lanyok
Ne ma,en orulok hogy vegre feleldta topic es nem hinnem hogy kar barmin is vitatkozni.Nagyon jo hogy ket szakmabeli is van koztunk,megha kozvetve is de mindig jol jon az ilyen jellegu segitseg
Arrol nem si beszelve hogy mar mindketten tobes anyukak vagytok,tehat tapasztalat mar van boven
Ugyhogy remelem minden marad a regiben???
Angelheart
En Alexxal a31.hetig dolgoztam es nagyon jol ereztme magam,tovabb is birtam volna de mar nem fertem a volanhoz elvezetni a meloba
Meg az a 6 het eleg volt kicsit nyaralni gondtalanul mega baba elott,tobbet ilyen ugysem lesz
Bar a vedonom (es Papp soki sosme mondta
)vegig nyomult hogy maradjak otthon mert veszelyeztetett kategoriaba esem a csipom miatt,pedig minden Ok volt
Hugibaba
teljesen megertelek,a noverem is eleg egyedul van,bar O amugy sme az a nagy baratnos tipus.Szerinte en hzremet tartok mert vagy 25-30 baratnovel tartom a heti kapcsolatot
De mindenkinek mas kell
Es miert mondod hogy neked mar nem lesz babad??Ahogy irod tarsad is van az elethez
Az sosem keso
Remelem nem erint erzekenyen a kerdes,nem tolakodni akartam,hidd el
Tok johogy igy gondolsz a hugodra,nekem is meg tavolbol is nagyon jo a kapcsolatom a noveremmel,szinte megerzzuk egymas bajat.Jo lenne majd ha aze n gyerekeim is ilyenek lennenek.Van egy batyam si itthon de vele korantsem vagyunk ilyen szoros kapcsolatban,pedig szeretrjuk egymast de megsem uganaz.
Sszo
Sajnos nem ismerem a doktor urat,de remelem szerencsed lesz vele,boldog babavarast
Na mennem kel mert apa mar furdeti a manot,
kataa