Matchi
Ez egy hosszú történet, de belevágok. Valahol már leírtam, de nem találtam meg.
Na szóval.
Volt egy teljesen normális, stimu nélküli, spontán terhességem. Hosszú próbálkozás után.
Hozzá tartozik a történethez, hogy a kisfiam apjától a gyerek pár hónapos korától külön élünk.
Általában két hetente elviszi, vagy én viszem el a nagyszülőkhöz. Ilyenkor, ha ő hozza haza megbeszéljük, hogy hová hozza, hol találkozzunk.
2004. februárban 3 hónapos terhes voltam, Teljesen nyugis, normális terhesség.
Anyósomék elutaztak, és ilyenkor át szoktunk hozzájuk költözni a kutyák miatt.
Megbeszéltem a gyerek apjával, hogy ide (anyósomékhoz) hozza a gyereket.
13 órára beszéltük meg, 11-kor még felhívtam, hogy el ne felejtse, hogy hová hozza.
Felhívtam 1/2 2-kor, hogy hol vannak, mire közölte, hogy már fél órája kitette a gyereket (aki ekkor 1. osztályos volt) a lakásunk előtt a kapuban (a VIII. kerületben).
Rohanás haza, a gyerek sehol. Este 6-kor találták meg a rendőrök a IX. ker-ben a Pipa utcánál (ez a csarnok mellett van).
Elindult a drága az anyósékhoz gyalog, de eltévedt. Nem jár gyalog, meg busszal, mindehová autóval visszük.
Az eső szakadt, a gyerek csizmája az apja kocsijában, az otthoni félcipőben rakta ki a kocsiból, sapka nélkül. 1/2 6-kor már sötét volt. Rettenetes érzés volt. Nem sírtam, csak csendben, magamban örjöngtem a rendőrségen. Velem nagyon rendesek voltak, csupa ismerős (egy régi barátom ott nyomozó, és sok mindenkit ismerek), nyugtattak, hogy nem lesz baj, meglesz. Én mégis majd megőrültem.
Aznap éjszaka elvetéltem.
Azóta nem maradtam terhes.
Hát ennyi a történet.
Nem mondhatnám, hogy túl jóban vagyok az apjával. Addig sem, de azóta gyűlölöm.
Ági
Nagyon aranyos a férjed, és biztosan érez valamit. A pasik általában jók ebben. Úgyhogy reménykedjünk a legjobbakban.
A pozitív hozzállás fontos
Nekem ma nem sok van.
Attól félek, hogy nem csíptük el a petécskéket
Anyósék tök normálisak, csak folyton mászkálnak. Ehhez még hozzáteszem a fiamat is, aki a legváratlanabb isőpontokban jön be a szobába. Így marad az éjszaka, mikor már lefeküdt a gyerek, de anyósék még mindíg jönnek-mennek. Fürdenek, WC-re mennek, esznek, stb. Ehhez még hozzájön a kötelező együttlét, ami amúgy is elég stresszes.
Hát így csináljon az ember gyereket