; 36,4; 36,6; 36,24; 36,4; 36,1; 36,0; 36,3; 36,3; 36,5; 36,3; 36,4; 36,5; 35,9; 35,9; 36,4;36,6;36,6;--,36,4

Lami

Kép
Kép
lamika

Jó reggelt,

Kinga,
nagyon sajnálom, úgy drukkoltam Neked!De viszont örülök a hozzáállásodnak és a sok KépKép

Edinka,
haazértetek már Vikivel?Várom én is a beszámolót!Kép

Kivi,
mi Nálad a helyzet???Drukkok mennek!!!!

Stella,
júni-júli mindjárt itt van.A héten már május.Nemrég még a tavaszt vártuk a hideg télben...És ezúttal SIKERÜLNI FOG!!!!!!Kép

Évi,
remélem ezen a héten még jobban leszel!!Hajrá a tüszőknek!!!!

Lányok,
sokan vagyunk most ciklus vége felé. Igazán erre száguldhatnának a zebrák...Kép
Kép

én a 26.cn-en vagyok, nekem 30-31 napos a ciklusom.Hasam fel van puffadva és keményedve, és folyamatosan érzek valamit, amit nem fájásnak mondanék, inkább nyomás. mellbimbóm érzékeny...Mint tudjuk ezek a jelek két-esélyesek.....Próbálok hinni benne, hogy sikerült.Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mi a gáz....de valahogy akkor is lesz, nem igaz?De azért olyan jó lenne, ha................Kép

még jó, hogy nem tegnap szakadt így az eső.

szép napot,
Jófi
jófi

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Tündi
Köszönöm szépen a jó tanácsokat-a kisebb fejmosást isKép- valóban igaz, hogy nem szeretnék átélni egy vetélést. Azt hiszem nagyon nehezen viselném..
A dokival kapcsolatban az a doki aki nem olyan sokat fogalkozott velem ő csak helyetesített, mert a dokinénim éppen nagyon elfogalt volt. Szerintem ő nagyon rendes csak kicsit túl elfoglalt. (amúgy I. sz. Női klinika Csatlós Éva doktornő)
Ami a te folyásodat illeti: én erről azt olvastam, hogy az pont, hogy elősegíti a "kiskatonák" méhbe kerülését. Úgyhogy szerintem ne aggódj miatta. Ha nem viszket nem fáj, tuti nincsen baj.

Timika
Köszönöm az üdvözlést.

Vanda72
Doki ügyben-jó ajánlásokat mindig elfogadok.Kép A Tündinek írt válaszomban pár sorral feljebb leírtam ki a dokinőm.
Ami a lakhelyet illeti, tegnap óta már nem BudapestenKép-a hétvégén költöztünk át Szigetszentmiklósra.

Ironram, Lkt
Hát most már teljesen megnyugodtam..Kép a végén még kiderül mindenkinek hátrahajló a méhe és az a ritkaság, ha nemKép

Nicol
Köszi mindenképpen újra ráállok a témára. Akkor szerinted sem olyan vészesek ezek a helyreállító hormon tabik?
Virag2

Sziasztok! Kép

Kinga
De kááár Kép Ti is a sokadik hónapot csináljátok már, egyszer sikerülni fog, ez biztos!

Lányok
Köszi mindenkinek a hozzászólását, ideje lenne beletörődnöm, hogy nekem ennyi folyik és kész Kép De engem nagyon zavar, és neeeemááááááá hogy babásan még több lesz! KépKépKép
Gynevac-on még gondolkodom Kép
Szerintem Edinka még bőven kórházba van a kislánnyal, császárosoknak nem tovább kell bent maradni?

Dorka
A gynevacot bármilyen doki felírhatja és be is adja ha megkéred. Ha van a közeletekben akár fogorvos vagy bármilyen más, akkor biztos megkapod tőle a vényt, ha van rá mód, biztosan be is adja neked. Ez ne legyen akadály ha úgy érzed, használhat neked is Kép Igen, az benne a jó számomra, hogy növeli az esélyt a teherbe esésre, és a folyást is rendbetenné egy kicsit Kép

Jófi
KépKépKép Ez a zebrácska nem hozzád rohan véletlenül? Kép

Virág
Remélem nem bántottalak meg, nem akartam!!!!! De biztosan nem értettél félre, mert ott volt a mosoly Kép

Tündi
Vendég

Lamika
Szerinem már fel kellett volna mennie a hődnek, ha csak nem a ciklusod vége felé van tüszőrepid, mert ez is lehet. Kb. mikor kell megjönnie a menzidnek?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Helló Csajszik!

Kinga,
nagyon sajnálom pedig olyan szép alakult a hónapod!!!!
Utálom hogy ilyen egyértelmű hő mellett még is a menzi jön!!

Jofi,
remélem hogy AZÉRT puffad a hasid, mert valaki odabent, aki nagy zűrt kavar!! :o) Azért bizzál kicsit én is szorítok !!!

Tündi,
nekem is van folyásom rendesen de azt mondták hogy ez teljesen norális, így én már nem is filózok rajta.Bárha eddig nem vizsgáltak vele azért érdemes megnézetni.

Timika,
én nem mérem a hőmet, mert baromi lusta vagyok, de nem ez a fő indokom, hanem clostyt szedek, és folyton UHra járok így szükségtelen, meg nem mutatna valósat sem.

Nekem ma van a 34.nap, tesztet még nem csináltam.Várok még, szúrkál a hasam mint a franc.Ált. 35napos szokott lenni a ciklusom így bármi lehet.
Ma voltunk bent a Meddőségin reggel meg kaptuk a kis steril csomagocskát holnap reggel szex és rohanás a laborba a kis katonákkal!Kérdeztem a páromat hogy csináljak-e teszte hát ha nem szükséges a vizsgálat mert tele lesz csíkokkal ....
de azt mondta hogy mindegy a reggeli huncutkodásról nem mond :o))
Dokim megírta a beutalót és azt mondta hogy ha nem jön meg akkor 5 nap múlva UH, és megkeresi a titok nyitját! :o))

Nálunk itt pocsék az ídő, esik! De legelább az allergiásoknak megtisztul picit a levegő.
Kivi
kivi2

Virág!
Nem vészesek, de azt is jobb kontrollal együtt szedni, és általában csak pár napig kell használni. Nekem egy pár fertőzés is közbejött azért húzódott tovább, de alapasetben tényleg nem kell tőle tartanod.

Jófi!
Kívánom azt a zebrácskát neked!! Kép

Kinga!
Kép

Tündi!
ha minden rendben van az anyával és babával is akkor nem tartják bent tovább a császárosokat, mint a természetes szülés utáni nőket. Legalábbis az én kórházamban ezt mondták. Kép És ez a 4. nap, talán már ma hazajöhet Edinka a picivel.

Nicol

Kép
nicol

Tündi

A ciklusom 29-33 napos, tehát most vasárnap és jövő hét csütörtök között kell valamikor megjönnie. Szomorú lettem, mert a hőm nem úgy alakul ahogy kellene……. meg akkor számíthatok rá, hogy megint nincs babó….
Lami

Kép
Kép
lamika

Lamika
A hőd alapján sajnos nem sok jót remélnék a helyedben, de tudod, hoyg a hő sem tuti biztos. Bízzál benne, reméljél, de azért ne éld bele magad. Ez vonatkozik a későbbiekre is Kép Máskor is mértél hőt már? Az is hasonlóan alakul? Mert akkor szerintem el kéne vinned a dokidhoz a hőgörbéidet, és megbeszélni vele, hogy csináljon legalább egy hormontükröt neked.

Nicol
Köszi, nem tom miért gondoltam hogy tovább bent maradnak, de akkro tényleg a napokban már hazaengedik őket Kép Úgy szeretném őket látni Kép
Te jól vagy? Minden oké? Már nagyon a vége felé jársz Kép

Kivi
Régebben én is kaptam rá gyógyit, picit elmúlt, de ugyanúgy kiújult, úgyhogy nem látom értelmét további antibiotikumokat szedni rá Kép
Milyen steril csomagocskát kaptál? Jó hogy a dokid megkerei a dolog nyitját, legalább történik valami, igaz? Kép

Lányok
Azt álmodtam, hogy a táblában nagyon összekutyultam a napokat, győztem kibogozni, és egyfolytában kerestem a zebrákat Kép Illetve már 2 zebra volt a tábliban Kép Úgy örültem neki Kép Azt sajnos nem tom, kié volt a kettő, ne kérdezzétek Kép
Néztétek a táblát? Ilyen sok kihagyás - 20 hét - még nem volt két babaásodás között Kép 5 hónap szünet van...

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Ronda egy időre ébredtünk!!!
Lamika, hát sajna a görbéd tényleg nem az a tankönyvi eset... De kinek az? Ugyanabban az időben méred? És hol? Én úgy tudom a hüvely a megbízhatóbb, igy én ott mérem.
Ha tudsz angolul, érdemes regisztrálni a fertilityfriend oldalon, ott lehet vezetni a görbét, és sok hasznos infot lehet találni.

Nálam a szokásos barnázás megkezdődött, ami ugye nem túl jó jel, bár pont anyu mondta az előző ciklusomnál, hogy ő terhesen is barnázott, igy lehet hogy ez valami örökletes dolog nálunk.
Hőm viszont 37.1 volt ma reggel... A jobb cicim is mintha nagyobb lenne, bar en mar magamnak sem hiszek. Szerintem mindenki tökéletesen be tudja magának mesélni a jeleket, igy én majd csak a kétcsikos tesztnek hiszek el bármit is. Egyébként csatolom a görbémet, nekem nem tűnik túl jónak... Kép

<!--attachment: n_vtelen-220425.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*216.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (216.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
szdorka

Hogyan tudok képet beszúrni? Tehát hogy ne a csatolás látszódjék?

Lamika, megrajzoltam a te görbédet is, ha gondolod fel tudom rakni.

Kép
szdorka

SziasztokKép

Én még tegnap délután írtam sms-t Edinának, hogy hogy vannak éshogy mikor jönnek haza, de azóta se válaszoltKép Gondolom Vikike lefoglalja.
Egyébként ahol én szültem, ott a császárosok csak az 5.napon mehetnek haza, itt Gyöngyösön pedig csak a 6.-on, szóval ez nagyon kórházfüggő.

Kinga
Nagyon sajnálomKép

Úgy tűnik Kismacimnak nő a foga. Igaz korai tűnik, de a védőnő szerint az első tünetek már a fogacska kibújása előtt 2 hónappal elkezdődnek.
Szegénykém talán ezért olyan nyugtalan nappal. Ráadásul nagyon nyáladzik az utóbbi időben, folyton törölgetni kell a kispofiját. De ami a legfeltűnőbb, az az, hogy a kezét nyomkodja a szájába, illetve az ínyéhez, piszkálja, macerálja, és közben fájdalmasan néz. Annyira sajnálom szegénykét. Biztos ezért nem tud aludni, pedig látszik rajta, hogy szeretne, estére már keresztbe állnak a szemei az egész napi nemalvástól és a sok pityergéstől. De szerencsére az éjszakai alvás még mindig szent és sérthetetlenKép(kopp-koppKép), este 7-től reggel 5-6-ig egyhuzamban alszik, akkor evés és még szundizik egyet 8-9 óráigKép Na de utána??!!
Nem tudom, hogy tudnék segíteni rajta, majd a védőnőtől kérdezősködöm.

Most mennem kell, 10 percet sikerült aludnia evés után és már sír isKép És ez folytatódni fog a következő evésig, vagyis még kb. 3 órán keresztülKép Akkor hamizik, 15 percet alszik és kezdődik újra. Ez megy már napok óta.
Csak mivel így engem is lefáraszt, így a tejcsim is jóval kevesebb, szóval egy ördögi kör ezKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi
Nem még nem mértem, ez az első hőmérőzős hónapom. Azért még reménykedem hátha..... és köszönöm szépen a segítséget meg az elemzéseket

Dorka
De ügyes vagy,megköszönném mert én nem rajzoltam meg...

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Tundi,
ez tenyleg rengeteg ido, mar en is neztem, hogy valami nem jo igy. Osszel rengetegen lettunk babasak, az a 2-3 honap nagyon termekeny volt, most bitosan valami nem jo a csillagokkal...

Kinga,
nagyon sajnalom, de annak oszinten orulok, hogy nem vagy letorve! Kép

Jofi,
drukkolok neked is nagyon!

Edinka,
en is kivancsi vagyok mar ratok, remelem minel hamarabb hallunk es "latunk" valamit rolatok Kép Persze semmi stressz, pihenj es babazz, ez a ket legfontosabb dolgod most!

Stella,
szerintem ez a pihi meghozza a varva vart aldast, tenyleg jo, hogy kicsit "elengeded" a temat magadtol. Nyaron minden egyszerubb, sut a nap, csicseregnek a madarak, minden gombolyu... Mint amilyen a pocakod lesz Kép

Vanda
vanda72

Sziasztok!
Ismét csak jótanács másolásra volt időm (egyperces):

Gyermeket várunk, csúcsformában 2
A leendő szülők ritkán teszik fel maguknak a kérdést, vajon egészségi állapotuk megfelelő-e a családalapításhoz.

Táplálkozás és terhesség
Áldott állapotban a nők hajlamosak a könnyelműségre, gyakran "kettő helyett esznek". Csakhogy a terhesség első hat hónapjában a szervezetnek nincs szüksége többletkalóriára, az utolsó három hónapban is csak mintegy napi 200 kcal pluszra. Inkább arra érdemes figyelni, hogy minél többféle egészséges élelmiszert fogyasszon, és amikor csak lehetséges, a gyári készítmények helyett friss élelmiszert válasszon. Minél kevesebb adalékanyag jut a szervezetbe, annál jobb. A fehérjebevitelt ajánlott növelni, napi két kisebb adag sovány hús, hal, tojás, hüvelyes vagy dióféle bőven elég. A terhesség alatt több kalciumra is szükség van - napi két-három adag tej, sajt, joghurt vagy szójatermékből ez biztosítható. Az áldott állapotban lévő nő D-vitamin szükséglete is emelkedik. A vitamin nagyrésze a napfény által keletkezik, tehát jó több órát a szabadban tölteni. Emellett fogyasszon D-vitamin tartalmú élelmiszereket, például zsíros húsú halat és tojást, esetleg vitaminkészítményt is.
A terhesség elején az orvos ellenőrzi, hogy a szervezet elegendő vastartalékkal rendelkezik-e. A vasfelszívódás ilyenkor intenzívebb, ezért több vasat tartalmazó élelmiszert tanácsos fogyasztani: vörös húsokat, tojást, hüvelyeseket, dió- és mogyoróféléket. A tea gátolja a vas felszívódását, ezért inkább étkezések között igya. Ami az alkoholt illeti, legjobb, ha az első hónapokban alkoholt egyáltalán nem fogyaszt, később is legfeljebb étkezéshez egy keveset.

Öt jó tanács a reggeli hányinger ellen
1. A nap folyamán gyakran kortyolgasson zsírszegény tejet.
2. Egyen gyakrabban, de keveset: rágcsáljon kekszet, pirítóst.
3. A gyömbér kitűnő szer émelygés és hányinger ellen.
4. Naponta többször fogyasszon néhány kanál joghurtot.
5. Kortyolgasson ásványvizet és eszegessen friss gyümölcsöt.

Apróbb kellemetlenségek
A hormonális változások miatt a terhesség első három hónapjában sok nő küzd hányingerrel, hányással. Ez rendszerint reggel lép fel, de sokak egész nap émelyegnek. 12-16 hét után ezek a tünetek enyhülnek.
Érdekes, hogy a terhesség alatt megváltozik az ízérzékelés és a szaglás. Egy addig kellemes illat vagy íz egyszeriben elviselhetetlenné válik, olyannyira, hogy rá sem tudunk nézni.
Gyakori panasz a székrekedés. A hormonok ugyanis ellazítják a bélfalat, bélrenyheség alakul ki. Hogy ezt megelőzze, igyon naponta legalább nyolc pohár folyadékot, s növelje a rostbevitelt sok gyümölcs, zöldség és teljes kiőrlésű gabonaféle fogyasztásával. Az aszalt gyümölcsök, különösen az aszalt szilva kitűnő természetes hashajtók. A tornázás is segít, mivel megmozgatja az izmokat.
Amikor a magzat már olyan nagy, hogy nyomja az anya gyomrát, további panaszok léphetnek fel. A gyomorsav visszajut a nyelőcsőbe gyomorégést okozva, és az emésztéssel is gondok támadhatnak. Épp ezért kerülje a zsíros ételeket, egyszerre kisebb adagokat fogyasszon. Késő este pedig egyáltalán ne egyen. A gyomrot megnyugtató italokat, hideg vizet, gyömbér- vagy borsmentateát fogyasszon.

Kívánósság
A terhesség alatt sok nő olyan ételek után sóvárog, melyeket korábban nem szeretett. Arra nincs bizonyíték, hogy ez a szervezet megnövekedett tápanyagszükséglete miatt lenne így, inkább hormonális változások okozhatják. Főként savanyúságot, gyümölcsöt, gyümölcslevet szoktak kívánni. Ritkán előfordul, hogy ehetetlen dolgok, pl. agyag, kréta, szén után sóvárognak - ez veszélyes állapot, mert vérszegénységet, mérgezést okozhat, sőt, a magzat fejlődését is lassíthatja.
pilis

Kinga, nagyonsajnálom Kép Kép

Stella Kép Én is dolgoztam a vendéglátó iparban, tudom milyen Kép Se hétvége, se ünnep Kép Szerintem jó, hogy egy kicsit vársz a következő lombikkal, így lelkileg is jobban rá tudsz hangolódni...

Jófi Kép Ezek nagyon jó jelek! Kép Vagy éreztél már ilyet korábban is?

Babus Kép Hogy vagytok? Ne haragudj, hogy az e-mailre még nem válaszoltam! Edinkáról van újabb híred?

Kivi Kép Persze, így tényleg felesleges lenne mérni Kép Remélem a baba miatt szúrkál a hasad! Kép Kép Kép

Tündi Kép Én úgy tudom, "rendes" szülésnél 5, császárnál 6 napig kell a legtöbb helyen kórházban maradni, ha semmilyen komplikáció nem merül fel. Még nem érkezett meg a könyv, majd délután visszamegyek érte.

Lányok, én túl vagyok a PCT-n és a 3. és 21. napi vérvétel eredményei is megvannak. A PCT-s papírra szó szerint az van írva, hogy "a natív kenetben lt-t 2-3 kiválóan mozgó sp látható". Szerintetek ez jó? A vérvételek eredményei jók lettek, hála Istennek, minden érték a megadott határokon belül van Kép A párom eredménye szerda reggelre lesz kész, úgyhogy szerda este el is viszem az összes eredményt a dokimnak. Már csak a HSG vizsgálat lenne hátra, de azt megbeszélem mégegyszer a dokival.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Dorka
A számba mérem, általában ugyanabba az időben (bár 10 perc + / - előfordul). Lehet hogy így nem is olyan pontos a dolog,mert ma reggel pl. 6:20-kor 36.4 volt 10 perccel később meg már 36.5.... hm nem 'tom, de most azért szomorú vagyok...
Lami

Kép
Kép
lamika

Babus!

Egy ismerősömnél pici baba van, és ott borostyán nyakláncot kapott a nyakába, mert állítólag attól nem folyik a nyála, meg aztán lehet hogy még a fájdalmat is enyhiti. Náluk nagyon bejött, a picinek azóta sem folyik a nyála, de ha leveszik róla, akkor azonnal kezdődik.

Esetleg érdemes kipróbálni...

Kép
szdorka

Lamika, szomorú ne legyél, egy hónapnyi mérés még nem jelent semmit...
Az én görbém sem tankönyvi, én is lehetnék elkeseredve, de nem teszem. Minek? Majd a következő hónapban megint mérem, aztán meglátjuk hogy akkor hogyan alakul.

Lehet hogy én nem emlékszem, de te miért nem vagy bent a táblában?

Kép
szdorka

Dorka
A tábliban azért nem szerepelek mert kb. 1 hónapja megkérdeztem, hogy bekerülhetek-e meg milyen adatok kellenek hozzá ( ez egy péntek délután volt), de nem reagált rá senki, én meg nem kérdeztem meg újból&#8230;.. elhatároztam, hogy szakítok a babanettel (bár ilyen hülyeség miatt kár lett volna) és kb. 2 hétig bírtam&#8230;. Azóta rendszeresen olvaslak benneteket, szorítok meg persze gyűjtöm a hasznos infókat.
Szóval az adataim &#8211; Tündinek címezve &#8211; 24 éves vagyok, a ciklusom 29-33 nap hosszú, 2004. december óta próbálkozunk.
Lami

Kép
Kép
lamika

Lányok,
mindenkinek köszi a drukkot!Hát nehéz lesz ez a hét, próbálok nem erre gondolni, de csak ez jár a fejemben, nem is bírok a munkára koncentrálni....Hétvégén kéne meg NEM jönnie Kép és addig még elég sok nap van...Kép
Ráadásul olyan álmos vagyok, biztos ettől az esős időtől.

Timika,
szuper, hogy jók az eredmények!KépDrukkolok a többihez is.

Kivi,SzDorka,
Jó lenne, ha a héten ellátogatna hozzánk egy zebracsorda..Kép Nektek is mennek a megadrukkok!

Babus,
remélem megnyugodott Kristófka.Máris jön a foga?Hogy megy az idő....

Tud valaki valamit Judyt-ról?Remélem a srácoknak eszük ágában sincs még kibújni.

Jófi
jófi

Éva,
én most azonnal küldöm Neked az e havi mensimet.Én az elköv 9 hónapban nem ragaszkodnék hozzá....Kép

Tündi,
álmok: én ma éjjel azt álmodtam, hogy a doki uh-n babát talált nálam.Annyira kimondhatatlanul jó érzés volt. Bár gondolom ezen már Ti is túlestetek egy párszor (mármint az ilyen álmokon)

Jófi
jófi

Jófi, köszi Kép Szerinted a PCT is jó? Azt nem tudtam megítélni, megnéznéd? Egyébként Zitus a "ma megint megjött-ből" épp tegnap írta, hogy állandóan álmos, és hát ő már zebrás... Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika,
sajnos PCT-hez nem értek, talán Babus tudná megmondani.

Álmos és zebrás??Ha ezen múlik....Kép én egyfolytában ásitozom...Kép

Jófi
jófi

Lamika,

Sajnos az elő szokott fordulni, hogy egy-egy hozzászólás elvész, és nem nagyon reagál rá senki, de ettől még nem kell itthagyni bennünket, hanem ostromozni kell kérdésekkel, és akkor mindenki felfigyel rád, hogy jééé, itt egy újonc Kép

Tesztelni én legkorábban csütörtökön fogok, de az még messze, egyenlőre úgy számítom hogy holnap meg fog jönni (akkor lenne aktuális). Ha meg nem, akkor meglátjuk...

Kép
szdorka

Na, végre Kép

pont, amikor izgalmas napjai vannak a topicnak, nem működik ez a fránya babanet.
Ráadásul minden eltűnt, amit tegnap írtunk.Kép

Mi a helyzet,Lányok?

Kivi,SzDorka,
drukkok mennek!!!!

Judytról van valakinek híre?

Edina,
de jó lenne már fotót látni Vikiről!Remélem jól vagytok!

Én ma 28.cn.Nekem 30-31 napra szokott megjönni.Szóval most jönnek a kritikus napok....mellbimbó fájás továbbra is, hasszurkálás továbbra is, nagy álmosság továbbra is. És reggel a fogkrémtől oylan hányingerem lett. De úgy félek hinni a jeleknek......de ha én sem hiszek benne, akkor miért is sikerülne, nem igaz?Szóval amíg meg nem jön én bizakodom!!Kép

gyönyörű napos napot!bárcsak már hétvége lenne!
Jófi
jófi

JófiKép
Tudom, hogy korainak tartod, de akkor én most a topic nevében rázendítek egy régi nótára:

"tesztet akarunk,tesztet akarunk!!!"
Ez azt hizsen Juditnál már működött!
Nálam még mindig befutó vagy!!!
Hajrá!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Fránya babanet, eltűnt a teljes tegnap nap!!! Kép

Sajna én nem hoztam meg a zebracsordát, tegnap este már volt két pötty, aztán éjszaka meg is jött Kép

Jófi, remélem Stellának igaza lesz, és te leszel a befutó! Nagyon drukkolok neked!
Stell, engem mikor érzel befutónak??? Én magamat csak nyár körül, de azért nem bánnám ha hamarabb örülnék a babának.

Hangulatom egyenlőre ingadozik, reggel volt egy kis pityergés párom vállán, de semmi vészes. Próbálok pozitívan állni a következő hónap elé, hiszen ez már a 2. hőmérős hónap lesz, és az már sok mindent elárul majd Kép

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Jófi
Nagyon drukkolok neked, tényleg, mikor szeretnél tesztelni? Kép Ilyen tünetekkel meglepődnék ha negatívat hoznál! Kép El sem hinnéd, de a te zebrácskád ugrál a legjobban a csordában, már nem tudom, mivel fogom visszatartani még pár napig Kép

Dorka Kép
De kár Kép Sajnálom! Akkor ma hányadik napon vagy ha éjjel jött meg?

Tündi
Vendég

Néha katasztrófális ez a babanet....

Jófi
mennek a drukkok.... nagyon jók a jelek
Dorka
Sajnálom, de tök jó,hogy így állsz hozzá

Nekem ma a hőm extrát produkált: tegnap 36.7 ma meg 36,9! A végén még felmegy 37-re is?
Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!
Végre müködik!!!!KépKépKép

Jófi!
Én érzek valamit Veled kapcsolatbanKépEnnyi tünet!!!
Tesztet akarunk!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

SziasztokKép)

Itthon vagyunk most értünk haza csak egy
gyors bejelentkezésKép

Tettem fel képet a kislányunkrólKép

Jól vagyunk szpoizás is megy rendesen
sebem az még fájdogál de nem érdekel meg érte nagyon!!!

Szüléstörténettel majjd jövök

puszi
Edina és Viktórai

Kép

Kép
edinka

DorkaKép
Megvárjuk, hogy Jófinál bejön-e a megérzésem.
És ha veled kapcsolatban is lesz valami, akkor szólni fogok!!
Sajánlom, hogy ez a hónap elúszott Kép! Talán a következő...

LamiKép
Hurrá! Magas hő!!!

Stella

Kép
stella9

Edinaaaaa Kép
De örülök, hogy írtál! Viki gyönyörű, olyan édin mosolyog Kép Jó kis kerek feje van, gondolom van husikája a combikáján, és jó nagy cuppanósakat lehet rá nyomni Kép Szopizás hurrá! Kép Így tovább!

Lami
Végre a hőd fent, reméljük ott is marad! Kép

Látjátok, azért a babanet üzemeltetői mindent megtesznek a kedvünkért! Én díjazom! Kép

Ha most jött volna össze, akkor január 13-ára lennék kiírva. A párom jan. 14-én született, és anyósom is Kép De eddig a mi babánk nem szeretett volna alkalomhoz kötőtni... Kép
Na mindegy, cask érdekes lenne, nem is értem miért gondolkodom ilyeneken Kép

Tündi
Vendég

EdinkaKép
Tündéri a kiscsaj!

Henci
henci

Edinka,
már otthon is vagytok?!?! Olyan gyorsan megy az idő, hol lehet megnézni a pici lányod?

Tündi,
A steril csomagocska csak egy kicsi tégely volt, abba kellett a mintát vinni, 30 perc alatt kellett beérni.10 nap és meg lesz az eredmény.
Én folyásra nem kaptam gyógyszert.

Jofi,
Annyira a szuperek a tüneteid,nagyon szorítok!! Jó lenne elindítni a zebrásodást.

Szdorka,
mi volt tegnap, túl vagy a kritikus időn?
remélem nem jött meg, kéne egy tesztet csinálnod.

ez a babanet elég fránya, de azért jó tudni hogy figyelnek ránk!! én is adok egy jó pontot.

Kinga,
örülök hogy jó a kedved, velem kapcsolatban nem érzel semmit? pld: egy zebrát :o))

Lányok,
nekem olyan furi érzésem van, folyton úgy érzem hogy meg akar jönni, tök görcsöl a hasam, most vagyok a 36 cn-on volt már hogy 38ra jött meg.Eddig azon izgultam hogy 35.napra ne jöjjön meg,lehet hogy azért csúszik mert ennyit agyalok rajta? Sajna a suliba is elkezdődött a vizsgaidőszak az is megcsinál egy kicsit idgeileg.
Kéne egyet tesztelnem, de már elég sok egy csíkosat láttam, nincs kedvem többhöz.

Kivi
kivi2

Edinka,
de jóóó!!Viki annnyira ééééédes!És ahogy mosolyog!Sok sok sok boldogságot!És szuper, hogy megy a szopizás!Kép

Dorka,
sajnálomKép De én már januárban megmondtam, hogy nyárra tele lesz zebrával a tábla, és biztosan Te is köztük leszel!Kép

Lami,
maga hő= nagyon klassz!!!!!Kép

Lányok,
köszönöm a drukkokat!!Húúúúú és ez a sok megérzés velem kapcsolatban!!!KépKicsit meg is ijedtem, mi van, ha esetleg elkóborol a zebrám és mégsem....na de ilyenre nem is szabad gondolni!majd ráérek akkor keseregni...

Tesztelni csak hétfőn szeretnék.ha eljutok odáig.hétvégén kéne NEM megjönnie, így bőven ráér hétfőn próbálkoznom...

Tündi,tartanád addig a zebrámat?De aztán hétfő reggel elengedni ám!KépKép

Babus,
rég írtál. Gondolom Kristófka teljesen lefoglal..

Jófi
jófi

Sziasztok!

Edina nagyon szép Viki! Sok-sok tejcsit kívánok, és sima összeszokást!
Csak semmi pánik, mminden tökéletes lesz!
Majd mesélj!

Jófi!
Hajrá! a fogkrémundor jó jel, és nem rosszakaratból, de kívánom neked, hogy még úgy 10 hétig legyen is!

Szdorka!
Eljön a te zebrád is!

Tündi30!
A babák már születésük előtt, vagy még a fogantatás előtt is hajlamosak a saját fejük után menni! Mi csak terelgethetjük őket, aztán lesz ami lesz.

Borsot tör az orrom alá a babanet! Irgum-burgum, tessék végre megjavulni!

Ha lehet, egyszer, mondjuk úgy ősz táján, szeretnék én is táblázatba kerülni! Akkor kezdünk hivatalosan kistesőt eszkábálni, ráadásul most még azt sem tudom hánynapos a ciklusom. (a 23 nap pirosat azért nem szeretném rendszeresnek elfogadni, az öt nap is néha sok)

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Csak gyorsan irok, mert osszeesek a gyengesegtol. Sikerult valami etelmergezes felet osszeszednem, amitol tegnap hajnal ota hanytam, meg ment a hasam. Mara 4,5kg fogytam, de mivel sokat ittam nem kellett befekudni a korhazba. Vizsga lefujva. Koszi mindenkinek a drukkot.
Pecsre meg nem tudom mikor mennenk.

Judyt!
Jol van, csak lassan mulik az ido, meg 6hetet kene kihuzni.

Edinka!
Gratulalok a gyonyoru babadhoz. Gyonyoru, ahogy mosolyog!

Na megyek is, mert elajulok. Azert a kis Atti jol van, mert rugdosodik rendesen Kép

Puszi mindenkinek!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Judit!
Jobbulást kívánok!Hihetetlen, hogy Veled mindig történik valami, vigyázz nagyon magatokra!!!Örülök, hogy a kis Atti jól vanKép!!!

Kivi,Jófi!
Mi újság?Teszteltetek már?Írjatok!!!Nagyon drukkolok Nektek!!!Kép

Babus!
Hogy vagytok? Kristófka?Tényleg a foga jön?Olyan furcsa, hiszen most születettKép!!!

Kinga
Kinga79

Jó Reggelt,
ma reggel csináltam egy tesztet ami első ránázésre egyértelműen egy csíkos,mikor jobban megnézi az ember akkor ott van egy kis halovány rózsaszín vonal a második csík helyén, de eszméletlen haloványt képzeljetek el. Szerintem csak túl ázott a pisitől és azért engedi sejtetni hogy ott lenne a második csík.
Megbeszéltük a párommal hogy 3-4 nap múlva ismétlés, persze ha nem jön meg.
Lányok nagyon köszönöm a drukkokat, de lehet még egy picurkát kérnék hátha.......

Ezvicc,
pihenjél sokat és mégtöbbet igyál remélem hamar elmúlik az ételmérgzés!!!

Jofi,
szorítok Neked mint az Őrült!

Kivi
kivi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?