Kangi
Részvétem nem alvás ügyben! Szerencsére Lilivel nincs ilyen gondom itthon, viszont mikor anyukáméknál voltunk két hétig akkor ott nálunk is jelentkeztek ezek a tünetek. Kertes házban laknak és a csaj élvezte, hogy reggeltől estig kint lehet, sokkal korábban ébredt reggel mint itthon szokott, minden altatás küszködés volt és két egymást követő napon ő sem aludt délben. Aztán szerencsére egy kicsit helyrebillent a dolog. Szerintem a jó levegő meg a sok ujdonság miatt volt ez a lázadás.
Ari3
Üdv. itt! Szépek a gyerkőceid
Elli
Nagyon édi a Kevin-szótár
Ezeket a szavakat febr-ban jegyzeteltem:
nu nu num -maci
néne -kérek
Ninna -Krisztián
tapti -takaró
tapta -sapka
tepte -lepke
telet -szeretlek ......stb
Na és amit imádtam: tü te tap, téte tap, tetek ala a luluim tátáta.
Azóta már sokat javult, meglátod Kevin is egyik napról a másikra mennyit fog fejlődni
Ari
Nagyon jó a fénykép, Lili is szeret tésztázni
Gombóc
Ez a felfordulás tényleg szörnyü lehet, pláne gyerekekkel!
Mi Lili születése előtt ujitottuk a lakást és a konyhába meg az előszobába már csak PVC-t raktunk le. Azaz rakattunk mert nem mertünk belefogni, apa a sógorával kiszabta és hetekig ott állt feltekercselve az előszobába. Vártuk mikor hiv a pasi, aztán dec. 23-án este telefonált, hogy másnap de. jön! Gondolhatod! Lakás már körbenyalva az ünnepekre, én persze 24-én nappal dolgoztam, 25-re meg vendégeket vártunk. Élmény volt!
Zsuzsi
Olyan aranyosak a fiaid!
Maci
Már nagyon aranyos nagy lány lett Roni!
Hogy álltok a szobatisztasággal? Mi most kezdtünk el próbálkozni, azaz a kakilás már jó ideje megy bilibe mert azt már ügyesen érzékeli és szól, de a pisilést még nem igazán érzi. Annyit fejlődött, hogy már szól ha becsurgatott. (eddig én fedeztem fel a dolgot, ő vigan üldögélt a pisis ruhában
)
Megyek mert du. lefárasztott a csaj és én hülye ahelyett hogy pihennék itt ülök a gép előtt pedig majd leszakad a derekam meg a pocim is teljesen be van keményedve.
Jó éjszakát mindenkinek!
Mókuska