Sziasztok
A lángoshoz csak annyit: egész héten nyúltápon élek, gyümölcs-zöldség, pipimell, 1 héten 1x igenis elengedem magam!
Kevintől sem votam meg anno semmit, nehogy már ez a kölk úgy jöjjön a világra, hogy nem ismeri a jó kis sajtos-tejfölös lángost
Andi, 3/4 8 nálunk már tízórai idő
K 6kor riaszt ugye, olyankor már 1,5-2 órája fenn vagyunk... (Apa pl már vissza is jön a piacról
)
Apropó: ezt is hozta nekem, a virágárus néni meg is dícsérte, milyen figyelmes férj, hogy a csomagok mellett még ezt is hazaviszi az asszonynak
Hátha nektek is jobb kedvetek lesz tőle (nekem lett ám!
)
Sofka,
a költözködésen már én is gondolkodtam, hogy felvetem, meg is nézem a helyet magamnak.
Foghoz gratula Tominak
Zsuzsó
igen, valszeg még korai ezen töprengenem, majd akkor meglátom, épp milyen szakaszban van.
Mozog ám a babóm
1x éreztem már a 15. hét körül is, olyan 1 hete ritkásan, mire odafigyeltem abba is hagyta, de most 2 napja már kitartóbb
Olyan jó
már el is felejtettem, milyen szupi érzés.
Ti mit főztök? Komolyan, kitalálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni. (Gombaleves, rakott krumpli) Nekem minden péntek nyűglődés ezen.
Képzeljétek, most hívott a Peti apai nagyija, hogy apósom mondta neki, hogy már látszik a hasam (haha, már 10 hetesen is látszott
) és meg kéne mondani anyósnak, hogy unokája lesz megint. November óta nem láttuk/nem beszéltünk, én azt gondoltam, megtudja apóstól vagy a sógórnőméktől, ők beszélnek vele. Ezexerint mégse.
Én nem hívom fel, mert a nagyi elképedve mesélte legutóbb, hogy anyós azt mondta neki, ha még egyszer "gyereket csináltatok magamnak"(!!!!) a férjemmel (!!
) hasbaszúr.
Na, ezt űbereljétek anyós-ügyben!
Illetve inkább ne, senkinek nem kívánok egy ilyen pszihopata hülyét a családba.
Ja! Még valami. Leültem összeírni Kevin szókincsét kb 30 szó és további 5-6 "jel" amit nem mond, de mutatni tud valahogy. Ez okés 22 hósan? Nagyon remélem, mert valahányszor mondom neki, hogy az nem brümbrüm, hanem autó, mondjad szépen, azt mondja: nyem!
na pusza
e