Sziasztok!
Nem szeretnék újra regisztrálni, így lehet, hogy ma már nem megy el a levelem.
Babanet
Képzeljétek ma, (mármint szerdán) baba -mama klubban voltunk a Dáviddal. Itt egy helyi kismama szervezi a Művelődési Házban, már régóta el szerettem volna menni, de Dávid olyan pici volt, nem mertem. Egy hónapban csak egyszer van.
Most a -sérült gyerek a családban-volt a téma. Iszonyatos volt hallani.
Pont kifogtam
Röviden:
Az egyik anyuka pár hetes terhes lehetett, amikor rubeola –t kapott, gondozó volt egy bölcsödében és járvány tört ki. Az orvosa tudott róla, és még ő biztatta, hogy tartsa meg a babát. Semmi nem utalt rá, hogy valami baj van. Szépen megszületett a baba, eltelt egy pár hónap, az anyukának csak azt tűnt fel, hogy a babája nem figyel a hangokra, nem követi a tárgyakat a szemével, nem mosolyog, stb... ( Meghalnék az tuti)
Mindenhová vitték orvostól-orvosig, kiderült, hogy szegényke, vak és süket is, ráadásul még értelmi fogyatékosságot is megállapítottak nála.. (Nem ismeri fel az anyukáját.)
Ahogy elmesélte a csaj, én könnyeztem.
Elmesélte a sok megpróbáltatást, amin keresztül mentek- (A férje ráadásul el is hagyta őket)
végül is Intézetbe került Gödre, ahol szakemberek vették kezelésbe.
Egyszóval örüljünk lányok, hogy az orrszívó-porszívó a legnagyobb gondunk. (Egyébként Dávid is elkezdett szürcsögni, nekünk is elő kell venni az orrszívót, asszem.)
Nem akartam letörni senkit, tudom, hogy itt mindenki olyan kis érzelmes és szeretetteljes, csak meg akartam veletek osztani a gondolataimat.
Zita!
Imádom a hozzáállásodat az élethez
Nagy Semmi
Anna egy kis tündér
Donát képeit elnyelte a Nagy Semmi?
Nem semmi hosszú az a kert, jó sok munkátok van vele, nem mondom
Jó sok védőnő van felétek, hogy csak így négyesével eszegeted őket
Judit!
Benedek pápa
Gyed
Fizesse vissza az, aki elrontottaL:
Egyébként Tb kifizetőhely ? Mindkét helyről kaptál vagy csak az egyiktől?
Tisztítószer per
( Ha sokat fizetnek én is perelek)
Agykontrolltanfolyam
Benedek-iszonyatosan aranyos, az a mutogatós kép az profi
Anikó!
Reggeli alvás
A pihenőszék =etetőszék?
Én még nem döntöttem el, hogy mikor szeretném a babaprojektet véghezvinni.( Nem mérleg a horoszkópom, de szeretek mérlegelni.
)
Képek?
Évi!
Mit jelent, hogy Eu-s hinta? (Műanyagból van és megfelel az EU-s szabványoknak?)
Megnéztem a képeket-hát már nem tudom fokozni a csodálatomat
Mindenkinek annyira édes gyerekei vannak! Mindenki egy tűnemény!
Kicsit hosszú lettem, de azért remélem megbocsájtjátok!
Nem tudom, mikor fog elmenni levelem, de ha ma megy el, akkor jó éjszakát nektek, ha holnap ,akkor jó reggelt!
Én is teszek fel képet, ha már így bele jöttünk.
Ildikó