Köszi a drukkokat. Hálistennek
most úgy néz ki, hogy találtak valamit a vízben, ami miatt tovább vizsgálódnak, úgyhogy a határidő vasárnapra-jövő hétre tolódott. Nagyon boldog vagyok
. Dokinéni ma megnézett, méhszáj még zárt, ennyi a pozitív. Soha nem gondoltam volna, hogy túl szeretném hordani ezt a gyereket.
Maci,
én asszem időspórolás miatt egyből bőrgyógyihoz vinném, mert a gyerekorvos úgyis oda küldene...
Andi,
tényleg érdekes a stílusa a dokidnak. És mit kapsz ez ellen a staphylococcus ellen, antibiotikumot? Vagy?
Tüni,
Kincső édes
Kangi,
és miért akart elmenni Julcsi, csak úgy? Vagy megsértődött rátok valamiért?
Zsuzsi, Sofka, Zulu,
hát ez az, hogy nem én döntöm el, hogy hova menjek helyette, ezt mondták, hogy ide irányítják át a szülő nőket. Ide jön velem az orvosom és a szülésznőm, akiket ismerek, akikben megbízom. Máshol max. ügyeletben szülhetnék, azt nem szeretném még ennyire se. Ha rajtam múlik, két hét múlva szülök, na de rajtam múlik??????? Pihenek, amennyit csak tudok... Még jó, hogy részleteket nem írtatok a kórházról, így is kellőképpen elment a kedvem tőle
. (Nem mintha előtte túl sok lett volna...)
Sofka,
Tomi ott született? Mert most valamiért ez ugrott be, jól emlékszem? Mindjárt visszakeresem...
Zulu,
csúcs a kiscsajod a hatalmas szemeivel!!!
Pár napja Anka is engedélyt ad, hogy egy azaz egy darab hajcsatot betegyek neki a hajába. Ma azt hajtogatta, hogy "tetszeni fog a Zsoltinak"
.
Momo,
jó volt olvasni rólatok, jók a képek a csajokról
Nagyon szééépek!!!
Ja, kérdezni szeretnék!!!
Anka eddig se volt valami nagy gyümölcsevő, egyedül a banánt bírtam beleszuszakolni tízóraira, napi egyet. Almát egyáltalán nem hajlandó, se semmi mást. Tegnap óta viszont bekeményített, és már a banánt se eszi, se könyörgésre, se fenyegetésre, se másra. Mi a búsfenét csináljak???? Minden mást szépen eszik egyébként, de hát pont most jönnek a jó kis idénygyümik, és már előre látom, hogy semmit nem fog megkóstolni. Paradicsom, retek se megy egyébként. Az a durva, hogy nem "nem ízlik", hanem meg se hajlandó kóstolni. Úgy se, hogy Apával élvezettel csócsáljuk az orra előtt a rengeteg paradicsomot, már epret is próbáltam, körtét is. Már mondtam neki azt is, hogy legalább egy falatot kóstoljon meg, ha nem ízlik, kiköpheti. Nagy kínnal megnyalta, és utána semmi többet. Van ötletetek? Az a baj, hogy eddig ez a banán tökéletes tízórai volt, mert utána kibírta ebédig, most viszont, hogy nem eszi meg, iszonyat hisztis, merthogy éhes. Adjak neki mást? Mert mondjuk enne ő pogácsát, vagy krémtúrót, vagy mittudoménmit, de akkor meg engedtem a hisztijének?????? És leszokunk még erről a nyavalyás banánról is? Léccci segítsetek! Köszi!
F.