sziasztok,
hát nem is tudom merjek-e még ide irni.
Andi Franyó,
nagyon drukolok Nektet!
Sokat gondolok- tam ám rátok, csak valahogy nem jutottam el a megjelenésig.
Norka,
légyszi Te meg nem akarjál már annyira szülni,mert utánad én jövök és kezd beindulni a parám.
PEtra időközben megkapta a nagy ágyát, amiben az első 4 alvása 100%-os volt, aztán rájött a dolgok izére, milyen szuper este szelllemként megjelenni anyáék szobájába, ezt kb 2 napig birtam, igy visszakapta a rácsos ágyát és azóta megint alszik mindenki egész éjszaka.
Panna meg kap egy új rácsosat. Na a délutáni alvások elmaradásáról már nem is beszélve. nagyágyban képtelen volt délután aludni, rácsoban simán megy neki.
egy kicsit korai neki még szerintem ez az egész, gondolom ha megérik rá simán veszi ezt az akadályt, addig meg nem erőltetjük.
Mi bilizni még egyáltalán nem bilizünk, pelusosok vagyunk. Gondoltam nyáron kezdem el,mikor jó idő lesz, kevés ruha,stb....Azt meg még nem is tudom, hogy bili vagy WC szűkitős megoldás lesz-e.
hiszti:
szerencsére még komolyabb esetről nem tudok beszámolni, néha vannak nyűglődések, de fetrengés nincs. nagyobb "üvöltésnél" is eddig 2-3 perc alatt totál le tudtam szerlni a csajt.
ez is inkább akkor van, ha már fáradt a lelkem. viszont kistesó érkezése nem tudom mit fog kiváltani belőle, mert nálunk egész nap pótkocsi effektus van, értsd Petra egész nap a seggembe van. bocsi.
Kangi,
Nálad olvastam, hogy Julcsi is ilyen, nem tudom azóta is igy van-e még.
viszont ez már elég volt ahoz ,hogy megnyugodjak nem csak hozzám van hozzámnőve a gyerek.
Képtelen egyedül eljátszani a szobájában egyedül, ahova én megyek, ha az csak 2 m is már jön is utánnam, vagy azonnal arréb ül mellém. Néha kicsit vicces, de ez van.
szóval mi lesz, ha egész nap kistesóznom kell, nem tudom?!?!?!?
Még valami: szégyen nem szégyen a lányom a Food Expressnek köszönhetően megtanult enni. Naggggyyyyon sokmindent megeszik ,ami azért örömhir nálunk, mert Petra is a totál rosszevők táborába tartozott. Azt hiszem kivehetem ebből a csoportból.
Bocsi csajok, de tényleg öröm nézni, ahogy kajál.
bocsi, hogy csak igy irogattam, leginkább magunkról, de most erre futotta.
pussz mindenkinek
Évi és Petra