Sziasztok!
Cirmike! Én nem értek a kerítéshez, úgyhogy nem értem, hogy milyen, de azért biztos jól néz ki. Majd egyszer csinálj képet Te is.
Hajni!
Örülünk, hogy túlestél a pénteken, gondoltam rád 4-kor, egész szép időtök volt, ami persze egy temetésnél sem jön rosszul...
Várjuk nagyon a képeket a házról-kertről, tök kiváncsi vagyok. A válaszfalak vasai miért kellenek? Ytongból lesznek a válaszfalak, vagy azok olyan másik téglából?
Ja, az Expo mindig nagyobb, mint ez a tavaszi, de azért örülök, hogy sikerült árajánlatokat kérnetek!
Kiki-Edit-Hajni! Valahol én is hiszem, hogy a természet "tudja", hogy mikor szülessen több baba, példa erre a háború utáni sok fiúgyermek-szám! De azt én is szomorúan nézem, hogy a 3. világ országaiban szaporodnak, mint a nyulak! (Bocs!
) Sz.tem fele-fele arányban tehet róla az ember és a természet! A túl civilizált országokban pedig, ahol bőven lenne pénz 4-5 gyermek felnevélésére, ott pedig annyira védekeznek-védekezünk, hogy ezzel más embernek is ártunk (lásd szennyvíz, amit korábban írtam...)!
Tegnap megvolt a bátyáméknál a házibuli. Délelőtt mentem az Intersparba, vettem neki 2 üveg bort, du. vittem a Somát anyuékhoz. Hajnal 1-ig voltunk, én bírtam volna még, de a Zotyóm dolgozott, hajnal 3-kor kelt és du. fél 5-re ért haza... Azért így is tequilázott, én meg boroztam! Jó volt egy kicsit lazítani! Ma mentünk de. anyuékhoz Somáért, ott ebédeltünk, most alszanak a fiúk. Én meg szenyót gyártok majd, mert du. jönnek a sógorék.
Edit! Jó ötlet az sms, ha nem is rögtön, de mikor már fel tudsz majd lélegezni nagyon örülnénk a híreknek. Az enyém: 20/523-5669.