Sziasztok
Én még tegnap délután írtam sms-t Edinának, hogy hogy vannak éshogy mikor jönnek haza, de azóta se válaszolt
Gondolom Vikike lefoglalja.
Egyébként ahol én szültem, ott a császárosok csak az 5.napon mehetnek haza, itt Gyöngyösön pedig csak a 6.-on, szóval ez nagyon kórházfüggő.
Kinga
Nagyon sajnálom
Úgy tűnik Kismacimnak nő a foga. Igaz korai tűnik, de a védőnő szerint az első tünetek már a fogacska kibújása előtt 2 hónappal elkezdődnek.
Szegénykém talán ezért olyan nyugtalan nappal. Ráadásul nagyon nyáladzik az utóbbi időben, folyton törölgetni kell a kispofiját. De ami a legfeltűnőbb, az az, hogy a kezét nyomkodja a szájába, illetve az ínyéhez, piszkálja, macerálja, és közben fájdalmasan néz. Annyira sajnálom szegénykét. Biztos ezért nem tud aludni, pedig látszik rajta, hogy szeretne, estére már keresztbe állnak a szemei az egész napi nemalvástól és a sok pityergéstől. De szerencsére az éjszakai alvás még mindig szent és sérthetetlen
(kopp-kopp
), este 7-től reggel 5-6-ig egyhuzamban alszik, akkor evés és még szundizik egyet 8-9 óráig
Na de utána??!!
Nem tudom, hogy tudnék segíteni rajta, majd a védőnőtől kérdezősködöm.
Most mennem kell, 10 percet sikerült aludnia evés után és már sír is
És ez folytatódni fog a következő evésig, vagyis még kb. 3 órán keresztül
Akkor hamizik, 15 percet alszik és kezdődik újra. Ez megy már napok óta.
Csak mivel így engem is lefáraszt, így a tejcsim is jóval kevesebb, szóval egy ördögi kör ez
Babus