Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Megyek megnézem az albumotokat! Kép

A gyerekekkel szoktam, nagyon élvezik. Most csak a lányom van itthon.
zichy

Judit!

Köszi! Kép

Elkezdtem nézni az albumodat és eltűnt!!! Ez a legújabb a nagy semmitől? Most már azért kezdek kiakadni...
zichy

Sziasztok!

Ildi: Igen ki tudtuk használni. Sokszor aludt is benne. Nagyon szeretett benne feküdni később ülni. Még most is bele ülKép
Lakhelyet már kijavítottamKép

Judit: kis pápa nagyon aranyosKép Az albumot mindjárt megnézem.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit!

Nagyon arik vagytokKép Kép Most legalább tudok arcot kapcsolni az írásaidhozKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Lányok!
Folyamatosan törlődnek a leveleim,vagy regisztrálnom kell. Kép
zichy

Próbálom mondatonként, Wordből nem tudom hogyan kell átrakni. Kép
zichy

Judit!

Tuti lett az album! Kép Kép Kép
Jó, hogy legalább a képeket lehet nézegetni!
zichy

Ez röhej! Most meg megy simán. Kép
zichy

Sziasztok!
Most jöttünk az oltásról, nagyon sírt. Kapott kúpot , borogattam, aztán egy kis cici és most alszik. Remélem jó sokáig, hogy kipihenje a fájdalmat. Nagyon nehezen aludt el. A fejére azt mondta a védő néni szerinte javult. Hason elég sokat nézeget a jobb oldalra is. Szerinte nem vészes a buksiján a lapulás és még kigömbölyödik . A doktor néni azt mondta továbbra is kényszerítsem a másik oldalra és legyen sokat hason. Mondanom se kell mind kettőt utálja.

Agyhártyagyulladás elleni oltásról azt mondta tizenhárom hónapos korába kellene adni neki mert akkor csak egyet kell. Ha nem jár közösségbe előtte nem érdemes szurkálni.

Szuper képek örülök , hogy végre mindenkinek sikerült.

Csepelen a Királymajorba lakunk a negyvennyolcas busszal lehet ide jönni a Szent Imre térről. Tíz gyerek az nem semmi hogy a fenébe bírják ők kertesbe laknak gondolom. Szoktatok hozzájuk menni.

Játszószéket nagyon szeretjük jókat tud benne aludni lehet benne etetni kb kilenc hónapos korig ajánlják. Lehet hogy nektek már nem éri meg mert mi a megatoyba vettük 17,000Ft ért de a másodiknak feltétlenül vegyetek.

Már csak nekem nincs fotóalbumom de már félig megvan csak a nagy semmi ott is ügyködik rendesen és nem hagy dolgozni. Most meg nincs cd olvasónk mert bekrepált a képek meg cd vannak. Csak a hétvégén készültek vannak gépen. Ha elkészül az album szólok. Most megyek és megnézem Benedeket. Flóráé hol található mert elfelejtettem?

Üdv
Vendég

Zita!
Megírod a levelet Wordbe majd kijelölöd az egészet aztán jobb egér gomb másolás. Átmész a babanetre a küldéshez szintén jobb egér gomb beillesztés és már küldheted a szokásos módon tovább.

Cselezd ki a nagy semmit
Vendég

Sziasztok!

Próbálkozom Kép
zichy

De jó! Most simán elment!
Lányok! Köszi a mentési tippeket, természetesen alkalmazni fogom, muszáj! Kép
Délután be sem jött a babanet. Mikor bejutottam, akkor más tudott írni én nem. Kép Mentem a szerkesztőhöz, olvastam, hogy nem én vagyok az egyedüli, így megnyugodtam. Meg persze kiírták, hogy a hibajavítás folyamatban. Kép Ide-oda klikkelgettem, és vannak topikosok, akik el is mentek máshova... Kép Nekem is két délelőttöm elment a nagy semmire, azért ez hosszú távon bosszantó!
zichy

próba
gezso

Írok gyorsan, mert már nem sok időm van.

Judit! Mi lehetett Bencivel?! Az a legszörnyűbb, mikor nem tudunk segíteni.Kép Lehet, hogy a kis pocijával voltak gondok, remélem most már minden rendben és újra mosolyogni fog ! Kép

Ez az idő most engem is kilőtt. Délben elmentem Donátért, nagyon jó friss levegő volt én meg szédelegtem, mint az őszi légy! Hazaértünk, hami, lefektettem a gyerkőket, én meg benéztem a babanetre, persze nem ment. Gondoltam, pihenek én is, ha már így alakult. Két és fél órát aludtam egyhuzamban, uzsonnára megettem dupla adag gesztenyepürét, most már embernek érzem magam! Kép Jó lenne egy csapat naptündér, mert tiszta őszi borongás van errefelé.Ti hogy bírjátok?

Olyan jó, hogy csináltatok albumokat, meg raktok fel képeket, öröm nézni a sok kedves csöppséget! Kép

Anikó! Jó, ha egyből megússzátok az agyhártyagyulladás ellenit, az enyéim hármat kaptak. Kép Két hét múlva megyünk még kullancsra is. Most olvastam egy csomó irományt erről a fránya bogárról, nem árt tudni. Indul a kirándulási szezon, valahogy igyekszünk kivédeni..
Biankának is mielőbbi jókedvet kívánok! Kép

Ildi!
Fogyatékos gyerekek Kép Sajnos sokszor még a sokat próbált szüleiktől is megvonják a segítséget, pedig inkább támogatást érdemelnének!
A baba-mama klub jó lehetett! Kép
Ti hol laktok? Vecsésen??? Nekünk nincs ott ismerősünk. Kép

Évi,Judit! OLyan jó, hogy a férjeitek hagyják magukat fotózni! Az enyémet ha sikerül is lekapni, azt sem engedi, hogy a rokonoknak megmutassam, nemhogy a netre feltegyem. Kép Pedig rólunk is jó lenne egy családi fénykép! Kép

Ha jól néztem, akkor egész szépen felosztottuk a kövtkező éveket! Kép
zichy

Szia Zsófi!

Sikerült bejutnod?
zichy

Sziasztok!

Ezt a levelet még reggel írtam, de engem egész nap nem engedett levelet küldeni a rendszer. Én is el szoktam már menteni!

Ildi!

Nálunk is van a Műv. házban baba-mama klub minden kedden, de még nem mentem el,mert szerintem ehhez még kicsi Barnus. Állítólag ittnincsennek előadások, mert eleinte amikor voltak nem lehetet oda figyelni a gyerekek zsivongása miatt??? De ha nagyobb lesz Barnus szeretnék elnézni.
Meg tudlak érteni, hogy nem lehetett egy jó élmény a fogyatékos gyerekekről hallott előadás. Én is nagyon érzékeny vagyok az ilyen témákra. Pár nappal azután, hogy megszületet Barnus volt telel a híradó azzal a kisbabával aki végtagok nélkül született. Hát én teljesen ki voltam borulva. Egyébként is olyan könnyen elsírom magam, ha ilyen balesetes vagy tragédiás hírek vannak. Mindig bele gondolok, hogy milyen szörnyű lehet ezeket a dolgokat a hozzátartozóknak elviselni.Sajnos annyi szörnyű dolog van az életben és hiába is teszünk meg mindent vannak dolgok amiket még sem tudunk kivédeni. Na befejezem ezt a pesszimista vonalat,mert egyébként is optimista ember vagyok.

Olyan jó nézegetni a babák képeit, mindenki olyan szép.
Judit a te fiad annyira hasonlít a tesómra (kiskorában:-))) pedig ő lány. Persze Barnust is szinte mindenki lánynak nézi:-))
Nekünk még nincs albumunk, de majd egyszer rászánom magama ez elkészítésre.
Nálun tegnap szinte egész nap esett az eső és ma is ez van kilátásban:-(( Ez volt reggel.. most süt a nap, de nagyon hideg van.
Nekem kb 2 napja fáj a torkom, ma reggelre meg már én is taknyos lettem. Szerencsére én gyorsan túljutok az ilyesmin, megeszek egy pár citromot és már jó is:-)
Barnus is szörcsizik egy kicsit, de már nem annyira. Szegénynek állandóan mérem a lázát,mert mindig olyan melegnek érzem, de nincs neki.
Mindenkinek kitartás a "szobafogsághoz".
Hát tényleg elég bosszantó, hogy hol működik, hol meg nem ez a rendszer:-((((
Üdv
Zsó
gezso

Itt egy kép Donátról. Kép
Kép
Ez pedig nemrég készült, délután bábszínházasat játszottak. Kép
KépKép
zichy

Judit!

Ne érezd magad pocsék anyának! Már az, hogy ez felmerült benned, annak a jele, hogy igenis jó anyuka vagy, aki törődik a Bencijével, és akinek nagyon fontos ez a kis emberke!!!
Most hozzá kell szoknod, hogy nemcsk az életetek változott, hanem jött egy nagy adag felelősség is. Mert a Benci elsősorban a te felelősséged, neked kell helyt állni, ez nem kis feladat.
Eltelt a szülés után jó pár hét, mire ezeket én is rendeztem magamban. Arra jutottam, hogy gyereket kihordani, megszülni, nem nagy dolog. De felnevelni! Úgy, hogy a végén azt mondjam, hogy én mindent megtettem, az a nehéz.
Ha kell, sírd ki magad nyugodtan! Miért ne tehetnéd? De hamarosan úgyis nevetni fogsz, mert belejössz a hétköznapokba! Kép
Ha találnál kismamákat, tényleg jó lenne. Nekem is hiányzott, pedig én elég jól elvagyok magamban is. Vagy ha tudsz, csinálj olyan dolgokat, amit mindig is szerettél és a Benci mellett is kivitelezhető. Nagyon fel tudja dobni az embert! Kép

A híreket én is utálom, döbbenet, mi zajlik az otthonunkon kívül! Kép Lehet, hogy néha inkább egy jó vígjátékot kellene nézni... Kép
zichy

Judit! Kép

Jó éjszakát mindenkinek! Mára búcsúzom. Kép Zita
zichy

Sziasztok!

A mai napunk nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Szegénykém nagyon sokat szenvedett. Délelőtt csak úgy volt hajlandó aludni, ha fogtam a kezét. Mellé kellett feküdnöm, persze ha megmozdultam már ébredt is fel, a végére már nagyon elzsibbadtam de legalább én is szundítottam egy kicsit. Kétóránként szopizott állandóan felriadt. Keserves sírásba kezdett, szerintem vagy újra álmodta az oltást vagy fájt neki. Csak az nyugtatta meg ha cicire tettem. Anyámnak is mondtam ez a cici legalább arra jó, hogy bármi baja van megnyugszik tőle.
Persze apa hazajött egyből mosolygott nekem meg egésznap a nyügi jutott.

Judit ne szomorkodj jó anya vagy de van olyan amikor egyszerűen nem tudunk rajta segíteni. Se nem éhes se nem szomjas nem is álmos nem unatkozik hiszen ott vagy vele és fogalmad nincs mi a baja. A babák ebben a kórban átlagosan két órát sírnak naponta. És ez teljesen természetes. A cici viszont megnyugtatja az jó jel mert nem volt olyan nagy a baja. Mégis csak te csillapítottad le tehát : JÓ ANYA VAGY!!! Tessék mosolyogniKépKépKépKépKépKépKép

Zita milyen jó neked, hogy így eljátszanak a gyerekeid. Mivel Reninek nem volt testvére mindig engem nyúzott, egy szabad percem sem volt. Sajnálom is nagyon, hogy nem állt módomban ezt az élményt megadni neki. Tudom ha Bianka fenőt lesz majd összenőnek nyoma sem lesz a kórkülönbségnek de a gyerekkori játékok kimaradnak. Ezért is akarok még egy babát. Legalább Biankának legyen meg az élmény. Sajnos Reninek még unokatestvérei sincsenek. Öcsém soha sem fog megnősülni, sajnos.KépKépKépKépKépKépKép

Évi csodásak a képek. Én is nekifutottam ma, hogy legalább azt a képet feltegyem ami a gépen van, azzal is előrébb leszek. Ez a szemét babanet folyton azt írta nem jpg a kép formátuma. Könyörgöm akkor meg mi afrász?????? Van ami fel megy és van ami nem azt hiszi az egyiket így fényképezem a másikat meg úgy?????? Ne nézzen már madárnak és ott hagytam. Sose lesz kész az az album már hetek óta csinálom.

Tényleg Juditt neked hogy sikerült ilyen hamar megcsinálni? És vajon velem miért szenyózik??

Erről jut eszembe kéne egy adatbázis nevekkel, címekkel, telefonszámmal és E-mail címmel. Ha egyszer bekrepál a babanet újra megtaláljuk egymást. A múltkor is én kéthétig nem tudtam vissza lépni. Szóval ha mindenkinek megfelel a profilomba van egy E-mail cím oda írjatok én meg összegyűjtöm és ha kész mindenkinek elküldöm. Ha egyszer megáll ez a rendszer kör e-mailbe is tudjuk folytatni.

Üdv Anikó
Vendég

A vicsorgó fejet hogy kell csinálni?
Vendég

Sziasztok!

Ilyen sz.. napom már régen volt.Kép
Amúgy is nyűgös voltam egész nap,de ez a délután......
Vásárolni mentünk a párommal,( szülinapi buli lesz hétvégén sógóréknálKép)és olyan csúnya idő volt ,hogy Dávidot anyósomnál hagytam.
Mindig szívesen vigyázz rá,túlságosan is ragaszkodik egyetlen kisfia fiacskájához.Kép

Képzeljétek, epret adott a 6 hónapos unokájának, azt hittem lemegyek hídbaKép
Nagyon fel vagyok háborodva Kép
Ennyire ízlett neki, meg annyira....

Lehet hogy az időjárás,nem tudom de én kikészültem teljesen.Egésznap hisztiztem, mint egy rossz gyerek.
Remélem holnapra kisüt az a h.... nap, mert már elegem van magambólKép
Szegény családomKép

Most kipanaszkodtam nektek,
Kép ezt el küldöm aztán még jövök.)IldikÓ
ilgya1

Judit, amióta Reni megvan az óta én mindenen sírok. Néha már nagyon ciki. Még a filmeken is. Akkor is ha jó a vége. A beteg gyerekekről ne is beszéljünk. Ha ilyet hallok én inkább kivonulok, mert tuti sírás lesz a vége. Tegnap is a mandulaműtétes kisfiú. Egyre fejlettebb tudomány és ilyen megtörténik, na meg amit te is meséltél. Hogy mondhatta az orvos hogy nem lesz semmi baja mikor még én is tudom nagy a veszélye ilyenkor a fejlődési rendellenességnek. Szörnyű.
Anyák napjára csak azért megyek minden évben, hogy legyen hol sírnom.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Ildi!
Eper, az durva.
Nagyon sajnálnak, remélem nem lesz semmi baj.
Vendég

Anikó!
Még visszakukkantottam, de aztán tényleg megyek!

Nyomj egy : és egy O jelet, egymás után. Kép

Soha ne mondd, hogy soha!!!
Miért ne nősülne az öcséd? Nálunk is csak egy unokatesó van egyenlőre, sajna apai ágon nem is lehet több, és az én öcsém sem igyekszik. De legalább már mondta, hogy majd szeretne kislányt. Kép
Egyébként tényleg jól eljátszanak, de a bábszínháznál néznem kellett, legalább fényképeztem őket egy kicsit! Kép

Az adatokban benne vagyok, majd holnap elküldöm, jó?

Dajkáljátok meg a Biankát, lehet, hogy fél egy picit oltás óta!
Jó éjt még egyszer! Zita
zichy

Ildi!

Ez durva! Figyeld a Dávidot, nehogy valami allergiát kihozzon!
Múlt hétvégén az enyéim is kaptak anyósomtól epret, tudom, hogy jót akar, de az ilyen cucokkal amúgy is érdemes megvárni a szezont. De egy pici babának?! Nem csoda, ha kiakadtál!

Lányok! Én is várom a napsütést, reméljük, holnap már lesz, addig kitartás!!! Kép
zichy

Bocsi! A rubeolás kismamáról Ildi írt de akkor is borzasztó.
Vendég

KépKépKépKépKépKép
Szuper!!!!! Köszike!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Judit!
AlbumKép

Már azt hittem, hogy csak Dávid tud úgy sírni,hogy semmi nem tudja megvigasztalniKép
Mi se egyforma lábbal kelünk fel,hát még szegény babók,akik még csak most kezdik megszokni ezt a kinti nehéz életet.
Bezzeg az anya pocakjában, milyen jó volt....

Egyetértek a többiekkel, te egy jó anya vagyKépKépKép

A baba-mama klubbal kapcsolatban csak annyit,hogy a védőnők biztos tudnak róla, még ha nem is ők szervezik. Én a rendelőben tudtam meg a többi kismamától, és annyira hívtak már ,hogy kiváncsíságomat kielégítve még ez a szemét idő sem tántorított vissza.Kép
Sajnos nem a legjobb téma volt kezdésnek, de egy hónapban csak egyszer van,így elfogok menni,ha úgy jön össze.Kép

Hormonagy engem is megtalált rendesenKép
VetélésKép

Évi!
Kösz a javítást!
Flórának sok-sok puszi!

Anikó!
Szegény Bianka, reméljük hamar kiheveri ezt a fránya oltástKép
Mostmár nektek is csak egy van hátra, egy darabig pihi leszKép
Emil:susanildi@monornet.hu
Te egy zseni vagy!Kép
Jártál valami számítástecnikai tanfolyamra ?

Zita!
GesztenyepüréKépImádomKép
Kullancsot is ilyen sokszor kell beadni? Olvastál valami okosságot erről a szemét vérszívóról?
Mostmár van ismerősöd VecsésenKépKépKép
A férjeinket összeköthetnénk,mármint fényképezés szemontjábólKépKépKép
Én is annyira irigylem azokat az albumokat, ahol az egész család szerepelKép
Donát nagyon édiKép
BábszínházKép

Zsó!

Albumot várjuk szeretettelKép
A kis figuráknál ne tegyél - jelet és működni fog.Kép
Puszi Barnuskának isKép

Jó éjszakát!Kép
ilgya1

Még egy kérdés erejéig:

Ti milyen vitaminokat adtok a babóknak?
Én most már három félét adok neki, de érdekelne, hogy a ti dokiaitok is ennyire buzgóak?

K- vitamin egy héten egyszer
D-vitamin minden nap
És még foga sincs szegénykémnek, de hogy megelőzzük a fogszuvasodást, 6 hónapos korától el kellet kezdeni a Zymafluort.

Ui.Nincsenek még pötyök!
ilgya1

Még ez is a tiétek:Kép
ilgya1

Szia Ildi!
Ennyi vitamin tuti kell. Mi K vitamint nem szedünk, mert eleinte tápszerrel kellet kiegészíteni mert kevés volt a tejem. Abban benne van a K vitamin. Most meg már nem kell elkezdeni, mert a gyomor termeli. Ami azt illeti most is néha még pótolunk szerencsére csak ritkán. Kezdem azt gondolni, már csak beképzelem magamnak, hogy kevés a tejem.

Babucim nagyon sokszor felriad és rettenetesen sír. Megsimizem és szépen visszaalszik. Remélem éjszaka, már nem jön elő a szuri mumus. Jó lenne, ha pihenne a baba.

Puszika, Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Judit!
C-vitamint is adnod kell?Milyen formában?Orvos írta elő vagy magadtól adod?

Remélem Bencike a sok Naptündér hatására mamár ismét sokat fog mosolyogni.KépKépKép

Anikó!
Hogy aludtatok?Kép
Elment már a szuri bubus?Kép
Láz,nem volt?Kép
Tejügyileg csak annyit tanácsolhatok,hogy sűrűn tedd cicire,akkor termelődik leginkább.Kép
Ha szépen gyarapodik Bianka, akkor miért van szükség tápszerkiegészítésre?
Vitaminügyileg megnyugtattatok,kösziKép
Csak olyan körülményes,mindennap összetörni,(mi bogyó formában kapjuk),tejcsit fejni rá (mással nem hajlandó bevenni)beleerőszakolni a pici szájába.Kép
Na mindegyj,akkor szedjük tovább......

Puszi nektekKép
Ildikó
ilgya1

Jó reggelt!
Itt a naptündér! Kép Babák, anyukák tessék vidámkodni! Kép

Oltás: van olyan kullancsfertőzés, amitől véd, van , amitől nem. Kép Szóval a gyerek még el lesz látva hosszú ruhával, kullancsriasztóval meg adagolom előtte a B vitaminokat (azt mondják, azt nem szeretik a kullancsok).

Judit! Egy picit fogd vissza Bencit a sok szerepléstől, nagyon fárasztó ám a közélet! Kép

Ildi! Az epernek egyébként a magja a húzós. Vékonyan hámozva, mire a szezonja lesz, már nyugodtan ehet a Dávid. Kép

Tegnap este telefonáltak a fóti barátaink, hogy holnap jönnek hozzánk! Hónapok óta nem találkoztunk, a barátosném ráadásul harmadik babájukat várja,úgyhogy nagyon örülünk nekik! KépKerti partira mennek, a házigazda minket is hívott,de mivel más programunk volt, nagyon kell a férjemet fűzni, hogy a rég nem látott ismerősökre szakítson egy kis időt és elmenjünk... Nagyon izgatott vagyok, most majd sütök-főzök ezerrel, takarítok (bár ez amúgy is program lett volna). Ma nem ment a Donát oviba, elkértem, segít majd az Annát lekötni. Kép

Megyek is! Majd pihiképp benézek néha! Z.
zichy

Sziasztok! jó reggelt!

Az éjszaka jól telt, a mumus nem jött elő többé. Láza nem volt, bár én este is adtam neki kúpot. Biztos a mi biztos. Háromkor kelt fel szopizni. Most megint kint van a teraszon. Remélem, ma már tényleg kisüt a nap. Elegem van az esőből és a bezártságból.

Mit csináltok a hétvégén?

Reninek megint versenye lesz. Most csak két szerrel indul, karika meg labda.

Szerencsére mostanában nem igen kell neki tápszer. Eleinte viszont kellet, mert császáros révén később és nehezebben indult meg a tej. Persze ez adottság kérdése is, másnak ezzel sincs semmi gondja. Tegnap este lefekvés előtt is akartam neki pótlást adni, mert úgy éreztem keveset evett de nem fogadta el. Kicsurgatta a száján. Három hónapos koráig mértem mennyit eszik. Akkor még könnyű volt ellenőrizni de mióta nem mérem sokszor bizonytalan, vagyok. Olyankor rápróbálkozom és volt már, hogy bejött.
Volt olyan időszak, amikor a két órát is alig bírta ki pedig már akkor hat kiló körül volt.
Renit sajnos csak két hétig tudtam szoptatni, tehát ez már így is nagyon szuper.

Sok-sok napocskát mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!
Zita,kösz az infot az eperről. Én úgy tudtam,hogy apró magvas gyümiket csak 1 éves koruk után lehet nekik adni. Sőt a Kismama újságban van egy táblázat,hogy mit mikor és abban csak 18 hó után lehet epret,málnát.

Jó takarítást neked ! És persze jó bulizást hétvégére!Kép
Aranyköpések?!

Anikó!
Dávidot is kiviszem a levegőre, mert már megint szürcsizik, és doki bácsink ilyenkor az orrszívás mellé a friss levegőt írja fel receptre.Kép
Bianka nagyon ügyesKép
Reni versenyKép
TejcsiKép

Mi is bulizunk szombatonKép
Szülinapi partira megyünk. A sógórom 27 éves lesz.Jók ezek a családi ,baráti összejövetelek,jókat lehet szórakozni.Kép

Judit!
Nem csalódtam BencibenKépKépKép
A kis énekesKépKépKép
Sok-sok babakocsitündért küldök nektek,persze lehet,hogy időközben már más is küldött,csak olyan hosszasan elhúztam az írástKép
MegzavartakKép

Én is szép napot kívánok nektek!Kép
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Még alig mozdultam a géptől, mert annyit kellet intézkednem. Ha meg itt vagyok, bekukkantottam megint.

Anikó! Szorítok Reninek hétvégére! Ügyes legyen!!!!!! Kép Ha sikerül fotózni, tegyél fel képeket! Kép Örülök, hogy a kicsi lány is jobban van! Kép

Ildi! Jó bulit nektek is !Kép (elsőnek bilit gépeltem Kép Kép ) A magvasak csak a magvak miatt húzósak,(meg az epernél a magok közé pici homokszemcsék rakódhatnak, ezért) így ha azokat eltávolítod, a húsuk semmi gondot nem okoz a babának, sőt! Az enyéim is ettek epret 7-8 hónapos koruk körül, akkor volt a szezonja,magtalanítva nagyon ízlett nekik.KépMeg persze nekünk kertből volt, totál friss, bio. Kép Kép
Judit! Jó sétát nektek, remélem, ott a naptündér! Jó, hogy anyukád tud segíteni!Benci előbb utóbb biztos megszokja a babakocsit! Kép A kéz a kézben nekünk is bejön. Kép A férjem nekem is ide szokott ragadni a géphez, de érthető, neki is kell egy kis kikapcs. Kép Bár ő általában a péntek vagy szombat éjszakát virrasztja, ilyenkor egy hétre kiéli magát. Kép

A gyerekeim elvannak, viszont a lakás már szétesik akkora kupit csináltak! Nem fogok ma unatkozni. Kép
Zita
zichy

Annyira édi Bencike!KépKépKép

BébiszőnyegKép
ilgya1

Kép
Mi is sokat mosolygunkKép
ilgya1

Sziasztok!

Judit!

Én nem hallottam, hogy citrus féléket nem szabad enni, de a védőnőm azt mondta, hogy ő már nem tilt semmit mert mindenkinek más és más ami nem jó. Én is folyton azon aggódom, hogy nem elég a tejem. Én laktoherb teát iszom. A sörélesztő tablettát a gyóygszertárban lehet megvenni?? És milyen az a melltorna?? Nagyon nehéz leírni,mert nagyon érdekelne.
És néha én is úgy érzem, hogynem vagyok jó anya amikor már sehogy sem jó Barnusnak és én még sem tudok rögtön segíteni neki. De aztán valahogy csak megtalálom a megoldást. Szerintem ahogy telik az idő egyre jobban megismerjük egymást. És eleve nem lehetsz rossz anya, ha már az aggaszt, hogy nem tudtad (egyszer!!!) megvígasztalni a picurkádat és aztán még is sikerültKép
A síráshoz meg csak annyit, hogy én is sokat sírok,és hát miért ne? ha ez segít a lelkünknek. A nagymamám viccesen kislány koromban mindig azt mondta, ha "butaság" miatt sírtam: "sírjál csak, legalább kevesebbet fogsz pisilni" és ezen mindig nevettem és már abba is maradt a pityergésKép
Nekem segít ha kisírom magam.
Zsó
gezso

Ildi!

Hát a tegnapi nap kicsit nekem is nyűgösre sikerült. Vasárnap nálunk is szülinap lesz (apósomnak) és hát kicsit zsúfolt programot talált ki a sógorom (22 hónapos ikergyerekekkel) étterem, állatkert, múzeum. Ezzel állított haza a párom én meg kicsit kibuktam, hogy még is hogy képzelik? Arról nem is beszélve, hogy én hol fogok szopiztatni??? A másik meg az anyagi oldala, mert valami extra étterembe akarnak menni (rák, kagyló stb)
A te anyósod sem lehet semmi az eperrel. Még ha nem is árt akkor is kérdezzen meg legalább!!
Mi is K, D vitamint szedünk csepp formában.
Dávidnak is jobbulást. Ma már nálunk is szépen süt anap, de kicsit hűvös van. Azért majd mi is kimegyünk, hogy hamarabb múljon ez a szörcsike.

Zsó
gezso

Zita!

Jók a képek a gyeremekeidről. A mai takarításhoz kitartást. Remélem sikerül rávenni a férjed, hogy elmenjetek a kerti partira. Csak az idő is szupi legyenKép

Anikó!

Reninek sok sikert a hétvégi versenyhez.
Atejcsi miatt én is mindig izgulok, de én direkt nem méregete, mert akkor még jobban stresszelne szerintem. Úgy gondolom, hogy ameddig jól gyarapodik a súlya, nem sír akkor biztos nem éhes.

Sziasztok
Zsó

u.i.:azért írtam külön mert félek a nagy semmitől Kép
gezso

Sziasztok!

A tejmasszírozás engem is érdekel. Ha nem túl hosszú írd le mi lenne, vagy Scan-eld be. (ezt tuti rosszul írtam de remélem, megértitek a lapolvasóra gondoltam)

Judit a képeket jól lekicsinyítetted de nagyon ari a babó.
Próbáld meg, hogy kötsz pár játékot a feje fölé a kocsiba hátha az érdekelné. Mondjuk az enyém alapból szereti a kocsit, mert jól elringatja. Most már a teraszon is szívesen alszik benne. Mindig csak akkor teszem bele, ha látom, hogy álmos és nagyon hamar elalszik. Hétvégi semmittevés nem jól hangzik.KépKépKép Legalább egy órácskát rászánhatna a sétára az az apuka.

Ildi olyan szép ez a kisfiú. Nem szokták lánynak nézni. Igazi baba arc. Szegénykém menyit szenved a szörcsögéssel. Küldök neki gyógypuszikát.

Zita jó takarítást. Szurkolok, hogy apa elvigyen a buliba. Biztos jól jönne egy kis kikapcsolódás. Sütés-főzés barátok, jól hangzik. Kerti party sok gyerekkel tuti program.

Zsó én a savanyúságról hallottam, hogy pólus összehúzó. A laktoherbet már rég abba hagytam meg a gabonagolyókat is, most homeos bogyókat szedek. IkrekKép ÉtteremKép állatkertKép Jól hangzik. Az unokahúgom három hetes babával volt az állatkertbe és ott is szoptatott. Bár én nem mentem volna ilyen picivel oda. Ja és utána még beültek a cirkuszba is. Én csak eldugott helyen mernék szoptatni, ahol nem jár senki. Meg kocsiba de azt már próbáltam is. Jó volt. Ha elmegyünk, én tápszert szoktam neki adni. Max. egy etetést kihagyunk csak ki. Nehogy a cicim szétrobbanjon.

Mindenkinek jó bulizást és persze szuper jó időt. Mi max. a Gellérthegyre megyünk fel csúszdázni.Kép
Vendég

Szia Zsó!
Akkor ti se unatkoztok a hétvégénKép
A 22 hónapos ikreket biztos le fogja kötni az állatkert, de Barnust szerintem még nemKép
Utána kéne nézni a neten vagy rá kérdezni az információnál,hogy van-e lehetőség az állatkerten belül tisztába tenni,ill.szopiztatni?
Szerintem biztos EU-s előírás-Kép
Gondolom nem szeretnéd lemondani?
Tejcsit esetleg vihetsz cumisüvegben, de elég körülményes azért csak meg kell melegíteni,stb...
Majd mesélj milyen volt?Kép

AnyósomKép
Tudom,hogy nem lesz baja két szem epertől,de akkor se adjon neki semmit az én megkérdezésem nélkül.
(Kisebb korába is állandóan valamivel tömte,amikor szóltam neki,hogy elég neki a tejcsi,utána mindig letagadta. Én se vagyok hűlye (annyira)....
Kakijába rögtön észrevettem és a ruháján is voltak árulkodó jelekKép
A végén már a párom szólt,de látjátok nem nagyon zavartatja magátKép
Azt fogja elérni,hogy nem fogom adaadni nekiKép
Megbántani sem akarom, mert tényleg jól jön néha a segítség

Jól kipanaszkodtam magamKép
ilgya1

Szia Anikó!
Egyszerre írhattunkKép

Kedves vagyKép
Köszi a gyógypuszitKépKép
Tényleg kislányos a fiam?Kép

TejcsiKép
Alkoholmentes sőrKép (aki szereti a sőrt)
Fitolac teaKép
ilgya1

Ja és vidd a fényképezőt,ha mentek a Gellért hegyre!KépKépKép
ilgya1

Sziasztok!

Tegnap nem lehetett írniKép

Anikó: OltásKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:
Mi csak D vitamint szedünk most már csak májusig, aztán 2 éves kor után már nem kell.
Most bámészkodtam a gyógyszertárban, hogy milyen vitaminok vannak piciknek. Fogalmam sincs melyik jó vagy kell-e egyáltalán neki? Még jó, hogy délelőtt volt a védőnő ez meg most jutott az eszembeKép

Zita:
Kerti parti Kép Kép Majd küldök sok- sok napsütést!!

Anikó:
Reninek sok sikert a versenyhez.

Mi délután indulunk B. földvárra pihenni. Jönnek a sógornőmék is. Egy kisebb családi találkozó lesz.
Jó ez a kis hétvége, mert így jut időm pihenni, apázniKép
Tegnap sikerült megcsinálni a hintát. Le van festve, aminek a színe a Flóra kabátján is látszikKép
Már ázik, nem jött kibelőle teljesen, de halványabb lett a sok domestostól.
Most megyek is, mert még semmit sem pakoltam össze.
Első a babanetKép Kép

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csaó!

AnyóspajtiKépKépKép Az enyémek rendszerint azt csinálják, ha átmegyünk, hogy felé állnak és megállás nélkül gagyarásznak neki. Szerencsétlen gyerek meg azt sem tudja mi bajuk. Állandó szövegük a következő: Mondjad kicsi csillag, mi van nem adnak enni? Mondjad, meséljél. Rosszul bánnak veled? Ha pedig sír akkor biztos bekakilt vagy bucikáznia kell. Nem büfiznie hanem bucikáznia. Az agyamra mennek. És ezt addig teszik, míg a gyerek annyira lefárad, hogy alig tudom elaltatni. Akkor persze üvölt a babuci, arra persze megint oda jönnek és újra indítják a lemezüket és fújják a nótát. Utálok hozzájuk átmenni. Csak az a baj, ott vannak a varrógépeim és muszáj néha dolgozni is.

Judit majd ha tényleg jó idő lesz és már a babák is elég nagyok lesznek úgy június-július körül akkor majd megyünk együtt a Margit szigetre napozni. Viszünk plédet baba hamit és sütetjük magunkat. Persze csak ha van kedved hozzá.

Ildi a fitolak teától olyan hasmenésünk volt hogy nu! A sört nem szeretem. Amúgy én még nem vettem észre, hogy bármi is segített volna. Annyi mindent ettem már én is. Ha valaki mond valamit én azonnal kipróbálom. Most a sörélesztő lesz a soros.

Zsófi! Szerintem Barnus nagyokat fog aludni a finom illatos állatkák között. Feltéve, ha nem lesz nagy a zsivaj mert ilyenkor már nagyon soka vannak. Viszont van egy jó kis játszóház ott majd egyszer meg kéne nézni. Mondjuk inkább majd tél felé mikor már jó nagyok leszünk.

Az én kicsi babám már el is felejtette a szurit ,olyan jókat alszik ma. A tegnap nagyon megviselte. De legalább megtudtam csinálni a vacsit meg sütöttem gesztenyés meg lekváros piskótát is.

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Évi! Első a babanetKép Most nekem isKép

Már most ki vagyok purcanva! Kép Ki kellett szaladnunk a városba, posta, bevásárlás, simán ráment 2 órám... Kép Jól elfáradtunk, mert persze egy hétre vásároltam, csak háromszor többet, mint kelleneKép, na de mindent a rég nem látott vendégekért. Kép Idegeskedtem egy sort, aztán leültem enni meg babanetezni. Kép Végülis a kaja mindjárt kész és a lakáson is csak egy kis fényezés kell ( meg vasalni a 3 adag ruhát, ami eddig lementKép )....

Anyukák! Tea, sör Kép Nekem is bevált!

Évi! De jó nektek is! Bföldvár, családKép Pihenj sokat, Flórázz, apázz! Kép Kép Fényképeket kérünk majd, ha lehet!!!
Bábszínház: legalább 4 mesét előadtak 10 perc alatt, persze saját költés, aztán a paraván átlényegült és más játék kezdődött. Kép

Anikó! A verseny és a Gellérthegy nem elég? Halmozod az élvezeteket? Kép

A babaképek gyönyörűek! Annyira megszerettem a mosolygós kis lurkóitokat! Kép

Judit! Jó ötlet a berendezett babakocsi! Kép
Vasárnap jövök hozzád,hogy ne legyél egyedülKép mert a férjem dolgozni fog. Kép
Kicsinyítőbajnok vagy!Kép

Ildi! AnyósügyKép
Találmányod a fejecskékkel Kép Kép Kép Ez tényleg kifejező! Kép
Tőled is várjuk ám a képeket a szuper hétvégéről! Kép Érezzétek jól magatokat! Kép

Zsófi! Az állatkert miatt ne izgulj! Anna féléves volt, mikor mi voltunk, ráadásul céges szervezés, ismeretlenül pottyantam a férjem munkatársai közé. De jó volt, és én tudtam szoptatni. Vannak kiesőbb helyek, kényelmes padokkal, sok fával, elöl-hátul körülzárt a család, de amúgy sem lett volna gond, mert olyan ruhába öltöztem, hogy ne legyen gond cicire tenni a babát. Kép Pelenkázó akadt, de eléggé el volt koszolódva a Wc, így én a babakocsiban oldottam meg, szintén félreeső helyen. És nem én voltam az egyetlen kisbabás . Kép Az étterem már problémásabb, de kérd a családot, hogy bababarát helyre menjetek! Kép
Nagymami bölcsessége Kép Kép Kép

Megyek megint, hátha sikerül időben végeznem!
Jó hétvégét akivel már nem találkozom, csináljatok sok-sok képet! Kép
Z.
zichy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?