Sziasztok!
Ági ez a hő nagyon izgalmas, nekem sose ment hel 37-re, csak a legutóbb a 23. nap körül, és akkor nagyon elkezdtem izgulni, mert ilyen még nekem sose volt. Úgyhogy nagyon szurkolok nektek!!!
Falina,
én hétfőn voltam Arnoldnál, azt mondta, jövő héten nem lesz, szóval szerintem a héten még van. Én eredetileg csütörtökön mentem volna, de a nálam szokásos hüvelyi fertőzésem miatt szombaton kértem, hogy hadd menjek hamarabb.
A haskeményedések nekem mindkét korábbi terhességnél végig voltak, hál' Istennek sose nyílt ki miatta a méhszáj, másodszor már teljesen természetesnek vettem, hogy nekem időnként olyan a hasam mint egy kemény focilabda.
Jól rámhozta a frászt a doki, mert az uh-val nagyon rövid ideig nézett és ugye már a 7. hetet betöltöttük, és azt mondta "nem tudja látótérbe hozni a babát". Én meg már arra számítottam, hogy szívműködést látok majd.
így el voltam kenődve.
Nem bírtam ki és ma elmentem itt Esztergomban a régi dokimhoz, megnézett hasi uh-val, és láttuk, képet is kaptam. Nem tudom feltenni, mert ahhoz be kéne szkennelni, de olyan mint egy kis bab, benne Ő egy pötty.
Mindenkinek nagy drukk aki tesztelni készül. Tényleg jöjjenek már a zebrák tömegesen.
Sziasztok
Dana