Ezt tegnap éjjel írtam, gyorsan elküldöm, amíg engedi.
Hali!
Köszi a hozzászólásokat kutacs ügyben, azért majd megkérdezem a dokinénit is.
Cory,
érdekes módon Gabinak meg alig volt hátsó kutacsa, az első viszont akkora volt, hogy még.
Panu,
aprómagvasokat állítólag két éves kortól lehet, de én úgy gondoltam, nyár közepén-végén azért már megpróbálom Gabinál, végül is már majdnem két éves lesz addigra. Az én Gabim is rohangálós, bár most már legalább azt elértük nála, hogy visszategye azokat a dolgokat a helyére (az ő szájából jeje
), amit nem akarunk venni. Ő ugyanis mindent meg akarna venni.
Pörög a lányod ezerrel, látom!
Gabinak is hiányzik a kinti rohangálás, de én ilyen esőben nem megyek, mert még nincsen gumicsizmája. Fodrász.
Én már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára, szerencsére a húgom egész jól levágja (szimplán egyenesen körbe).
Gabi75,
ügyi Dávid nagyon ezzel a számolással.
Gabinál az a biztos, hogy kettőig tud, ugyanis érti, ha mondom, hogy most egy vagy két kekszet vehet a dobozból. Mivel nálunk két keksz a maximum, nem tudom, tud-e tovább számolni.
Panda.
Barbi,
sajnálom a rossz éjszakátokat, a fogzás tényleg okozhat ilyet, remélem, Ádi hamar túljut rajta! Mentősökről nekünk is van rossz tapasztalatunk (már jó néhány éve történt), rájuk is csaptam a telefont, és végül taxiztak anyuék.
Remélem, sikerül valamit intéznetek!
Marcsi,
mennyi a szállítási költség? Törzsvásárlói kártyám nekem is van, csak nem tudom, hol. Egészen megtetszett ez a játszócsoport ötlet, most már biztosan utánanézek valamikor.
Vera,
igen, mi még D-vitaminozunk, mondjuk nálunk a dokinéni azt mondta, hogy ált. 1 éves korig szokták adni, de őszi-téli babáknál áprilisig. Nem tudom, a fogak mennyire mérvadóak, ugyanis Gabinak 16 foga van, viszont a kutacsa még jó nagy. Szóval nem hiszem, hogy gond lenne nálatok, de azért megkérdezheted a dokitokat, amikor legközelebb mentek. (Én is megkérdezem azért a miénket.)
Edit,
drukkolok a péntekhez! Én holnap megyek (szintén egyedül), kíváncsi vagyok nagyon, hogy minden oké-e. Bár én már legalább érzem ugye, hogy mocorog.
Remélem, sikerül valamit intéznetek pénz ügyben, és elmúlik a görcsölés!
Na, én is mondok egy-két szösszenetet házunk tájáról. Beszéd téren Gabi fejlődik, de elég érdekesen. A férjemet régebben „pa”-nak hívta, amit anyu közreműködésével „papa”-ra változtatott (anyu meg akarta tanítani, hogy nem pa, hanem apa, és ez lett belőle), aztán hirtelen hanyagolni kezdte a „p” betűt, így lett „baba”
, de ez még tovább fejlődött, ugyanis egyszer, amikor apukámék jöttek, mondtam neki, hogy jönnek a papáék, mire ő „babaja”, és azóta az apját is „babaja”-nak hívja.
Ez a „ja” azóta több helyen megjelenik nála, pl. az én nevemnél is, így én „Zitaja” vagyok, avagy újabban egyszerűen Taja.
Na, ez azért már nem tetszik nekem annyira
, ezért ilyenkor mindig kérdezem, hogy mi van a teával, addig, amíg nem mondja, hogy „Zitaja”. Legújabban meg magát „te” helyett a többihez hasonló módon a „teteje” névvel illeti.
Vicces ez a beszédtanulás.
Na, megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Zsizsa
Hali!
Köszi a hozzászólásokat kutacs ügyben, azért majd megkérdezem a dokinénit is.
Cory,
érdekes módon Gabinak meg alig volt hátsó kutacsa, az első viszont akkora volt, hogy még.
Panu,
aprómagvasokat állítólag két éves kortól lehet, de én úgy gondoltam, nyár közepén-végén azért már megpróbálom Gabinál, végül is már majdnem két éves lesz addigra. Az én Gabim is rohangálós, bár most már legalább azt elértük nála, hogy visszategye azokat a dolgokat a helyére (az ő szájából jeje
), amit nem akarunk venni. Ő ugyanis mindent meg akarna venni.
Pörög a lányod ezerrel, látom!
Gabinak is hiányzik a kinti rohangálás, de én ilyen esőben nem megyek, mert még nincsen gumicsizmája. Fodrász.
Én már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára, szerencsére a húgom egész jól levágja (szimplán egyenesen körbe).
Gabi75,
ügyi Dávid nagyon ezzel a számolással.
Gabinál az a biztos, hogy kettőig tud, ugyanis érti, ha mondom, hogy most egy vagy két kekszet vehet a dobozból. Mivel nálunk két keksz a maximum, nem tudom, tud-e tovább számolni.
Panda.
Barbi,
sajnálom a rossz éjszakátokat, a fogzás tényleg okozhat ilyet, remélem, Ádi hamar túljut rajta! Mentősökről nekünk is van rossz tapasztalatunk (már jó néhány éve történt), rájuk is csaptam a telefont, és végül taxiztak anyuék.
Remélem, sikerül valamit intéznetek!
Marcsi,
mennyi a szállítási költség? Törzsvásárlói kártyám nekem is van, csak nem tudom, hol. Egészen megtetszett ez a játszócsoport ötlet, most már biztosan utánanézek valamikor.
Vera,
igen, mi még D-vitaminozunk, mondjuk nálunk a dokinéni azt mondta, hogy ált. 1 éves korig szokták adni, de őszi-téli babáknál áprilisig. Nem tudom, a fogak mennyire mérvadóak, ugyanis Gabinak 16 foga van, viszont a kutacsa még jó nagy. Szóval nem hiszem, hogy gond lenne nálatok, de azért megkérdezheted a dokitokat, amikor legközelebb mentek. (Én is megkérdezem azért a miénket.)
Edit,
drukkolok a péntekhez! Én holnap megyek (szintén egyedül), kíváncsi vagyok nagyon, hogy minden oké-e. Bár én már legalább érzem ugye, hogy mocorog.
Remélem, sikerül valamit intéznetek pénz ügyben, és elmúlik a görcsölés!
Na, én is mondok egy-két szösszenetet házunk tájáról. Beszéd téren Gabi fejlődik, de elég érdekesen. A férjemet régebben "pa"-nak hívta, amit anyu közreműködésével "papa"-ra változtatott (anyu meg akarta tanítani, hogy nem pa, hanem apa, és ez lett belőle), aztán hirtelen hanyagolni kezdte a "p" betűt, így lett "baba"
, de ez még tovább fejlődött, ugyanis egyszer, amikor apukámék jöttek, mondtam neki, hogy jönnek a papáék, mire ő "babaja", és azóta az apját is "babaja"-nak hívja.
Ez a "ja" azóta több helyen megjelenik nála, pl. az én nevemnél is, így én "Zitaja" vagyok, avagy újabban egyszerűen "Taja".
Na, ez azért már nem tetszik nekem annyira
, ezért ilyenkor mindig kérdezem, hogy mi van a teával, addig, amíg nem mondja, hogy "Zitaja". Legújabban meg magát "te" helyett a többihez hasonló módon a "teteje" névvel illeti.
Vicces ez a beszédtanulás.
Na, megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Zsizsa