Na még egyszer Sziasztok!
Már az előbb rövid voltam,mert tartottam attól,hogy megint nem tudom elküldeni
De sikerült
Gyöngyi! Üdvözöllek itt
Nekem az első inszem nem fájt,csak éreztem,kicsit kellemetlen volt.A következőket már nem voltak ilyenek.Szerintem ne félj,mindenkinél más és más!
Nálam hormonális probléma volt,a 4. inszem sikerült,most 10 hónapos a lányom.Nálad mi a gond?
Első baba?Irjál ide bátran,segitünk ha tudunk:-)
Barbi!
Na hogy érzed magad?Megnyugodtál?Uh-ra ma akkor mész,ezzerrel drukkolok,bizti rendben lesz minden!!!!Irjál.hogy mi volt az uh-on!!!!
Kandi!
Ahogy már irtam tegnap egyáltalán nem tudtam irni
Segitettem volna egy új topik beinditásánál,szivesen,de igy irás nélkül nem ment!!!Tényleg aktiv voltál,nem fáradtál el?Merre van ez az új topik?Hogy vagy?puregont már gondolom adod?Hogy viseled?Ha jól emlékszem ma mész uh-ra,1000000 drukk,hogy szuper legyen,érzel valamit?
Mit szólsz,hogy beindult a topik?Szuper!!!
Csini,hogy eltűnt,bizti Emesénél van!
Káni!
Hogy vagy?
Nálunk a párom az elején viselte nehezen,de rz érthető is.Ahogyan nekünk is fel kellett dolgozni az egészet.
MagneB6 a keményedésekre is jó,csak úgy hatásosabb ha bőven isztok folyadékot mellé.Én az Óbudai gyémántot,a Szenkirályi szensavmentes ásványvizet ittam,nekem ezek nagyon beváltak
Szép napot mindenkinek,majd még jövök(ha a babanet is akarja),Ágotám felkelt mennem kell
puszi nektek:Sapé