Sziasztok Csajok!
Itt vagyok ám,csak délelőtt dokinál voltam, az internetem meg nem működik, úgyhogy a kolléganőmet ki kellett fúrni a helyéről, hogy elolvashassalak titeket!
Szilvi, Berni! Még semmi sincs veszve, amíg nem jön meg a vérzésetek, addig van remény.
Sajnos én még mindig vérzek, és hogy a doki megnézett, így most még jobban. Azt mondta, hogy magától meg fog oldódni a dolog. Már csk minimális a HCG a vérembe (úgyhogy a teszt szerint még mindig terhes lennék, ha csinálnék.) Még a héten egyszer kell mennem. Azt mondta a doki, hogy az nagyon bíztató, hogy végülis spontám módon létrejött a terhesség (a closti-tól eltekintve), így semmi okom az aggodalomra. Azt mondta, hogy általában 3. vagy 4. alkalomra már biztos sikerülni fog.
Így remélem a nyár végére vagy őszre már lesz kis pocakmanóm.
A hétvégén nagytakarítást csináltam, és kertészkedtem a jó levegőn. Megcsináltam életem első ágyásait! Nagy sikerélményem volt. Remélem ki is kelnek.
További kellemes napot mindenkinek, és Ági, Wanga vigyázzatok magatokra, és csak hagyjátok, hogy a párotok kényeztessen benneteket. Most fő a pihenés és a nyugalom!
Puszi: Julcsi